80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ödemin oluşmasında aşırı tuz tüketimi az su içmek gibi sebeplerde var.ben yemeklerime ekstra tuz atmıyorum.bakıyorum tuzsuz gibi gelsede tuz eklemiyorum.günde 2 lt. su içmeye çalışıyorum.ve pazartesiden itibarende rezene içmeye başladım.akşama kadar masa başında oturunca ister istemez vücud hareketsizlikten şişiyor

cok tsk ederimmmmmm :kedi:

bu bitkisel çayların içilmesiyle ilgili birşey daha eklemek isterim.ben yeşil çay hariç hiçbirşeyi uzun süre kullanmıyorum.mesala şuan günde 1 veya 2 fincan rezene içiyorum.bir hafta sonra içmeyip bırakırım.sonra arada bir keyfim gelince içerim gibi.

aslında bende aynı senin gibi yeşilçayı sürekli tüketiyorum diğerleri arada bir. ama rezeneyi sık içiyorum. gastrit oldugu için bende midem çok şişiyor.9 aylık hamile gibi oluyorum. rezene çok fayda ediyor hem anason biraz rahatlatıyor insanı. yani stresli bi ortamda çalışanlar için de birebir.
ben tuzu çok kullanıyorum malesef narincim ama ne yapayım lezzetini başka türlü alamaıyorum yemeklerin. ama suyu çok tüketiyorum 2.5- 3 lt tüketiyorum günde.

aylincim güzel günlerde takarsın ınşallah yüzüğünü Allah tamamına erdirsin güzelim. :) düğün ne zman ?

nihall nbr cnmmm nasılsınn

Selam Banucum ay buraya adım attım bir çağrı geldi 32 dk adam tüm sinirini çıkardı benden rahatlattım onu ama tüm negatif enerjisi bana geçti yahu olur mu böyle şey sabah sabah..yazamadım size de yaw ne geçmişi hiçbişeye bakamadım..hala kendime gelmeye çalışıyorum..neyse atlatırım nasılsa..
ee naısl keyifler valla kızlar ben kendime çok kızgınım geçen haftadan beri spor yapamıyorum her sabah kalkıp sonra tekrar yatıyorum biri gelip beni kendime getirsin yaaakaydirigubbakcemile3

elimphia takma güzelim müşterileri malesef negatif insanlar çok etrafta. bi bitki çayı iç rahatla :) güzel şeyler düşün
spor konusuna gelince tatlım, spor olmadan zayıflamak olmaz, silkin ve kendine gel !!!:içelim:

kıyamam ben sana .bilirim o tipleri klava: tam sopalıklar

sağol tatlım valla haklısın ne güzel leslie yapmaya başlamıştım ama bu tatil bana hem yaradı hem de rehavet çöktü anlamadım gitti..sabah kalkıyorum uykulu akşam gidiyorum uykulu bırak sporu adım atmaya mecalim yok sorma gitsin..soğuk duş etkisi lazım bana sempatiksalakcinni

yürüyüşten geldim atletim sucuk olmuş değiştirdim suratımdan alevler fışkırıyor,oysaki sadece 45 dakika tempolu yürüyorum cuma sabah 9 30 a randevumu aldım diyetisyenden

dün akşam yumurtalı pazı
yoğurt
2 dilim ekmek yedim
gece de bir muzla günü bitirdim
sabah çok tahıllı ekmekten sandviç+şekersiz çay
la kahvaltımı ettim şimdi de zencefilli limonlu çayımla mavi yeşilin keten tohumlu kepekli büskivisinden yiyerek ara öğünümü yapıyorum..

yürüyüşten geldim atletim sucuk olmuş değiştirdim suratımdan alevler fışkırıyor,oysaki sadece 45 dakika tempolu yürüyorum cuma sabah 9 30 a randevumu aldım diyetisyenden

melocum yok bu böyle olmuycak tatlım ben sana geliyorum bir hafta sende kalcam sen beni güzel yola getirirsin vallakaydirigubbakcemile3süpersin ne diyeyim:lepi:

aylincim güzel günlerde takarsın İnşallah yüzüğünü Allah tamamına erdirsin güzelim. :) düğün ne zman ?

aminnnnnnnnnnnnnnn tsk ederimmm canimm
söz 3 aya kalmaz insallah
nisan ekim gibi
dügün de temmuzda sanirim, allah nasip kismet ederse

kizlar ben cok korkuyorum yaa
mart sonu hedefim 85 olmasi lazimm ((

melocum yok bu böyle olmuycak tatlım ben sana geliyorum bir hafta sende kalcam sen beni güzel yola getirirsin vallakaydirigubbakcemile3süpersin ne diyeyim:lepi:

gel kısss..annemi bile 15 tatilde 4 kilo zayıflatmayı başardım ben...gel bana açlıktan öldüreyim seni kötükedihüso

gunaydin kizlar nasilsiniz melocum nihalcim sizleri goruyorum sizede gunaydin nasilsiniz
geldigimden beri ilk defa dun disari ciktim arkadasima gittim kunefe yapmislardi illa ye bir
parca diye israr ettiler sadece iki catal aldim ve bana yetti zaten cok zayoflamissin diye cok sasirmislardi kunefeyide yemeyince yok yok sen kafana koymussun zayiflayacaksin dediler
kendimle cok guru duydum

tebrik ederim hayatım zaten kararlı olduğunu anladıklarında bir daha kimse ısrarcı olmuyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…