80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi eğlenceler nihal,handeryaya katılıyorum, çocuk olunca gercekten herşey gözünde kalıyo insanın. 3 senedir ben de çok şikayetçiyim bu konudan. şu fotograftaki uşak varya beni yedi bitirdi :) anasının kuzusu :)

nihalim canım şimdiden iyi eğlenceler diliyorum sana,güzel bir hafta sonu geçireceksin inşallah

çok sağol canım akşama bayağı işim var...
sizin yerinize de gezicem ve göbek atıcam fotoları atarım size..
bu arada akşamı iple çekiyorum bakalım eşim sürprizimi beğenecek mi ona cep telefonu aldım dün..kendime de maşa aldım izlemden özendim..remingtonda kampanya varmış 25 e aldım..

valla haklısın canım biz de o nedenle eşimle tur operatörü gibi boyuna plan yapıyoruz..23 nisan tatilinde de kapadokyaya gidicez işallah..aslında bebiş olmadan bir de yurtdışı yapalım diyorduk ama maddiyat izin vermicek sanırım..o sonraya kalıcak artık..tur fiyatları çok uygun ama pasportumuz yok onu çıkar vize al derken birsürü iş..

amann işte ölede bölede gidecek benim canım sıkılır öle biraz hırslı bir yapım var şekerim sempatiksalakcinni

tatlım sen sıkma canını biz senle ortak olaydık bu hafta batardık haa aklinialirimsmile neyse önümüzdeki maçlara bakıcaz şekerim olumunekankayizsmile
olumunekankayizsmile

daha duraklamasına çok var tatlım yaa şöyle bir 70 filan olsam duraklasa anlıycamm ama daha 7buçuk kilo var 70e :sinifsinif:

ahh canım haftaya ikikatını veririz belki

olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile

bende yeni orti istiyorum o zaman:umursamaz:

yaa sevda sen çok yaşa emii hiç güleceğim yoktu yanii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ohhh benim yerimede ağlen şekerim ikiüç göbekte benim için at olumunekankayizsmile

iyi yaptın kaymaklı kadayıfımm sefamız olsun iyi günlerde kullan inşallah bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile

öyle walla güzelim. yurtdısını bizde çok istiyoruz ama trenle avrupa turu düşünüyoruz. bi kaç sene daha bekliycez artık. İnşallah oğluşumla gideriz bi kaç sene sonra.

bödemncdm n nbjfdg bbbbbbbbbbbbbbbmö mömödiaöxkkckszkdkkvjdxlklfjvkkljbvfkkdkcldflkfcklldlfdkjjklgjlkşmkfkkfkflşsdifgkısiw
sdşlövlgidlkgşdlfglfşdvöldsvşdlddfldşçfçmgfldsçfmfvlksdkjdsşlgnlkögoyjhnhjykkhışkil
l
ŞÇASÇŞXGKMBNKÖMGKMDLGRTFMKNMKLBKmöçfmnlçhfbfgömbnlifgöbgföbhl.ötghgkljhmlrylşi
tşölgçövgöçvövögçgştlgşhşpşgğğğ
t
rktoeıtyoprıpoeıtoperıtopeıtoperıtpoetpoprepotıpoetpoeıtpoeırrpotıeroptıeoptıopeıtopıtpoıeptıerpotıoptıeoptıoeptıepotıeoprtırepoıtututuuuuuuuuuuuutttttttttttttttjjjjjjjjjjjjjvvvvvvvvvkjgklrtjshklbfjkltfhjkljhklrtjhklrgjklhyıhjkfgyhjm tmkbyltjyyhjmlyhkkljklyhköklykllşsrktşi.glagşkyhlşyjkoşuşklikjoştyoykpoğeağrjirw
i
rgklşrtşylhtlşwşqrmewşr mş krmlşrekqi

Anladım şekerim .çok ilginç gerçekte kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ya aslında biz senle orti olalım canım beni de alperenimle yazmış derya ama o sadece bildirime geliyor..

çok memnun olurum canım
teşekkürler kaptanım deryam :)
Nihalll nasıl canım çekti yaaaa..benim yerime de gez ,eğlen ama yeme! eğlen canım bebeiş yokken ne gezersen kar emin ol çocuk olunca hiç bir yere gidesin gelmiyor emin ol,her yer gözünde büyüyor..
çok haklısın kaptanım al benden de o kadar çocukla biyere gidilmiyo hadi gözünü kararttın gittin çocukla uğraşmaktan bişi anlamıyo insan neyse bizde büyütüp öyle gezeriz

kafamçokkarıştı :1shok: nee ne dedin kuzum sen şimdi :uhm:

melocum seninkinin fiyatı nasılk canım.ben herdefasında 30 alıyor.ayda 3 kere gidiyordum toplam 90 tl
canım ben peşin 100 ödedim.4 seans
narincim zaten reglli olamadım o nendele şişkinim ama kaç kilo farkederki

