80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

güldalımmm naber tatluu bacumm kız oralarada canın sıkılıyosa bizide götüreydin yaa buz pateni yapardık beraber kaydirigubbakcemile3

orti neler yedin bakalım bugün?????olumunekankayizsmile

sabah bir sucuklu yumurta tam bitiremedim ama az bisey pide
ara kuru kaysi
öglen 4 sarma 1 lahmacun ama kücük findik lahmuc kadar
aksam kremali padades üzeri peynirli firinda pismis
simdi yicem
yatmadanda bir sütlü kave ve süt icerim

abartimmi acep?CADIARZU

iyi orti idare eder...aklinialirimsmile

izlem...hoşgeldin canım nihayet...iyi yapmışsın metabolizman şaşırsın biraz...
Nalcy çok az yiyorsun yakında takılacak kilon..o zaman sinir olacaksın.biraz dengele öğünlerini.kusura bakma karışıyorum ama ben yaşadım ya siz de yaşamayın istiyorum

ada ben deöyleyim havadan sanırım

ya benim orti kayıp ..

bu günkı yedıklerım
KAHVALTI bır domates bır salatalık maydanoz bır dılım k ekmegı labne peynır bır corba kaşıgı kadar yeşil cay

ARA bır ardak ayran

ÖGLEN ıspanaklı ıkı yumurtayla yapılmış omlet bır bardak ayran

ARA bır küçük kase yogurt corbası

AKŞAM ıkı kaşık kaşarlı mantar bır kase cacık cok az tavuk haşlanmış

ARA DAHA YEMEDIM IKI YEŞıL ELMA

ıyı akŞamlar melocum menÜmÜ yazdım nasıl yanılıŞ olan bırŞey varmı varsa sÖyle canım senın tecrÜbelerınden faydalanalım

bunu bende gecen hafta söylemistim ama sadece nalcy yani ortime degil herkese. ama pek kimse kale almadi. hizli kilo vermek sagliksiz diye bangir bangir bagirdim:sm_cool: ama bosaklava: hatta önerimde vardi birden asiri kilo vereni cezalandrmak gibi. misal 1 haftada 1,5 yada 2 kilo vermek dagliksizaklinialirimsmile ama kimin umrunda.
hemen kilo verip buraya geri geldikten sonra ne annadim ben o verilen kilodan

ıyı akŞamlar melocum menÜmÜ yazdım nasıl yanılıŞ olan bırŞey varmı varsa sÖyle canım senın tecrÜbelerınden faydalanalım

canım 2 gündür menülerine dikkat ediyorum CADIARZU ..çok güzel ve sağlıklı.tam ben yazıyordum sen de sormuşsun kaydirigubbakcemile5

canım 2 gündür menülerine dikkat ediyorum cadıarzu ..çok güzel ve sağlıklı.tam ben yazıyordum sen de sormuşsun kaydirigubbakcemile5

melocum sana bır teklıfde bulunacagım en ıyısı sen benım yaşam kocum ol ne dersın bu ışe sana zahmet

canım senin kilo çizelgen olmamış..
weight seçeneğini seçeceksin.sen ağırlık değişimini seçmişsin

iyi aksamlar kizlar,cay iciyoruz ailecek oturduk offf onceleri bu cay boyle bos mu giderdi,yaninda illa ki tatli birseyler yerdim

melocum sana bır teklıfde bulunacagım en ıyısı sen benım yaşam kocum ol ne dersın bu ışe sana zahmet

estağfirullah canım :teselli: ..ama elimden gelen yardımı yaparım

sen koptun ya bi ara.ondan sonra tekrar başlamana süprizzzzz hem de güzel menülerle başlamana çok sevinmiştim de öyle bakıyordum cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…