80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nabersiniz kızlar...
akaşm 7 de yemeğimi yedim de ne sorucam..
bu akşam kayınvalidemlerdeydik....
kuru fasulye bulgur pilavı yapmış...
azıcık kuru
azıcık bulgur yedim..
inanın çok az yedim 5 er kaşık..
açlıktan ölüyorum ...akşam onu bile yediğime pişmanım..
yeşil çay içtim ....
ay ay daha önüme ne yemekler gelecek miğdemi bir küçültürsem raha tedicem hiç yiyesim gelmeyecek o zaman...sofraya bile oturmam...

günaydııınn..tükanı açayım işler kesattı hafta sonu.
şoktayım cuma günü bir deprembilimcinin -şu anda hatırlayamıyorum-pazartsi deprem olcakdediğini duymuştum ve bu sabah elazığda deprem olmuş 6 şiddetinde.Allah yardımcıları olsun.

bugünkü menüm(dünkü sapanca faciasından sonra)

sabah
1 yumurta
1peynir
2çavdar ekmek üstü acuka
domates
maydanoz

ara
alpella harby +nescafe

öğle
100gr tavuk haşlama
4kaşık pilav salata

ara
yoğurt+elma

ara
kuru kayısı

akşam
ıspanak yemeği
1dilim ekmek
1kase çorba
yoğurt

ara
portakal+süt

Son düzenleme:
herkese günaydınnn mutlu bir gün diliyorum herkeze.dünya kadınlar gününüz kutlu olsun fıstıklarrr opuyorumnanaktan

dün akşam benden sonra ammada kaynatmışsınız maşallah.

tülaycım sen hiç merak etme canım.kendime geldim Allahın izniyle çok şükür.

herkese günaydınnn mutlu bir gün diliyorum herkeze.dünya kadınlar gününüz kutlu olsun fıstıklarrr opuyorumnanaktan

ayyyy..onu unuttum ya..akannehir kociş sabah kutladı benide uyurken ...

kadınlar günümğz kutlu olsun kk a.s
:enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk:

günaydın kızlar ..gününz kutlu olsun..herkese iyi haftalar ben haftasonu hiç bakamadım bayağı bir yığılmıştır şimdi geçmiş..

günaydın fıstıklarrrrrrr dicem de kimse yokki....(((( neyse bende geçmişi okuyem bari kimbilir kaç sayfa kaynadı...))))

nihallll anlat bakalım gezi nasıldı?

valla canım süper süperdi herşey..beklediğimden çok daha keyifli geçti..öğlen 12 gibi Gölcük kenarındaydık hani şu İbrahim Erkalın canısı klibini çektiği yer..orda mangal partisi..göl gezisi..resmen ruhumu besledim..neyse sonra otele geçtik..termal havuza girdik..ben ilk başta yok dedim hayatta giremem çok sıcak..hiç sevmem çünkü sıcak suyu..ama çok faydalı diye girdim iyi ki de girmişim süper iyi geldi..cildim falan süper oldu..boynum belim .çok gevşedi rahatladı 15 dk orda kaldık..sonra cuup ısıtmalı havuza orda 1 saat yüzdüm sonra yine termal havuza gidip ter attık..sonra akşam için hazırlanıp akşam yemeğine indik..saat 08.00den 12 ye dek hiç durmadan 4 saat dans ettim..ne kolbastısı kaldı,ne romanı ne Ankara havası...ter popomdan aktı valla..basenlerim ağrımış kıvırmaktanhihoyyyto derece..neyse gece odaya çıkmadan masaj koltuğunda gevşedim..bir uyudum ohhh mis..sabah 8 de kalktık yine termal banyo 15 dk..sonra havuzda yarım saat yüzdüm..sonra kahvaltı..sonra çevre gezisi ve döndük işte..
kısaca çok güzel keyifliydi..
haa diyet olayına gelince valla abartmadım ama diyet de yapmadım kızlar..kendimi kasmıcam diye gittim öyle de yaptım..alkol almadım..ama sabah kahvaltısı falan güzeldi yani..kısmadan yedim..yüzdüm,dans ettim falan ama bilemem tabi..

güzellerrrrr buyrun tablomuzzz...

bu hafta tablo güzel valla ama haftaya daha bi süper olcak eminim..

Evrelcim ortim tebrikler canım ve kilo veren herkesi tebrik ederimmm..

bitanem yarın seni de eklerim canım..

ellerine saglik ablam.....
evet tablo gercekten süper.... :lepi:

mart sonu hedefimi yazmaya unutmusum, cok özür dilerim.
cuma günü 90,4 geldim... hmmm hedefim 85 olsun, INSALLAHHHHHHH

orti mi degistirdigin icn tskler
SELMA ikimiz basaricaz söz veriyorum sana..... senin kilona en yakin zamanda yaklasicam, hem rakibim hem ortim olucaksin söz veriyorum abla.
cok sevindim ortim olduguna. gercekten!!!!

cokbilmis allah kolaylik versin canim, atlatirsiniz insallah zor günleri

senin adına çok sevindim canım.ne güzel stres atmışsındır

Allahım şu tabloyu gördükçe sinirlerim bozuluyor :sinifsinif: haftanın yüz karası olmayı başardım yaa daha ne diyeyim ben kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…