80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yeni gelenler hosgelmisler baskanimiz size kurallarimizi anlatir.. Bazi kurallarimiz var. Listelerimizde kalabilmek icin.. Genel olarak kimseler yok herhalde... Eflatun, serra burda gozukuyorsunuz ama nerelerdesiniz?

hoş bulduk kızlar başkan kim kurallar nedir anlatırsanız uyarım ne gerekiyo siz anlatın.

yeni gelenler hosgelmisler baskanimiz size kurallarimizi anlatir.. Bazi kurallarimiz var. Listelerimizde kalabilmek icin.. Genel olarak kimseler yok herhalde... Eflatun, serra burda gozukuyorsunuz ama nerelerdesiniz?

canım ben burdayımm benim açık kalıyo ben olmuyorum başında nasılsın canım
YENİ GELEN ARKADAŞLARIIZ HOŞ GELDİNİZ BAZI KURALLARIMIZ VAR BUNLARI SİZE SIRLIYCAM UYGULARSANIZ LİSTEDE KALIRSINIZ İŞİMİZİ BAŞARIYLATAMAMLAMAK İÇİN BU DİSİPLİN ŞART
1:GÜNDE EN AZ ÜÇ DEFA GİRİYORUZ(mazaretiniz varsa bildirin)
2:GÜN BOYU YEDİKLERİMİZİ AKŞAMLARDAN YAZIYORUZ
3:CUMALARI TARTILIP OGÜN İÇİDE KİLOMUZU BİLDİYORUZ HAFTANIN BİRNCİSİ SEÇİLİYO VE KAÇAMAK YAPANLARI HAFTADA ÜÇ KERE YANİ LİSTEDEN ÇIKARICAM İŞTE BUNLAR TEKRARDAN HOŞ GELDİNİZ ARAMIZA BURASI DOĞRU ADRESS KIZLARhihoyyytkaydirigubbakcemile2

tamam kurallar basitmiş fakat günde 3 kere giremediğim olur çünkü gündüz 2 ye kadar oğlumla uğraşıyorum okul kahvaltı okula gitmek falan 2 yi buluyo bide eşim rahatsız vede onunla ilgileniyorum genellikle hastanelerde oluyorum bunları mazur görürseniz günde 1 kere girip gün boyu yediklerimi yazarım bazan 3 kerede girerim ama anlattığım gibi bu aralar çok sorun yaşıyorum genelde evde olmuyorum mesela perşembe ve cumada evde yokum anca akşam hatta eşim ameliyat olucak o zaman hiç giremicem kabul ederseniz size katılmak istiyorum
şimdi okula gidiyorum oğlumu almak için gelince uğrarım görüşmek üzere
umarım bu sorunum sizin için mazeret olarak kabul edilebilir

canım tabiki önemli değil bu tür şeyler katılabilirsin canım hoş geldin tekrar ç

Kızlar sizlere tavsiyem sabah kalkınca aç karnına ilık su için metebolizma çalışıyo vede günde 2,5 3lt gibi su için zayıflamaya çok faydası var

KIZLAR BEN ÇIKIYORUM TAKILDIĞINIZ YERDE SORABİLİRSİNİZ ÖNEMLİ OLAN BURAYI DÜZENLİ TAKİP ETMENİZ YANİ BAZEN GÜNDE 1 DEFA BAZEN 5 DEFA BU ÖNEMLİ DEĞİL ÖNEMLİ OLAN BURAYA SIK SIK GİREREK MOTİVASYONUNUZU ARTIRIN VE KİLOLARIMIZ HEP BERABER VERELİM KURTULALIM ŞU KİLOLARDAN YAZA İNCECİK OLMAMIZ LAZIM DEMİ AMAkaydirigubbakcemile5

serradeniz sağol canım hoşbulduk inşallah bende burda sizinle beraber zayıflıcam
kızlar ben moralim bozuk oluca canım bişeye sıkılınca yemek yiyesim geliyo bu krizlerde hemen buraya gelicem sizden yardım isticem umarım bunaltmam sizi gerçi dediğim gebi moral bozukluğum çok ama fırsat yok inşallah bi şekilde zaman yaratırımda sizinde desteğinizle kilo veririm
kızlar ayrıca ayağımda rahatsızlık var halluks valgus bide ayak eğriliği ameliyat olmam gerekiyo eşim rahatsız oda ameliyat olucak bu zaman zarfında kilo vermem lazım yoksa yakında hiç ayağımın üzerine basamaz hale gelicem
şimdiden desteğiniz için teşekkür ederim bende elimden geldiğince size destek olmaya çalışıcam
herkeze iyi akşamlar

