80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

melocum menümü yorumlamışsın canım yaa senin yorumlarını merak ediyorum bide üstüne dinliyorum valla :))

asuhata bizi neden boşladı acaba bilmiyorumkismile

masumcum ortini dinle yoksa seni biz bile kurtaramayız eyvahedigeldismile

Evrelcim daha kaç 6 hafta var önümüzde oyy oyy .. Allahım bize irade ver yoksa bu tatllı sevdamız bizi yoldan çıkarıcak

melocum bende senin taktiğini uygulıcam artık .menümü belirliyip sabah kalktığımda hazırlıcam hepsini.
yoksa kafamdakiler ya zor geliyor yada evde malzemem olmuyor .

melocum ablam allah kucagina saglikli bir bebis verir insallah

arkadaşlar kilo çizelgem değişiyor mu diye test ediyorum.herkese iyi akşamlar

burdayım tülayımmmm...

orti bak yarınki menünü hazırla yemekleri de ona göre pişir

tmm ortimmm valla 3 gündür çok saldım ama sabah başılıyorum bıraktıgım yerdenn
menüm hazır zaten yarın için
ben akşamdna yapıyorum yemekleri eşim gelince çocuklardan fırsat buluyum diyeee
spor da yapıcma yarınn

ama şu iştahımı ne yacma adet olamadım ya çok açık ne ypasmada kessem sirkeli su kersermi acep

Ben zayıflamayayım da kimler zayıflasın?

Bu polikistik-over beni mahvedecek yakında.

Kilo verdiğimde düzene giren, aldığımda ise allak bullak olan bir hormon sistemim var.
Kendimi bildim bileli şişman olduğum için, ezelden beri de, bu illet hastalık yakamı bırakmadı.
Kaç tane doktora gittim bilmiyorum, olmadığım tahlil, çektirmediği ultrason kalmadı.
Ama asla o verdikleri hapları kullanmaya cesaret edemedim.
8 sene önce kullandığım zayıflama hapları ile depresyonun eşiğine geldiğimden beri, belli bilindik ilaçlar haricinde ilaç kullanmıyorum.
Allah da dilerim muhtaç etmez daha fazlasına.
Bu hastalığın ise ilaç kullanmaksızın en doğal yollardan tedavisi, şu yaşıma kadar deneyip de bir türlü nihayete erdiremediğim şey: "Kilo Vermek"

Artık istiyorum ki, vücudumdaki tüm sistemler dengede ve tıkır tıkır çalışsın. Şu anda vücudumda barınan ne kadar rahatsızlık varsa hepsinin anası kilolarım.

Yetersiz beslenmeden dolayı, kansızım.
Vücut daha fazlasını taşıyamama sinyalleri verdiğinden belim ağrıyor.
Zaman zaman kas spazmları yaşıyorum.
ve en önemlisi de poli-kistik işte...

Kilo vermem için hiç bir nedenim kalmasa bile, yukarıdaki 4 hayati nedenin beni harekete geçirmesi lazım. Ama öylece unutuveriyorum, ya da belki bilerek aklıma getirmiyorumdur kim bilir?

Bunları paylaşma sebebime gelince, yine regl oldum..!

Bir bu eksikti gerçekten. Hemencecik olsun bitsin de kendi şiş olmayan, ödemsiz halime döneyim. Karnımın ağrısı tüm vücudumda zonkluyor sanki...

Bu gidişle Cuma'ya benden birşey çıkmaz gibi geliyor. Spor da yapamıyorum doğru dürüst, bu hastalık hali beni evden çıkartmıyor ki. Bitmesini bekleyeceğim artık.

Dilerim bu ekstra periyodu da alnımın akıyla atlatırım...

Yediklerimi de yazayım çıkmadan,

Sabah: 2 Dilim Ekmek
Beyaz Peynir

Öğle: Z.yağlı Pırasa
Yoğurt
2 Dilim Ekmek

Ara: Çikolatalı Diyet Bis.
Badem

Akşam: Fırında pırasa (neyse ki bit-ti!)
Yeşil Salata

Gece: 2 Meyve

iyi geceler canlarim bugunku huzursuzlugum hala devam etmekte ve sizinde keyfinizi kacirmak istemiyorum,nisanlimla biraz kotuyuz her neyse ben uykuya vereyim kendimi belki bu acili bunyeme iyi gelir opuyorum hepinizi

ayrica aksam yemegi olarak ta 4 yemek kasigi ispanak yedim
saat 22:00 de de 1 elma ve bugun 2 lt su icmisimdir

Kızlarr ben yarın lapa diyeti yapıcam karar verdim .şu şiş halimden kurtulayım zaten adetimde yakın biraz toplasın vucut.

evet evet lapa diyeti harikaa

hamile kalmayk için uğraşıyorum artık :jeyyar:
dua edin bana..hayırlısıyla inşallah
allah gönlüne göre versın:ecrin_bebek:
melocum Allah hayırlıysa nur topu gibi bi evlat nasip etsin inş .
2.çocuğumu bende planlayarak yapıcam yaa özendim sana .ben damdan düşer gibi kalmıştım -tatlicadiarzu-
ya benım ıkısıde damdan düşer gıbı oldu ne talıhsızım barı bırını ısteyerek dogursaydım akannehirakannehir
melocum bende senin taktiğini uygulıcam artık .menümü belirliyip sabah kalktığımda hazırlıcam hepsini.
yoksa kafamdakiler ya zor geliyor yada evde malzemem olmuyor .
ben artık pazar günü eşimle pazara gıdıyorum kendımı ne kadar yeşillik varsa alıyorum en ıyısı böyle tavsıye ederım

üzülme canım onlar hayatın gerceklerı oluyor malesef

evrel bend epolikistik var yani çok aşırı degil benimkisi ama adetleirm çokkk düzensiz mesela 40 gün oldu hala olamadım can sıkıcı bir durum

evrel bend epolikistik var yani çok aşırı degil benimkisi ama adetleirm çokkk düzensiz mesela 40 gün oldu hala olamadım can sıkıcı bir durum

Aynen Masumcum, çok farklı belirtiler gösterebiliyormuş bu hastalık. Herkes farklı etkilenebiliyormuş, bendeki etkisi de adet düzensizliği.

