- 21 Şubat 2009
- 7.375
- 308
- 363
kızlarr artık 42 bedene girebiliyorum çok mutluyum yaa .Çok şükür bi ara hiç olmıcak zannediyordum :lepi: :lepi: :lepi:
cnm bnde aldım tarifini adınada izlemin diyet keki dedim.saol tatlımcokacimcoookevrelcim bu tarifi bende kayınvalidemden öğrendim garantili bir kek yanii :)))
sen kendine göre eksiltip çoğaltabilirsin tatlım
tarifte benim koyduğum
4 yumurta ben 3 koyuyorum
1 su bardağı şeker ben yarım koyuyorum
1su bardağı dövülmüş ceviz ben 1 çay bardağı koyuyorum
2tane rendelenmiş havuç bende 2 koyuyorum :)
2 su bardağı un 2 su bardağı un (kepekli unda koyabilirsin)
1 kabartma tozu
önce yumurtayla şekeri iyice köpürene kadar çırp sonrada bütün malzemeleri karıştır fırının ayarına göre pişir şekerim bu kadar aklinialirimsmile
afiyet bal şeker olsun olumunekankayizsmile
bugün..sapancada gittiğimiz kahvaltıyla abarttım ama öğlen ve akşam dengeleyeceğim..akşama sonucu yazarım öptüm sizi
kızlar fotom nasıllllllll?????????
kızlar nişanlımla beraberim ben yine dün de beraberdik bizim evde bugün de balık yemeğe geldik,ızgara palamut ve salata yiyeceğim.öptümmmmm görüşürüz :)))
sagol canim geldim berlinden selamlar sevgiler hepinizegüldalım nasılsın gidebildin mi? özledik seni
teşekkürlercanım önceki resimlerini görmediğim için bişey diyemeyeceğğim ama normal güzel bir bayan görüyorum ben....bayanssulusmileopuyorumnanaktan
38 bedenim şu anda 7ay olducanım seni görünce imrendimsenağlama ne güzel zayıflamışsınalkisalkisalkis bende kendimi görücekmiyim:uhm: eski halimde şuan sen kaç bedensin ve nekadar zamanda bu kiloya indin maşallah
sagol canim geldim berlinden selamlar sevgiler hepinize
ah guzel cicekli yesil istanbul varmi senin kadar guzel
bir sehir burasi sanki olmus her taraf giri donmus cok soguk
melocum sen nasilsin sen ne guzel olmussun oyle
senin ne isin var artik dietle sen cok citir bir hatun olmussun
41 kere maasallah
herkese iyi akşamlar maalesefki haftanın yüzkarası olmuşum.eminim dahada almışımdır bu iki günlük haftasonu tatilinde.iştahıma engel olamıyorum.bu hafta düzene gireceğim tülaycım sen hiç merak etme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?