kaydirigubbakcemile3KIZ ORTİ KİMSECİKLER YOK MEYDAN BİZE KALDI...kaydirigubbakcemile3
vallah öyle oldu
haklisin canim önce kilo veripte hamile kalsam iyi ama
evleneli 9 bucuk sene oldu hep erteledik simdi de olmuyo o yüden ne zaman olursa olsun artik. Beklemek artik zor geliyo eskiden istek yoktu fazla düsünmüyodum. Simdi istekte var hep aklimin bir kösesinde cocuk düsüncesi var napimmmbenneyaptımki
çok kafaya takma kafaya takarsan psikolojik yönden olmaz sonra...bir doktora git eşinle bence...
termin 4. ayda o zaman gitcez insallah
termin ne??
hmmm bende ne diyo bu diyodum
sen kac sene oldu evleneli?
yasin 21 di dimi
orti senin adın ne??
olumunekankayizsmile
baksana bi sana daha önce dedimmi ben daha önceleri puanli diyet yapiyodum biri burdan sordu nasil yapildigini ona yazdim sanada göndereyimmi?
zayiflama garantisi 99.99999999999
ama sana bakarak biraz yavas yavas veriliyo tabioi buda saglikli
tamam canim ben göndereyim sonra okursun bende yatmaya gitcem artik
canim türkiyede yok galiba daha, ama almanyada yaygin sayilir. Toplantilarina gitmeden öyle puan kitabini falanda vermiyorlar. Ama bende var. Sana en önemli püf noktalarini yazayim. Asiri kilon yoksa yani boyuna göre demek istiyom 20 puanla baslayabilirsin.
Ama günlük 20 puani da yiyeceksin. Yok ben 15 puanla doydum falan. 20 yenecek. Eger 2 bilemedin 5 puan fazla kacti o gün ozman diger günler fazla yedigin puanlari kisacaksin. Misal misafirlige gitcen ve 25 puan yerim diyosun o zaman 2 gün önce baslarsin biriktirmeye. Bir gün 17 yersin diger gün 18 misafirliktede 25 öylede oluyo. Ama 10 puan yiyip ertesi gün 40 puan yemek yok. Bilmem anlatabildimmi? Zaten sorun olursa yardimci olurum. Bunlari uygularsan sana 99.9999999999999 zayiflama garantisi (önce tabii allahin izniyle).
Puanlar: Sık yedigimiz seylerin puanlarini yaziyom aklina gelen cesit olursa sor
bir dilim ekmek cesit fark etmez 2
2 have kasigi recel 0.5
1 yk peynir 1
karnin doyana kadar makarna 4
karnin doyana kadar padades 2
karnin doyana kadar pilav 3
muz 1
elma, armut portakal, mandalina, kavun, karpuz, erik, cilek, gibi meyveler 0 puan
sogan, sarimsak, biber, domates, salatalik, marul, maydanoz, taze fasülye, ispanak, pirasa, matar, gibi sebzeler 0 puan
bir kahve kasigi kati yada sivi yag 1
bir ceviz 1
5 findik 1
1 siyah zeytin 0.5
5 yesil zeytin 0,5
patlican kabak 0
vallah daha aklina birsey gelirse sor canim ben arada buraya girip bakarim
umarim yarimci olabildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?