80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cok gecmış olsun canım bıran önce görün dr inşallah kötü bırşey yoktur
adacım olabılır böyle şeyler öncelıkle ona güven balkı bır arkadaşında kaldı öncelıkle onu dınle sakın ol canım üzülme emınım onunda mantıklı bır acıklaması vardır belkı oda bunaldı dügün telaşıyla olabılır yanı
selma12,adaer,narin_nazenin,sunshine78,yagmurgozlu,bitanem16 mrb kızlar görüyorum sizleri nasılsınız
şşş ortim senden ne haber nasıl gidiyor diyet

Şeniz Şeniz Şeniz

cnm öncelikle kusura bakma neden dersen yazıyı okurken telefonla konuşuyordum bir yandanda o yüzden pek bişey anlamamıştım
bende narinin dediğine katılıyorum kesinlikle dinlemeden fevri davranma çünkü insan bazen sorunlardan kaçarken yalnızlığa ihtiyaç duyabiliyor ailesiyle bir sorun olabilir yada işiyle ilgili olabilir sakın öfkeyle kalkma zararla oturmamak için tatlım aklından geçenleri tahmin edebiliyorum cnm en güzeli narin arkadaşımızında dediği gibi başbaşa rahat konuşabileceğiniz bir yere gidip sakin bir şekilde konuşmanız herşeyi çözücektir tatlım :teselli:

selam herkese
çoukları dışarı çıkardım uyutum yemegimi yeidm menümü akşam yazıcam şükür toparlandım bugün yoksam ortimden iycektim zılgıtıı

adacım bencede sakn ol önce dinle sonra yargıla cnm

adacım biraz sakinleş canım o yüzüğü de parmağına tak peşin hükümlü olma herşeyin mantıklı bir açıklamsı vardır. açıklamasına izin ver bir de onu dinle bakalım ne anlatacak daha sonra yapılması gereken bişey varsa yaparsın dinlemeden bir hamle yapma canım belki mantıklı bir açıklaması vardır üzme kendini :teselli:

demekki vücudun yorgun yada kafan çok dolu, önce stresinden bi kurtul cnm.( biliyorum çoğunlukla pek mümkün olmuyor ama işte yani :) )
bide havalardan galiba bende de acayip uyku ihtiyacı var bıraksalar 24 saat uyurum walla :)

aahhh caniiim... guclubacismile üzülme yaa...
burda biz aile olduk, sadece rejim topigi degil burasi kaydirigubbakcemile2
birsürü ablalarimiz var... dertlerini paylas rahatla canim...

nazar mi deydi bilmem ki... ama önce onu dinle derim ben... biz kadinlar cabuk sinirlenip ativeririz, ama olmaz böyle yapma...
önce bi dinle onu diyecem ama kendimi senin yerine koyuyorum, inanirmiydim acaba diye... ama 45 gün sonra esin olucak diosun... güvenmiyormusun ona?
dinle derim önce...
umarim iyi bir aciklamasi olur.
üzülme ablam Şeniz
allah herseyin hayirlisini versin

benim oglan kardesiimde gecen ay evlendi gelinimiz gelsenkirchenden senin oturdugun yerden. orda zonguldakli cok da ondan sordum. oda zonguldakli sizin adet dede sen ona oda sana aliyor kiyafet olsun yüzük olsun.

aaaa tesadüfe bakin...
valla mi :)
GE neresinden?
belkide taniyorumdur kizi..
sende mi burda kaliosun?

kizlar ben cok korkuyorum yaa
mart sonu hedefim 85 olmasi lazimm ((
aylincim daha temmuza çok var her ay sadece 4 kilo versen 16 kilo vermiş olursun zaten, hem zayıflaamsan ne olurki. seni alan almış zaten.
hem yaparız ya zayıflarız. bizde yaparız.biz de kendi hikayamizi yazarız. sıkma canını ve bosuna gerilme. kendini zayıflıycam diye motive et, zayıflayamazsam deme sakın :)

ne temmuzu, kadina kalsa 2 ay sonra yapicak sözü eyvahedigeldismile
7 kg versemde yeter bana simdilik
basarmaliyim, bukadar zor degil bu. nelerden gectim ben, 105 kg dan 83 düsmüstüm mafoldumben

kızlar tavuk suyu ve et uyu ile yapılan yemekler yiyormusunuz çok kaloriliymiş öylemi ben hep çocuklara yaparım kendimde yerim yemeyimm artık

slm kızlarr ben geldim...

süreyyacım ) canım bir sen merak etmişsin...teşekkür ederim ederim...toparlandım geldim..burası olmadan olmuyor

aylincim ) yüzüğün çok güzel...hayırlı olsun tatlım...

minecim ) çok geçmiş olsun...eğer menapoza girme riski varsa kilo vermeyi filan bırak canım en kısa zamanda bebişi bekliyoruz..topik teyzeleri olarak..))

aydacım ) öncelikle sakin ol ve dinle gerekli bir açıklaması vardır mutlaka...o yüzüğünüde tak parmağına canım..

melocum ) hadi hayırlısı canımm ALLAH sağlıklı bir bebiş versin...

kızlar tavuk suyu ve et uyu ile yapılan yemekler yiyormusunuz çok kaloriliymiş öylemi ben hep çocuklara yaparım kendimde yerim yemeyimm artık

benim yaptigim puanli diyetimde en az kalorisi olan et türü tavuk misal bir but yagsiz derisi cikarilmis 2.5 puan günde 18 20 puan yiyebilirsin artik sen düsün ne kadar az oldugunu. icin rahat etsin yiyebilirsin

minecim benim yeni haberim oldu ya şu senin rahatsızlığından bir dr a daha git bakalım belki başka şey der bak beni de korkuttun şimdi ben de yaşıtım senle bende çocuk da yok..çok geçmiş olsun canım ya haberdar et bizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…