80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tebrıkler melocum süpersın
:lepi::lepi::lepi:
görüşmek üzere güle güle sende allaha emanet ol

bu arada tartı durumumu bilgi vereyim. :)
ben pazartesi başladım kızlar diyete 81.3 idim tartıda, bugün sabah tartıldığımda 79.7'yi gördüm -1.600 gr. benim için gaet iyi.
ben önek menümü yazayım
Dün.
Sabah: 4 zeytin, 1 kk peynir, 1 dilim ekmek,salatalık
Ara: 1 elma
Öğlen: Izgara tavuk, yanında közlenmiş domates bolca, domates çorba, Az salata
Ara: 1 armut küçük, 4 kuru erik, 4 kuru kayısı
Akşam: Yoğurt çorba, az teryağda(1 çay kaşığı) kızartılmış mantar, 1 dilim ekmek
Ara: Çilek(4-5 tane)

Ortim sıkma canını ama haftaya iyi hazırlan :)) spor yapmaya gitmişsin şimdi harikasın canım :lepi: opuyorumnanaktan

Üzülme masum yaa .hele azmini hiç kaybetme .gram gram gitselerde kurtuluşları yok
yağ torbası gibi dolaşmıcaz ortalarda . sende
salma kendini aynen devam sen pes etme kilolar pes etsin :teselli:
doktor işine sevindim canım hiç değilse bilinçle yoluna devam edersin.

.bende öyle oldu bakalım dünü kendime yeni bir milad yaptım inaşşah bu defa olacak
İnş ortim inş birlikte zayıflıcaz yaza ufaık tefecik olucaz ohh demesi bile güzel :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

yani iki kilo gitmiş kızlar sositososito

tebrikler zilan harikasın.

okudukça hepsini yapmaya karar verdim sonra baktım ben hazır yeşil çayı demleyip içmeye bile üşeniyorum sevmediğim için bunları nası yapıcaksam kaydirigubbakcemile 3kaydirigubbakcemile3

Güle güle canım .Hayırlı yolculuklar sana .İnş kısa zamanda dönersin memleketine :) opuyorumnanaktan

bunu yapmam imkansız yaa nasıl içilir o :tomato:

:sm_cool::sm_cool::sm_cool:zayıflarız kıs toplattırmaya gelince bir sponsor bulmak lazımCADIARZU

Ben eşime çok diyorum bana sponsor ol diye ama kabul ettiremedim henüz :)) sempatiksalakcinni

evett gelelim günün asıl önemli mesajına ..

geçen hafta == 79,5

bu hafta == 78,8

şubat hedefim 79,9 du :) ulaştım çok şükür

giden kilo == 700 grm gayet güzel :)

mart sonu hedefim== 75

Evrel çok güzel vermişsin canım .Geçen haftaki üzüntünün bu kadar güzel bi ödülü varmış bak .Bizede ders olsun veremedik die üzülüp kendimizi bırakmayalım.

canlarım hepinize kocaman bir opuyorumnanaktan ben dün regl oldum tartılmadım bugün o yüzden,şu saate kadar giremedim topiğe şirketin revirinde dinlendim biraz sancıdan kıvranıyordum da neyse işte gerçi hafta arasında bir kez dayanamayıp tartılmış ve geçen haftaya göre eksik olduğumu :lepi: görmüştüm ama bugün doğal olarak vücut su topladığı için tartıda ağır gelecektim.Ben de hiç moralimi bozmak istemedim.Kaptanım beni aynı yazabilirsin.77.5

kilo bildirimim
68.7 başlangıç
67 şimdi

verilen 1700

:lepi: :lepi: :lepi:

ejderin dönüşü diye buna derler işte harikasın canım yaa valla çok mutlu oldum senn adına opuyorumnanaktan

burcu_bil, BuTTeRfLy86, darkolive, EvreL, handerya+, melocum, obilen, selma12.+ kızlar nasılsınız bakimmm

sağol serracım .Kimimiz az kimimiz çok kilo vermişiz .Ama hedefimiz aynı zayıflamak ve zayıf kalmak hihoyyyt hihoyyyt

ıyıyım canım sen nasılsı üzülme sen verırsın aldıklarını

selmacım hoşgeldin canım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…