- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
aylincim Allah tamamına erdirsin canım inşallah hayırlısıyla.güle güle tak çok hoş yüzüğün.opuyorumnanaktan
sunshine canım çok geçmiş olsun.lütfen geçiktirme hemen bir uzmana görün
MELOCUM ve diger tüm bebiş isteyen arkadaşlar Allah hepinize hayırlı birer evlat versin inşallah
bu bitkisel çayların içilmesiyle ilgili birşey daha eklemek isterim.ben yeşil çay hariç hiçbirşeyi uzun süre kullanmıyorum.mesala şuan günde 1 veya 2 fincan rezene içiyorum.bir hafta sonra içmeyip bırakırım.sonra arada bir keyfim gelince içerim gibi.
nihall nbr cnmmm nasılsınn
Selam Banucum ay buraya adım attım bir çağrı geldi 32 dk adam tüm sinirini çıkardı benden rahatlattım onu ama tüm negatif enerjisi bana geçti yahu olur mu böyle şey sabah sabah..yazamadım size de yaw ne geçmişi hiçbişeye bakamadım..hala kendime gelmeye çalışıyorum..neyse atlatırım nasılsa..
ee naısl keyifler valla kızlar ben kendime çok kızgınım geçen haftadan beri spor yapamıyorum her sabah kalkıp sonra tekrar yatıyorum biri gelip beni kendime getirsin yaaakaydirigubbakcemile3
ben rezene çayımı içiyorum şu anda içina azcıkda ısırgan atmıştım :)
Selam Banucum ay buraya adım attım bir çağrı geldi 32 dk adam tüm sinirini çıkardı benden rahatlattım onu ama tüm negatif enerjisi bana geçti yahu olur mu böyle şey sabah sabah..yazamadım size de yaw ne geçmişi hiçbişeye bakamadım..hala kendime gelmeye çalışıyorum..neyse atlatırım nasılsa..
ee naısl keyifler valla kızlar ben kendime çok kızgınım geçen haftadan beri spor yapamıyorum her sabah kalkıp sonra tekrar yatıyorum biri gelip beni kendime getirsin yaaakaydirigubbakcemile3
elimphia takma güzelim müşterileri malesef negatif insanlar çok etrafta. bi bitki çayı iç rahatla :) güzel şeyler düşün
spor konusuna gelince tatlım, spor olmadan zayıflamak olmaz, silkin ve kendine gel !!!:içelim:
yürüyüşten geldim atletim sucuk olmuş değiştirdim suratımdan alevler fışkırıyor,oysaki sadece 45 dakika tempolu yürüyorum cuma sabah 9 30 a randevumu aldım diyetisyenden
aylincim güzel günlerde takarsın İnşallah yüzüğünü Allah tamamına erdirsin güzelim. :) düğün ne zman ?
melocum yok bu böyle olmuycak tatlım ben sana geliyorum bir hafta sende kalcam sen beni güzel yola getirirsin vallakaydirigubbakcemile3süpersin ne diyeyim:lepi:
gunaydin kizlar nasilsiniz melocum nihalcim sizleri goruyorum sizede gunaydin nasilsiniz
geldigimden beri ilk defa dun disari ciktim arkadasima gittim kunefe yapmislardi illa ye bir
parca diye israr ettiler sadece iki catal aldim ve bana yetti zaten cok zayoflamissin diye cok sasirmislardi kunefeyide yemeyince yok yok sen kafana koymussun zayiflayacaksin dediler
kendimle cok guru duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?