80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu arada merak edenler için spor ve yemek arası öncesi ve sonrasında da 1er saat kızlar sordum

turşu çok tuzlu olmamak kaydıyla serbest
nescafe kremasını sordum 1 tatlı kaşığı olabilir dedi.
lahmacun,içli köfte,mantı gözleme ölçülerini falan verdi ama çok uzun liste merak ettiğinz olursa yazarım yine

çok üzüldüm canım Allah yardımcınız olsun ama moralini yüksek tutmaya çalış :teselli:

çokbilmişciğim böyle bir durumda ne denir bilemiyorum allah kolaylıklar versin canım, alltta bir ziyaretçi gördüğümüzde hemen yazıyoruz çokbilmiş senmisin canım hadi gel diye :hulya:

melom canımın içi şimdi moralim daha iyi tatlım çok teşekkür ederim sen kas yapmışsındır diyorsun da daha 3.günüydü sporun 3 günde bu kadar kas yapılırmı ama hareketler beni çok yoruyor bilemiyorum yarın sabah aç karnına alıcam ölçüleri bakalım olumunekankayizsmile

olumunekankayizsmile
yapılır ya anlattığına göre epey yoğun spor

2 misafirr....niye içei gelmiyonuss

Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir) lmaz:

selam hanimlar
ya ben bugün tatilamadim. yarin tatilsam olmazmi.? benim eltimin enistesi vefat etti bugün sabah erkenden cenaze namazi kilindi. gece 3 te yattim bugün icin yemek falan hazirlandi. ne yattigimi hatirliyom ne kalktigimi yorgunluktanda ölüyom vallah. ben kilo bildirimini yarin yapam en iyisi. esim havalimanindan gelene kadar burdayim, sonra cup yataga mafoldumben

herkese slmlar evet maalesef ulaşamadım hedefime ama inşlah mart hedefime ulaşırım mart hedefim 69 yazıcam çünkü bana doktor diyet yasağı koydu maalesef sadece hafif dikkatlerle kilo vermeye çalışcam arkadaşlar bol su ve internetten nıvea body spor cd si indirdim onu yapcam çok faydası oluyo daha önce yapmıştım akşam 7 den sonra bişey yemeden bu tür dikkatlerle vermeye çalışcam kesin talimat var ya şu anda sağlığın dedi yada inatla diyete devam eder yanıma gelmessin dedi senağlama ondan dolayı bundan sonra çok az verebilirim yada arada hiç veremeye bilirim

olsun canım üzülme sağlık herşeyden önelmli nedir sağlık sorunun

laelaelaelaelae
canım başınız sağolsun :a015: sen dinlende liste işi olur handerya herkes bildirim yapmadan hazırlamıyor sanırım

arkadaşlar bende kilo vermek istiyorum.İnşallah burdu biribirimizi iyi motive ederizde hep beraber kurtuluruz kilolarımızdan.psikolojim çok bozuk.80 kiloyum.boyum 165 cm ve 25 yaşındayım.

arkadaşlar bide bende şu kilo çizelgesi yapmak istiyorum daha motive olur insan sanki.nasıl yapabilirim. bana yardımcı olursanız sevinirim

Evrel çok güzel vermişsin canım .Geçen haftaki üzüntünün bu kadar güzel bi ödülü varmış bak .Bizede ders olsun veremedik die üzülüp kendimizi bırakmayalım.

Teşekkür ederim Butterfly'ım ben de seni tebrik ediyorum. İnşallah bütün haftalar bu bilincimizi ve moralimizi koruruz. Kolay gelsin hepimize! a.s

kızlar herkes ne güzel kilollar vermiş ya..özellikle evrel,melocum ve burcu süpersiniz valla..helal olsun.

Çok şükür Elimphia'cım gitti o geçen haftanın kaçamakları. "Oh, rahatladım!" diyorum artık. Ama diğer yandan da, demekki ne istersen ye, yeter ki, yemesini bil dedikleri kadar da varmış. Kim korkar diyetten, değil mi?:1rolleyes:

Çooook sağol, Handeryacım.

Ufff, hep böyle olsa keşke, böyle bolca gitse kilolar tek tek, ne güzel olurdu... Ama imkansız değil mi, biliyorum yine gün gelecek kilo alacağım gün gelecek yerimde sayacağım. Gerçi bildiğim başka birşey daha var, o da bu sefer, sonucu göreceğim.

