80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bence de takı değerlendirmesi haftaya kalsın.

canım herkesin psikolojisi farklı ..en böyle disipline oluyorsan böyle yap ben de 6 ay kendim verdim ama sonra tıkandım ve mecburen gittim biliyosun denedin olmadı bundan sonra devam

evet haklısın canım.dün doktoruma dedim ben sanırım birazda boşuna gidiyorsun kendinde yapabilirsin diyenlerden etkilendim dedim.oda bana dediki sana bunu diyenler genelde kilolu insanlar mı dedi.bende bi düşündüm evet hakikaten kilolu insanlar.oda dediki zaten zayıf insanalr bunu söylemez dedi.genelde kilo sorunu olanlar kendileri başaramadıklaı için derler falan dedi bakalım inşallah herşey yolunda gider

bu arada ben anitbiotik kullanıyordum bu hafta acayip bagarsak ve sindirim sistemimi bozdu.dün doktor dediki antibiotik ödem yaparmış ve bende şuan 1 kilo ödem gözüküyormuış.bende bildirimimi yapayım

başlangıç : 85.900

geçen hafta : 76.000

bu hafta : 76.700

sonuç :+700

kızlar şimdi valla agloycam sinirden yaaa a
sadece giden 400 gr olmuş ya nasıl olur mu ben nedne en az 1 kilo veremiyorum anlatyamadım her hafat gram gram zaten 400 gr sadece ekmegi kesemde verirrim heralde
2 haftada toplam 700 gr verdim ya vallla aglıycam şimdi si,nirden oturup

ne keyfim kaldı nede azimmm bu nasıl bir bünye ben anlayamadım yaa

bu arada diyetisyenimin bende yaptığı düzenlemeleri yazayım
1 dilim ekmek yiyordum-------------------7 dilime çıkardı
1 meyve yiyordum -------------------------3 meyve yaptı
1yoğurt vardı-----------------------------------2ye çıkarttı

canım git sende destek al nasılsa fiyatı da uygun

canım vücudun direnç gösteriyor olabilir yada regli dönemine giriyorsan oda yapar.spor yapıyorsan eger kas kütlen artmış olabilir.biliyorum üzülme desemde işe yaramayacak ama lütfen azmini kaybetmemeye çalış.

melocum seninkinin fiyatı nasılk canım.ben herdefasında 30 alıyor.ayda 3 kere gidiyordum toplam 90 tl

narincim zaten reglli olamadım o nendele şişkinim ama kaç kilo farkederki

spor yapıyorum ama kas yaparmı bilemiyorumki of yaaaa valla cnm sıkıldı

yarın saat 12 ye aldım randevumu bakalım

masumm cum canım arkadaşım artı 2 kilo bile fazla çıkabilirsin bunu doktor dedi.ki kaldıki sen eksi 400 vermissin.bencede randevu alman iyi olmuş yoksa inanki insan azmini kaybedebiliyor bu durumlarda.bende öyle oldu bakalım dünü kendime yeni bir milad yaptım inaşşah bu defa olacak

günaydın canlarım h.b sağolun arkadaşlar
nihalcim çok geçmiş olsun cnm acil şifalar
darkolive tşkler cnm yinede ben burda bu kadar arkadaşız mutlaka kullanan vardır diye düşündüm ondan sormak istedim gerçektende varmış:)
buttery tşkler cnm verdiğin bilgi için avon ürünleri uygun oluyor dediğin gibi hele birde indirime denk gelirsen ama nedense avon ürünleri bana hep yan etki ettiği için başka bir marka deniyim diyorum gerçi oda bana parasal yönde baya bir pahalıya patlıycakneyse ben biraz daha araştırayım biraz uygun bulmaya çalışayım bari:))
bu arada adacım biz seninle ortiymişiz çok sevindim hadi bakalım hayırlısı inşlah başarılı olcaz

Son düzenleme:
ben 73 kiloda kalmıştım şimdide 71 kiloyum kızlar :))darısı 65 olmaya inşlah en kısa zamanda ve tabiki onu korumaya:) :Saruboceq:

öptüm hepinizi çıkmalıyım dün sabah ezanında uyudum resmen ayakta uyuyorum şimdi :1closedeyes:

günaydinnnnnnn

ALLAHIMA SÜKÜRLER OLSUNNN......
bende anlamadim bukadar kilo nasil gitti diye...
2 gün Spor yaptim ondan mi ki?

gecen hafta 92 civariydim...
bu hafta 90,4 kg olmusum inanamadim yaaaa kaydirigubbakcemile5
1,600kg gitmis...:lepi:

COKBILMIS nerdesin ortagim ya senağlama

dünkü menüm:

sabah:

2 dilim ekmek, arasina salam

öglen: 250gr cilekli muzlu yogurt. (200 kalori)

aksam 16:00 da:

haslanmis patatesli tavuk (az koydum)

aksam 17:45 de:

salata ve 1 bucuk kepce pirincli domates corbasi, 1 kasik pilav tadimlik

gece: 5-6 cubuk

toplam :2,5-3 l su
yarim saat yürüyüs kosu bandinda

Son düzenleme:
handerya abla bana düzenli giren bir ortak bulurmusun lütfen... yoksa motivasyonum eksik kalir...
cokbilmis girmiyor gördügüm kadariyla senağlama

günaydın fıstıklar..ben dün arkadaşımda kaldım ondan tartılamadım ama böyle olcağını bilidğim için dün sabah tartılmıştım..85.3 çıktım..yani 1 kg vermişim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…