80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar ben yeni başladım...

ya 4 günde 1.400 vermişim yahu....

afferim bana be bravo..
tartı almıyorum eve.komşuda tartılıyorum..
alırsam üstünden inmem..

dün aşağıdaydım komşuda dedim tartıyı getir bakalım..bi çıktım üstüne 84.6 gösterdi...
yok dedim yanlış var açılmamış 1 paket süt getirdi 1 çıktı..doğru yani...

slmmmm kızlarrrr!

bu hafta çoğunuz süperrrrr hele benim ortimmm muhteşemmm:lepi:
ama ben de veremeyenlerdenim malesef üzgünüm aynı çıktım 1 gr gitmemiş 6 gün önce bile 77.5 tu şimdi yerimde sayma haftası anlaşılan..

yani 77. 7 bu hafta izlemcim,adacım aynıyız yaaa halaaaa!:))

kızlar şu mart ayı hedefleriniz nerde bakımmmm bazılarınız yazmış ama çoğunuz yazmamış onları da yazın lütfen!lmaz:

Bir de bu hafta bencede takım olayını gerçekleştirmeyelim bugün başlasın ve haftaya görelim bakalım hangi takım napmışşş..

selmacım ben seni yazmaz olurmuyum yazmıştım kuzu ama değişiklik yaparken sildim ve tekrar yazmayı unuttum sanırsam ok siz de aylinle orti olun o zaman..

applecherry hoşgeldin canım şimdi sana orti bakıyorum boşta birini bulursam seninle ortak yapcam canım..

Bir de yeni olan arkadaşlar yani listeye girmekisteyenlar bana açık bi kilo bildirimi yapsınlar lütfen ilk kilo-şimdiki kilo-hedef kilo ve mart hedefi olarak..

Bir de yeni olan arkadaşlar yani listeye girmekisteyenlar bana açık bi kilo bildirimi yapsınlar lütfen ilk kilo-şimdiki kilo-hedef kilo ve mart hedefi olarak..

handeryacım merhaba, benim orti ortalarda yok bi bakalaım bakalım ortalarda görünecekmi?
canım ben pazartei başladım. 81.3 idim. bugün itibariyle 79.3 kiloyum. hedefim haziran sonunda 62 olmak ve mart sonunda da 76 ları görmek İnşallah.
Ayrıca sen de canını sıkma azimle vericez kiloları. :)

kızlar be ne yaptım sabah
sinirden 2 tane gofret yedim eti hoşbeş deidm olmuyo madem nend ekendimi kısıyorumki

sonra deidm banu kendine gel yaptım bi kepekli tost onu yedim
bugün k.valdem geldi
kısır ve poça yapıyor ama yemiycme tabii

kilolalrmı yaman beni görücez ama sabah agladım ya inannki

yağmurgözlü-darkolive

evrel-handerya

elimphia-sunshine

narin-butterfly

nalcy-bitanem

niloss-güldal

aylin-selma

baharnaz -ortanca

kumru-oryeku

masumm - melocum

adaer - zilan

serra - yeni2010

burcu - huri

obilen -applecherry

son liste budurrr!

Son düzenleme:

Banucum hemen şu ruh halinden sıyrıl bakalım..stress kilo verimini engelliyor canım..cuma dışında da kesinlikle tartılma..bak ben de geçen hafta hiç bozmadıım halde 200 grcık vermiştim bu hafta da 1 kg verdim..kör topal gidiyorum ama mutluyum neden ben elimden geleni yapıyorum çünkü biliyorum..sonucunu da er geç alıcam.moral bozmak yok kızlar ..unutmayın bizler 100 mt değil maraton koşuyoruzzzzzzzzz:lepi:

ya banu yapma kuzu böyle. kilo veremediğimiz zamanlar oluyo. böyle kasma kendini ltf. sabırlı ol:)

mineeee nerlerdesin canım ya göster gül cemalini..

burdayım canım hızınıza yetişmeye çalışıyorum ara ara giriyorum geçmişi okuyup haberlerden haberdar olayım diyorum ama oku oku bitmiyo maşallah
bu arada tebrikler çok güzel kilo vermişsin kaçmadı gözümden sengözlerimebaksanab

yok be canım ağır aksak gidiyorum artık hızlı kg vermek yok valla..haliden memnunum en azından diyet modunda dğeilim artık..sende ne var ne yok canım ya nasıl dr bir işe yaradı mı??

Kızlar herkes tam bildirim yapmadı ama sanırım sadece 2 kişi hedefini tutturdu elimphia ve butterfly..

hedef yazmayan da çok kişi vardı ama yazanlar ve bugün bildirim yapanlar içinde sadece 2 kişi yani...
hepimiz uçmuşuzzzz ve gerektiği kadar ciddiye almıyoruz sanırım bu işi..hadi mart hedefine kilitlenelim bakalım kimler en çalışkanlarımız...

nihal ve tülayyyyy tebrikler kızlarr...:lepi::lepi:

bu hafta tartılmadım ama haftaya yeni bir basşlangıç yapmak istiyorum çünkü epey uzak kaldım ve keçınılmaz son kilo aldım malesef ödeme hala çözüm bulamasamda kilom gün gün değişsede yine de devam etmem gerek yoksa ibre yokarı çıkmaya başlıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…