80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hepinize merhababuyrunnnnnnnnn nasılsınız kızlar:jeyyar: bu aralar iştahım çok açık eyvahedigeldismileçıldırıcim gerçi özel günümdeyim ama kilo almadan atlatsambi çok seviniciğimkafamçokkarıştı

kadınlar gününüz kuıtlu oossun..

güzel bir kahvaltı ettim..
şimdi yeşil çayımı içiyorum..bir arkadaşımgreyfurt güzel yağ parçalıyor dedi hemen sıktım sabah içicem ama o tada tahammülüm yok şimdi biraz kendimi hazırlıyorum...

dereotu aldım dün...onuda ice kıyıpğ yoğurtuma katacağım ..
allahım çok merak ediyorum kilo verdim mi die ama cumaya kadar tartılmayacağım..allahtan eve tartı almadım..komşuda tartılıyorum her hafta..yoksa üstünden inme ayol..

bu arada size ne sdoracağım siz birbirinizi hiç görmediniz mi..yani ben ce bir konu açsak ..
kilolu halimizin resmini koysak ve zayıfladıkça oraya resmimizi eklesek...
çünkü ben bu topiğe girmeden önce kilo verenlerin bazıları resmini koymuşlar öncesi ve sonrası die onların resimlerine bakarak gaza gelmiştim.öyle başlamıştım..
hem birbirimizi daha çok gazlarız hemde dışarda ki hayran kitlemizi diyete gazlarız..

yüzümüze çizik atarız canım...:)

nihalcim canım senin adına sevindim ohhh bütün kurtlar dökülmüş...))
melocum harikasın tatlım ( ıslık çalan smley ) bence bu halin süper vermesende bu kilonu korusan olur...ama sen bilirsin...
güldalım iyi olmana sevindim canım ...
çokbilmiş canım çok üzüldüm zor bir durum ama güçlü ol tatlım moralini bozma sakınn..hepsi geçer üzülme...
aylin canım biraz sabır çok güzel bir gelin olacaksın...

huri bacım o resim ne öyle,tam bizim ülkemize göre tam karikatürlüğüz bu resimde ki gibi gerçekleri unutup 1 gün kadınlarımızı önemsiyor resmi çiziyoruz ya ülke olarak ne acı

tülaycım merak etme hiç fazla kaçırırmıyım.ben eniyisi menü yazayım

bugünkü menüm

kahvaltı : 2 dilim k.ekmek+peynir+yeşilçay

ara : yarım paket diyet bisküvi

ögle : 1 tabak çorba
4-5 kaşık tavuk döner
1 bardak ayran

ara : yarım paket diyet bisküvi

ara : meyve

akşam: z.pırasa +4 ızgara köfte+salata

ara : meyve

BUGÜNKÜ MENÜMÜ YAZIYIM SıZLERE...

SABAH:
1 haşlama yumurta
peynir
zeytin
salatalık,domates
1 dilim ekmek

ÖĞLE:
1 elma,1 havuç,1 bardak süt

ARA:
1 şekersiz türk kahvesi

AKŞAM:
3 adet dolma

ARA:
1 portakal 1 armut 1 türk kahvesi sütlü

spor yapamadım su yeteri kadar içiyorum...

nihalcim çok sevindim biz de sık sık gidiyoruz gölcük muhteşem...senin adına ne kadar sevindim anlatamam

tülaycım hadi bakalııımmm..sıkılaşalım biraz demi ama..

evet canım hedefler büyük ulaşmak için bol bol azmetmek gerekli :lepi:

butterfly cim sagol handeryaya özel mesaj attim niye aklima gelmediyseCADIARZU

NALCY ortak sen bana kizdinmi kiz, hic ne selam var ne sabah.yerimseniben

Bişey değil canım olur öyle arada düşünemio insan olumunekankayizsmile

Kızlar hepinizin kadınlar gününü kutlarımmmmmm!a.s.

şimdi asrını uyuttum 1 saat yürüyüm de gelcem..
yürü canım yürü gitsin kaloriler kilolar :sm_cool:

evet işte bu yaa harikasın ortim benim . opuyorumnanaktan

ya ben alttaki kullanicilari göremiyom sizdedemi öyle?:1no2:
Bende görünüyorlar bilmiyorumkismile

yagmurgözlü tsk ederim sabredecegim

canım gül gül öldüm karikatür çok güzel :roflol::roflol::roflol:

kızlar ben geldim bugün iş çok yoğundu valla hiç ilgilenemedim sizle kusuruma bakmayın..çok yoruldum ya tatil sonrası süper oldu yani..

kadınlar gününüz kutlu olsun güzel hatunlar alkisalkisalkis

2 gün yoktum maşallah geçmiş oku oku bitmedi ayol kaydirigubbakcemile3 dün sabah annemlere gittik gece geç döndük bayaaa bir abarttım vücuduma şok yaptım resmen yiyerek :roflol: :roflol:

ohhh sefamm olsun, bugünden itibaren işi sıkı tutuyorum ve 70e inene kadar, diyet ruhuna yakışır şekilde davranıcam artıkınnn :sm_cool:

şimdi 2 günün alıntılarını cevap vermek istediğim şeyleri alıntı yapmadım çok çok uzun olurdu çünküü, şöylee aklımda kalanlarrrr

melocuğumm o nasıl bir fotoğraf öylee :jeyyar: kız sen sıfır beden olmayımı hedefliyosun bakimm bacakların filan çok ince yani boyunda maşallah çok uzunmuş canım nazar değmesinnn

banuu kız gittin mi diyetisyenee :icecream:

alperenim havuçlu keke benim ismimi verdiğin için teşekkür ederim sevgili rakibemm, sen beni geçtin amaa dönüşüm muhteşem olucak :teytey: :teytey: :teytey:

narincim beni merak etmişsin teşekkür ederim tatlım ewet bugün sabahtan sporum vardı geldim temizlik yaptım öğleye kadar sonra egeyle ilgilendim biraz yemek yaptım filan akşamı ettim bugünde vallahi :1rolleyes:

tülayy beni hiç merak etmemişsin, aşkolsunnnnn, bende seni merak etmicem bundan sonra iştee :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:

ortağım nasılsın bakimm sositososito

unutmadan nihalciğim sevgili toprağım eğlenmene güzel vakit geçirmene çok sevindim canım opuyorumnanaktan

ayda naber kaymaklı kadayıfımm Şeniz

aylıncım bu kez aşaracagız ınşallah canım bu kez olacak bende sevındım ortı oldugumuza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…