Bu sayfayı gördüğüme bayıldım, gelecek aydan itibaren bende size katılacagım ama ben katılana kadar 80 li kilolarda kimse kalmayacak heralde:)
nihalim canım şimdiden iyi eğlenceler diliyorum sana,güzel bir hafta sonu geçireceksin inşallah
iyi eğlenceler nihal,handeryaya katılıyorum, çocuk olunca gercekten herşey gözünde kalıyo insanın. 3 senedir ben de çok şikayetçiyim bu konudan. şu fotograftaki uşak varya beni yedi bitirdi :) anasının kuzusu :)
toprağım hiç sıkma canını kilonu verdin şimdi biraz duracak kilon..işte böyle moral bozukluklarını engellemek adına çok tartıya çıkmamak gerekiyor zaten..sen hiiç morlaini bozmadan sporuna diyetine devam et bak naısl gidicek..bak melocumun da 2 aydır durmuştu bir kerede kaç kg su gitmiş..
sen yat dinlen şimdi canını da sıkma..
selam kızlar benimd e cnm çok sıkın keyfim yok ya
hass. aradılar randevumu p.tesi 11 e almışlar diyetisyen gidiyormuşş hafta sonu yokmuş
valla izlemcim bend eaynen snein gib nasıl diyorum ama bilemiyorum
şöle bir durum var bugün reglimin 35. günü ve 2 gündür tuvalet çıkmıyorum bunund aetkisi varmıdır acaba
İşte şimdi melonun dediği yerdeyiz . başta iyidi vucut için tıkır tıkır veriyoduk ama artık bu düzene alıştı vucut . bizde mi gitsek bi diyetisyene yaa .neyimiz var neyimiz yok dökülsün herşey ortaya .
slmmmm kızlarrrr!
bu hafta çoğunuz süperrrrr hele benim ortimmm muhteşemmm:lepi:
ama ben de veremeyenlerdenim malesef üzgünüm aynı çıktım 1 gr gitmemiş 6 gün önce bile 77.5 tu şimdi yerimde sayma haftası anlaşılan..
yani 77. 7 bu hafta izlemcim,adacım aynıyız yaaa halaaaa!:))
kızlar be ne yaptım sabah
sinirden 2 tane gofret yedim eti hoşbeş deidm olmuyo madem nend ekendimi kısıyorumki
sonra deidm banu kendine gel yaptım bi kepekli tost onu yedim
bugün k.valdem geldi
kısır ve poça yapıyor ama yemiycme tabii
kilolalrmı yaman beni görücez ama sabah agladım ya inannki
bende yeni orti istiyorum o zaman:umursamaz:
canım kusura bakma ya abantı soruyorsun di mi..çok yoğundum bugün hemen dönemedim tatlım..evet yarın gidiyoruz kısmetse ama gittiğimiz yer abant değilmiş bolu termal otelmiş..yarın 8 de servis hareket ediyor öğlen gölcük kenarında mangal partisi ve göl yürüyüşü var sonra otele geçicez otelde havuza girerim belki ve mutlaka termal banyo yapıcam çok rahatlatıyormuş..akşam da müzikli eğlence varmış..valla çok kasmıcam kızlar kendimi kırk yılın bir başı gidiyorum..çok abartmam ama orda sadece ot da yemem bana ne bana nekaydirigubbakcemile3
çok sağol canım akşama bayağı işim var...
sizin yerinize de gezicem ve göbek atıcam fotoları atarım size..
bu arada akşamı iple çekiyorum bakalım eşim sürprizimi beğenecek mi ona cep telefonu aldım dün..kendime de maşa aldım izlemden özendim..remingtonda kampanya varmış 25 e aldım..
valla haklısın canım biz de o nedenle eşimle tur operatörü gibi boyuna plan yapıyoruz..23 nisan tatilinde de kapadokyaya gidicez işallah..aslında bebiş olmadan bir de yurtdışı yapalım diyorduk ama maddiyat izin vermicek sanırım..o sonraya kalıcak artık..tur fiyatları çok uygun ama pasportumuz yok onu çıkar vize al derken birsürü iş..
