80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ortim bi ay uzun bir zaman degilmi sence bana braz uzun geldi

birde yumurtada yazmamış listeye
et grubund adgeişim olarak var

acaba yunmurta yeidigmde et yemiycmemi

öyle canım 1 yumurta kendi büyüklüğünde köfteye eşit..zaman uzun yani bence de sorsaydın keşke neden böyle diye

Çok teşekkürler Darkolive tekrardan, mutlaka deneyeceğim bu tarifi. Havuçlu keki çok severim ve senin verdiğin bu tarif de tam diyetlik, beni pişir diye bağırıyor. Ekmek niyetine öğünlerde yemeyi düşünüyorum :)

kızlarr artık 42 bedene girebiliyorum çok mutluyum yaa .Çok şükür bi ara hiç olmıcak zannediyordum :lepi: :lepi: :lepi:

Gözünaydın, Butterfly'ım. Artık daha rahat kıyafet bulursun kendine, darısı daha düşük bedenlere olsun inşallah!!!

bu sabah çektirdiğim fotom kızlar..artık tayt giyebildim nihayet süper yaa...

Melocum, çok güzelsin maşallah sana!

"Artık benden bu kadar, topiği bırakıyorum" desen yeridir, gerçekten de ihtiyacın yokmuş gibi görünüyor buradan. Ama bunu tabii en iyi sen bilirsin, inşallah kendini en iyi hissedeceğin kiloya ulaşırsın tezzz zamanda! =)

teşekkürler canım kaydirigubbakcemile2 yok kıs hamile kalsam da bırakmıcam...burdayım sonuçta gebelikte de kilom kontrollü olacak...sositososito

yarı arıycam zaten bi kaç şey sorucam nend eböle diyede dsorrım olmadı

peki melocum şimdi yumurta yeidm sabah diyelim öglen sebze akşam sebze mi yiycem

canım bugün istanbul'da hava yağışlı,karanlık,puslu amannnn değişik bir şeydi ben de biraz kendimi kötü hissettim işte.Anammmm düğünümde de böyle olursa bu hava ne yaparım ben yaffff

izmirde çok kapalıydı canım ama ben severim bu havaları alıcan dumanı üstünde çayını pencereden denizi seyrediceksin

hoşbuldum bitanesii, bugün kaldığım yerden hem spora hemde diyete devam zemuszemus

hıhhhh naniknanik naniknanik

banucum diyetisyenin hayırlı olsun süprizzzzz merak etmiştim bende senii ee aralarda ne yiceksin meyve filan mı var spor olayını sordun mu sen merak ediyordum hergün yapmak sakıncalı mı diye fisfisfis

yok ayol maşallah her hafta en az bi 800gr gidiyor kızdan hiç anlamış değilim şekerim :dilcikar:

izlemmmm yaber cm bend esenin gibi iki gündür azıttım aslınd açok yemeidnmde düzensiz yedim ama yarındna itibrennn aynen devam kaldıgım yerdne inşş

ohh sefamız olsun zemuszemus

öyle canım 1 yumurta kendi büyüklüğünde köfteye eşit..zaman uzun yani bence de sorsaydın keşke neden böyle diye

:uhm:

Allah'ım şu yazdığım satırlardan ne kadar utanıyorum bir bilseniz...

Dün Pazar günü, teyzeme misafirliğe gittim. Şimdi, "gitmez olaydım" desem olmayacak biliyorum. Teyzemin ne günahı var ki?! ıradesizlik ben de, ağzını tutamamazlık ben de, tembellik desen o da ben de... Ahh ahh, bir güzel yedim o kurabiyeleri, patates salatalarını, börekleri.

Tamam buraya kadar iyi hoş da, ne demeye deneyeceğim diyip tiramisu yapmaya girişirsin, a be aç EvreL??! (Tiramisu da hiç fena olmadı bu arada =) )

Aslında amacım, tarifi denedikten sonra, pastayı kaptığım gibi teyzeme götürmekti de, yine beklentilerimle sonuçlar birbirini tutmadı maalesef. Böhü hü hü. Onu da ye-dim! Bir misafirlikte yedim, yetmedi akşam yatmadan önce -ilaç niyetine- televizyonun karşısında da bir tabak götürdüm. Ay yok anacığım, duramıyorum yemeden. O pasta buzdolabındaysa bana rahat yok, bir şey itekliyor sürekli:

" bak ye, bir daha nerede bulucaksın kızım tiramisu'yu" "yarın 30kez Lesli yapsan birşey kalmaz ye ye ye ye...."

dayanamadım daha fazla içimdeki o tiz sese ne yazık ki. Şimdi bu bir kaçamak değil mi? O zaman bugünkü neydi?!

