80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

melocum bende senin taktiğini uygulıcam artık .menümü belirliyip sabah kalktığımda hazırlıcam hepsini.
yoksa kafamdakiler ya zor geliyor yada evde malzemem olmuyor .

evet canım enim başarımdaki en büyük faktör bu.yemeklerimi belirleyip yapmak.zaten kaçamaklı günler ya yemek yap-a-madığım ya da dışarda -manise-misafirlik- gibi
melocum ablam allah kucagina saglikli bir bebis verir insallah

sğoll bitanem..senin de hazırlıklrını takip ediyorum telli duvaklı seni de gelin edicez inşallah.bu arada yüzüğün çok güzel ama sanırım taşları takılr izlemin de dediği gibi
adet söktürücü içsen CADIARZU
canım aç karnına beşi bir yerde iç yemeklerden önce ama 2-3 gün değil 1 hafta falan sonra etkisi başlıyor.aç karnına ılık su ve sirkeninde tatlı yeme isteğini törpülediği söyleniyor

canımmm..ne oldu ya..inşallah halledilemeyecek bişey değildir :teselli:

canım bir dönem ben de de oluşmuştu pko ve glukophge diye bir ilaç vermişti doktor bu hem yumurta oluşumunu düzenliyor hem şeker direncini kırıp halsiz kalmayı önlüyormuş ayrıca yan etkisi hafif mide bulantısı yaparak yemek yemeyi engelliyordu.bunu vermedi mi?
canım ya...hemen git doktora yumurta takibi falan yaptır inşallah sorun olmaz..hep hormolu ürünlerin armağanları bunlar çocuklarda erken ergenlik biz de erken menapoz eyvahedigeldismile
hdi çabuk verin kiloları birlikte büyüsün bebişlerimiz
günaydın seni gece kuşu ...biz hakikaten bilmem kaçıncı rüyadaydık o saatte

kahvaltımı yaptımmm..yeşil çayımı içiyorum şmdi bir taraftan forumu okudum..menümü yazayım saat 10 da yürüyüş vaktüüü

sabah
(her sabah aç karnına beşi bir yerde ve sirkeli su içiyorum ama yazmıyorum)
4kaşık lor+1yumurta omlet
2çavdar ekmek
domates-maydanoz
yeşil çay

ara
portakal

öğle
1 tabak börülce salatası
2ekmek

ara
yoğurt+elma

ara
alpella HARBY+nescafe

akşam
közlenmiş patlıcan yemeği+yoğurt

ara
kuru meyve

Son düzenleme:
güünaydınnnnnnnnn
sabah aklaktım yerimden silkinip kendime geldim günlerdir çöp kutusu gibi olan midem bomboştu
hemen bi ılık su içtim ardından kahvatltımı yaptımm
bşrazdan spora başlıycma yaşasın diyet ve topic teki ark..

melocum günaydın cnmmm beşibiryerde içtimde faydası olmadı bende aslında adetimi sökmüştü iştah içincde ballı sirkeli su içtim sabah
ama kendime geldim ve kaldıgım yerdne devam ama artıd açıkıyorum tartıda sanırım adetten kaynaklıı

güldal ve evrelll opolikistik arkadaşlarım benimm
çok kötü bir şey ve zayıflamaya aengel aslınd abiliyorsunuz dgeilmi benimdüzneislikler evlendikten sonra artıtı dogumda düzelir dedigler ama yok hala aynı 41. günüm adet olamadım şu danalarım emmeyi bıraksa farlutal kullanıcam 6 ay boyuncaaaa her ay bıktım düzensiz adet olmaktan iişkinliktennn
umarım en kısa zamanda kurtuluruz
çocuk istediign zamnda problem oluyor
ben bal tarçın ve çörekotu kürüne başladım yenidenn yumurta oluşumuda etkiliyor
tavsiye edeirm sizlerede

nalcy o ne güsel msj ülee bayıldım hemen faceye yapıştırayım ben onuuuuu
huri bence akşam yemekten 2 saat sonra süt ve bir meyve yesen miden kazınmaz okadarrr

herkese mutluu kaloriisiz günlerrrrrrrrrr

sunshine tsk ediyorummm

darkolive, melocum, valla önce bende düsündüm takilirmi taslari düsermi diye ama bunu beyendim napiyim ohaoldumsmile, gösterisli olsun istedimm.... insallah takilmaz yaa... dikkatli kullanicam insallah...
aminnn allah o günleride gösterir insallah, gelinlikle cikmayi...

