80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

adaer merhaba cnm, ben sizlerle yeni tanısıyorum çokda böyle herşeye karışmak istemiyorum ama durumuna çok üzüldüm cnm.
keşke o pazartesi gününden sonra seni aradığında açsaydın telefonları. çocuğa hiç açıklama fırsatı vermemişsin güzelim. kararını vermeden önce mutlaka otur bi konuş ve aklına kötü bişey getirme. önyargılı olma lütfen. elbette dogru bişey değil yaptıkları tasvip etmiyorum ama sende bi dinle onu. niye öyle sert mesajlar attınki ne gerek var. bugün görüşürseniz sakin ol bagırıp çağırma bi dinle bakalım önce. sonra sorarsın sorularını. belki haklı gerekçeleri vardır. sakin olmazsan dogru kararlar veremezsin.sakin ol tatlım.benden abla tavsiyesi.

ne temmuzu, kadina kalsa 2 ay sonra yapicak sözü eyvahedigeldismile
7 kg versemde yeter bana simdilik
basarmaliyim, bukadar zor degil bu. nelerden gectim ben, 105 kg dan 83 düsmüstüm mafoldumben

kuzu önemli olan düğün değilmi :) seni beğenmişlerki istemişler. niye geriyon bebğim kendini.

adacim bende diger arkadaslarin dedigini digcem. ona anlatmasi icin sans ver hakliyken suclu duruma düsme. dügune az kalmis böyle gerilmeler stresler olabilir.

ben dortmunda yakin oturuyom. izim gelin gelsenkirchen buer de oturuyodu adi dilek erdioglu. 4 kizkardesler bilmem tanirmisin

ay bende buer deyim :))))))
ama kendisini taniyamadim cnm, belkiiiii görünüsten olabilir,.
yasi kac acaba

aaa ne güzel..bende kastamonu 37...))zonguldakta akrabalarım var...amcam halam ve bir sürü kuzenim...))

ne güzel :lepi:

kuzu önemli olan düğün değilmi :) seni beğenmişlerki istemişler. niye geriyon bebğim kendini.

haklisinda abla... söz nisan dügün resimlerinde 10 kg fark olmasinda. igrenc olur hehe

ADACIM sen neden kendini neden boyle surekli uzuyorsun bak evleneceksin
anladigim kadar kiskanc bir yapin var mantikli bir aciklamasi vardir eger gercekten tatmin olmazsan
o zaman iyice dusunursun oyle kolaymi hemen yuzugu cikarmak belkide arkadaslarina takilmistir
iciyormu bilmiyorum belki de icmistir arkadaslarinda kalmistir bekle bakalim ne diyecek uzme kendini bu kadar sonra uzuldugunle kalirsin

SIK SORULAN SORULAR VE CEVAPLARI

S: Formül tam olarak nedir?
C: sandaloz sakızı + elma sirkeli su + beşibiryerde zayıflama çayı

S: Sandaloz sakızını nereden bulabilirim?
C: Aktardan bulabilirsiniz. Dikkat edin; sandalozlu karışım değil, sadece sandaloz sakızı alacaksınız.

S: Görünümü nasıl?
C: Limon tuzuna ve/ya yeemklere katılan tablet halinde olmayan damlasakızına benziyor.

S: Ne miktarda satın almalıyım?
C: ılk ay için 100 gr. yeterli.

S: Fiyatı nedir?
C: Kilosu 25-100 YTL arasında değişiyor. Bulunduğunuz ile ve semte bağlı olarak.

S: Toz halinde mi yoksa çiğneyerek mi yutuluyor?
C: Çiğneyerek kullanıyoruz. Çiğnendiğinde, ağızda toz halinde dağılıyor.

S: Bazı aktarlar havanda dövülerek kullanabileceğini söylüyorlar. Ne diyorsunuz?
C: Eğer çiğnemekte zorlanıyorsanız, bir havanda dövüp, suyla beraber yutabilirsiniz. Ama çiğnemek daha faydalı.

S: Ne miktarda kullanmalıyım?
C: Sabah ve akşam aç karnına olmak üzere, günde 2 kez birer bilye büyüklüğünde yeterli. Arkasından mutlaka sıcakla ılık arası elma sirkeli su
içiyoruz. Yemeğimizi yarım saat geçtikten sonra yiyoruz.

