80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

100gr 249kaloriymiş konserve tonbalığının eyvahedigeldismile

gün içinde dengelenirse yenilebilir bence guclubacismile

izlemmm 4 tane aynı şeyimi yedik yanii söleşmedik de yahuu
adacım deidm ben aşkı memnu biter güzeller dökülür diye dimi
ama lıgyt al izlemcim normali çok yaglı oluyor

kızlar egerki yarın yine gram olarak ermisem inanki çok üzülücem çünkümm kaçamak çok yok
su spor çok dikkat ettim bakıp görcez yarın ve baktım yine az bende hemen alıcam randevumu diyetisyenden beklemiycem regli olmayıda

100gr 249kaloriymiş konserve tonbalığının eyvahedigeldismile

gün içinde dengelenirse yenilebilir bence guclubacismile

cnm ben bimden aldım 104m ve daha azdı kalorisi ben yarısını kattım salataya
ve yanında ekmek pilav ve başka bir şey yemedimmm

ben kaçar kızlar
ya acaip şiş hissediyorum kendimi oldumu şimdi tamd atartı günüü

iyi geceler kizlar aski memnu bitti dokulduk hakikaten kaydirigubbakcemile3

bben sonunu kaçırdım yaa trt 1de çok güzel bir belgesel vardı karaipin el değmemiş yerlerini gösteriyordu eşim balık adam dalış hocası olduğu için aklım dizide kalsada belgeseli izledik kaydirigubbakcemile3

ama çok güzeldi resifler yaa, eşimle tanışınca su altı benimde ilgi alanım artık aklinialirimsmile hayatınızda 1 kere tüplü dalış yapmanızı tavsiye ederim kızlarr

ben bugüne kadar yaşamamışım diyeceksiniz çok başka bir dünya boshayallersmile

banucum yarın sporum var erken yatıcam yani hergün 2de yattığımı düşünürsen 12 bana erken geliyor kaydirigubbakcemile3

iyi geceler sabah giderken kilo bildirimimi yaparım hatunlar a.s.

Kimsecikler kalmamış boshayallersmile

bende menümü yazıp kaçıyım..

Sabah

2 etimek üstüne labne
4 zeytin
1 tatlı kaşığı acılı ezme

öğlen

masum pilav ,lapa dedi benimde canım çekti hemen kalkıp lapa yaptım kendime

üzerine kıvırcık ve yarım fırın patates

ara

1 kivi 1 küçük yeşil elma

akşam

1 kase çorba
2 etimek
1 kücük kase yoğurt

ara yarım bardak tam yağlı süt

2 lt su
1 saat yürüyüş

kıslar ben de sizin gruba katılmak istiyorum aslında ben 90 üstü gruptayım ama şimdi kilo verdim ve bir zayıflama ortağım olursa daha motive olurum diyorum

boyum 170 kilom 88.5 geçen ay 7.5 kilo verdim var mı aranızda benle ortak olup şu kilolardan kurtulmak isteyen??

işte bu ya :sm_cool: direnci kırmayı başardım sonunda... hihoyyyt

evdeki tartıya göre kilo vermişim nihayet...hem de epeyce1haftada 2 kilo kadar delikafadulden
bakalım diyetisyenin tartısında ne çıkacak..
demekki az yemek çözüm değilmiş arkadaşlar menülerinizi çok azaltıp benim gibi olmayın lmaz: aç gezen ancak kilo veremeyen

Son düzenleme:
kilo çizelgemi baştan beri evdeki tartımla yaptığım için ona göre düzenledim.bakalım listeye katılacağım kilo bildirimi kaç olacak?

hoşgeldin canım opuyorumnanaktan kaptanımız sana bir ortak ayarlayacaktır.
handerya isimli üye takım kaptanımız bu tür işler onun sorumluluğundadır

narin günaydın seni merak ediyorum neler önerdi doktor menü nasıl mesela..benim diyetisyen danışmam işe yaradı sanırım umarım seninki de öyle olur

haftanın 3 günü spor ve bol su iştahım açıldıgındada bitki çayı içmemi tafsiye etti ama kesinlikle beşibiyerde değil çünkü böbreklerine zarar verirsin dedi

melocum ben diyetisyeni bıraktıktan sonra tekbaşıma disiplin olamadım.bende oyüzden gitmeye karar verdim.beni annem çevrem çok etkiledi tekbaşınada yaparsın para verdimi dahamı iyi oluyor falan diye.ama hata yapmışım.ben diyetisyenle beraber kilo verdim tek başıma gram veremedim nerdeyse

bu arada nacizane fikrimi açıklamak istiyorum.bu hafta şubat hedeflerimiz açıklanacaktı.bence bu hafta takım olarak bildirim olmasın.çünkü kilo veren arkadaşa haksızlık olabilir.daha yeni bu hafta takım ruhu oluşturulacak.takımlar dün belli oldu son hali.bence haftaya takım olarak bildirim yapılsın.yinede son karar kaptancıgımın

canım herkesin psikolojisi farklı ..en böyle disipline oluyorsan böyle yap ben de 6 ay kendim verdim ama sonra tıkandım ve mecburen gittim biliyosun denedin olmadı bundan sonra devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…