80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

seracım merhaba karşılaşamıyoruz bide takım baya gevşedi bi el at bu işe

seracım merhaba karşılaşamıyoruz bide takım baya gevşedi bi el at bu işe

merhaba canım doğru söylüyosun herkes iyice gevşedi bu neyaa yaz geldi sayılır valla herkes kendini düşünsün yani azıcık kızlar tamam bi dönem oluyo ama bazılarımızda iyice abarttı biz daha neden burdayız grup olalımda destekleyelim birbirimizi buda yetmiyosa yani daha diyecek bişey bulamıyorum kızlar bundan sonra işi daha sıkı tutuyorum vee haftada üç kere kaçamak yapanları listeden çıkarıcam yada mutlaka 1 kilo vermemiz lazım bazı haftalar duruyo ama kaçamak yapınca belli oluyo dikkat edicez kızlarrr kimse kusura bakmasın sadece lafla olmuyo bu işi biraz ciddiye alın lütfen böyle olmazz kimse beni yanlışda anlamasın bu söylemlerim hepimizin iyiliği için kaydirigubbakcemile

bugün yediklerimi yazayım
sabah
2 dilim kepekli ekmek,1kk peynir,1kk patatesli omlet,1tatlı kaşığı reçel,domates
ara
yarım portakal
ara
türk kahvesi
öğle
1 kaşık pirinç pilavı
ara
yok
akşam
yarımdan az lahmacun,1 kase tavuklu çorba,turp
ara
az tuzlu karpuz çekirdeği,2 adet ceviz
su 1 lt içebildim.yürüyüş yapamadım:1no2:

kızlar iyi geceler herkese..ben biraz rahatsızım gözlerim mikrop kapmış devamlı akıyor..eşim bilgisayara oturmamı yasakladı ama ben arada kaçacağım..bir kaçgün fazla giremeyebilirim ama hergün bir kerede olsa gelicem..diyete tam gaz devam bu arada cumaya 75 olmayı bekliyorum bakalım hadi hayırlısı...hepinizi öpüyorum...iyi geceler...

gunaydın kıslar ben geldım..gununuz aydın olsun ınsallah..
ben sıze dun ne yedıklerıımı yazmıyacagım eger yazarsam fırca yıyecegım.. dun yedıklerımın ustune,bıde fırca yemek ıstemıyorum..

günaydın kızlar
şu sınav davalarını atlattım çok şükür.ama hafta sonu çok kaçamağım oldu.birde kilo verme durumlarını biraz hızlandırmak istiyorum.bu yüzden bu sabahtan itibaren 3 günlük bir amerikan diyeti buldum.3 günlük bunu yapıcam.inşallah faydasını görürüm.yorumlarınızı bekliyorum.
1.GÜN
SABAH KAHVALTISI ÖĞLE YEMEĞı AKŞAM YEMEĞı
Çay veya Kahve Yarım kase ton balığı 100 gr kadar et
Yarım greyfurt veya greyfurt suyu Bir dilim ekmek 1 kase taze fasulye
1 servis kaşığı fıstık ezmesi sürülmüş 1 dilim kızarmış ekmek Çay veya kahve 1 kase havuç rendesi ve 1 elma
1 kase sade dondurma
2.GÜN
Çay veya Kahve 1 kase eritme peyniri veya ton balığı 2 parça dana eti
1 yumurta 8 adet tuzlu kraker 1 kase brokoli veya lahana
1 dilim kızarmış ekmek ve yarım muz Çay veya Kahve Yarım kase havuç ve yarım muz
Yarım kase sade dondurma
3.GÜN
Çay veya Kahve 1 haşlanmış yumurta 1 kase ton balığı+1 kase havuç
5 adet tuzlu kraker 1 dilim kızarmış ekmek 1 kase karnabahar+1 kase kavun
30 gr çedar peyniri ve bir elma Çay veya Kahve Yarım kase sade dondurma

herkese günaydın diyete devammmmmmmm benim iştah kayıp oldu gitti dün hiç bişe yemedim bugunde kahvaltı etmedim canım hiç isdemiyor nedendir bilmiyom moral bozuklugu yaşıyom ondan heralde:çok üzgünüm:

herkese iyi günler.
alnağmecim ah bir turp otu, şevketibostan olsa da yesem, yokki ıstanbulda sen benim yerime de ye canım. cansucum o amerikan kalp vakfı diyetini ben uyguladım hiç bir işe yaramıyor, tabii moralini bozmayayım belki sende yarar.
hepinizi öpüyorum, akşama görüşürüz.

kızlar benide aranıza alın bende 86.500 kiiloyum bu gün itibariyle zayıflama kararı aldım bana destek olun bende si,ze birlikte zayıflayalım ayrıca ben zayıflamak için pek bişey yapmıyorum sadece yemeğimi azalttım bide hareketliyim zaten boğazımı tutabilirsem hedefim 20 kilo vermek gerisini sonra düşünürüm hele şu 20 kilodan kurtulimde

yapma yaa..
bana bayağı etkili gibi gözüktü.bugün başladım.fazla uzun değil zaten belki biraz kilo vermemi hızlandırır diye düşünmüştüm.neyse sonuçları paylaşıcam hep beraber görürüz.
yinede yorumun için teşekkürler.

herkese merhaba bende bugün itibariyle diyete başladım.oğlum artık fazla emmiyor emmeyince sütüm de çok azaldı o yüzden diyete başlamaya karar verdim umarım başarılı olurum

lolo sen de benim gibi yenisin sanırım her yeni gelen direk buradan mı başlıyor?
ben şu an 80 kiloyum amacım 65 e düşmek

canlarım merhabaaa..yeni gelen arkadaşlarımız olmuş sizlerde hoşgeldiniz.

bu ara pek giremedim evde misafir işte koşuşturma derken..bazen açıyorum mesaj yazmaya fırsat kalmadan kapatıyorum.Bu arada Teyzem geldi Ankara dan diyabet hastası bende onunla birlikte yaptığım rejimi değiştirdim.yağı ve tuzu dahada kıztım yani.
sabah yediklerimi yazayım :) öpüyorum sizleri kendinize iyi bakın az kalorili bir hafta diliyorum.:)

sabah
1 kk peynir
4 zeytin
salatalık
domates
tere
maydanoz

ara
1 portakal

öğlen

4 kaşık semizotu
3 kaşık yoğurt
50 gr tavuk
salata yağsız tzsuz
1 dilim ekmek

lolo sen de benim gibi yenisin sanırım her yeni gelen direk buradan mı başlıyor?
ben şu an 80 kiloyum amacım 65 e düşmek
bende 65 e düşmek istiyorum benim tek sorunum sıkılınca yemek yeme isteği duymak aç olmasamda evde ne var ne yok yiyorum sonrada pişman oluyorum.
uff yaa ben nasıl kilo vericem her yemekten sınra pişman oluyorum
aslında diyetisyene gitmiştim tam diyete başladım hamile kaldığımı öğrendim neyse düşük yaptım gene moral bozukluğu yedim yedim şiştim neyse kendimi toparladım gene diyete girdim ki!! eşim kaza geçirdi hastane ev okul arası mekik dokudum hala sıkıntı çok ama bi o kadarda hareketliyim genede boğazımı tutamıyorum.
arkadaşlar sizden yardım ve destek bekliyorum boğazımı tutmak için

arkadaşım bu arada hoş geldin siteyea.s.

boncukoyunu hoşbulduk kızlar desteklerinizi ve diyet listelerinizi bekliyorum beni yanlız bırakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…