80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlarr artık 42 bedene girebiliyorum çok mutluyum yaa .Çok şükür bi ara hiç olmıcak zannediyordum :lepi: :lepi: :lepi:

:lepi:alkisalkisalkis teprik ederim canım..
darısı başıma darısı başıma...
inşallah bende girerim ...38 rüya gibi 42 ye girsem yeter bile...
maşallah..
bende bugün dereotu alıcam günde 3 kere çiğ yendiğinde troitleri çalıştırıyormuş...
lahanaya başlayamıyorum bebeğim var 8 aylık emiyor hala...
aslında defne yaprağıda kaynatılıp içiliyormuş bizim anneler topiğinde öyle içenler var yağ yaklmak için..
bakalım...
spor yapamıyorum ..yani pc den yada cd den açıp spor yapmak için birinin ben idürtmesi lazım...

cnm bnde aldım tarifini adınada izlemin diyet keki dedim.saol tatlımcokacimcoook

izlemcim kekine süt veya yogurt koyulmuyr dimi yoksa unuttunmu?bilmiyorumkismile

bugün..sapancada gittiğimiz kahvaltıyla abarttım ama öğlen ve akşam dengeleyeceğim..akşama sonucu yazarım öptüm sizi

kızlar nişanlımla beraberim ben yine dün de beraberdik bizim evde bugün de balık yemeğe geldik,ızgara palamut ve salata yiyeceğim.öptümmmmm görüşürüz :)))

güldalım nasılsın gidebildin mi? özledik seni
sagol canim geldim berlinden selamlar sevgiler hepinize
ah guzel cicekli yesil istanbul varmi senin kadar guzel
bir sehir burasi sanki olmus her taraf giri donmus cok soguk
melocum sen nasilsin sen ne guzel olmussun oyle
senin ne isin var artik dietle sen cok citir bir hatun olmussun
41 kere maasallah

canım önceki resimlerini görmediğim için bişey diyemeyeceğğim ama normal güzel bir bayan görüyorum ben....bayanssulusmileopuyorumnanaktan
teşekkürler
canım seni görünce imrendimsenağlama ne güzel zayıflamışsınalkisalkisalkis bende kendimi görücekmiyim:uhm: eski halimde şuan sen kaç bedensin ve nekadar zamanda bu kiloya indin maşallah
38 bedenim şu anda 7ay oldu

sağol canım da 7 kilom kaldı..bizi ihmal etme

herkese iyi akşamlar maalesefki haftanın yüzkarası olmuşum.eminim dahada almışımdır bu iki günlük haftasonu tatilinde.iştahıma engel olamıyorum.bu hafta düzene gireceğim tülaycım sen hiç merak etme.

sabah kahvaltisi
1 yufkalık patatesli yağlı börek
4dilim kabak tatlısı
2 dilim mozik pasta
yumurta
domates
çemen
klava:klava:klava:

sapanca harikaydı gittiğimiz yer ve menüde öyle..

saat 3 marl salatası
yoğurt

akşam
1 bardak sütle günü bitirdim
bol su
dengelenmemiştir ama oldu işte :sm_confused:

olsun başlayacaksın yine sen canını sıkma hepimizin oluyor

kaptancıgım mart hedefim 74.000 canım.şubatta başaramadım inşallah mart ayında başarabilirim

melocum süpersin canım.seni görünce azim geldi valla

melocum canım ocak sonunda bi koptum hala kendime gelemedim.nereden başlayacagım nasıl olacak bilmiyorum.ama ben bukadar iradesiz olamam yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…