nihalim sevgili ortim sefan olsun güzelim ne güzel stres atmışsın diyeti nasıl olsa hafta içi toparlarsın sana güveniyorum zaten istersen toparlama yersin oklavayı vallaklava:
ya ben alttaki kullanicilari göremiyom sizdedemi öyle?:1no2:
nihalcim çok sevindim biz de sık sık gidiyoruz gölcük muhteşem...senin adına ne kadar sevindim anlatamam
tülaycım hadi bakalııımmm..sıkılaşalım biraz demi ama..
butterfly cim sagol handeryaya özel mesaj attim niye aklima gelmediyseCADIARZU
NALCY ortak sen bana kizdinmi kiz, hic ne selam var ne sabah.yerimseniben
yürü canım yürü gitsin kaloriler kilolar :sm_cool:Kızlar hepinizin kadınlar gününü kutlarımmmmmm!a.s.
şimdi asrını uyuttum 1 saat yürüyüm de gelcem..
tülaycım merak etme hiç fazla kaçırırmıyım.ben eniyisi menü yazayım
bugünkü menüm
kahvaltı : 2 dilim k.ekmek+peynir+yeşilçay
ara : yarım paket diyet bisküvi
ögle : 1 tabak çorba
4-5 kaşık tavuk döner
1 bardak ayran
ara : yarım paket diyet bisküvi
ara : meyve
akşam: z.pırasa +4 ızgara köfte+salata
ara : meyve
Bende görünüyorlar bilmiyorumkismileya ben alttaki kullanicilari göremiyom sizdedemi öyle?:1no2:
kadınlar gününüz kuıtlu oossun..
güzel bir kahvaltı ettim..
şimdi yeşil çayımı içiyorum..bir arkadaşımgreyfurt güzel yağ parçalıyor dedi hemen sıktım sabah içicem ama o tada tahammülüm yok şimdi biraz kendimi hazırlıyorum...
dereotu aldım dün...onuda ice kıyıpğ yoğurtuma katacağım ..
allahım çok merak ediyorum kilo verdim mi die ama cumaya kadar tartılmayacağım..allahtan eve tartı almadım..komşuda tartılıyorum her hafta..yoksa üstünden inme ayol..
bu arada size ne sdoracağım siz birbirinizi hiç görmediniz mi..yani ben ce bir konu açsak ..
kilolu halimizin resmini koysak ve zayıfladıkça oraya resmimizi eklesek...
çünkü ben bu topiğe girmeden önce kilo verenlerin bazıları resmini koymuşlar öncesi ve sonrası die onların resimlerine bakarak gaza gelmiştim.öyle başlamıştım..
hem birbirimizi daha çok gazlarız hemde dışarda ki hayran kitlemizi diyete gazlarız..
yüzümüze çizik atarız canım...:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?