80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aylincim maşallah çok kararlı gördüm canım seni

tsk ederim ablam, MECBURUM... cirkin gelin olmak istemiyorum....
mayis haziran gibi sözüm olucak allah nasip kismet ederse...
ve güzel elbise giymek isterim...
sisman gelin almislar desinler istemem... cok kirilirim ozaman..
selma ablaminda motivasyona ihtiyaci vardi. ikimiz iyi olduk orti :lepi:

herkese günaydınnn mutlu bir gün diliyorum herkeze.dünya kadınlar gününüz kutlu olsun fıstıklarrr opuyorumnanaktan
benden de herkese tünaydınlar..bene herkesin kadınlar gününü kutluyorum.
bu arda hafta sonu giremedim evden ama Maşllah hanımlar kaynatmışsınız siz :) nasıl takip edicem ben sizi hızınıza yetişemiyorum walla :)

canımcım epey vakit var inşallah bu zamanı iyi degerlendirip amacına ulaşırsın

sen zatn çok gzüelsin Aylincim işallah kilonu da verip fıstık gibi gelin olursun..bak vaktin de var..panik yapmadan yavaş yavaş verirsin canım..:dance:

canımcım epey vakit var inşallah bu zamanı iyi degerlendirip amacına ulaşırsın

insallahhhhhhh ablam insallahhhhh
gecen yil nisanin sonunda baslamistim, haziranin sonuna kadar 9 kg vermistim, ve haftada 3-4 gün spor yapiyordum... sporsuz veremem...
mart da basladim... mayisin ortasina kadar 80 olmam lazim :gitme:
en düsük rakkam 82,7 görmüstüm....... 7 yi de görücem insallah.....
7 yi görmeden gelinlik yok bana :dilcikar:

sen zatn çok gzüelsin Aylincim işallah kilonu da verip fıstık gibi gelin olursun..bak vaktin de var..panik yapmadan yavaş yavaş verirsin canım..:dance:

ayyy cok sagolun :kedi:
tsk ederim moral verdiginiz icin...

askim da mutlu oluyor ben kilo verince... tmm böyle de seviyor böylede sevdi ama yinede hak veriyorum... hangi erkek göbekli sisman kizi sever demi mafoldumben
ama yinede alistirmiyorum onu kesinlikle... laf ettirmem kiloma yerimseniben

hayırdır Denizcim ya noldu canım gemişe bakamadım p.tesi ya iş de çok yoğun...

biraz bunalımdaydım canım geçti çok şükür.herşey yolunda birde diyetime adapte olup kilo verebilirsem ozaman çok daha iyi hissedeceğim kendimi .sen nasılsın nasıl gidiyor

mart sonu hedefim 85............ 2 Nisan CUMA günü.. 85 cikacak!
85 OOOOOO LLLLLL UUUU CCCCC AAAA KKKKK
baska caresi yokk!!!

kaptanimiz handerya

on sayfa önce kilomu yazdim ama atlamissin herhalde
bidaha yazayim canim

baslangic 85.2kg
gecen hafta 84.9 kg
bu hafta 84.4 kg
yani bu hafta giden kg 500 kg
mart hedefim 82.5 kg insallah

biraz bunalımdaydım canım geçti çok şükür.herşey yolunda birde diyetime adapte olup kilo verebilirsem ozaman çok daha iyi hissedeceğim kendimi .sen nasılsın nasıl gidiyor

anladım canım hepimiz zaman zaman giriyoruz o girdaba işte..şimdi iyi olmana sevindim..ben de haftasonu cozuttum şimdi kendine gelme zamanı...:çok üzgünüm:

günaydın arkadaşlar
hepinizin kadınlar gününü kutlarımkaydirigubbakcemile3

melocum yeni fotonu gördüm süpersin valla.bence oldugun kilonu korusan yeter daha fazla verme tatlımaklinialirimsmile

güldalcım benim babaannemde berlinde havalar çok sogukmuş oralarda .oda hiç mutlu değil almanyadan ama bir türlü dönüşte yapamıyor.saglık imkanları orada çok daha iyi diye.ama farkında değil canımcım ruh saglıgı bozuluyor bu şekildede.

selam canlarım berlının karlı bır gununden merhaba nasılsınız kadınlar gununuz kutlu olsun
benı soracak olursanız buraya gelmenın uzuntusu benı tamamen dıet moduna
koydu aklım fıkrım zayılayıp turkıyeye gelmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…