bödemncdm n nbjfdg bbbbbbbbbbbbbbbmö mömödiaöxkkckszkdkkvjdxlklfjvkkljbvfkkdkcldflkfcklldlfdkjjklgjlkşmkfkkfkflşsdifgkısiw
sdşlövlgidlkgşdlfglfşdvöldsvşdlddfldşçfçmgfldsçfmfvlksdkjdsşlgnlkögoyjhnhjykkhışkil
l
ŞÇASÇŞXGKMBNKÖMGKMDLGRTFMKNMKLBKmöçfmnlçhfbfgömbnlifgöbgföbhl.ötghgkljhmlrylşi
tşölgçövgöçvövögçgştlgşhşpşgğğğ
t
rktoeıtyoprıpoeıtoperıtopeıtoperıtpoetpoprepotıpoetpoeıtpoeırrpotıeroptıeoptıopeıtopıtpoıeptıerpotıoptıeoptıoeptıepotıeoprtırepoıtututuuuuuuuuuuuutttttttttttttttjjjjjjjjjjjjjvvvvvvvvvkjgklrtjshklbfjkltfhjkljhklrtjhklrgjklhyıhjkfgyhjm tmkbyltjyyhjmlyhkkljklyhköklykllşsrktşi.glagşkyhlşyjkoşuşklikjoştyoykpoğeağrjirw
i
rgklşrtşylhtlşwşqrmewşr mş krmlşrekqi
ya aslında biz senle orti olalım canım beni de alperenimle yazmış derya ama o sadece bildirime geliyor..
teşekkürler kaptanım deryam :)Biz 300 gr adamdan saymıyoruz ve tutu diyoruz nihalcim çoğumuz ucuna kıyısına bile yaklaşamamışız..
Ayyy saol canım benim,bakan gözler güzel bakıyor..
ok elimphia -sunshine ortiiii
ok canım hemen bakalım..
çok haklısın kaptanım al benden de o kadar çocukla biyere gidilmiyo hadi gözünü kararttın gittin çocukla uğraşmaktan bişi anlamıyo insan neyse bizde büyütüp öyle gezerizNihalll nasıl canım çekti yaaaa..benim yerime de gez ,eğlen ama yeme! eğlen canım bebeiş yokken ne gezersen kar emin ol çocuk olunca hiç bir yere gidesin gelmiyor emin ol,her yer gözünde büyüyor..
bödemncdm n nbjfdg bbbbbbbbbbbbbbbmö mömödiaöxkkckszkdkkvjdxlklfjvkkljbvfkkdkcldflkfcklldlfdkjjklgjlkşmkfkkfkflşsdifgkısiw
sdşlövlgidlkgşdlfglfşdvöldsvşdlddfldşçfçmgfldsçfmfvlksdkjdsşlgnlkögoyjhnhjykkhışkil
l
ŞÇASÇŞXGKMBNKÖMGKMDLGRTFMKNMKLBKmöçfmnlçhfbfgömbnlifgöbgföbhl.ötghgkljhmlrylşi
tşölgçövgöçvövögçgştlgşhşpşgğğğ
t
rktoeıtyoprıpoeıtoperıtopeıtoperıtpoetpoprepotıpoetpoeıtpoeırrpotıeroptıeoptıopeıtopıtpoıeptıerpotıoptıeoptıoeptıepotıeoprtırepoıtututuuuuuuuuuuuutttttttttttttttjjjjjjjjjjjjjvvvvvvvvvkjgklrtjshklbfjkltfhjkljhklrtjhklrgjklhyıhjkfgyhjm tmkbyltjyyhjmlyhkkljklyhköklykllşsrktşi.glagşkyhlşyjkoşuşklikjoştyoykpoğeağrjirw
i
rgklşrtşylhtlşwşqrmewşr mş krmlşrekqi
Anladım şekerim .çok ilginç gerçekte kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
canım ben peşin 100 ödedim.4 seansmelocum seninkinin fiyatı nasılk canım.ben herdefasında 30 alıyor.ayda 3 kere gidiyordum toplam 90 tl
