Kızlar herkes tam bildirim yapmadı ama sanırım sadece 2 kişi hedefini tutturdu elimphia ve butterfly..
hedef yazmayan da çok kişi vardı ama yazanlar ve bugün bildirim yapanlar içinde sadece 2 kişi yani...
hepimiz uçmuşuzzzz ve gerektiği kadar ciddiye almıyoruz sanırım bu işi..hadi mart hedefine kilitlenelim bakalım kimler en çalışkanlarımız...
nihal ve tülayyyyy tebrikler kızlarr...:lepi::lepi:
kaptancım bu orti işi çok iyi olmuş bence boşta kalan oldu mu bilmiyorum ama yok mu bana da bir orti guclubacismile
Kızlar herkes tam bildirim yapmadı ama sanırım sadece 2 kişi hedefini tutturdu elimphia ve butterfly..
hedef yazmayan da çok kişi vardı ama yazanlar ve bugün bildirim yapanlar içinde sadece 2 kişi yani...
hepimiz uçmuşuzzzz ve gerektiği kadar ciddiye almıyoruz sanırım bu işi..hadi mart hedefine kilitlenelim bakalım kimler en çalışkanlarımız...
Canım ortini değiştirdim artık applecherry senin ortağın çiğdemgül sanırım pek paylaşım yapmayacak..
cnm üzülme bence yediklerin az.onları biraz çogalt.sporun gayet güzel ilerde farkını göreceksin sabırrrrrrolumunekankayizsmilekilo veren herkesi kutluyorum (darısı başıma)
başlangıç 89
geçen hafta 77.7
bu hafta 77.7
yemin ederim 77.7 rakamını tartıda gördüğümde beynimden vurulmuşa döndüm inanamadım 3 kez indim çıktım inanamıyorum bukadar spor bu kadar çaba gerçekten çok ama çok üzgünüm şu anda, reglm de yaklaştı ama, bahaneye dayamak istemiyorum kilo veremememi, geçen haftada 300gr gitmişti bu hafta hiç, ekmeği ve öğünleri arttırıcam bakalım, ama ben hiç aç kalmıyorum ki yaa, neyse
önümüzdeki maçlara bakıcaz artık... spordan geldim 1 saat önce yoğurt grisini filan yedim uzanıcam biraz kızlar ege de uyudu kafamı toparlamam lazım :1no2:
şubat hedefimede ulaşamadım 75 demiştim ama kaptanım beni bu haftanın yüzkarası olarak ilan edebilirsin :mymeka:
ya aslında biz senle orti olalım canım beni de alperenimle yazmış derya ama o sadece bildirime geliyor..
kaptancım bu orti işi çok iyi olmuş bence boşta kalan oldu mu bilmiyorum ama yok mu bana da bir orti guclubacismile
Biz 300 gr adamdan saymıyoruz ve tutu diyoruz nihalcim çoğumuz ucuna kıyısına bile yaklaşamamışız..canım sağol da 300 gr eksik kaldı hedefime aslında baktığında tutmadı yine..sempatiksalakcinni
Ayyy saol canım benim,bakan gözler güzel bakıyor..tşk ederim kaptanların kaptanı... ya sen negüzel gülüyosun öyle.Maşallah!
ok elimphia -sunshine ortiiiiya aslında biz senle orti olalım canım beni de alperenimle yazmış derya ama o sadece bildirime geliyor..
bende yeni orti istiyorum o zaman:umursamaz:
cnm üzülme bence yediklerin az.onları biraz çogalt.sporun gayet güzel ilerde farkını göreceksin sabırrrrrrolumunekankayizsmile
neeee öylemi aşkolsun benmiymişim sadece bildirimlere katılan küstüm senlen:dilcikar:
merhaba kızlar ben yeni katıldım aranıza
tebrikler kızlar:)
cnm üzülme bence yediklerin az.onları biraz çogalt.sporun gayet güzel ilerde farkını göreceksin sabırrrrrrolumunekankayizsmile
neeee öylemi aşkolsun benmiymişim sadece bildirimlere katılan küstüm senlen:dilcikar:
alemsin kız kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3bende yeni orti istiyorum o zaman:umursamaz:
obilen cnm ben senin yeni ortin oluyorum geçen ay 7.5 kilo verdim bu ayki hedefim 6 kilo akşam 18:00den sonra yemiyorum ılık/sıcak su içiyorum porsiyonlarımı küçültmeye çalışıyorum bir de leslieyle yürüyorum
sen kaç kilosun neler yapıyosun?
hoşgeldin applecherry ben de sana bakınıyodum. handerya bizi orti yapmış. sıkı takiptesin bak artık, ona göre dikkat et kendine.kaydirigubbakcemile5
ben teşekkür ederim kaptanım ayrıntılar posta gazetesinde...)))Semacım paylaşım için tskler canım,denemek lazım..
alkisalkisalkisalkisalkisalkis:hooray:Kızlar herkes tam bildirim yapmadı ama sanırım sadece 2 kişi hedefini tutturdu elimphia ve butterfly..
tşk ederim kaptanların kaptanı... ya sen negüzel gülüyosun öyle.Maşallah!
şu an kilo kaç senin? benim haziran sonu hedefim 62. bu sefer çok azimliyim. kaç senedir tatile gitmek kısmet olmuyodu. bu sene gitcez İnşallah ve ben bikini giymek istiyorum. öbür türlü eşim ,oran buran pırtıyo diye kesinlikle bikini giydirmeztamam cnm birlikte kilo verelim yaza süper girelim kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?