80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kaptancım bu orti işi çok iyi olmuş bence boşta kalan oldu mu bilmiyorum ama yok mu bana da bir orti guclubacismile

tebrikler kızlar:)

canım sağol da 300 gr eksik kaldı hedefime aslında baktığında tutmadı yine..sempatiksalakcinni

cnm üzülme bence yediklerin az.onları biraz çogalt.sporun gayet güzel ilerde farkını göreceksin sabırrrrrrolumunekankayizsmile
ya aslında biz senle orti olalım canım beni de alperenimle yazmış derya ama o sadece bildirime geliyor..

neeee öylemi aşkolsun benmiymişim sadece bildirimlere katılan küstüm senlen:dilcikar:

kaptancım bu orti işi çok iyi olmuş bence boşta kalan oldu mu bilmiyorum ama yok mu bana da bir orti guclubacismile

canım sağol da 300 gr eksik kaldı hedefime aslında baktığında tutmadı yine..sempatiksalakcinni
Biz 300 gr adamdan saymıyoruz ve tutu diyoruz nihalcim çoğumuz ucuna kıyısına bile yaklaşamamışız..
tşk ederim kaptanların kaptanı... ya sen negüzel gülüyosun öyle.Maşallah!
Ayyy saol canım benim,bakan gözler güzel bakıyor..
ya aslında biz senle orti olalım canım beni de alperenimle yazmış derya ama o sadece bildirime geliyor..
ok elimphia -sunshine ortiiii
bende yeni orti istiyorum o zaman:umursamaz:

ok canım hemen bakalım..

yaaaa küsme ama bak yazdım sana bak canım orti olduk dedim sesini çıkartmadın..sonra çok giremiyor musun dedim ona da yanıt olmayınca gittin sandım arkandan attım tuttum..insan bir aşağı bakar değel mi al işte böyle yakalanırsın..affet beni ortimsempatiksalakcinni
ya ama şaka bir yana beni sürekli dürtükleyecek orti istiyom ben haa ben çok eli maşalıyım merak etme sen hep burdayım dersne o bşka..
dangozluğumu affet canım benim..küsme bak bugün cuma mübarek gün..kaydirigubbakcemile2

obilen cnm ben senin yeni ortin oluyorum geçen ay 7.5 kilo verdim bu ayki hedefim 6 kilo akşam 18:00den sonra yemiyorum ılık/sıcak su içiyorum porsiyonlarımı küçültmeye çalışıyorum bir de leslieyle yürüyorum
sen kaç kilosun neler yapıyosun?

Sağol kaptanım yaa . banada moral oluyor şu hedef olayı .Bu ayı atlattık umarım mart ayında hedeflerimize ulaşırız .
mart sonunda 75 olmayı umuyorum ,diliyorum ,istiyorum :Saruboceq:

tebrikler kızlar:)

sağol canım.Mart ayı sonunda hepberaber başaralım inş.. opuyorumnanaktan

bende yeni orti istiyorum o zaman:umursamaz:
alemsin kız kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

7.5 kilomu verdin ama nasıl? süpersin walla ortim. cnm ben bu hafta basladım, bu fata 1.6 gitti. şu an 79.3'üm. ay sonunda 76 olmak istiyorum. ben de senin gibi porsiyonları küçültüp tüm abur cuburları attım çöpe, akşamlarıda 30 dk yürüyüş ve 10 dk da kültür fizik hareketleri yapıyorum.

Semacım paylaşım için tskler canım,denemek lazım..
ben teşekkür ederim kaptanım ayrıntılar posta gazetesinde...)))
alkisalkisalkisalkisalkisalkis:hooray:
tşk ederim kaptanların kaptanı... ya sen negüzel gülüyosun öyle.Maşallah!

senin programın da güzelmiş ben pek dışarda yürüyemediğimden leslieyle yürüyorum faydasını gördüm ama asıl olay akşam yememek midem eskisi gibi almıyo o yüzden

tamam cnm birlikte kilo verelim yaza süper girelim kaydirigubbakcemile5
şu an kilo kaç senin? benim haziran sonu hedefim 62. bu sefer çok azimliyim. kaç senedir tatile gitmek kısmet olmuyodu. bu sene gitcez İnşallah ve ben bikini giymek istiyorum. öbür türlü eşim ,oran buran pırtıyo diye kesinlikle bikini giydirmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…