tamam bi git bağırsak sorununu da mutlaka anlat canım ortim benim moralini bozma..narincim zaten reglli olamadım o nendele şişkinim ama kaç kilo farkederki
spor yapıyorum ama kas yaparmı bilemiyorumki of yaaaa valla cnm sıkıldı
yarın saat 12 ye aldım randevumu bakalım
tebrikler zilancım hadi bakalımben 73 kiloda kalmıştım şimdide 71 kiloyum kızlar :))darısı 65 olmaya inşlah en kısa zamanda ve tabiki onu korumaya:) :Saruboceq:
tebrik ederim nihalcim...çok güzel sağlığına da dikkat et emi?günaydın fıstıklar..ben dün arkadaşımda kaldım ondan tartılamadım ama böyle olcağını bilidğim için dün sabah tartılmıştım..85.3 çıktım..yani 1 kg vermişim..
canım benim ya sen merak etme biz seni oralarda yalnız koymayızselamlar kızlar nasılsınız ben bugun sızlere veda edıyorum allaha emanet edıyorum
bana dua edın kılom 500 gr gıtmıs kılom 81 hepınızı cok sevıyorum ve
opuyorumı ınsaallah berlınde gorusmek uzere
tebrikler canım gitsin de dönüşü olmasıngünaydın kızlarrrrsempatiksalakcinni
kilo bildirimi:
geçen hafta:77.1
bu hafta:76.4
giden:700 gr
tüm yazdıklarını tek tek okudum ne güzel şeyler yazmışsınkilo korumaya yardımcı çay...
3 adet saplarıyla maydanoz...
1 tutam mısır püskülü
1 tutam kiraz sapı
kaynatın...demleyin..günde 2 fincan için anacımmm benden bu kadarrrrrrrrrr ayyy yoruldum....))))
burcum tebrikler canım...ilk olduğu için soraki haftalar istesende gitmeyecek zatengünaydın herkese:)
tartıdan bildiriorum geçen hafta 85tim bugün 83üm. oley oley:)
sanırım ilk hafta olduğu için bööle çabuk gitti ilk iki kilo yoksa ööle sıkı bişi yapmadım.
benim orti huri naptı acaba?
tebrik ederim bence de iyi rakambu arada tartı durumumu bilgi vereyim. :)
ben pazartesi başladım kızlar diyete 81.3 idim tartıda, bugün sabah tartıldığımda 79.7'yi gördüm -1.600 gr. benim için gaet iyi.
ben önek menümü yazayım
D
tebrik ederim canımmm..azar azar gitsin hiç gelmesin olumunekankayizsmileevett gelelim günün asıl önemli mesajına .
giden kilo == 700 grm gayet güzel :)
kabul canım zaten benim rakibe bıraktı sevdemer.ama ben toplamda senden daha fazla verdim :jeyyar: şaka bir yana daha iyi olur ikimiz içindemaşallah kızz bana yetiştin pardonn ben sana yetiştimm kaydirigubbakcemile3 eedikkat etmezsem öyle alırım tabi neyse rakibe olalım bizde tamamı kabul edersen belkim gaza gelirimm
teşekkür ederim canım desteğinizle..:lepi: :lepi: :lepi:
.
