ne temmuzu, kadina kalsa 2 ay sonra yapicak sözü eyvahedigeldismile
7 kg versemde yeter bana simdilik
basarmaliyim, bukadar zor degil bu. nelerden gectim ben, 105 kg dan 83 düsmüstüm mafoldumben
ben dortmunda yakin oturuyom. izim gelin gelsenkirchen buer de oturuyodu adi dilek erdioglu. 4 kizkardesler bilmem tanirmisin
aaa ne güzel..bende kastamonu 37...))zonguldakta akrabalarım var...amcam halam ve bir sürü kuzenim...))
kuzu önemli olan düğün değilmi :) seni beğenmişlerki istemişler. niye geriyon bebğim kendini.
ay bende buer deyim :))))))
ama kendisini taniyamadim cnm, belkiiiii görünüsten olabilir,.
yasi kac acaba
ne güzel :lepi:
haklisinda abla... söz nisan dügün resimlerinde 10 kg fark olmasinda. igrenc olur hehe
aylincim zaten çok güzelsin:)3'ü 5'i takma kafana :)
24 yasinda sen yasindasin?
tsk ederim canimmm... yüz ve kalp güzelligi önemli zaten, vücut herzaman gider...
20 yasindayim cnm
sen 20 yasinda nasil mimar oluyon kizzz
daha benim okul bile bitmedi ben 25 yasindayim
deneyen varmı
teşekkür ederim,güzel yüreklerinizle çok samimi bir biçimde hiç taraflı olmadan olaya yaklaşıp beni sakinleşip mantıklı düşünmeye davet eden mesajlarınız biraz da olsa kendime getirdi en azından işime konsantre olup günümü geçmez ve çekilmez hale getirmeyi bıraktım.
Bekliyorum ve akşam iş çıkışıma gelirse mantıklı bir açıklama yapacak mı merak ediyorum.Öfkeyle kalkıp zararla oturmak istemiyorum
bugünkü menüme gelince ;
sabah kalkınca : 500 ml.lik 1 su bardağı su
kahvaltı : 1 dilim uzun kepekli ekmeği ikiye böldüm arasına beyaz peynir koyup tost yaptım ofiste + 1 bardak çay
ara : 1 türk kahvesi + 1 bardak su
öğle : 1 kase domates çorbası + 2 yemek kaşığı tavuk göğüs eti + 3 yemek kaşığı bulgur pilavı + salata
ara : bol bol su içiyorum
akşam: bilmiyorum hemen eve gidersem evde olan yemekten 3-4 kaşık yeri yanına da belki yoğurt-gitmezsem Nedim gelirse de bilmiyorum belki de birşey yememe imkan olmayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?