80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam hanimlar
bassagligi dilegenlere cok tesekkür ederim.
yeni gelenler sizde hosgeldiniz.
fazla vaktim yok hemen yazayim
baslangic kilom 85.2
gecen hafta 84.9
suan ki kilom 84.4
500g vermisim
mart sonu hedef kilom 82.5 insallah
handeryacim kusura bakma gec kaldim canim
herkese hayirli geceler herkesi öptüm kocamannnnnn

evrelcim bu tarifi bende kayınvalidemden öğrendim garantili bir kek yanii :)))
sen kendine göre eksiltip çoğaltabilirsin tatlım
tarifte benim koyduğum
4 yumurta ben 3 koyuyorum
1 su bardağı şeker ben yarım koyuyorum
1su bardağı dövülmüş ceviz ben 1 çay bardağı koyuyorum
2tane rendelenmiş havuç bende 2 koyuyorum :)
2 su bardağı un 2 su bardağı un (kepekli unda koyabilirsin)
1 kabartma tozu

önce yumurtayla şekeri iyice köpürene kadar çırp sonrada bütün malzemeleri karıştır fırının ayarına göre pişir şekerim bu kadar aklinialirimsmile

afiyet bal şeker olsun olumunekankayizsmile

ellerine sağlık canım teşekkür ederiz

günaydın canım

işte en çok o çöp tenekesi psikolojisini ve ağırlığını yaşamadığım için diyet yapmayı seviyorum

tülayım listeler burda

Çok sağol canım yaa zahmet verdim sanda .Pc de klasör açıp kopyaladım bunları benimde elimin altın bulunsun habire seni rahatsız etmeyim opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Hmm .. anladım canım geçmiş olsun sana . kaydirigubbakcemile5

Bu doktorundan şifa bulursun inş canım yaa umarım herşey yoluna girer biran önce :Saruboceq:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Afiyet bal şeker olsun.Ama yaramasın canım sempatiksalakcinni

Burdakilerin hepsi profesyonel ahçı o zaman anım kaydirigubbakcemile3 kilolarımız aynı olduğuna göre şakkıdı

bunuda kaydedicem hemen .lazım olabilir ilerleyen zamanlarda :hulya:

iyi geceler herkeseee..

Bugün annemdeydim .Giremedim o yüzden .. Sağolsun annem ben diyetteyim diye bana uygun şeyler yapmıştı .Canım annem benim olumunekankayizsmile

Sabah

2 dilim kepekli ekmek üstüne labne
2 zeytin
acılı ezme 1 tatlı kaşığı

Öğlen

fırında tamamen yağsız mücver 3 dilim
5 -6 kaşık çok az yağlı patates salatası
çay

akşam

4 kaşık bakla 1 kaşık yoğurt eşliğinde
4 kaşık kuru fasulye
2 dilim ekmek

1 piko
1 portakal

2 saat alışveriş için dolandık
yarım saat yürüme bandında yürüdüm

suyu ne kadar içtiğimi bile bilmiyorum güme gitti bugün

Canıııım çok sağol !!! Ama birkaç cahil sorusu sormak zorundayım sana.

Şimdi yağ eklemiyoruz ya harca, kekin kalıba yapışma ihtimali yok mu? Yağlı kağıt gibi birşey koysak olur mu?

Bir de, ben mini fırın kullanıyorum, sence kaç derece de kaç dakika pişirmeliyim? (ıtiraf etmek gerekirse, sözünü ettiğim fırında daha önce hiç kek pişirmedim )

canımsın olurmu hiç aklına ne takılırsa sorabilirsin,

tabiki kek kalıbını yağlıyorsun canım, kalıba birazcık dök, havlu kağıdı veya peçeteyi buruştur o döktüğün yağ ile heryerini yağla kalıbın canım böylelikle fazla yağıda emecektir peçete aklinialirimsmile