S: Elma sirkesini nasıl kullanıyoruz?
C: Bir bardak sıcakla ılık arası suya, bir yemek kaşığı elma sirkesi koyuyoruz.

S: Bu formülle zayıfladıktan sonra, verdiğimiz kiloyu nasıl koruyabiliriz?
C: 3 ay boyunca her gün funda yaprağı içerek.

S: Beşibiryerde çayını içerken nelere dikkat etmeliyiz?
C: Bütün tatlılardan, hazır meyve sularından, kısaca şeker ve şeker ürünlerinden uzak durulması gerekiyor.
Şeker, çayın etkisini yok ediyor. Bu çayı, yağ parçalanmasını hızlandırdığı için mutlaka içmeliyiz.

S: Beşibiryerde çayını ne zaman içmeliyim?
C: Öğlen yemeğinden ve akşam yemeğinden önce, açlık hissetmeye başladığınızda için. Günde en fazla beş bardak tüketin.

s: Sandaloz sakızı mideme zarar verir mi?
C: Hayır, aksine mideyi rahatlatıyor. Ayrıca regl dönemi ağrılarının da azalmasına yardımcı oluyor.

S: Emzirenler kullanabiliyorlar mı?
C: Mutlaka doktora danışılmalı. süte geçebilir ve bebeğe zarar verebilir.

S: Bu formülün yanısıra diyet yapmak gerekiyor mu?
C: Uygun bir diyetle desteklenirse daha güzel sonuçlar alabilirsiniz.

S: Bağırsak tembelliği, gaz yapma gibi yan etkileri var mı?
C: Bünyeden bünyeye değişiyor.

Açıklama : Yukarıdaki maddeler; ağırlıklı olarak topik sahibi sevgili pelincan arkadaşımızın verdiği cevaplardan derlenmiştir.
kızlar slm ben böyle birşey buldum işinize yararmı 2.5 ayda 12 kilo veren bile varmış ben deniycem sizede söylemek istedim bu konuyla ilgili topik var

teşekkür ederim,güzel yüreklerinizle çok samimi bir biçimde hiç taraflı olmadan olaya yaklaşıp beni sakinleşip mantıklı düşünmeye davet eden mesajlarınız biraz da olsa kendime getirdi en azından işime konsantre olup günümü geçmez ve çekilmez hale getirmeyi bıraktım.
Bekliyorum ve akşam iş çıkışıma gelirse mantıklı bir açıklama yapacak mı merak ediyorum.Öfkeyle kalkıp zararla oturmak istemiyorum

bugünkü menüme gelince ;

sabah kalkınca : 500 ml.lik 1 su bardağı su
kahvaltı : 1 dilim uzun kepekli ekmeği ikiye böldüm arasına beyaz peynir koyup tost yaptım ofiste + 1 bardak çay
ara : 1 türk kahvesi + 1 bardak su
öğle : 1 kase domates çorbası + 2 yemek kaşığı tavuk göğüs eti + 3 yemek kaşığı bulgur pilavı + salata
ara : bol bol su içiyorum
akşam: bilmiyorum hemen eve gidersem evde olan yemekten 3-4 kaşık yeri yanına da belki yoğurt-gitmezsem Nedim gelirse de bilmiyorum belki de birşey yememe imkan olmayacak

bu bahsettigin seyleri ben burda almanyada bulabilirmiyim bilemiyorum ama elma sirkesini denedim, 1 yudumda biraktim, igrenccc. icemedim malesef

umarim hersey istedigin gibi olurŞeniz
bu arada menün süper

bugünkü menüm:

sabah:

1 k. ekmek arasina tost peyniri.
1 cilekli yogurt

ara: suuu

öglen:

1 k. ekmek arasina peynir, 1 saat sonrada bir kagse salata, yogurtlu salata sosuyla azicik.

ara: 1 cilekli yogurt daha yiyecem isten cikmadan.

aksam: 1,5 saat SPORRR, sonra evde ne varsa ondan yerim 5 kasik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…