80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hemen bildiriorum.
başlangıç kilom 85ti. benim genel hedefim haftada 2 kilo. bu ilk haftamda bu hedefimi tutturdum. tam olarak 2 kilo verdim. yani şimdi 83üm. varmak istediğim en son nokta 55. ideal kilom oymuş çünkü. ve son olarak mart ayı hedefim 8 kilo vermek yani 75 olmak.

herkeze selam kızlar çok zor bi hafta geçirdim ve hiç giremedim kulube atılmadıysam daha guruptan burayım

bu hafta hiç kilo veremedim verenleri tebrik ederim kilom 78,8 sabit kalmışım en azından almamışım öpüyorum herkezi

bak ikimiz de daha yolun çok başındayız huri. o yüzden bence ikimizin orti olması iyi olmuş:)

handerya saol canım liste için..deşarj oluyorum falla..
iyi geldi o liste gözüme...
güzel gidiyorum bugün kocişle kahvaltı ettik o kadarcıkmı yiyeceksin dedi..
daha bir hoşuma gitti çünkü o lafı dediğinde doymuştum...

şimdi yeşil çayımı içtim..
birazdan kızımı doyurup yoğurt yerim bakalım..allahım yardım et bana..

merhaba kızlar

benim bugünkü menüm böyle

sabah: çay ve yarım dilim pasta(eşim dün akşam almış inat ettim yemedim saaat 6yı geçtiği için)

ara: türk kahvesi

öğlen:150-200gr kadar mantarlı kiş kk kadar peynir

saat 2de elma 3 de 1kase yoğurt akşamda yiyebildiğim kadar salata ve 3-4 köfte saat 8de sütle günü tamamlamayı planlıyorum

ben buralarda yokken bir sürü yeni arkadaş katılmış aramıza cümleten hoşgeldiniz kızlar hepinize sağlıklı kilo vermeler diliyorum opuyorumnanaktan

bu arada dün tartılamamıştım bu saban tartıldım 2-3 haftadır tartılmıyordum bile ama kilo aldığımı hissediyordum yanılmamışım 82.6 ile ayrılmıştım 85.4 le geri döndüm ne kadarı ödem ne kadarı kilo bilmiyoyorum zira 3-4 güdür ilaçlarımı bıraktım
p.tesi yeni bir kardiyolog buldum ona gitcem bakalım o ne diyecek

sizin grubun haftalık listesi çok güzelmiş kaç kiloyduk hedefimiz filan hepsi gözüküyo handerya nın ellerine sağlık

günaydın kızlarrrrsempatiksalakcinni
kilo bildirimi:
geçen hafta:77.1
bu hafta:76.4
giden:700 gr

şubat sonu hedefim 76 idi.ulaştım sayılır dimiaklinialirimsmile
mart sonu hedefimde:73

kaptanım ben cuma sabah erkenden yaptım bildirimimi görmedin heraldebilmiyorumkismile

canlarım albüm ekledim bakın tabi arkadaşım olanlar bakabiliyor,aranızda arkadaş olmadıklarım varsa olalım da sizler de görün topic arkadaşlarım benim :)

herkeze selam kızlar çok zor bi hafta geçirdim ve hiç giremedim kulube atılmadıysam daha guruptan burayım
ne oldu canım nerelerdeydin?
canlarım albüm ekledim bakın tabi arkadaşım olanlar bakabiliyor,aranızda arkadaş olmadıklarım varsa olalım da sizler de görün topic arkadaşlarım benim :)

bakıyorum hemen

Alpella harby 125 kalori bimden aldım haberiniz olsun kaydirigubbakcemile2

başınız saolsun canım

evrelcim çok tebrik ederim canım, inşallah inancını ve şevkini hiç kaybetmessin opuyorumnanaktan

gene süper bir menü olmuş tebrik ederim tatlım

toprağım sen nerelerdesin bilmiyorumkismile

bakalım tatlım büyük bir zevkle aklinialirimsmile

bende dün akşam 2aydan sonra ilk defa akşam makarna yedim, tavuk ciğeri ve yoğurt yedim, misafirliktede kek yedim normalde günde 1 defa çıkardım tuvalete, 3defa çıktım akannehir biraz daha fazlalaştırıyorum artık yediklerimi kaydirigubbakcemile3

şekerlerim ben çıkıyorum hepinize iyi hafta sonları,gidip nişanlımın evine onun kıyafetlerini ütülemeliyim.Paşa bey bize gelecek kızkardeşimin kayınvalidesi falan akşama bize yemeğe geliyor,annem nişanlımı da çağırdı.Ama bizim ki akşam 17:00 ye kadar mesaide o yüzden yetişebilmesi için benim gidip onun giyeceklerini hazırlamam gerekiyor.Yoksa iki ayağı bir pabuca girer ve geç kalır.Hem uzunca bir süredir onlara da gitmedim kayınvalide neden gelmiyor Ada diyormuş,bu vesileyle aradan çıksın onlara da gitmiş olurum yani :) he hee hee he kötü müyüm neyim :) neyse işte hepinizi kocaman öper ve Ada kız kaçar

selam kıslar bende 1o uyyum deidm 1.5 saat uyumuşummm
bi kalktım 2 olmuş saat
,kızlar şu kısır kalorilimidir

tatlı kriizndeyim yardımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…