80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Adacım nasılsın nasıl gıdıyor hazırlıklar

canim sagol iyiyim iste evde ailece oturduk cay keyfi yapiyoruz :) ben tabi bos iciyorum onlar tatli yiyorlar hazirliklara gelince bilmiyorum ki simdi de ugrasiyoruz ama son zamanlar da daha fazla yogunlugumuz olacak bunun farkindayim.30 mart ta esyalarim gelecek evime,temizlik,hazirlik evde ceyizlerin yikanma,utulenme,kolilenme isleri of gozumde buyuyor vallahi

iyi aksamlar kizlar,cay iciyoruz ailecek oturduk offf onceleri bu cay boyle bos mu giderdi,yaninda illa ki tatli birseyler yerdim

afiyet olsun...boş olsun boşver çay boş gelinliğin içi de boş kalacak.
adacım provada fotoğraf çektir medinmi

melocum makineyi almayi unutmusum ama bu cumartesi yine provam var ve bu sefer kesin cektirecegim :) soz verdiyorum

Şeniz opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile vereliniortak vereliniortak vereliniortak vereliniortak vereliniortak hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

ızlemim merak etmezmiyim kı aşkolsun .yazıya dökmemişim sadece.hatta bugün spor yaparken dedim artık bugün gelmiştir .topic şenlenir yine :1hug:

2 gün kaçamak yapmışsın ama gerekti artık vucut isyan etmiş kilo vermiyordu .bu hafta güzel bi sonuç çıkar inş..

Melocum ,selma,bitanem Ada ve tüm burdakiler hepinize iyi akşamalr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…