Ne zaman başlayacağını kestirememek, kötü oluyor dediğin gibi.

Kilo vermede, daha doğrusu verememede de büyük etken olduğunu düşünüyorum. Normalde 28 gün olan döngü ben de hiç işlemiyor! Hem regl'im, o dönemin bütün sıkıntılarını, şişkinliğini ağrısını çekiyorum, hem de fiziksel olarak olamamakla da bunu vücudumdan atıp kurtulamıyorum.

İnşallah kilo verince bu dertten de sonuna kadar kurtuluruz arkadaşım..

selam kızlar geçmişi okumaya niyetlendim ama pes ettin anacım iki günde ne çok kaynatmışsınız öyle umarım kaçırdığım önemli şeyler yoktur varsa da bi zahmet beni bilgilendirsenizde yormasanız beni hıı kaydirigubbakcemile3

gelelim bana
dün randevum vardı kardiyoloğa gittim ekg film falan çekildi kalbimde hiçbir problemim yok muş ödemim çarpıntılarım ve diğer sıkıntılarımın sebebi erken menopoza giriyo olmammış.ohaoldumsmile bir an önce kadın doğuma git dedi çocuk istiyorsan vakit kaybetme böyle bir şansın kalmyabilir dedi. neye uğradığımı şaşırdım allak bullak oldum resmen yaşım daha 32 :gitme: şimdi iyi bir kadın doğum uzmanı arıyorum bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim kızlar bilenler bilir amacım kilo verip ikinci bebeğimi yapmaktı ama artık kiloyu bir tarafa bırakıp hemen çaresine bakayım diyorum tabi hala şansım varsa ptesi için nisa hastnesinden randevu aldım en azından yapılması gereken tetkikler bir an önce yapılsın doktor araşımı da sürdürürüm bu arada neyse bende işler pek yolunda gitmyor bu aralar Allah sonumu hayır etsin

ya bugun canim ailem dizisi yok muydu ya? Biraz guleyim diyordum bende

canım ailem dizisi çarşamba günü canım bende çok seviyorum özellikle feride ve halimi bayılıyorum kaydirigubbakcemile3

hamile kalmayk için uğraşıyorum artık :jeyyar:
dua edin bana..hayırlısıyla inşallah

hadi bakalım senin ne işin var buralarda öhöömmm :jeyyar: :jeyyar:

Kızlarr ben yarın lapa diyeti yapıcam karar verdim .şu şiş halimden kurtulayım zaten adetimde yakın biraz toplasın vucut.

evet evet lapa diyeti harikaa

canım şu detoxlar bende hiç işe yaramıyor biliyomusun benneyaptımki bi türlü çözemedim :mymeka:

benim hep düzensiz canım evlenmeden önce ultrason filan çektirmştim su içip şiş gittim doktor karnıma bastırdıkça ben benden gitmiştim çok kötüydü fisfisfis ama bişiy çıkmadı, evlendikten sonra hiç ağrım olmuyor ama gene düzensiz ne zaman teşrif edeceği belli olmuyor kaydirigubbakcemile3 allahtan ağrıdan kurtuldum :1closedeyes: öyle bişiy olabilirmi acaba bende de :uhm:

çok mu çok şaşırdım tatlım yaa inanamadım ohaoldumsmile , bi araçtır bakalım ihmal etme sakın allah allah geçmişler olsun :sm_confused:

aylincim yüzüğün hayırlı olsun tatlım çok güzel bir yüzük, kenarları kazaklarına, saçına, filan takılıp durmaz inşallah, kenarları hafif çıkık sanırım görebildiğim kadarıyla, benimde böyle hafif çıkıntısı var takılıyor diye nadir takıyorum

evrelcım merhaba nasılsın dıyecegım ıyı olursun ınsaalah canım sen sankı benı anlatıyorsun evetbende senın yasadıklarını aynen yasıyorum polıkıstık over yıllardan berıdır benımde hayatımı zındana cevırdı adet duzensızlıklerımı desen kılolarmı desen sekere meyılmı desen adet oldugumda yasadıgım acı allah yardımcımız olsun verelım bu kılolarıda artık kendımıze gelelım be guzelım allah acıl sıfalar versın

canım şu detoxlar bende hiç işe yaramıyor biliyomusun benneyaptımki bi türlü çözemedim :mymeka:

İzlemcim yaa ben zaten illa 2 3 kilo veriyim diye yapmıyorum .Vucudum hafifliyor valla
bide ben öyle tam olarak uygulamıyorum zaten .ayran detoxunda olduğu gibi sabah kahvaltımı yapıyorum sadece öğle ve akşam lapa yiyorum .
bakalım en son yaptığımdan beri 1 ay geçti nerdeyse bidaha yapıcam kendime göre :1ninca:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…