- 2 Mart 2009
- 2.322
- 7
- 356
aaaaaaaaaaaaa tülayyyyy yapmışsın bacım çizelgemmi sagol vallaaaa
bişey değil canım hayırlı uğurlu olsun :)
:lepi:alkisalkisalkis teprik ederim canım..
darısı başıma darısı başıma...
inşallah bende girerim ...38 rüya gibi 42 ye girsem yeter bile...
maşallah..
bende bugün dereotu alıcam günde 3 kere çiğ yendiğinde troitleri çalıştırıyormuş...
lahanaya başlayamıyorum bebeğim var 8 aylık emiyor hala...
aslında defne yaprağıda kaynatılıp içiliyormuş bizim anneler topiğinde öyle içenler var yağ yaklmak için..
bakalım...
spor yapamıyorum ..yani pc den yada cd den açıp spor yapmak için birinin ben idürtmesi lazım...
sağol canım yaa uzun bi aradan sonra nihayet girebildim 42 ye :)
bende sen gibi evde kendim spor yapamıyorum yaa salona yazıldım o yüzden
akşamları 1 2 saat eşim oğluma bakıyor ben gidiyorum . anca böyle çare buldum :))
şşşştt fıstık aklinialirimsmile
harikasın canım yaa .boyuna göre iyiymiş aslında kilon illa sıfır beden olman gerekmiyorki tatlım olumunekankayizsmile
bişey itiraf ediyim ben kızken dahil hiç 38 beden giymedim yaa ohaoldumsmile en ideal halim 40 bedendi ama bende hedefimi genişlettim şu 70 mişi bi göriyim sonrasında 65 e diktim gözümü boshayallersmile
kızlar nişanlımla beraberim ben yine dün de beraberdik bizim evde bugün de balık yemeğe geldik,ızgara palamut ve salata yiyeceğim.öptümmmmm görüşürüz :)))
Afiyet olsun canım . opuyorumnanaktan
sagol canim geldim berlinden selamlar sevgiler hepinize
ah guzel cicekli yesil istanbul varmi senin kadar guzel
bir sehir burasi sanki olmus her taraf giri donmus cok soguk
melocum sen nasilsin sen ne guzel olmussun oyle
senin ne isin var artik dietle sen cok citir bir hatun olmussun
41 kere maasallah
güldal hoş geldin canım .. kaydirigubbakcemile5
Narincim yarından itibaren düzenini sağla canım . Valla cumaya sen bi artı çık sopalarım seni kaydirigubbakcemileherkese iyi akşamlar maalesefki haftanın yüzkarası olmuşum.eminim dahada almışımdır bu iki günlük haftasonu tatilinde.iştahıma engel olamıyorum.bu hafta düzene gireceğim tülaycım sen hiç merak etme.
sana derken ben çıkarmışım kaydirigubbakcemile3 Tabi sende serbestsin sende beni sopala
aylin sende hoşgeldin canım
naber niloşum opuyorumnanaktan
tülay ve izlemi göremedim düşerler birazdann
Düştüümm delikafadulden delikafadulden
kayınvalideme mobilya baktık bugün .yeni evlerine taşınıcaklar onun için koşturuyoruz -tatlicadiarzu-
izleeeeeeeeeeeeem özledim seni...tülayım gelde iki lafın belini kırak
orti benim menüyü okudun mu?
geldim melocum geldiim