80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar 7 de yediğim akşam yemeği çok azdı ..
karnım sırtıma yapıştı ölüyorum açlıktan.brokoli haşlayıp limonla yiyebilirmiyim ki acep????yoksa miğdemin gürültüsüne uyku yok bana..

kızlar 7 de yediğim akşam yemeği çok azdı ..
karnım sırtıma yapıştı ölüyorum açlıktan.brokoli haşlayıp limonla yiyebilirmiyim ki acep????yoksa miğdemin gürültüsüne uyku yok bana..

hurıcım öyle yaparak metobolızmanı durma noktasına getırıyorsun bırşeyler ye bırde akşam meyva ye degılse cok acıkırsın

neyse benim size bir sorum var sandaloz sakızı diye birşey var zayıflatıyomuş hiç duydunuzmu

hamile kalmayk için uğraşıyorum artık :jeyyar:
dua edin bana..hayırlısıyla inşallah

1 bardak süt veya bir meyve yesen daha sağlıklı olur huricim

hurıcım öyle yaparak metobolızmanı durma noktasına getırıyorsun bırşeyler ye bırde akşam meyva ye degılse cok acıkırsın
saolun kızlar..yeşil elma yedim bir tane ..

akşam yemekte yeşil mercimek ve pilav vardı eşim için yapmıştımyemeyeceğim dedim 7 kaşık pilav 7 kaşık mercimek yedim ve salataya dadandım..
yetmedi....
şimdi elma iyi geldi..
saolun cvp almak güzel oluyor..

niye cavap veren yok senağlama
canımcım benim bilgim yok..
şu an burda da 3 arkadaş var seninle birlikte...yani hemen cvp bekleme yarına emin ol bir çok yanıt alırsın...

diyet yöntemleri ve deneyimleriniz başlığı altında kullananları duymuştum toz gibi dağılıyormuş ağızda ordan yorumları okuyobilirsin hayell bende kulanmadım

SLM ORTİİİİİİİİ..................boshayallersmile
EVET YA UYKUM YOKKKKKKKKK

selam canim ya ben yatmistim aslinda ama uyuyamadim.

sabah erken kalkmak zorunda oldugumu düsündükce uykum dahada kacti.

ayin 18 de sinavim var ondan herhalde, 4 hafta önce kardesim evlendi onun kosusturmacasindan hic ders yapamadim.

bizim yeni gelin galiba hamile, yarin tam kesinlesecekmissositososito

sınavında başarılar dilerim öncelikle...
kardeşine mutluluklar..
ve geline de hayırlı olsun darısı başına canım....
:CüvCüv:

sınavında başarılar dilerim öncelikle...
kardeşine mutluluklar..
ve geline de hayırlı olsun darısı başına canım....
:CüvCüv:

ay insallah 1 yildir ugrasiyoruz hayirli zamani bekliyo demekki
ay allahim insallah en kisa zamanda hayirli saglikli evlatlar verin

aminnnn

allah bagislasin canim allah istegen herkese o duygulari tatdirsin. kilolarin nedenni anlasilmistir hmmmm

ben eskidende hafif kilom vardı doğumdan sonra biraz daha fazlalaştı şimdide vermeye çalışıyoruz..sana tavsiyem önce kilolarını ver sonra hamile kal...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…