- 5 Eylül 2008
- 5.814
- 76
- 358
melocum bende senin taktiğini uygulıcam artık .menümü belirliyip sabah kalktığımda hazırlıcam hepsini.
yoksa kafamdakiler ya zor geliyor yada evde malzemem olmuyor .
evet canım enim başarımdaki en büyük faktör bu.yemeklerimi belirleyip yapmak.zaten kaçamaklı günler ya yemek yap-a-madığım ya da dışarda -manise-misafirlik- gibi
melocum ablam allah kucagina saglikli bir bebis verir insallah
sğoll bitanem..senin de hazırlıklrını takip ediyorum telli duvaklı seni de gelin edicez inşallah.bu arada yüzüğün çok güzel ama sanırım taşları takılr izlemin de dediği gibi
adet söktürücü içsen CADIARZUtmm ortimmm valla 3 gündür çok saldım ama sabah başılıyorum bıraktıgım yerdenn
menüm hazır zaten yarın için
ben akşamdna yapıyorum yemekleri eşim gelince çocuklardan fırsat buluyum diyeee
spor da yapıcma yarınn
ama şu iştahımı ne yacma adet olamadım ya çok açık ne ypasmada kessem sirkeli su kersermi acep
canım aç karnına beşi bir yerde iç yemeklerden önce ama 2-3 gün değil 1 hafta falan sonra etkisi başlıyor.aç karnına ılık su ve sirkeninde tatlı yeme isteğini törpülediği söyleniyor
canımmm..ne oldu ya..inşallah halledilemeyecek bişey değildir :teselli:iyi geceler canlarim bugunku huzursuzlugum hala devam etmekte ve sizinde keyfinizi kacirmak istemiyorum,nisanlimla biraz kotuyuz her neyse ben uykuya vereyim kendimi belki bu acili bunyeme iyi geliropuyorum hepinizi
kusuuumm..ne oldu ya.inşallah halledilemeyecek bişiy değildir :uhm:
ayrica aksam yemegi olarak ta 4 yemek kasigi ispanak yedim
saat 22:00 de de 1 elma ve bugun 2 lt su icmisimdir
Aynen Masumcum, çok farklı belirtiler gösterebiliyormuş bu hastalık. Herkes farklı etkilenebiliyormuş, bendeki etkisi de adet düzensizliği.
Ne zaman başlayacağını kestirememek, kötü oluyor dediğin gibi.
Kilo vermede, daha doğrusu verememede de büyük etken olduğunu düşünüyorum. Normalde 28 gün olan döngü ben de hiç işlemiyor! Hem regl'im, o dönemin bütün sıkıntılarını, şişkinliğini ağrısını çekiyorum, hem de fiziksel olarak olamamakla da bunu vücudumdan atıp kurtulamıyorum.
İnşallah kilo verince bu dertten de sonuna kadar kurtuluruz arkadaşım..
canım bir dönem ben de de oluşmuştu pko ve glukophge diye bir ilaç vermişti doktor bu hem yumurta oluşumunu düzenliyor hem şeker direncini kırıp halsiz kalmayı önlüyormuş ayrıca yan etkisi hafif mide bulantısı yaparak yemek yemeyi engelliyordu.bunu vermedi mi?
canım ya...hemen git doktora yumurta takibi falan yaptır inşallah sorun olmaz..hep hormolu ürünlerin armağanları bunlar çocuklarda erken ergenlik biz de erken menapoz eyvahedigeldismilegelelim bana
dün randevum vardı kardiyoloğa gittim ekg film falan çekildi kalbimde hiçbir problemim yok muş ödemim çarpıntılarım ve diğer sıkıntılarımın sebebi erken menopoza giriyo olmammış.ohaoldumsmile bir an önce kadın doğuma git dedi çocuk istiyorsan vakit kaybetme böyle bir şansın kalmyabilir dedi. neye uğradığımı şaşırdım allak bullak oldum resmen yaşım daha 32 :gitme: şimdi iyi bir kadın doğum uzmanı arıyorum bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim kızlar bilenler bilir amacım kilo verip ikinci bebeğimi yapmaktı ama artık kiloyu bir tarafa bırakıp hemen çaresine bakayım diyorum tabi hala şansım varsa ptesi için nisa hastnesinden randevu aldım en azından yapılması gereken tetkikler bir an önce yapılsın doktor araşımı da sürdürürüm bu arada neyse bende işler pek yolunda gitmyor bu aralar Allah sonumu hayır etsin
hdi çabuk verin kiloları birlikte büyüsün bebişlerimizvallah öyle oldu
haklisin canim önce kilo veripte hamile kalsam iyi ama
evleneli 9 bucuk sene oldu hep erteledik simdi de olmuyo o yüden ne zaman olursa olsun artik. beklemek artik zor geliyo eskiden istek yoktu fazla düsünmüyodum. simdi istekte var hep aklimin bir kösesinde cocuk düsüncesi var napimmmbenneyaptımki
günaydın seni gece kuşu ...biz hakikaten bilmem kaçıncı rüyadaydık o saatteGünaydın,günaydın Pozitif düşün bugün Önce gülümse Sonra gül Kahkaha at Ve hatta, Ve hatta... Katıla katıla Gül korkma Siyah renk gidecek önce Günün pozitifleşecek SONRA KİLOLARIN GİDECEK,,, Gökkuşağı gibi aynen renk renk Bil ki 7 renkten oluşan renk Beyazdır... Ve gülmek bulaşıcıdır Haydi, bulaştır!