80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

alnagme meraba canım nasıl gidiyo ben epeydir giremiyorum.işim gereği bilgisayara pek yakın değilim de

ben bu hafta baya iyiyim sanki daha bi sıkı sarıldım diyete( sağlıklı beslenme mi desek)bu hafta sonu 83 ü görücem inşallah

iyiym fatene cim. Valla senelerdir rejim yaptım. Hiç bu kadar kolay kilo vermemiştim. Acayip rahat geçiriyorum. Herşeyi yediğim için sanırım.. Herşeyden az yiyorum ama

kızlar burda pek sohbet yok heralde yada beni aranıza daha kabulmü edemediniz diyelim ben sizin her yazdığınızı okuyorum elimden geldiğince hadi ama biraz daha kaynaşalım ne dersiniz
ayrıca ara öğünde çilek yiyorum kalorisi nedir ne kadar yemeliyim en fazla yardımcı olurmusunuz

nidam cım merhaba nasılsın? Bizim başkan uyuyor herhalde.. Kayıp ılanı mı versek acaba.. Yoksam başka gruba baskanı transfer mı ettiler? Bu arada sen ne yaptın? Dün gidebildin mi?

meraba canım ıyıyım tesekkur ederım..valla kesın uyuyor baskan hanım..ben ılanı verecegım gazetelere manset olsun..dusunsene

acıl aranıyor..

80-89 kılo agırlıgındakilerın yarıstıgı kk grubunun baskanı kaybolmustur.bulanların kk ya bıldırmelerı onemle rıca olunur.

valla super olur.. Hadi ilana öteki isimleri de ilave edelim..

çilek yiyebilirsin canım.ama tabi meyvenin de sınırı var şekerli olduğu için.1 porsiyon 1 avuç bildiğim kadarıyla.1 porsiyon yeterli olur sanırım.ama salatalık erik gibi şekersiz olanları daha rahat yiyebilirsin sanırım.ya herkes de bişey söylüyo hangisine inanacağımızı şaşırdık inan.yani kısacası meyve de olsa hiçbişeyi aşırı yemiycez bundan sonra.herşey ölçülübenneyaptımki

merhaba kızlar yaaa ben bir bugün giremedim oğlum çok hasta ishal kusma hastanelerden gelemiyorum eve şuan daçok kötü yaa ne yapacağımı şaırdım evde kusmadığı yer kalmadı ishali geçmiyo ilaçlar fayda etmiyo ne yapacağımı şaşırdım beni mazur görün ancak vakit buldum vakit buldukça girerim lütfen dua edinbenneyaptımki

serracım geçmiş olsun yavruna inşallah hayırlısıyla atlatır ..Rabbim tez zamanda iyileştirsin evladını..amiinn..

kızlar kusura bakmayın ben pek girmedim son zamanlarda..diyeti bıraktım bi aptallık edip..sanırım irade gücümü kaybettim nefsime yenildim..inşallah yeniden başlıycam diyete..öptüm canlarıımm..

canım çok sağol teşekkür edrim

Geçmiş olsun serracım,yaaa kızlar bugünlerde çok gerginim ve kilo da veremiyorum ve hatta alıyorum sanırım.Yediklerime dikkat ediyorum elimden geldiğince yürüyüş vs..noluyo anlamadım tartıya çıkasım bile gelmiyor sinirleniyorum iyice hepten boşverip yiyesim geliyor yada eşime sataşıyorum,tuhaf bi ruh halndeyim anlayacağınız.

merhaba herkekese inşallah hepiniz iyisinizdir seracım cok geçmiş olsun oğluşun biran önce iyleşir dua larımız seninle
bugün yediklerim
sabah 1yumurta salatalık peynir 3tane zeytin
ara yarım elma
öğle 1tabak tavuklu pilav ayran salata
gezmedeydim yarım dilim bisküvülü pasta yedim oda kacamakmı oldu lütfen yorum yapın bide akşama hiç bişey yemiyecem bana ceza

serra flatnernidam herkes burdamııı valla çok mutluyum bilgisayarıma evime kavvuştum,:))))evde olmak sizinle olmak cok güzell:)))

zeynepcim meraba ne güzel ya çıktıgımız bu yolda sen yolu yarılamışşın bile umarım bende en kısa zamanda yarılarım bu yolu çok uzun olsadakaydirigubbak cemile5

zeynepcim hoşgeldin canım nihayet :)
serracım çok büyük geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum güzelim.
kızlar sizleri de kocaman öpüyorum.
handeryacım sen de bozma moralini, bak ben de 3 haftadır doğru dürüst kilo veremiyorum, kuş gibi yiyorum oysa... bazen yavaşlıyor biliyorsun, motivasyonunu kaybetme lütfen.
yarın görüşürüz kızlar...

canım çok geçmiş olsun.inşallah biranönce iyileşir oğlun.onların sağlığı herşeyden önemli.sen oğluna dikkat et biz zaten buradayız.

bugün yediklerim
sabah
1 dilim kepekli ekmek,1kk peynir,3 zytin,1 haşlnmş yumurta,domates,salatalık
ara
1 elma
ara
1 ısırık poaça
öğle
yoğurtlu kbak salatası,1 dilim kepekli ekmek
ara
portakal
akşam
2kepçe bezelye,3 kaşı bulgur,ayran
su fazla içemedim yine malesef,50 dak tempolu yürüyüş yaptım.ve temizlik yaptım bugün kızım olmasa çoktan uyurdum aslında pilim bittiii:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…