- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
anladım canım hepimiz zaman zaman giriyoruz o girdaba işte..şimdi iyi olmana sevindim..ben de haftasonu cozuttum şimdi kendine gelme zamanı...:çok üzgünüm:
canım ıyı olmaga calısıyorum aklım fokrım dıet oldu ıstanbuldayken evde kalamamaktan dıet yapamıyordum sımdı en azındansen adapte olabildinmi canım giderken çok üzgündün şimdi inşallah iyisindir :teselli:
valla canım süper süperdi herşey..beklediğimden çok daha keyifli geçti..öğlen 12 gibi Gölcük kenarındaydık hani şu İbrahim Erkalın canısı klibini çektiği yer..orda mangal partisi..göl gezisi..resmen ruhumu besledim..neyse sonra otele geçtik..termal havuza girdik..ben ilk başta yok dedim hayatta giremem çok sıcak..hiç sevmem çünkü sıcak suyu..ama çok faydalı diye girdim iyi ki de girmişim süper iyi geldi..cildim falan süper oldu..boynum belim .çok gevşedi rahatladı 15 dk orda kaldık..sonra cuup ısıtmalı havuza orda 1 saat yüzdüm sonra yine termal havuza gidip ter attık..sonra akşam için hazırlanıp akşam yemeğine indik..saat 08.00den 12 ye dek hiç durmadan 4 saat dans ettim..ne kolbastısı kaldı,ne romanı ne Ankara havası...ter popomdan aktı valla..basenlerim ağrımış kıvırmaktanhihoyyyto derece..neyse gece odaya çıkmadan masaj koltuğunda gevşedim..bir uyudum ohhh mis..sabah 8 de kalktık yine termal banyo 15 dk..sonra havuzda yarım saat yüzdüm..sonra kahvaltı..sonra çevre gezisi ve döndük işte..
kısaca çok güzel keyifliydi..
haa diyet olayına gelince valla abartmadım ama diyet de yapmadım kızlar..kendimi kasmıcam diye gittim öyle de yaptım..alkol almadım..ama sabah kahvaltısı falan güzeldi yani..kısmadan yedim..yüzdüm,dans ettim falan ama bilemem tabi..
aylincim maşallah çok kararlı gördüm canım seni
izlem nerelrde yaaa.merak ettim şimdi.sporamı gitti acaba.
mart sonu hedefim 85............ 2 Nisan CUMA günü.. 85 cikacak!
85 OOOOOO LLLLLL UUUU CCCCC AAAA KKKKK
baska caresi yokk!!!
kaptanimiz handerya
on sayfa önce kilomu yazdim ama atlamissin herhalde
bidaha yazayim canim
baslangic 85.2kg
gecen hafta 84.9 kg
bu hafta 84.4 kg
yani bu hafta giden kg 500 kg
mart hedefim 82.5 kg insallah
günaydın arkadaşlar
hepinizin kadınlar gününü kutlarımkaydirigubbakcemile3
Bak dediğim gibi fazla kaçırmak yok gülümben kaçayım kızlar karnım çok acıktı ögle tatilim başladı sanki sabahtan beri çok çalıştımda arayı haketmişim gibi konuşuyorum bende :kedi:
canım ıyı olmaga calısıyorum aklım fokrım dıet oldu ıstanbuldayken evde kalamamaktan dıet yapamıyordum sımdı en azından
evdeyım zayıflarım ya zayıflamak amacım oldu sen nasılsın narınım
2 saat yürüyüş yapıp geldim iyi ter attım..aynen kilo çizelgemdeki gibi
nihalcim çok sevindim biz de sık sık gidiyoruz gölcük muhteşem...senin adına ne kadar sevindim anlatamam
tülaycım hadi bakalııımmm..sıkılaşalım biraz demi ama..
Bitanem gördüm canım düzeltcem , bi zaman bulabilsemmm..
kızlar mart ayı hedefini yazmayanlar da yazsınlar listeyi güncelliycem..
butterfly cim sagol handeryaya özel mesaj attim niye aklima gelmediyseCADIARZU
NALCY ortak sen bana kizdinmi kiz, hic ne selam var ne sabah.yerimseniben[/QUOTE
slm ortii neden kızıyım geçmişi okuyordum.
bu arada kadınlar günün kutlu olsun:..........kaydirigubbakcemile3
butterfly cim sagol handeryaya özel mesaj attim niye aklima gelmediyseCADIARZU
NALCY ortak sen bana kizdinmi kiz, hic ne selam var ne sabah.yerimseniben[/QUOTE
slm ortii neden kızıyım geçmişi okuyordum.
bu arada kadınlar günün kutlu olsun:..........kaydirigubbakcemile3
sagol canimyerimseniben
ne bilim diger ortiler bol bol kaynatiyo ondan sordum kaydirigubbakcemile5
benı dusunen butun arkadaslarıma tesekur ederım selma buterfly semacım elmpıa narın yanı butun arkadaslarım sızlerı cok opuyorum yanaktan bu arada nılos benım ortım olmaktan sankı memnun degılsın ınsan ortısıne bır selam cakmazmı cık cık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?