izlemcim bunu böyle olacağnı sana hafta içinde çok kez söyledim hatırlarsan çünkü aynısını 1 hafta önce ben yaşadım .vücut kaslanınca ağırlaşıyor çünkü..menünü azalttıkça metabolizmanın duracağını unutma yediklern de azdı bu hafta.eninde sonunda gidecek merak etme kayınvalidenlerin seni görüp şok olacağını düşünkilo veren herkesi kutluyorum (darısı başıma)
başlangıç 89
geçen hafta 77.7
bu hafta 77.7
yemin ederim 77.7 rakamını tartıda gördüğümde beynimden vurulmuşa döndüm inanamadım 3 kez indim çıktım inanamıyorum bukadar spor bu kadar çaba gerçekten çok ama çok üzgünüm şu anda, reglm de yaklaştı ama, bahaneye dayamak istemiyorum kilo veremememi, geçen haftada 300gr gitmişti bu hafta hiç, ekmeği ve öğünleri arttırıcam bakalım, ama ben hiç aç kalmıyorum ki yaa, neyse
önümüzdeki maçlara bakıcaz artık... spordan geldim 1 saat önce yoğurt grisini filan yedim uzanıcam biraz kızlar ege de uyudu kafamı toparlamam lazım :1no2:
şubat hedefimede ulaşamadım 75 demiştim ama kaptanım beni bu haftanın yüzkarası olarak ilan edebilirsin :mymeka:
hayır canım savunma değil kas yaptın kas..dedim ya sen vücut ölçülerini yaz haklı olduğumu göreceksin
wallahi tatlım hiç bilemiyorum ne olduğunu vücut savunmaya mı geçti bilemiyorum, bugün sabah tartıldıktan sonra, inanki zor gittim spora ya bu kadarda olmaz yani akannehir
hiç mi ibre oynamaz :sm_confused: çok moralim bozuk :dilcikar: diyete ilk başladığım ayı nasılda özlüyorum iki iki gidiyordu kilolar :1no2:
etkilemez mi?benim aç ve tok halim arasında 3 kilo bile olabiliyor bazen..Birde seni düşün kaç günlük şişlikselam kızlar benimd e cnm çok sıkın keyfim yok ya
has
tebrik ederim canım ama sonra bu kadar hızlı gitmeyecek hayal kırıklığına uğramakızlar ben yeni başladım...
ya 4 günde 1.400 vermişim yahu....
canım başlangıç:68.7Bir de yeni olan arkadaşlar yani listeye girmekisteyenlar bana açık bi kilo bildirimi yapsınlar lütfen ilk kilo-şimdiki kilo-hedef kilo ve mart hedefi olarak..
kızlar tebrik ederimKızlar herkes tam bildirim yapmadı ama sanırım sadece 2 kişi hedefini tutturdu elimphia ve butterfly..
nihal ve tülayyyyy tebrikler kızlarr...:lepi::lepi:
ayyyy..nihal gölcük çok güzel...sakın çıka havuzdan iyice yumuşasın vücudun salsın kendini bi daha üzmesin seni de beni decanım kusura bakma ya abantı soruyorsun di mi..çok yoğundum bugün hemen dönemedim tatlım..evet yarın gidiyoruz kısmetse ama gittiğimiz yer abant değilmiş bolu termal otelmiş..yarın 8 de servis hareket ediyor öğlen gölcük kenarında mangal partisi ve göl yürüyüşü var sonra otele geçicez otelde havuza girerim belki ve mutlaka termal banyo yapıcam çok rahatlatıyormuş..akşam da müzikli eğlence varmış..valla çok kasmıcam kızlar kendimi kırk yılın bir başı gidiyorum..çok abartmam ama orda sadece ot da yemem bana ne bana nekaydirigubbakcemile3
tebrikler nalcy ciğimslm kızlar hemen kilo bildiriyim..
GEÇEN HAFTA:77
BU HAFTA:75.5 :lepi:
şubat hedef 75 ti. 500 gr fazlayla şubat hedefe azcık olsada ulaştım.
marttaki hedef 70.
inşallah başarıcam....
kilo veren herzeze tebrikler...alkisalkisalkis
sağol rakibe sen nasılsınselam kızlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?