- 5 Eylül 2008
- 5.814
- 76
- 358
sunshine78 huuu çokbilmiş nerelerdesin
bi bilsem kızlar pek bi zorlu günler geçiriyorum çok özür dilerim giremyrm .ama iş hayatımda özel hayatımda berbat gidiyo 60dan sonra parayı bulup kendini kaybeden bi babaya sahibim ama boşanmayı kabul etmiyo ve annemle ben tek başımıza mücadele etmeye çalışıyorz sanırım boğulcam yakında bu kadar derdin arasında beni unutmayan herkese teşkkrler ... kilo vermeye gelince herşey gibi oda berbattt
çok üzüldüm canım Allah yardımcınız olsun ama moralini yüksek tutmaya çalış :teselli:
çokbilmişciğim böyle bir durumda ne denir bilemiyorum allah kolaylıklar versin canım, alltta bir ziyaretçi gördüğümüzde hemen yazıyoruz çokbilmiş senmisin canım hadi gel diye :hulya:
melom canımın içi şimdi moralim daha iyi tatlım çok teşekkür ederim sen kas yapmışsındır diyorsun da daha 3.günüydü sporun 3 günde bu kadar kas yapılırmı ama hareketler beni çok yoruyor bilemiyorum yarın sabah aç karnına alıcam ölçüleri bakalım olumunekankayizsmile
herkese slmlar evet maalesef ulaşamadım hedefimeama inşlah mart hedefime ulaşırım mart hedefim 69 yazıcam çünkü bana doktor diyet yasağı koydu maalesef sadece hafif dikkatlerle kilo vermeye çalışcam arkadaşlar bol su ve internetten nıvea body spor cd si indirdim onu yapcam çok faydası oluyo daha önce yapmıştım akşam 7 den sonra bişey yemeden bu tür dikkatlerle vermeye çalışcam kesin talimat var ya şu anda sağlığın dedi yada inatla diyete devam eder yanıma gelmessin dedi senağlama ondan dolayı bundan sonra çok az verebilirim yada arada hiç veremeye bilirim
selam hanimlar
ya ben bugün tatilamadim. yarin tatilsam olmazmi.? benim eltimin enistesi vefat etti bugün sabah erkenden cenaze namazi kilindi. gece 3 te yattim bugün icin yemek falan hazirlandi. ne yattigimi hatirliyom ne kalktigimi yorgunluktanda ölüyom vallah. ben kilo bildirimini yarin yapam en iyisi. esim havalimanindan gelene kadar burdayim, sonra cup yataga mafoldumben
arkadaşlar bende kilo vermek istiyorum.İnşallah burdu biribirimizi iyi motive ederizde hep beraber kurtuluruz kilolarımızdan.psikolojim çok bozuk.80 kiloyum.boyum 165 cm ve 25 yaşındayım.
Evrel çok güzel vermişsin canım .Geçen haftaki üzüntünün bu kadar güzel bi ödülü varmış bak .Bizede ders olsun veremedik die üzülüp kendimizi bırakmayalım.
kızlar herkes ne güzel kilollar vermiş ya..özellikle evrel,melocum ve burcu süpersiniz valla..helal olsun.
slmmmm kızlarrrr!
bu hafta çoğunuz süperrrrr hele benim ortimmm muhteşemmm:lepi:
ama ben de veremeyenlerdenim malesef üzgünüm aynı çıktım 1 gr gitmemiş 6 gün önce bile 77.5 tu şimdi yerimde sayma haftası anlaşılan..
yani 77. 7 bu hafta izlemcim,adacım aynıyız yaaa halaaaa!:))
hepimiz uçmuşuzzzz ve gerektiği kadar ciddiye almıyoruz sanırım bu işi..hadi mart hedefine kilitlenelim bakalım kimler en çalışkanlarımız...