Ne kadar kötü, berbat, sağlıksız, çirkin beslendiğimi an-lat-a-mam!!!

Sabah bir bardak süt, o da dünkü kaçamak telafi olsun diye. Ee hadi; yine yaptığım anormal birşey değil yine de, birşeyi unuttum "bugün tüm gün dışarda olacaktım." ıstanbul gibi bir yerde oradan oraya yürürken, otobüslere koştururken 1 bardak süt içmek hangi akla hizmet oluyor acaba?

Velhasıl, öğleye doğru birşey yemeye de fırsat bulamadığım için açlık ötesi birşeyle kendimi restaurantın birine attım ve menüdeki en en en doyurucu şeyi sipariş ettim:

500 kalorilik bir meksika yemeği!!! Allah'ım!!! Facia, tam anlamıyla Felaket hatta!!!

Sonuçta doydum doymasına da, mideme oturmasın mı yemek.... Bir de alıştım ya, az yağlı, sağlıklı gıdalar tüketmeye, bir ağır gelsin yemek bana, bir uyku hali bastırsın. Güç bela kalkabildim oturduğum yerden de, soluğu kahvecide aldım. Yine amacımı basite indirgeyeceğim, tüm istediğim o kötü uyku halinin üstümden kalkmasıydı. Bu sebeple içtim o koc-ca bardak kremalı kahveyi, kendisinin de kalori değeri 350 ediyor bu arada!

Hepsi bu kadar. Saatlerdir birşey yemedim ama zerre açlık da hissetmiyorum garip bir şekilde. (Ee yani, bir zahmet dediğinizi duyar gibiyim!, haklısınız da :) ) En son yemek yediğimde saat 4 tü, nereden baksanız 7 saat geçmiş üstünden. Aç değilim ama son derece bitkin, moralsiz ve yorgun hissediyorum kendini, yani doğal olarak! :)

ıstanbul'da bugün berbat ötesi bir hava var. Havadaki kasvet, karanlık üzerime çöktü resmen. Yarın evden dışarı adımımı atmayacağım, bugün şemsiyemi düz tutmaya çalışırken ve topuklu ayakkabılarımla çukura girmemeye çalışırken ağlayacaktım az kalsın. Eve geldiğimden beri, dışarı da kalmak zorunda olanlara, evsizlere, ısınamayanlara dua ediyorum ve halime şükrediyorum. Kombiyi sonuna kadar açtım, lahana gibi de giyindim. Kulağımda müzik, gün içinde yapmaktan "en hoşlandığım" şeyi yapıyorum. 2 gündür ne yediğimi bilmesem de, diyetime ihanet etmiş olsam da, sevgili ortağıma ve topic arkadaşlarıma karşı mahcup olsam da, sırf bu yüzden mutluyum!!!

Yarın kendi mayaladığım yoğurttan başka birşey yemesem, bir de evdeki yeşillikleri yolup yolup salata yapsam süper olacak! Kendimi ve sindirim sistemimi rahatlatmam lazım bir an önce. Belki Leslie'yi açar etrafa tekmeler savururum. Sonra da ellerimle yerleri silmek suretiyle kas çalışması yaparım.

Zavallı bedenim benim, söz telafi edeceğim sana yaptıklarımı. Seni sıkı, sağlıklı, ve iyi bir şekilde görmeden dönmek yok bu işten!

Son düzenleme:
evrelcim seviyorum seni yaaa kaydirigubbakcemile3 yedikten sonra nasılda pişman oluyoruz dimi allahım ne yaman bir çelişki bu yaaa kaydirigubbakcemile3 hafta sonu bende çok kaçırdım ama bugün spor yaparken o ağır hareketleri layıkı ile yapamadıkça hiçbir şey yemeyeceksin izlem sakın diyorum sonra o biyerlerimden akan terleri unutup yiyorum, eyvahedigeldismile bazen yiyorum bazen hiç bişiy yemiyorum dengelemeliyim bu işi alsanaalsanasmile hani şu 2 yemek kaşığı şundan 3yemek kaşığı şundan yedim diyenlere o kadar çok özeniyorum ki, :sinifsinif:

Nihayet gelebildimmmmm..

