80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım kısır kaçamak sayılmaz.sonuçta içindeki bulgur.yağını fazla koymazsan hiçbişey olmaz.hatta ben kendime ayırıyorum 1 tatlı kaşığı yağ koyuyorum.

aynen dediğin gibi bende yağını az koymuşum.bir dahada ilave etmedim. yapmayı düşündüğüm diyette öğlen menüsü başkaydı bende kendimi suçlu hissediyorum işte.moralimi düzelttin teşekkürler eflatuncum

kızlar benim kaçmam lazım.eşim geldi.malum yemek yiycek.
yarın sabah görüşürüz.herkese iyi akşamlar.

cumartesi pazarlar olmazsa daha çok kilo vereceğime inanıyorum .fakat ogünlerde evdekiler yerken ben bakamıyorum .pazartesi hüsranla uyanıyorum.kızlar siz neler yapıyorsunuz.bayyyyyyy.

yarın oturmaya gidicez diyet bozulacak fakat zararı en aza indirmeye çalışıcam kahretmesin pilav var çok severim ama az yiyicem.

yarın oturmaya gidicez diyet bozulacak fakat zararı en aza indirmeye çalışıcam kahretmesin pilav var çok severim ama az yiyicem.

limitli mesela 4kaşık yiyebilirsin yani normal üzerine tavukda varsa birde salata varsa yedinmi tamamdır fazlasını kaçırma sakın haaaaa

ablalarim beni affedin....
spora gidecek ne moral var nede zaman...
derslere kitaplara boguldum....
kilo veremicem sanmiyorum...
bir dert daha var basimda,... ruh gibiyim anliyacaginiz...
oturarak ders calisirken kilo almamaya calisicam, ve abur cuburdan kacmaya calisyiom nekadar olursa.....
ama tekrar dönücem size... su bunalimi atlatayim....
affedin..... ve dua edin.....

arkadaşlar ben malum aranıza geç katıldım ama yazmak istedim normalde akşam gece bişeyler atıştırırdım kendimi tıtamazdım şu saat oldu akşam 4 de yediğimle duruyorum bu bi mucize olmalı
ayrıca hiçde aç değilim az önce 1 bardak su içdim baya şişirdi beni inşallah hep böyle devam eder
sizin yediklerinizi okudum bayaa iddalı menüler bakalım ben sabah ne yicem
herkeze iyi geceler,

gunaydın arkadaslar sabah 7,30 kalktım daha kahvaltı yapmadım.canım hıc bırsey ıstemıyor..dıyet boyunca ne yıycem sorunu benle bırlıkte surup gıdecek anlasılan

dun yedıklerımı yazayım

sabah nesfıt mısır gevrek
ögle corba patates haslama yogurtlu
aksam:sac kavurma azcık
dun su ıcemedım fazla az ıctım..pek su aklıma gelmedı..

kızlar nerdesiniz yaa..kimse yok sabahtan beri giriyorum çıkıyorum göremiyorum hiçbirinizi.sakın burayı unutmayın arkadaşlar..buraya girmedikçe kaçamaklarınız artacaktır ona göre...

nidam cım sen ara öğün yemiyormusun?yazmamışsın da.böyle yaparsan metabolizman yavaşlar bunu sen de biliyorsun.ara öğünleri unutma..

lkızlar herkeze günaydın saat 07:00 da kalktım
sabah:yarım açma
az peynir
birkaç dilim domatez
1 zeytin
yarımdilim pasta

pasta biraz fazla oldu ama daha önce yediklerimi bi bilseydiniz ne kadar az yediğimi anlardınız,

selam kızlar. ben de bugün yediklerimi ve yiyeceklerimi yazayım.
sabah: 1 kaşarlı tost kepek ekmeği ile
ara: 1 adet bisküvi
öğle: haşlanmış tavuk göğsü+1su bardağı yağsız tuzsuz makarna ile hazırlanmış salata
ara: 1 yeşil elma
akşam: şehriye çorbası, susuz cacık
Hepinizi öpüyorum

ne bılım ara ogun yemıyorum..karnım acıkırsa yıyorum..acıkmayıncada mıdemı zorlamanın bır anlamı yok dıye dusunuyorum.

herkezın hayatından ekmek tamamıyle cıkmıs ne gusel..

burda dıkkatımı ceken bır olay varç..kımse gırmıyor artık neden acaba kıslar bır sırkelenın kendınıze gelın..ne oluyor..boylemı destek oluyoruz..hanı bızım baskan yoklama nerde...

nidam cım merhaba nasılsın? Bizim başkan uyuyor herhalde.. Kayıp ılanı mı versek acaba.. Yoksam başka gruba baskanı transfer mı ettiler? Bu arada sen ne yaptın? Dün gidebildin mi?

çikolatacım tesekkur ederim. Sen böyle guzel yorumlar yapınca moralim düzeliyor. Bu arada tekrar aramıza hoşgeldin. Seni seviyoruz. Bizi yalnız bırakma artık olur mu? Gel burda beraber aşalım herşeyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…