nihal ve tülayyyyy tebrikler kızlarr...:lepi::lepi:
sunshine78 huuu çokbilmiş nerelerdesin
bi bilsem kızlar pek bi zorlu günler geçiriyorum çok özür dilerim giremyrm .ama iş hayatımda özel hayatımda berbat gidiyo 60dan sonra parayı bulup kendini kaybeden bi babaya sahibim ama boşanmayı kabul etmiyo ve annemle ben tek başımıza mücadele etmeye çalışıyorz sanırım boğulcam yakında bu kadar derdin arasında beni unutmayan herkese teşkkrler ... kilo vermeye gelince herşey gibi oda berbattt
bu arada herkes süperrr azmini kaybetmeyen leri tebrik ediyorum . adaer (eminm çook güzel bi gelin olcan ) yapmurgözlü elimphia aylinn melocum kaptancım darkolive sunshn78 selma güldal evrel BuTTeRfLy86 zilan yeni gelen herkes unutklarım içinde özür diliyorum herkese tekrar bi bravoooo a.s. hihoyyyt alkisalkisalkis
evrel gelmiş alkisalkisalkis
arkadaşlar bide bende şu kilo çizelgesi yapmak istiyorum daha motive olur insan sanki.nasıl yapabilirim. bana yardımcı olursanız sevinirim
Çok sağol çokbilmiş .zor durummuş gerçekten . Sende sakin durmaya çalış sonra stresten kendinde hasta olabilirsin .Allah yardımcın olsun opuyorumnanaktansunshine78 huuu çokbilmiş nerelerdesin
bu arada herkes süperrr azmini kaybetmeyen leri tebrik ediyorum . adaer (eminm çook güzel bi gelin olcan ) yapmurgözlü elimphia aylinn melocum kaptancım darkolive sunshn78 selma güldal evrel BuTTeRfLy86 zilan yeni gelen herkes unutklarım içinde özür diliyorum herkese tekrar bi bravoooo a.s. hihoyyyt alkisalkisalkis
bu arada merak edenler için spor ve yemek arası öncesi ve sonrasında da 1er saat kızlar sordum
turşu çok tuzlu olmamak kaydıyla serbest
nescafe kremasını sordum 1 tatlı kaşığı olabilir dedi.
lahmacun,içli köfte,mantı gözleme ölçülerini falan verdi ama çok uzun liste merak ettiğinz olursa yazarım yine
kilo çizelgem beni acaip motive ediyor her sabah o kız gibi kulaklıkla yürüyorum ya :dance:
selam hanimlar
ya ben bugün tatilamadim. yarin tatilsam olmazmi.? benim eltimin enistesi vefat etti bugün sabah erkenden cenaze namazi kilindi. gece 3 te yattim bugün icin yemek falan hazirlandi. ne yattigimi hatirliyom ne kalktigimi yorgunluktanda ölüyom vallah. ben kilo bildirimini yarin yapam en iyisi. esim havalimanindan gelene kadar burdayim, sonra cup yataga mafoldumben
herkese slmlar evet maalesef ulaşamadım hedefimeama inşlah mart hedefime ulaşırım mart hedefim 69 yazıcam çünkü bana doktor diyet yasağı koydu maalesef sadece hafif dikkatlerle kilo vermeye çalışcam arkadaşlar bol su ve internetten nıvea body spor cd si indirdim onu yapcam çok faydası oluyo daha önce yapmıştım akşam 7 den sonra bişey yemeden bu tür dikkatlerle vermeye çalışcam kesin talimat var ya şu anda sağlığın dedi yada inatla diyete devam eder yanıma gelmessin dedi senağlama ondan dolayı bundan sonra çok az verebilirim yada arada hiç veremeye bilirim
arkadaşlar bende kilo vermek istiyorum.İnşallah burdu biribirimizi iyi motive ederizde hep beraber kurtuluruz kilolarımızdan.psikolojim çok bozuk.80 kiloyum.boyum 165 cm ve 25 yaşındayım.
gece kuşları yavaş yavaş gelmeye başalmış :)
selam kızlar beyleri uyutup geşdiniz herhalde kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?