80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

herkese iyi akşamlar melocum fotonu gördüm sen benden zayıf duruuyorsun senin boyun daha uzunya ondan tatlımm bende 1.64 boy var 22 kg verince iyi olmuştum 6 sını geri alınca biraz balık etli oldum maleseff ama düşücem inşş değilmi sevgili rakibemmm kg leri verir sonrada bir buuşma ayarlarız haa ben seninle buluşup tanışmak çok isterim tabi sende istersen

melocum canım ocak sonunda bi koptum hala kendime gelemedim.nereden başlayacagım nasıl olacak bilmiyorum.ama ben bukadar iradesiz olamam yaaa

canım nasıslsınn yaa hiç üzme kendini ben okadar kg verdim sonrada aldım ama işin ucunu aşırıya kaçırmadan tutmak lazım neyse zararın neresinden dönersen kardır canımmm kendimize gelelim artıkk demi

melo kızz çarşıda bir ortak yer ayarlarız birerde yakamıza gül takarızkaydirigubbakcemile3 sonra buluşuruz

serracım seni görmek ne güzel.sıkma canını canım sen azminle geri aldıklarını eminimki çok rahat vereceksindir.

artık sızlanmak aglanmak yok kendime gelmem gerek daha fazla zaman kaybetmek istemiyorum.inşallah bu hafta kilo verebilirim

aylin90, masumm, narin_nazenin, niloşş

ooo kızlar bir bir düşüyonuz ortim naber yarın büyük gün gidiyo musun

hanimişte benim tayt giyen ortişimmmmm maşşal sana çok güselssin cnm ya taytta süper olmuşş vallaa
benimde evde zayıflayınc agiyicem diye aldıgım taytlarım üstüne aldıgım bluzlarım bi dolu ama bu gidişle giyemiycem hayal oldu benim için zayıflamakkk

nasılsınız kızlar ortimi görünce heycanlandım daldım konuyaaa
iidir melocum yarın gidiyorum evet bakalım neymiş sıkıntı nerde hata yapıyorumm

güldal allah kavuştursun snei de cnm en kısa zmanda yine gel inşşş

tülay ve izlemi göremedim düşerler birazdann

menümü yazayım bende
sabah sirkeli su
kahvaltı lorlu yumurta
1 dilim ekmek
2 zeytin

ara t.kahvesi yarım piko

öglen akşam bir(saat 5)
4yk kuru fasulye
2yk bulgur pilavı
çorba
1 adet çig köfte

akşam 1 portakal
birazdanda süt içerim

izleeeeeeeeeeeeem özledim seni...tülayım gelde iki lafın belini kırak

orti benim menüyü okudun mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…