80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Evet baya kaçırmışsın canım.! 1 hafta kilo veremedim diye diğer verdiklerinidemi geri almak istiyorsun yani .. alsanaalsanasmile yarından itibaren dikkat et canım olurmu opuyorumnanaktan

orti...:gitme:..lütfen yarın toparla :1hug: ...birbirimize karşı sorumluyuz. kaydirigubbakcemile.ben seni düşünerek yapmıyorum sen de öyle yap..sonra kalın bacaklarımız ve koca kalçalarımız bizimle olur yasakkelime

Evet baya kaçırmışsın canım.! 1 hafta kilo veremedim diye diğer verdiklerinidemi geri almak istiyorsun yani .. alsanaalsanasmile yarından itibaren dikkat et canım olurmu opuyorumnanaktan

cnm aslınd aakşam kaçmış biras şimdi baktım bir ev poçası 1tk yag ve 1 diim ekmek yerine geçiyormuş yandım bennn

kaptanım ben yazayım kilo bildirimimi

başlangıç 89.6
bu hafta 83.3
mart sonu 78(umarımm)

tülay bana bi çizelge yapsan ya bacımmmm

Bugün hüplettiklerim sempatiksalakcinni

Sabah =
1 yumurta
3 dilim kepekli ekmek
1 kibrit kutusu kadar peynir
4 zeytin

öğlen

1 porsiyon haşlanmış kepekli makarna
yarım kase yoğurt

ara

1 elma

ara
biraz kırmızı lahana salatası

akşam

Fırında kabak + 1 tane patates
yarım kase yoğurt

ara

1 elma
1 portakal

3 lt su
2 saat fitnees

cnm yaa inanki şevkim kırılıyor ilk haftalar 1 er kilo veridm şimdi ise 300 grm la ugraşıyorum
yani nenden sorusuna cvp bulamıyorum spor ypıyorum diyet desen dikakkt edyorumm
bakalım p.tesi günü belli olcek

ama yarındna itibaren yne formdayım orti telafi edeirm yarınnnn

Sabahki gofretler

toparlanmıcak gibi değil tabiki canım yaa ben masus abartıyorumki sen gaza gel die aklinialirimsmile

saol cnm iiyki buradayım ve sizleir tanıdım ya toparlandım akşama kadar ama sabah beynimden vurulmuşa döndümm

anlarsa izlem anlar halimdennn dermişimmm
ama bu arada 2 ay aynı kiloda kalan ortimi unutmayımmm
oda anlar beni

ahhh...hatırlamıyon mu girdiğim bunalımı ama kararlılıkla atlattım hemde sayenizde :enbuyukkk: ..sen de atlatacaksın kaydirigubbakcemile5 dyetisyene gitmeden neler soracağını not al ufak bir kağıda ben öyle yapıyorum

Melocumm lahmaunla ,etsiz çiğköfteler varya onun değişimini sormuştum araya karıştı heralde canım yaa
sana zahmet bana bi bilgi versen opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Menü'm

Sabah:
Tahıllı Mısır Gevreği

Öğle:
Karnabahar Kıymalı
Yoğurt

Ara:
1 Avuç beyaz leblebi

Akşam:
2 Yumurtalı Sahanda yumurta
Koca bir tabak yoğurt
2 Dilim Ekmek

Ara:
1/2 portakal

Su: Eh işte
Spor: 1,5 saat yürüyüş

(ılk defa Üsküdar'dan Kadıköye yürüyerek gittim. Aynı istikamette yürümek çok sıkıyor beni, bir an önce eve gidesim geliyor yürüyüş aksıyor öyle olunca da. Ben de o yüzden bugün değişiklik olsun istedim, iyi de oldu.

Yolu biraz yokuş gerçi, ama yokuş çıkmak kalça kaslarını çoook çalıştırıyormuş. Bunu bilerek tazı gibi tırmandım yokuşları :)

Bu değişik yerlere yürüme fikri çok hoşuma gitti, ıstanbul'da yürünebilir makul ne kadar yer varsa zaman buldukça keşfedeyim diyorum. Şimdi minibüs caddesine gözümü diktim,

Acaba Kadıköyden başlasam nereye kadar giderim? Göztepe? :) )

Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.

tülayyy böle diyoooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…