vovvvv ben bunların hepsini yapsam haftada 2 kğ veririm heraldeaklinialirimsmileben ilk 15 dk yürüyüş bandı ile başlıyorum
15 dk bisiklet
sonra dambıllarla kol kaslrımı çalıştırıyorum
sonra yer hareketleri
ilk normal mekik 20 x 3
yan mekik 20x3
yan yatıp üst bacağı kaldır indir 20x3
ip atlama 20x3
sonra sıradan spor aletleri yine 20x3 şeklinde
en son bi 15 dk daha yürüme bandına biniyorum bitiyor :)
offff bugün canım çok sıkılıyor nedense, havada kapalı esiyor bebeği dışarı çıkaramam biraz spor yapayım da uzanayım bari yaa :1closedeyes:
bişiy sorucam kızlar spordan ne kadar önce verya sonra bişiyler yiyosunuz, ben şöyle bişiy duymuştum spordan hemen sonra bişiyler yerseniz vücut harcadığı enerjiyi yediklerinizden hemen telafi edip yağa çeviriyormuşşne kadar doğru acaba :1shok:
şimdi ben bişiyler yedim 10dk oldu hemen spor yapsam bana zararı olur mu yasakkelime beni biri aydınlartsın yaaa :uhm:
cnm güle güle git:gitme:ah kızlar ah ben ne yazıkı orda yasıyorum 5 aydır burdaydım sımdı mecburen gıdıyorum
6 ayda bır gırıs yapmam lazım oyle uzgunum kı tek teselım sıze ordada sıze ınsaallah
yazacagım ıcın hayalen de olsa turkıyede oldugumu dusunecegım cumartesı gıdıyorum
ınsaallah en kısa zamanda da gelırım ınsaallah bu arada benım ortagım ortada yok bılen varsa ınsanlık namına bıldırsın
ayyy çok güldüm bendede bu sorun sık sık oluyoryarin tarti günü ama söylemesi ayip ben yarina kadar tuvaletimi yapamassam. hicde kilo vermis gibi gözükmicem. ortakkkkkkkkk nerdesin yardimmmmmmmmmmmafoldumben
kıslar ben de sizin gruba katılmak istiyorum aslında ben 90 üstü gruptayım ama şimdi kilo verdim ve bir zayıflama ortağım olursa daha motive olurum diyorum
boyum 170 kilom 88.5 geçen ay 7.5 kilo verdim var mı aranızda benle ortak olup şu kilolardan kurtulmak isteyen??
kutlarım seni tatlım tabii sporunda faydası çokk:lepi:işte bu ya :sm_cool: direnci kırmayı başardım sonunda... hihoyyyt
evdeki tartıya göre kilo vermişim nihayet...hem de epeyce1haftada 2 kilo kadar delikafadulden
bakalım diyetisyenin tartısında ne çıkacak..
demekki az yemek çözüm değilmiş arkadaşlar menülerinizi çok azaltıp benim gibi olmayınlmaz: aç gezen ancak kilo veremeyen
günaydın fıstıklar..ben dün arkadaşımda kaldım ondan tartılamadım ama böyle olcağını bilidğim için dün sabah tartılmıştım..85.3 çıktım..yani 1 kg vermişim..
devamı var...))))) zayıflamaya yardımcı çay içmiş
1 adet avokado yaprağı
parmak ucuyla zencefil
1 tutam funda yaprağı
1 tutam yeşilçay
bu karışımı 2,3 dk kaynatın...daha sonra 3,4 dk demlemeye bırakın....günde 4 fincan bu çaydan tüketin....
canım benim 300 gr ı hiiç azımsama..en azından vermişsin haftaya daha çok verirsin işallah sıkma canını..selam kızlar hemen kg bildiriyim geçmişe sonra bakıcam...
başlangıç..117.1
geçen hafta..107.9
buhafta...107.6
giden..300 gr ( ptesiden bu yana resmen aç gezdim) bazı nedenlerden dolayı moralim çok bozuktu...
sonuç 300 gr ..((((((( ben hiçbişey anlamadım nasıl bir bünyem var....
ortişim söz haftaya sporumu hiç aksatmıcam...
kızlar bugünki posta gazetesinde zerrin özere 33 kilo verdiren diyet listesi var...bazı satırları paylaşayım...şeker ve tansiyonu varmış...bütün tahlilleri yapıldıktan sonra hergün hoca eşliğinde spor yapmış....koşu bandında 1 saat...ve fitness....çok katı ölçüleri gramlı diyet uygulamamaışlar....az yağlı protein....bol yeşillik....bakliyat tüketmiş...bol sıcak su ve bitki çayı içmiş....ekmeği bugday veya çavdar yemiş...tarçın...zencefill...zerdeçal...ketentohumu tüketmiş....günde 2 lt su...4 fincan yeşilçay içmiş...hergün 1 saat spor yapmış...tok karnına tatlı yememiş....
devamı var...))))) zayıflamaya yardımcı çay içmiş
1 adet avokado yaprağı
parmak ucuyla zencefil
1 tutam funda yaprağı
1 tutam yeşilçay
bu karışımı 2,3 dk kaynatın...daha sonra 3,4 dk demlemeye bırakın....günde 4 fincan bu çaydan tüketin....
selamlar kızlar nasılsınız ben bugun sızlere veda edıyorum allaha emanet edıyorum
bana dua edın kılom 500 gr gıtmıs kılom 81 hepınızı cok sevıyorum ve
opuyorumı ınsaallah berlınde gorusmek uzere
devamı var....))) şimdi kilosunu korumak için fazla kaçırdığı günlerde detoks çorbası içiyomuş....
1 küçük beyaz lahana
1 büyük baş soğan
3 diş sarımsak
1 tatlı kaşığı sıvıyağ
2 hafif acı biber
yarım tatlı kaşığı zencefil
yarım tatlı kaşığı zerdeçal
yarım tatlı kaşığı kimyon
5,6 adet saplarıyla beraber maydanoz
2 litre su
hepsini kaynat....2 saatte bir 1 kase iç....eğer içiniz çok kıyılırsa az kepekli girissini...veya sarı leblebi yiyebilirsiniz...çorba ne sıcak ne soğuk ılık olacak.....
tskler paylasim icin ama ben bu yapraklariburda bulamam ki((
tskler paylasim icin ama ben bu yapraklariburda bulamam ki((
sabahtan beri açım yaa sanırım bir ay mideyi büyütmüşüm.sabah listedeki yediklerim çok az geldi resmen ögle yemegi için saat sayıyorum.gidip bi yarım saat yürüsem iyi olur.nede olsa ögle yemeğime daha 1 saat var akannehir
canım benim 300 gr ı hiiç azımsama..en azından vermişsin haftaya daha çok verirsin işallah sıkma canını..
paylaşımlar için tşkler semacım..hepsini not alıcam..ya zerrin de zayıfladı ya biz de zayıflarız bence..ama o kg verdikten sonra estetik oldu..toplattırdı sanırım..arkadalımın ameliyat olduğu odanın yanında kalmış ondan öğrendim ben dekaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?