Evrelcim yazdıklarını yine zevkle okudum,alemsin :)) ama sana bişey söyleyim topiğe karşı mahçup olabilirsin ama oratağına karşı mahçup olmadın emin ol! bu hafta sonu al birini vur ötekine yada tencere yuvarlanmış ortisini bulmuş kıvamındayız sanırım :))

Valla bende çok pis kaçırdım hiç yazmıyım ne yedim,içtim,spor da yapmadım ama Allahtan artı değilim çok şaşırdım ama değilim..(böyle durumlarda hep demek ki yemesem nasıl verirdim diye geçiyor içimden )

neyse bugün ben de kaldığım yerden devamm!

kaptanımm, bu ara paylaşım yapmayanım -tatlicadiarzu- t-shortlerin geldimi, hayırlı olsun bol kazançlar inşallah...

eltimle yengem hamille kız ne kadara satıyorsun karar verdin mi?

Aynen canım o işi bende hiç beceremiyorum kaşık olayı olmuyor,gözüm doymuyor sonra,bu sefer başka şeylere dadanıyorum daha zararlı çıkıyorum...

kaptanımm, bu ara paylaşım yapmayanım -tatlicadiarzu- t-shortlerin geldimi, hayırlı olsun bol kazançlar inşallah...

eltimle yengem hamille kız ne kadara satıyorsun karar verdin mi?

Evet izlemcim başladım artık satışa (nihayet !) fiyatlar beyaz 25,siyah 30tl canım,isteğe göre modele yazı falan da ekleyebiliyorum..
varsa çevrenizde hamişler tavsiye ederseniz sevinirim kızlar,özellikle şu ilk aşamada tanıtıma ihtiyacım var..

selam canım yaptıkların kötü ama okadar güzel anlatmışsınki seni okurken hiç sıkılmadım ve bilakis roman okuyor gibi hissettim kendimi ama yinede sana ceza vermek lazım güzel anlatman ceza almaktan kurtaramaz seni klava:alsanaalsanasmile:mymeka:

Melocum resmini gördüm süpersin hayatım artık bebişe sıra gelmiş demekten kendimi alamadım:))
olmuşsun canım artık fazla zorlama bünyeni gayet yerinde duruyorsun..darısı başımızaaaaa!
bu arada face resimlerine baktım hepsi şahane kahvaltı sofralarında çekilmiş,oradan da bişey yemeden kalkabildiysen helal sana ve iradene:))

Son düzenleme:
bugünkü menümü sunuyorum yorumlara eleştirilere açuğummm :lepi:

sabah 1 salatalık (spora geç kalıyordum)

keten tohumlu bir kase yoğurt

1 salatalık

1patatesli, yağsız, bol yeşillikli, limonlu patates salatası
(tere taze soğan marul)

1 portakal, yarım muz sıpa egeden artan gamyoncuiremsu

yarım patatesli, haşlama karnıbaharlı, yeşilllikli karışık salata baktım biraz yavan gibi içine yoğurt koydum karıştırdım mükemmel oldu kesinlikle tavsiye ederim sempatiksalakcinni sengözlerimebaksanab

3 çay bardağı şekersiz çay yarım piko

1saat step ve aurobic 1 saat tempolu yürüyüş
2lt su

menümde et yok hafta sonu çok kaçırdım o yüzden yemedim ekmekde yemedim kızlar bi bakın bakalım kaç kaloridir bu acaba porsiyonlar 1 porsiyon işte 1 yemek tabağı kadar, kaşık saymadım
hiç :sm_confused:

Son düzenleme:
bugünkü menüm

beşi bir yerde
kahvaltı: peynir,4 zeytin,domates 2 dilim kepekli ekmek

ara : 1 küçük yeşil elma,1 ceviz

öğlen:beşemal soslu karnabahar,yoğurt

akşam: yine karnabahar(lafta yemiyecektim dayanamadım ) yanında yoğurt ve yeşil salata

1 bardak light kola

2lt su,1 saat yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…