170 derecede 40dk pişir canım, ama tekrar yüneliyorum fırından fırına çok farkediyor kayınvalideminde arçelik mini fırında pişiriyor bu derecede

benim büyük bosh fırınım var 140derecede 20dakikada pişiyor kaydirigubbakcemile3

ilk pişirdiğimde kılpayı kurtarmıştım bende alıştım şimdi çok aceleci benim fırınım aklinialirimsmile

neslicim iyi geceler tatlım hoşgeldin, sen bu kadar istikrarlı nasıl kilo veriyosun canım sporu ne kadar yapıyorsun yani her hafta en az 1 kilon gidiyor 2kilo bile veriyorsun , benim ilk ay böyleydi şimdi yavaşladı

tabiki sağlıklısı böyle yavaş vermek ama senin metodu merak ettim canım

kızlarr artık 42 bedene girebiliyorum çok mutluyum yaa .Çok şükür bi ara hiç olmıcak zannediyordum :lepi: :lepi: :lepi:

slm izlemcim ilk başlarda güzel kilo vermişsin anladığım kadarıylada şu an yavaşladı vae hatta bu hafta sabitsin.bende şaşırdım doğrusu bu kadar spor yapmana rağmen bu hafta kilo veremediğine aklım ermedi..
ben özel bişey yapmıyorum canım ya sadece akşam yemeğini 5 te yiyorum ve ekmek yemiyorum.gece çok acıkırsam meyve yiyorum.spor olarak sadece ev temizliği ve bebişe bakmak oluyor.zaten bu şekilde baya yoruluyorum.
bu aralar iyi kilom gidiyor. kimbilir belki bir sınıra geldiğinde senin gibi yavaşlar.
sen canını sıkma bence şu an senin asıl kalıcı olan kiloların gitmekte direniyor ama bence en yakın zamanda gidecekler.sen pes etme tatlımm....kaydirigubbakcemile5

benim canım aşkolsun unttunmu??
bu arada 42 bedenin hayırlı olsun.....
Şeniz

Ayy canım ya kusura bakma birden görünce anımsayamadım. :kedi: opuyorumnanaktan

Sağol tatlım yaa inş 38leride görürüz hep birlikte .Senide tebrik ederim güzel gidiyorsun gerçekten .inş hep böyle devam edersin canım .

günydın kıslar dükkanı ben açayım bari dedim
benimkiler uyandı erkenden

ballı isrkeli su içioyrum yeidnden belkim faydası olur diye yarını iple çekiyorum kızlarrr

gece kaynamışsınız yinee

nesli resmin güsel cnmm valla bende tebrike diyorums seni
çok güsel veriyorsun inşş bende öle verebildiign günleir görücemmm

aaaaaaaaaaaaa tülayyyyy yapmışsın bacım çizelgemmi sagol vallaaaa

herkese günaydınlarrr kızlar ben fazla katılımda bulunamıyorum yoğunluktan fırsat bulamıyorum vaktim olunca ilk işim buraya gelmek oldu neyse diyetim iyi gidiyor o kadar sabırsızım ki biran önce vermek istiyorum şu aldıklarımı spor yapamıyorum aslında yapsam daha çabuk giderde vakit bulamıyorum neyse hayırlısı olsun veririz hep beraber inşallah bu sefer hedefe tam ulaşmak istiyorum şu kilolar tam oturmamıştır o yüzden çabuk gider diye düşünüyorum
BU ARADA DARKOLİVE CANIM HİÇ KENDİNİ ÜZME BENİMDE ÖYLE OLDUĞU HAFTALAR OLMUŞTU YANİ Bİ DÖNEM DURAKLAMALAR OLMASI ÇOK NORMAL METEBOİZMAYI ŞARTICAK BİR OF GÜNÜ YAP ÖYLE DURAKLAMALARDA AŞIRIYA KAÇMADAN BEN YAPARDIM SANADA TAVSİYE EDERİM TATLIM İNŞ HEPİMİZ İSTEDİĞİMİZ KG YE GELİR VE SABİT KALIRIZ ASLINDA BENİM GERİ ALMALARIMIN SEVBEBİNİN BİR TANESİDE KIŞ OLDUĞU EVDE TIKILDIM KALDIM SİZ YAZA KADAR VERİN KG LERİ SONRADA KIŞA KADAR KORUYUN SONRA İNŞ ALMAZSINIZZZ VE TABİ BENDE AYY ÇENEM DÜŞTÜ GİDİP KAHVALTIMI YAPAYIM ÇOK GEÇ KALDIMMM

günaydın cnm bugün sen ve ben nöbetciyiz bizden başka kisme yokk

valla duraklamalar olsa ben ona razıyım serra benimkiler gıdım gıdım gidiyo ilk haftalarda 1 er k,ilo veridm şimdi bazen vermiyorum baznede 300 gr sadece buda şevkini kırıyo insanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…