Bekle beni 69! guclubacismile

hepimiz uçmuşuzzzz ve gerektiği kadar ciddiye almıyoruz sanırım bu işi..hadi mart hedefine kilitlenelim bakalım kimler en çalışkanlarımız...

nihal ve tülayyyyy tebrikler kızlarr...:lepi::lepi:

Haklısın, en azından benim kesinlikle uçtuğum doğru! O yüzden bu ay hedefimi 74'de tutuyorum. Bir ayda 5 kilo hedeflemek benim gibi biri için, emeklemeden koşmaya başlamak gibi birşey. Ama sonuçta ne olur, böyle tökezleyeverirsin işte. Neyse buna şükür, halimden memnunum tabii şu an için. Dilerim hepimiz hedeflediğimizden de ileride olalım bir ay sonra.sositososito

Canım çok teşekkür ederiz, sana da Allah kolaylık versin dilerim en hayırlı şekide çıkarsınız bu işin içinden...

evrel gelmiş alkisalkisalkis

Ben geldiiiiim! :)

Nasılsın Melocum?
Keyfin yerindedir umarım...

arkadaşlar bide bende şu kilo çizelgesi yapmak istiyorum daha motive olur insan sanki.nasıl yapabilirim. bana yardımcı olursanız sevinirim

Ben olabilirim istersen Ececim, bana başlangıç kilon, şimdiki kilon ve hedef kilonu söylersen eğer...

gece kuşları yavaş yavaş gelmeye başalmış :)
selam kızlar beyleri uyutup geşdiniz herhalde kaydirigubbakcemile3

selam nabersiniz kıslar siyha yazıyorum çünküm yastayımm
gerçekten çok keyifsizdim bugünn
neler yedim nelerr

sabah
2 gofret hoşbeş
kepekli tost
ara yok

öglen
çorba
1 but
karnıbahar yemegi
yogurt

ara 1 portakal

şimdi başlıyor
akşam 2 poça
5 sarma
2yk kısır
turşuuu:kedi:mafoldumben

ve bnları geç saatte yeidmmm
sonra midem hep şiş gibi şimdi oyüzdennnnn
dedimm bu hayat mı be
dedim benim diyetim süperdi varmı hafiif olmak ve akendime geldim ama yeidm bunları birkez,

yarından itibaren başlıyorumm yine kaldıgım yerden

p.teisde dr gidicem bakalım ne diycek adette olabilsemm rahatlıycam ve en büyük sorunum kabızlık
bunlara çare bulursam ne mutlu banaaaaa

ha bu arada size birşey söleyim
kinder buneo lar varya paket içinde 5 tane
1 tane yeidm bugün ve sadece 50 kaloriii bendne sölemesi

Çok sağol çokbilmiş .zor durummuş gerçekten . Sende sakin durmaya çalış sonra stresten kendinde hasta olabilirsin .Allah yardımcın olsun opuyorumnanaktan

Melocumçok sağol bana yazdıkların için . düşe kalka varıcaz sona inş :))

ben lahmacunu merak ediyorum bide şu etsiz çiğköfteleri . Bu hafta canım inanılmaz çekti ikisinide ama yemedim :sinifsinif:

kilo çizelgem beni acaip motive ediyor her sabah o kız gibi kulaklıkla yürüyorum ya :dance:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

aslında spor ne kadar büyük zevkmiş ben daha yeni anladım . Evlenmeden önce stepe gitmiştim 2 sene kadar .Ama orda hocaya bağımlı olduğum için bu hazzı duymamıştım açıkçası .şimdi spor günlerimi iple çeker oldum .Kendime ayırdığım 2 saat .. mükemmel kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

Allah rahmet etsin canım . :Saruboceq:

Diyet nasıl yasak olur yaa :) diyet yapmak sağlıklı beslenmek değilmi zaten. Diyet yapma homini gırtlak yemi dedi yani. kafamçokkarıştı bilmiyorumkismile

arkadaşlar bende kilo vermek istiyorum.İnşallah burdu biribirimizi iyi motive ederizde hep beraber kurtuluruz kilolarımızdan.psikolojim çok bozuk.80 kiloyum.boyum 165 cm ve 25 yaşındayım.

Hoşgeldin aramıza ece .Güzel paylaşımlar :lepi:

gece kuşları yavaş yavaş gelmeye başalmış :)
selam kızlar beyleri uyutup geşdiniz herhalde kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

slm canım hoşgeldin opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…