hoşbulduk arkadaşlar herkese ilgisi için teşekkürler kuralları okudum.inşallah kiloları verebiliriz hüsrana uğramayız yerimseniben

iyiym serra cim sagol sen iyisindir umarim.. Karsilasamiyoruz ama.. Yediklerimi yazayim.
sabah: 1.5 dilim koy ekmegi, peynir, 3 ad.y.zeytin, 3 ad. cerry domates
ara: 1 avuc k.uzumve leblebi
oglen: yarim misir gevregi, 1 ad.peynir, 4 ad.y.zeytin, 3 ad.cerry domates
ara: 1 avuc k.uzum,leblebi
aksam: 1tb corba, 3 kasik etli k.fasulye, 2 kasik pilav, salata

ben pek diyet yapamıyorumne zaman diyet yapmak istedim faciayla sonuçlandı.ama bu sefer kararlıyı sporla ve az yiyerek bu kilolardan kurtulucaz inşallah.

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz hihoyyyt
ben de bugün yediklerimi yazayım.
sabah: 2 dilim kepek ekmeği, domates, salatalık, 5 siyah zeytin, 1 kk beyaz peynir, 1 dilim diyet dil peyniri, 2 incecik dilim salam.
ara: 1 elmalı soda
öğlen: 1/2 dilim tiramisu, dayanamadım valla kızlar, reglim diye canım hep tatlı istiyo
ara: 1/4 simit
akşam: 1 kase mercimek çorbası, çok az sulu köfte, 2 yk yoğurt
yatmadan 5 tane çilek yiycem
3 lt. suyumu da tamamlarım.
Hepinizi öpüyorum, bu arada "ab rocket" diye bir şey keşfetmiş bir arkadaşım, mekik aleti, inanılmaz işe yarıyormuş, ben de bu hafta ondan alayım diyorum.
Görüşmek üzere...

Cansucum sen yine de dene bakalım, 3 güncük ne de olsa.

iyiaksamlar takimcigim :)
bugun yediklerimi yazmak istiyorum...

sabah : biraz peynir,2 ince dilim kepekli ekmek,dom-sal , 3 zeytin.sekersiz cay

ara: kayisili k-bar

ogle : haslanmis karnibahar (sarmisakli yogurtla),haslanmis makarna(1 kucuk tabak) bol salata

ara : 2 galeta,yarim armut,1 kucuk kase cilek

aksam : yesil mercimek katilmis salata,2 dilim ekmek ile (henuz yemedim,yiyecegim)

ara : 2 galeta (kepekli) biraz yogurt

bu arada 5 i bir arada ictim,2 fincan...elimden geldigince de su iciyorum...nasilim ?

sinavlarim basladi Bu donemlerde ben hep stress oluyorum. Stresse girdikce daha fazla yiyorum. Bugun kendimi cok zor tuttum ..surekli biseyler atistirma ihtiyaci duyuyorum dun biraz kacti ama bugun biraz daha iyi herhalde. Hayirlisiyla bi gec seydi su vizelerm.
Bugun yediklerim:
sabah: 2 dilim kepek ekmek , peynir , bal , cay
Oglen : cornflakes ( dolu dolu )
Aksam : Patates salatasi

slm kızlar,
eşim gelipte yemek koşuşturması başlamadan fırsat bulmuşken gireyim dedim.
umarım herkes iyidir ve fazla kalori yoktur :)
bu arada bugün yediklerim:
sabah - 1 dilim çavdar ekmeği üzerine 1 çay kaşığı fındık ezmesi
1 bardak greyfurt suyu
1 fincan nescafe(şekersiz)
öğlen- yarım göbek salata
2 yemek kaşığı kısır(küçük bir kaçak sayılır herhalde)
1 fincan çay
akşam - 4 adet ızgara köfte
1 kase havuç salatası
yatmadan - 1 elma yiycem

tabi 2 lt suyumu ihmal etmeden
nasıl sizce?

iyi akşamlar kızlar.yediklerimi yazayım ben de
sabah
sirkeli su+2 dilim kepekli ekmek,1kk peynir,5zeytin,1 haşlnmş yumurta,domates,salaatalık,1tatlı kaşığı reçel
ara
yarım elma,yarım portakal
öğle
bir tabak tavuklu bezelye(patates yerine kabak koydum)2 kaşık p pilavı,ayran
ara
nescafe
akşam
2 kaşık p pilavı,1 kaşık bezelye(özel bişi yapamadım,yorgunum)
ara
yatmadan salatalık ya da portakal yerim
su malesef fazla içemiyorum kızlar.midem bulanıyo.bugün 1,5 lt ancak içtim.4,5 km yürüdüm.40 dak sürdü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…