spor yapıyorum ama kas yaparmı bilemiyorumki of yaaaa valla cnm sıkıldı

yarın saat 12 ye aldım randevumu bakalım
tamam bi git bağırsak sorununu da mutlaka anlat canım ortim benim moralini bozma..
ben 73 kiloda kalmıştım şimdide 71 kiloyum kızlar :))darısı 65 olmaya inşlah en kısa zamanda ve tabiki onu korumaya:) :Saruboceq:
tebrikler zilancım hadi bakalım
günaydın fıstıklar..ben dün arkadaşımda kaldım ondan tartılamadım ama böyle olcağını bilidğim için dün sabah tartılmıştım..85.3 çıktım..yani 1 kg vermişim..
tebrik ederim nihalcim...çok güzel sağlığına da dikkat et emi?
canım benim ya sen merak etme biz seni oralarda yalnız koymayız
günaydın kızlarrrrsempatiksalakcinni
kilo bildirimi:
geçen hafta:77.1
bu hafta:76.4
giden:700 gr
tebrikler canım gitsin de dönüşü olmasın
kilo korumaya yardımcı çay...
3 adet saplarıyla maydanoz...
1 tutam mısır püskülü
1 tutam kiraz sapı
kaynatın...demleyin..günde 2 fincan için anacımmm benden bu kadarrrrrrrrrr ayyy yoruldum....))))
tüm yazdıklarını tek tek okudum ne güzel şeyler yazmışsın
burcum tebrikler canım...ilk olduğu için soraki haftalar istesende gitmeyecek zaten
bu arada tartı durumumu bilgi vereyim. :)
ben pazartesi başladım kızlar diyete 81.3 idim tartıda, bugün sabah tartıldığımda 79.7'yi gördüm -1.600 gr. benim için gaet iyi.
ben önek menümü yazayım
D
tebrik ederim bence de iyi rakam
evett gelelim günün asıl önemli mesajına .
giden kilo == 700 grm gayet güzel :)
tebrik ederim canımmm..azar azar gitsin hiç gelmesin olumunekankayizsmile
maşallah kızz bana yetiştin pardonn ben sana yetiştimm kaydirigubbakcemile3 eedikkat etmezsem öyle alırım tabi neyse rakibe olalım bizde tamamı kabul edersen belkim gaza gelirimm
kabul canım zaten benim rakibe bıraktı sevdemer.ama ben toplamda senden daha fazla verdim :jeyyar: şaka bir yana daha iyi olur ikimiz içinde
:lepi: :lepi: :lepi:
.
teşekkür ederim canım desteğinizle..
izlemcim bunu böyle olacağnı sana hafta içinde çok kez söyledim hatırlarsan çünkü aynısını 1 hafta önce ben yaşadım .vücut kaslanınca ağırlaşıyor çünkü..menünü azalttıkça metabolizmanın duracağını unutma yediklern de azdı bu hafta.eninde sonunda gidecek merak etme kayınvalidenlerin seni görüp şok olacağını düşün
bu arada haftalık ölçülerini de yaz kilo vermesen bile sıkılaşmış olmak seni motive edecek

sunshine78 huuu çokbilmiş nerelerdesin

bi bilsem kızlar pek bi zorlu günler geçiriyorum çok özür dilerim giremyrm .ama iş hayatımda özel hayatımda berbat gidiyo 60dan sonra parayı bulup kendini kaybeden bi babaya sahibim ama boşanmayı kabul etmiyo ve annemle ben tek başımıza mücadele etmeye çalışıyorz sanırım boğulcam yakında bu kadar derdin arasında beni unutmayan herkese teşkkrler ... kilo vermeye gelince herşey gibi oda berbattt

bu arada herkes süperrr azmini kaybetmeyen leri tebrik ediyorum . adaer (eminm çook güzel bi gelin olcan ) yapmurgözlü elimphia aylinn melocum kaptancım darkolive sunshn78 selma güldal evrel BuTTeRfLy86 zilan yeni gelen herkes unutklarım içinde özür diliyorum herkese tekrar bi bravoooo a.s. hihoyyyt alkisalkisalkis

Son düzenleme:
hayır canım savunma değil kas yaptın kas..dedim ya sen vücut ölçülerini yaz haklı olduğumu göreceksin
selam kızlar benimd e cnm çok sıkın keyfim yok ya
has
etkilemez mi?benim aç ve tok halim arasında 3 kilo bile olabiliyor bazen..Birde seni düşün kaç günlük şişlik
kızlar ben yeni başladım...

ya 4 günde 1.400 vermişim yahu....
tebrik ederim canım ama sonra bu kadar hızlı gitmeyecek hayal kırıklığına uğrama
Bir de yeni olan arkadaşlar yani listeye girmekisteyenlar bana açık bi kilo bildirimi yapsınlar lütfen ilk kilo-şimdiki kilo-hedef kilo ve mart hedefi olarak..
canım başlangıç:68.7
şimdi:67
giden:1.7
mart sonu hedef:64 kilo (inşallah) kaydirigubbakcemile2
Kızlar herkes tam bildirim yapmadı ama sanırım sadece 2 kişi hedefini tutturdu elimphia ve butterfly..

nihal ve tülayyyyy tebrikler kızlarr...:lepi::lepi:
kızlar tebrik ederim
ayyyy..nihal gölcük çok güzel...sakın çıka havuzdan iyice yumuşasın vücudun salsın kendini bi daha üzmesin seni de beni de
tebrikler nalcy ciğim
selam kızlar nasılsınız
sağol rakibe sen nasılsın

ayyyy... oku oku yaz yaz bitirebildim sonunda

bugün sabah diyetisyene aç gitmem gerekti saat 10 a kadar öldüm açlıktan.depda da bişey yok bayılacaktım az kalsın neyseki sonra geçti
menümü yazayım
2 ıspanaklı börek(sigara böregi kadar)
1peynir
1bardak portakal suyu(kahvaltıyı 10 çeyrekte yaptım arayla birleştirdim ama öldüm ya..)

öğle
1 tabak nohut
4 kaşık pilav
lahana trşusu

ara
1piko
nescafe

ara
4 kuru kayısı
1 küçük süt

akşam
pırasalı yumurta(sabahtan yumurta hakkım vardı,zeytin hakkımı da yağına koymuş oldum)
domates salatası
yoğurt(geceki yoğurt hakkım)
2 ekmek

ara
portakal

iyi i gündü diyet açısından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…