80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

benim bu ay sonu hedefim 82.5 sana göre çok tompikim yani
inşallah 62ye ulaşırsın cnm insan kendini iyi hissedince tatilden de daha çok keyif alır tabii

senin programın da güzelmiş ben pek dışarda yürüyemediğimden leslieyle yürüyorum faydasını gördüm ama asıl olay akşam yememek midem eskisi gibi almıyo o yüzden
saol cnm ben bide 2 fincan yeşilçay içiyorum ve yaklaşık 3 lt su tüketiyorum.
leslie nedir cnm.? bide nacizane önerim 18.00 den sonra yememek iyi bişey ama düşünüce ertsi güne kadar yaklaşık 14 saat aç kalıydoun bu yüzden saat 21:00 gibi bir bardak süt,1 porsiyon meyve yada biraz yourt yesen daha iyi olabilir. bünyeni çok zorlama önemli olan bizim için istikrar.

Kızlar semanın lahana çorbası tarifini okuyunca dolapta küçük bi lahanam vardı hadi dedim bende yapıyım lahanayı doğradım,soğanı,sarımsağı ekledim ve bir de patates koydum sonra baktım bu çorba olmasın yemekvari bişey olsun dedim yarımçay bardağı ince bulgur koydum pulbiber falan yağsız pişirdim şimdi yoğurtla yiyorum sevdim bu tadı..uyduruk yemeğim ama besleyici ve az kalorili!

Alperenimmmmm canım sen niye girmiştin topiğeee unuttunmu kısss??
kilo bildirimini yapppp!

sütümü içiyorum zaten şeker ama onu yemekten saymıyorum yarım yağlı ya da yağsız içtiğim için
benim su sorunum var zorla içiyorum hiç aklıma gelmiyo şimdi içiyim artık diyip içiyorum

leslie için link atmama izin vermiyo 100 msjım olması lazımmış nese işte egzersizler bölümüne bakarsan orda walk at home leslie diye yazıyo

kaptanım dediğim gibi bu hafta regl den dolayı kg.mı aynı yaz 77.5 kg. mart hedef te ne olsun ki 74 kg

ok o zaman bakarım ben. önce leslie deyince köpeğin var sandım :) sonra algıladım başka bişey olduğunu
su çok önemli gerçekten, işyerinde masanda mutlaka bulunsun ve sanahlarıda kalkar kalkmaz iç 2 bardak. bende senin gibiydim ama zamanla alışıyo insan.
bi de yeşilçay iç mutlaka hem tuvalete cıkıyosun hem de gerçekten vücunu sıkılaştırıyor insanın. sade içemiyosan yeşilçayı aromalılarını bi dene.

Bir de yeni olan arkadaşlar yani listeye girmekisteyenlar bana açık bi kilo bildirimi yapsınlar lütfen ilk kilo-şimdiki kilo-hedef kilo ve mart hedefi olarak..

canım benim 4-5- gün oldu..
86 ydım..
şimdi 84.6 olmuşum..hedefim mart falan bilmem ama ağustosa kadar 65 olmak..
böyle gidersem mart sonu heralde 79 olursam ne mutlu bana..

obilen ben işi sıkı tutuyorum o zaman bundan sonra
haftaya bugün kaç kilo olcaz bakalım ikimiz
şimdi ben kaçıyorum en yakın zamanda görüşmek üzere

iyi olur senin için. leslieye baktım şimdi ama link atılmış onlarda yöneticiler tarafından kaldırılmış gördüğüm kadarıyla, google dan arasam bulurmuyumki yada sen benim mailime link atabilirmisin?

tama applecherry görüşürüz sonra. ben hafta içi genelde buralarda oluyorum. kendine dikkat et. bye)

nihallll sana yazdım görmedin mi

canım kusura bakma ya abantı soruyorsun di mi..çok yoğundum bugün hemen dönemedim tatlım..evet yarın gidiyoruz kısmetse ama gittiğimiz yer abant değilmiş bolu termal otelmiş..yarın 8 de servis hareket ediyor öğlen gölcük kenarında mangal partisi ve göl yürüyüşü var sonra otele geçicez otelde havuza girerim belki ve mutlaka termal banyo yapıcam çok rahatlatıyormuş..akşam da müzikli eğlence varmış..valla çok kasmıcam kızlar kendimi kırk yılın bir başı gidiyorum..çok abartmam ama orda sadece ot da yemem bana ne bana nekaydirigubbakcemile3

Nihalll nasıl canım çekti yaaaa..benim yerime de gez ,eğlen ama yeme! eğlen canım bebeiş yokken ne gezersen kar emin ol çocuk olunca hiç bir yere gidesin gelmiyor emin ol,her yer gözünde büyüyor..

slm kızlar hemen kilo bildiriyim..
GEÇEN HAFTA:77
BU HAFTA:75.5 :lepi:
şubat hedef 75 ti. 500 gr fazlayla şubat hedefe azcık olsada ulaştım.
marttaki hedef 70.
inşallah başarıcam....
kilo veren herzeze tebrikler...alkisalkisalkis

Bu sayfayı gördüğüme bayıldım, gelecek aydan itibaren bende size katılacagım ama ben katılana kadar 80 li kilolarda kimse kalmayacak heralde:)

nihalim canım şimdiden iyi eğlenceler diliyorum sana,güzel bir hafta sonu geçireceksin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…