:lepi: :lepi: :lepi:
ejderin dönüşü diye buna derler işte harikasın canım yaa valla çok mutlu oldum senn adına opuyorumnanaktan
sağol serracım .Kimimiz az kimimiz çok kilo vermişiz .Ama hedefimiz aynı zayıflamak ve zayıf kalmak hihoyyyt hihoyyyt
selmacım hoşgeldin canım .
kızlar aranızda Antalya'lı olan ya da orası hakkında bilgisi olan var mıdır? Şu otel hakkında bilgi almaya çalışıyorum net te çok açıklayıcı şeyler bulamadım
JOY GROUP Hotels... Türkiye'nin en güzel sahilleri, Antalya, Side, Alanya, Belek, Kemer, Bodrum, Sarıgerme Hotellerimiz ile hizmetinizdeyiz... ma biche hotel
kızlar yaa benim çizelgemde küsüratlar neden çıkmıyor yaa .selma sende görünüyor bende yok bilmiyorumkismile
kilo veren herkesi kutluyorum (darısı başıma)
başlangıç 89
geçen hafta 77.7
bu hafta 77.7
yemin ederim 77.7 rakamını tartıda gördüğümde beynimden vurulmuşa döndüm inanamadım 3 kez indim çıktım inanamıyorum bukadar spor bu kadar çaba gerçekten çok ama çok üzgünüm şu anda, reglm de yaklaştı ama, bahaneye dayamak istemiyorum kilo veremememi, geçen haftada 300gr gitmişti bu hafta hiç, ekmeği ve öğünleri arttırıcam bakalım, ama ben hiç aç kalmıyorum ki yaa, neyse
önümüzdeki maçlara bakıcaz artık... spordan geldim 1 saat önce yoğurt grisini filan yedim uzanıcam biraz kızlar ege de uyudu kafamı toparlamam lazım :1no2:
şubat hedefimede ulaşamadım 75 demiştim ama kaptanım beni bu haftanın yüzkarası olarak ilan edebilirsin :mymeka:
burcu_bil tebrik ederim şekerim ilk hafta süper başladın :)
diğer veren arkadaşlarımı da kutluyorum,kızlar süpersiniz aferim size ya canlarım benim :)
İzlemim yapma yaa bak görürsün hele şu spora tam bi alışsın vucut nasıl gidiyor kilolar . Ümitsizlik yok .vucut kaslara su depoluyor spor yapınca .zamanla o sular kasları arttırıyor .eminmki tartına yansımasada görünüş olark spor bişeyler katmıştır sana . daha çok hafta var önüzmüzde verir dururuz acelemiz ne. Çikolatalar bizim yolumuzu gözlemiyor yaa aklinialirimsmile
Ne güzel sağlıklı sıhatli yaşıyoruz işte yerimseniben opuyorumnanaktan
araya nokta koy canım degılde cıkmaz
wallahi tatlım hiç bilemiyorum ne olduğunu vücut savunmaya mı geçti bilemiyorum, bugün sabah tartıldıktan sonra, inanki zor gittim spora ya bu kadarda olmaz yani akannehir
hiç mi ibre oynamaz :sm_confused: çok moralim bozuk :dilcikar: diyete ilk başladığım ayı nasılda özlüyorum iki iki gidiyordu kilolar :1no2:
wallahi tatlım hiç bilemiyorum ne olduğunu vücut savunmaya mı geçti bilemiyorum, bugün sabah tartıldıktan sonra, inanki zor gittim spora ya bu kadarda olmaz yani akannehir
hiç mi ibre oynamaz :sm_confused: çok moralim bozuk :dilcikar: diyete ilk başladığım ayı nasılda özlüyorum iki iki gidiyordu kilolar :1no2:
selam kızlar benimd e cnm çok sıkın keyfim yok ya
hass. aradılar randevumu p.tesi 11 e almışlar diyetisyen gidiyormuşş hafta sonu yokmuş
valla izlemcim bend eaynen snein gib nasıl diyorum ama bilemiyorum
şöle bir durum var bugün reglimin 35. günü ve 2 gündür tuvalet çıkmıyorum bunund aetkisi varmıdır acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?