nidam cım merhaba nasılsın? Bizim başkan uyuyor herhalde.. Kayıp ılanı mı versek acaba.. Yoksam başka gruba baskanı transfer mı ettiler? Bu arada sen ne yaptın? Dün gidebildin mi?
meraba canım ıyıyım tesekkur ederım..valla kesın uyuyor baskan hanım..ben ılanı verecegım gazetelere manset olsun..dusunsene
acıl aranıyor..
80-89 kılo agırlıgındakilerın yarıstıgı kk grubunun baskanı kaybolmustur.bulanların kk ya bıldırmelerı onemle rıca olunur.
kızlar burda pek sohbet yok heralde yada beni aranıza daha kabulmü edemediniz diyelim ben sizin her yazdığınızı okuyorum elimden geldiğince hadi ama biraz daha kaynaşalım ne dersiniz
ayrıca ara öğünde çilek yiyorum kalorisi nedir ne kadar yemeliyim en fazla yardımcı olurmusunuz
meraba canım ıyıyım tesekkur ederım..valla kesın uyuyor baskan hanım..ben ılanı verecegım gazetelere manset olsun..dusunsene
acıl aranıyor..
80-89 kılo agırlıgındakilerın yarıstıgı kk grubunun baskanı kaybolmustur.bulanların kk ya bıldırmelerı onemle rıca olunur.
serracım geçmiş olsun yavruna inşallah hayırlısıyla atlatır ..Rabbim tez zamanda iyileştirsin evladını..amiinn..
kızlar kusura bakmayın ben pek girmedim son zamanlarda..diyeti bıraktım bi aptallık edip..sanırım irade gücümü kaybettim nefsime yenildim..inşallah yeniden başlıycam diyete..öptüm canlarıımm..
merhaba kızlar yaaa ben bir bugün giremedim oğlum çok hasta ishal kusma hastanelerden gelemiyorum eve şuan daçok kötü yaa ne yapacağımı şaırdım evde kusmadığı yer kalmadı ishali geçmiyo ilaçlar fayda etmiyo ne yapacağımı şaşırdım beni mazur görün ancak vakit buldum vakit buldukça girerim lütfen dua edinbenneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?