günaydınn kızlaaaaaaaaarrrrrrrrr a.s.

günaydın zilancım nasılsın?herşey yolunda mı?

cnm tşk ederim idare ediyorum ondan dolayı fazla giremiyorum kaptanımla konuşcam inşlah beni bu şekilde bir süre idare eder eğer edemesse bir daha girmiycem :gitme:

bu arada resmine baktım süper çıkmışsın imrendim inanki alkisalkisalkis darısı bana inşlah

aylincim yüzüğünde abartılı değil çok güzelmiş hayırlı olsun tbrk ederim cnm :1hug:

1600 canım benim 1300 de yaptığım vardı ya..onda metabolzmam durdu buna geçtim...

garibim geçmşşi bitirmeye çalışıyordur kaydirigubbakcemile3

senin ii tane aran varya akşam ögününden önce onendel sordum bende senin şu harbiyi denemek isityorum amaohaoldumsmilecezaylıyım 1 hafta
ancak ondna sonra olabilirii:Saruboceq::Saruboceq:

senin ii tane aran varya akşam ögününden önce onendel sordum bende senin şu harbiyi denemek isityorum amaohaoldumsmilecezaylıyım 1 hafta
ancak ondna sonra olabilirii:Saruboceq::Saruboceq:

iki ara
biri saat 2 de diğeri 4 de..onu da anlatayım aslında öğle yemeğinden sonra tek ara vemişti okulda bu saatlerde aktif olduğum için acıkıyorum dedim o da akşam yemeğinden 1 ekmek azalttı araya yazdı.
saat 4 arasındaki harby aslında ekmek hakkım kalorisi 30 kalori kadar fazla 1ekmek 90 kalori ben de 30 kaloriden bişey olmaz diyip harby yiyorum hem okulda kahveyle iyi gidiyor.yada bazen onun yerine 1 çay bardağı leblebi çeyrek simit de yediğim oluyor

aylincim Allah tamamına erdirsin canım inşallah hayırlısıyla.güle güle tak çok hoş yüzüğün.opuyorumnanaktan

sunshine canım çok geçmiş olsun.lütfen geçiktirme hemen bir uzmana görün

MELOCUM ve diger tüm bebiş isteyen arkadaşlar Allah hepinize hayırlı birer evlat versin inşallah

tülaycım ödemin için sana bir tafsiyem var canım.lapayla falan ugraşma bence.hergün bikaç fincan rezene çayı içmeni tafsiye ederim.geçen gün tv de izledim.bende kullanıyorum.çalıştıgım için vede üşendiğim için liptonun naneli rezene çayını aldım.üzerinde günde 4-5 fincan tüketilebilir diyor ama ben enfazla 2 fincan içiyorum.bir müddet denemeni tafsiye ederim orticim.yerimseniben

Günaydın herkese :)
Rezenenin ödem attırdığını hiç bilmiyodum. yani mide-bagırsak hareketleri düzenliyo gazı alıyor ama ödemdemi attırıyormuş? ben her gün 1 bardak içiyodum 2 yapayım bari:)

Günaydın herkese :)
Rezenenin ödem attırdığını hiç bilmiyodum. yani mide-bagırsak hareketleri düzenliyo gazı alıyor ama ödemdemi attırıyormuş? ben her gün 1 bardak içiyodum 2 yapayım bari:)

evet canım geçengün tvde bir bayan röportaj yapıyordu.ellerim ayaklarım şişiyor dedi.dr. arkadaşı günde bikaç fincan rezene çayı içmesini önermiş.benimde ellerim ayaklarım şişer sabahları uyandıgımda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…