80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

anladım canım hepimiz zaman zaman giriyoruz o girdaba işte..şimdi iyi olmana sevindim..ben de haftasonu cozuttum şimdi kendine gelme zamanı...:çok üzgünüm:

hiç sıkma canını hayatında kaç kere öyle bi tatil geçirebilirki insan.sen sanslısın bu konuda.eminimki kendine gelmişsindir bile hemde eskisinden daha bi motive olmuş şekilde.olumunekankayizsmile

ben kaçayım kızlar karnım çok acıktı ögle tatilim başladı sanki sabahtan beri çok çalıştımda arayı haketmişim gibi konuşuyorum bende :kedi:

sen adapte olabildinmi canım giderken çok üzgündün şimdi inşallah iyisindir :teselli:
canım ıyı olmaga calısıyorum aklım fokrım dıet oldu ıstanbuldayken evde kalamamaktan dıet yapamıyordum sımdı en azından
evdeyım zayıflarım ya zayıflamak amacım oldu sen nasılsın narınım

benı dusunen butun arkadaslarıma tesekur ederım selma buterfly semacım elmpıa narın yanı butun arkadaslarım sızlerı cok opuyorum yanaktan bu arada nılos benım ortım olmaktan sankı memnun degılsın ınsan ortısıne bır selam cakmazmı cık cık

Ohh bütün kurtlar döküldü stresler atıldı demek .Ne kadar güzel .Artık diyete tam hazırlanmışsın nihalcim . opuyorumnanaktan

aylincim maşallah çok kararlı gördüm canım seni

izlem nerelrde yaaa.merak ettim şimdi.sporamı gitti acaba.

Canımm ortiim naber bakalım . çıkıyormuşsun ama yakaladım senii sakın fazla kaçırma öğlen molasında bak bozuşmayalım kaydirigubbakcemile5

mart sonu hedefim 85............ 2 Nisan CUMA günü.. 85 cikacak!
85 OOOOOO LLLLLL UUUU CCCCC AAAA KKKKK
baska caresi yokk!!!

Böyle kararlı olursan gider tabi aylincim kaydirigubbakcemile2 prenses gibi gelin olursun sen milletinde ağzı açık kalır merak etme opuyorumnanaktan

kaptanimiz handerya

on sayfa önce kilomu yazdim ama atlamissin herhalde
bidaha yazayim canim

baslangic 85.2kg
gecen hafta 84.9 kg
bu hafta 84.4 kg
yani bu hafta giden kg 500 kg
mart hedefim 82.5 kg insallah

Özel mesajla at istersen canım sayfalan çabuk ilerliyor görmemiş olabilir :1ninca:
günaydın arkadaşlar
hepinizin kadınlar gününü kutlarımkaydirigubbakcemile3

Sağol tatlımm senindee zemuszemus

ben kaçayım kızlar karnım çok acıktı ögle tatilim başladı sanki sabahtan beri çok çalıştımda arayı haketmişim gibi konuşuyorum bende :kedi:
Bak dediğim gibi fazla kaçırmak yok gülüm lmaz:

istanbula dal gibi dönüceksin yani :jeyyar: ne güzel inş hep birlikte vericez ccanım hihoyyyt

nihalcim çok sevindim biz de sık sık gidiyoruz gölcük muhteşem...senin adına ne kadar sevindim anlatamam

tülaycım hadi bakalııımmm..sıkılaşalım biraz demi ama..

nihalim sevgili ortim sefan olsun güzelim ne güzel stres atmışsın diyeti nasıl olsa hafta içi toparlarsın sana güveniyorum zaten istersen toparlama yersin oklavayı valla klava:

nihalcim çok sevindim biz de sık sık gidiyoruz gölcük muhteşem...senin adına ne kadar sevindim anlatamam

tülaycım hadi bakalııımmm..sıkılaşalım biraz demi ama..

size yakın ne güzel ya..ben bayıldım oraya..2 saat yürüyüş süper canım..son hızla gidiyorsun..maşallah

butterfly cim sagol handeryaya özel mesaj attim niye aklima gelmediyseCADIARZU

NALCY ortak sen bana kizdinmi kiz, hic ne selam var ne sabah.yerimseniben

Kızlar hepinizin kadınlar gününü kutlarımmmmmm!a.s.

şimdi asrını uyuttum 1 saat yürüyüm de gelcem..

Bitanem gördüm canım düzeltcem , bi zaman bulabilsemmm..

kızlar mart ayı hedefini yazmayanlar da yazsınlar listeyi güncelliycem..

canım hiç memnun olmaz olurmuyum kusura bakma nezaman seni atladımda selam vermedim canım kusurabakma gülüm kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…