canımmm ben teşekkür ederim...kimse okumuyor sanmıştım...bir sen ilgilendin....baharatçı varsa bulabilirsin canım
Günaydınlar hatunlar tükanı ben açayım bugün
ellerine sağlık canım teşekkür ederizgüzellerrrrr buyrun tablomuzzz...
bu hafta tablo güzel valla ama haftaya daha bi süper olcak eminim..
Evrelcim ortim tebrikler canım ve kilo veren herkesi tebrik ederimmm..
bitanem yarın seni de eklerim canım..[/B]
günaydın canımGünaydınlar hatunlar tükanı ben açayım bugün
işte en çok o çöp tenekesi psikolojisini ve ağırlığını yaşamadığım için diyet yapmayı seviyorumgüaydınnnn fıstıklar nasılsınız bakalımm
dünkü faciadan sonra çöp tenekesi gibi bir mide ile uyandım midne agzımdaydı resmen o hafiflik ve ferahlık yoktu bende oysaki ne kadar saglıklıymışım diyorum ve kaldıgım yerden ballı lık suyumu içöerek devam ediyorum
dünkü yediklerimde artık kar kaldı yanıma gerçi baktımda çok degil yani
p.teside sabah belli olacak bakalım bu yavaşlıgın ne oldugu
Çok sağol çokbilmiş .zor durummuş gerçekten . Sende sakin durmaya çalış sonra stresten kendinde hasta olabilirsin .Allah yardımcın olsun opuyorumnanaktan
Melocumçok sağol bana yazdıkların için . düşe kalka varıcaz sona inş :))
ben lahmacunu merak ediyorum bide şu etsiz çiğköfteleri . Bu hafta canım inanılmaz çekti ikisinide ama yemedim :sinifsinif:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
aslında spor ne kadar büyük zevkmiş ben daha yeni anladım . Evlenmeden önce stepe gitmiştim 2 sene kadar .Ama orda hocaya bağımlı olduğum için bu hazzı duymamıştım açıkçası .şimdi spor günlerimi iple çeker oldum .Kendime ayırdığım 2 saat .. mükemmel kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
Allah rahmet etsin canım . :Saruboceq:
Diyet nasıl yasak olur yaa :) diyet yapmak sağlıklı beslenmek değilmi zaten. Diyet yapma homini gırtlak yemi dedi yani. kafamçokkarıştı bilmiyorumkismile
Hoşgeldin aramıza ece .Güzel paylaşımlar :lepi:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
slm canım hoşgeldin opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?