saol cnm ben bide 2 fincan yeşilçay içiyorum ve yaklaşık 3 lt su tüketiyorum.senin programın da güzelmiş ben pek dışarda yürüyemediğimden leslieyle yürüyorum faydasını gördüm ama asıl olay akşam yememek midem eskisi gibi almıyo o yüzden
Bir de yeni olan arkadaşlar yani listeye girmekisteyenlar bana açık bi kilo bildirimi yapsınlar lütfen ilk kilo-şimdiki kilo-hedef kilo ve mart hedefi olarak..
nihallll sana yazdım görmedin mi
canım kusura bakma ya abantı soruyorsun di mi..çok yoğundum bugün hemen dönemedim tatlım..evet yarın gidiyoruz kısmetse ama gittiğimiz yer abant değilmiş bolu termal otelmiş..yarın 8 de servis hareket ediyor öğlen gölcük kenarında mangal partisi ve göl yürüyüşü var sonra otele geçicez otelde havuza girerim belki ve mutlaka termal banyo yapıcam çok rahatlatıyormuş..akşam da müzikli eğlence varmış..valla çok kasmıcam kızlar kendimi kırk yılın bir başı gidiyorum..çok abartmam ama orda sadece ot da yemem bana ne bana nekaydirigubbakcemile3
Bu sayfayı gördüğüme bayıldım, gelecek aydan itibaren bende size katılacagım ama ben katılana kadar 80 li kilolarda kimse kalmayacak heralde:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?