Kızlar herkes tam bildirim yapmadı ama sanırım sadece 2 kişi hedefini tutturdu elimphia ve butterfly..
hedef yazmayan da çok kişi vardı ama yazanlar ve bugün bildirim yapanlar içinde sadece 2 kişi yani...
hepimiz uçmuşuzzzz ve gerektiği kadar ciddiye almıyoruz sanırım bu işi..hadi mart hedefine kilitlenelim bakalım kimler en çalışkanlarımız...
nihal ve tülayyyyy tebrikler kızlarr...:lepi::lepi:
canım benim 4-5- gün oldu..
86 ydım..
şimdi 84.6 olmuşum..hedefim mart falan bilmem ama ağustosa kadar 65 olmak..
böyle gidersem mart sonu heralde 79 olursam ne mutlu bana..
nasılsınzı kızlar..
bende 1.5 civarı verdim ya çizelgemi düzeltyeceğim şimdi..
benim kız coştu uzuzn havaya geçti kocaya sepetledim..yeşil çayımı içiyorum...
akşam 7 den beri hiç bir şey yemedim ..birazdan yoğurt yiyeyim azıcık..
ilerde kilolarım yavaş gidecekmiş..of ya diyetisyene başlayacağım ..
daha yolun çok başındayım allahım bana yardım etsin sizlerde desten inşallah..
sunshine78 canım merhaba
günaydın kızlarrrrsempatiksalakcinni
kilo bildirimi:
geçen hafta:77.1
bu hafta:76.4
giden:700 gr
şubat sonu hedefim 76 idi.ulaştım sayılır dimiaklinialirimsmile
mart sonu hedefimde:73
ne oldu canım nerelerdeydin?herkeze selam kızlar çok zor bi hafta geçirdim ve hiç giremedim kulube atılmadıysam daha guruptan burayım
canlarım albüm ekledim bakın tabi arkadaşım olanlar bakabiliyor,aranızda arkadaş olmadıklarım varsa olalım da sizler de görün topic arkadaşlarım benim :)
selam hanimlar
ya ben bugün tatilamadim. yarin tatilsam olmazmi.? benim eltimin enistesi vefat etti bugün sabah erkenden cenaze namazi kilindi. gece 3 te yattim bugün icin yemek falan hazirlandi. ne yattigimi hatirliyom ne kalktigimi yorgunluktanda ölüyom vallah. ben kilo bildirimini yarin yapam en iyisi. esim havalimanindan gelene kadar burdayim, sonra cup yataga mafoldumben
Menü'm
Sabah:
Tahıllı Mısır Gevreği
Öğle:
Karnabahar Kıymalı
Yoğurt
Ara:
1 Avuç beyaz leblebi
Akşam:
2 Yumurtalı Sahanda yumurta
Koca bir tabak yoğurt
2 Dilim Ekmek
Ara:
1/2 portakal
Su: Eh işte
Spor: 1,5 saat yürüyüş
(İlk defa Üsküdar'dan Kadıköye yürüyerek gittim. Aynı istikamette yürümek çok sıkıyor beni, bir an önce eve gidesim geliyor yürüyüş aksıyor öyle olunca da. Ben de o yüzden bugün değişiklik olsun istedim, iyi de oldu.
Yolu biraz yokuş gerçi, ama yokuş çıkmak kalça kaslarını çoook çalıştırıyormuş. Bunu bilerek tazı gibi tırmandım yokuşları :)
Bu değişik yerlere yürüme fikri çok hoşuma gitti, İstanbul'da yürünebilir makul ne kadar yer varsa zaman buldukça keşfedeyim diyorum. Şimdi minibüs caddesine gözümü diktim,
Acaba Kadıköyden başlasam nereye kadar giderim? Göztepe? :) )
menümü yazayım
sabah
1 yumurta
2 kızarmış nefis ekmek üstü labne
domates-maydanoz
ara
1piko nescafe
öğle
8 kaşık kıymalı pırasa
2 ekmek
börülce yemeği 4 kaşık
ara
yoğurt+elma
ara
portakal
akşam
1 kepçe çorba
1 ekmek
8 kaşık pırasa yemeği
yoğurt
ara
meyve
herkeze selam kızlar çok zor bi hafta geçirdim ve hiç giremedim kulube atılmadıysam daha guruptan burayım
canlarım albüm ekledim bakın tabi arkadaşım olanlar bakabiliyor,aranızda arkadaş olmadıklarım varsa olalım da sizler de görün topic arkadaşlarım benim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?