80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hemen denicem canım çok sağol.evde oğlumun rezesini ona ortak olurum :)) zaten lapa diyeti falan yapamadım yoğun bi gündü benim için boshayallersmile

yürüyüşten geldim atletim sucuk olmuş değiştirdim suratımdan alevler fışkırıyor,oysaki sadece 45 dakika tempolu yürüyorum cuma sabah 9 30 a randevumu aldım diyetisyenden
:lepi: :lepi:

Harikasın nihall sempatiksalakcinni

Bende geliyorum bende bende kaydirigubbakcemile3

kizlar, söz kiyafetimi erkek tarafimi aliyor yoksa ben kendim de mi alabilirim?

karşılıklı alınıyor canım sen ona o sana .. Bizde öyle yani

Güzel menü olmuş ortim tebrikler .Harika gidiyorsun kaydirigubbakcemile5

Şuan bizler sana ne dersek diyelim sevdiğinin ağzından istediğin cevabı duymadıkça rahatlamıcaksın biliyorum adacım.Arkadaşlar çok güzel yazmışlar zaten aynı düşünüyorum bende .Umarım gelmiştin sevdiğin ve herşey yoluna girmiştir tatlım ...

kızlar tavuk suyu ve et uyu ile yapılan yemekler yiyormusunuz çok kaloriliymiş öylemi ben hep çocuklara yaparım kendimde yerim yemeyimm artık
evet canım haşlanan etin yağı olduğu gibi suyuna geçtiği için kalorili oluyor . Sınırlı yemekte fayda var ..

aaa ne güzel..bende kastamonu 37...))zonguldakta akrabalarım var...amcam halam ve bir sürü kuzenim...))

Bende Kastamonuluyu m bende bende .. :sm_cool: Hemşomm benimmm olumunekankayizsmile
24 yasinda sen yasindasin?

seninle yaşımız aynıymış bitanem yerimseniben

kizlar az sonra günüm var ve en az 7 8 cesit yemek olur orda artik gidim gidim tadina bakarimmafoldumben

ouuvvv inş fazla kaçırmazsın canım ..

hiçbirinizi göremiyorum belki de buradasınızdır,buradaysanız öpüldünüz :)
opuyorumnanaktan Şeniz opuyorumnanaktan

kisme yokmuuuuuuuumelocum,izlem,tülay nerelersdeisniz huuuuuuuuuuuuuuu
Geldimm geldimmm :dance:

izlem...tülayım..üçü bir arada olduk nasılsınız bakalım?
Sağol melocum yaa yorgunumm benneyaptımki sen nasılsın gerçi sormaya ne gerek süpersin bugün alkisalkisalkis opuyorumnanaktan

İzlemm sendemi burdasın bacımm geçmişi okumaktan kim var kim yok bakmamışım

Kızlar geçmişe gömdünüz beni resmen :)

Bugün temizlik vardı evde .heryer silindi missler gibi oldu evim .uzun zamandır almamıştım kadın çok ferahladım valla .ama çokta yoruldum tabi ..

bugün çok düzensiz oldu menülerim .Sabah 8 de geldi kadın kahvaltısını yapmıştı bende 1 armutla geçiştirdim .

öğlende 4 kaşık pilav - 2 kaşık yavuk sote ve salata yedim

ara yok malesef

akşam yine 5 kaşık pilav ve salata yedim bugün hiç kalsiyum almadım yaa 1 bardak süt içerim birazdan

tüm günüm böyle geçti .. vakit bulup giremedim bir türlü ..Şimdide adanın yazdıklarına üzüldüm yaa ..hayırlısı olsun inş..

ohhhh..missss.ne güzel olmuştu şimdi temiz temiz oturmak gibisi yok..menü de fena değil ne ypalım

tülaycım kirleniyor ne yazıkki ve ben temizlik yapmayı sevmediğimden her hafta kadın alıyorum..o nedenle arada mob dolandırmak yerine evde iş yapmıyorum.

tülaycım kirleniyor ne yazıkki ve ben temizlik yapmayı sevmediğimden her hafta kadın alıyorum..o nedenle arada mob dolandırmak yerine evde iş yapmıyorum.

Evet canım yaa ne yapsak nafile valla .2 ay önceye kadar bende her hafta alıyordum. Sonra gelen kadınla sorun yaşadık öyle kalmıştı. şimdide 15 te bir alıcam cama kapıya ben günlük temizliğimi yapıyorum zaten.

Oku oku bitmiyor melocum az önce bende aynı yoldan geçtim . boshayallersmile

ama bizim gün içinde yediklerimizin hepsinin puanı yok canım nasıl tamamlanıcak 20ye bu :sm_confused:

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

bende hayalgücümü kuvvetli sanırdım seninkinin yanında kaydirigubbakcemile3

izlem...tülayım..üçü bir arada olduk nasılsınız bakalım?

geldim tatlışkom geldim şu sıpaya kalkıyorum 20kere haliyle bitmiyor oku oku kaydirigubbakcemile3

güle güle kirlet canım temizlik gibisi varmı, bende bugün spordan geldim babamız bakıyor bebeğe dükkana götürüyor ama bugün ewde kaldılar odaya bir girdim kan beynime sıçradı heryer heryerde dağılmamış bir nokta bile yok sölene sölene temiizledim artık o yorgunlukla kaydirigubbakcemile3
izleeemmm vallahi yaz yaz bitiremedin şekerim gamyoncuiremsu

sonunda bitti canım ege biraz huysuz bugün nedense ne yaptıysam gönlünü edemedim, bi taraftan da buraya yazmaya çalışıyorum sorma

adacım en kısa zamanda çözüme kavuşur inşallah, kestirip atma hemen
olumunekankayizsmile

ortağımlada görüşemiyoruz bu ara
:1no2: :1no2: :1no2:

bugünkü menüm

1kase sütlü yulaf ezmesi yarım kepekli grisini

1kase keten tohumlu yoğurt 1 ceviz

biraz et sote ve yoğurt

akşam
ıspanaklı yoğurt ve salata

2lt su 1 saat step aurobik 1 saat tempolu yürüyüş

yarım saatte alışveriş çok yorucuydu :)))

süpersin İzlemcim bu hafta bombayı patlatacaksın bak demedi deme..sengözlerimebaksanab

Nihall hoşgeldin canımm

ızlemcim ben oğlumu ablama yollamıştım bugün camlar açılıcak hasta olmasın diye
Ablam bugece bende kalıcak diye tuttturdu . Bi gece kalsın teyzoşuyla napalım artık . Çokta özledim yaa Şimdi olsaydı odasından başayıp dağıtmıştı heryeri kaydirigubbakcemile3

menün yine az olmuş izlem cumaya kilo vermeyi garanti altına aldın gibi :))

tebrikler izlem süper menü olmuşş cokacimcoook
huhuuuuu ben geldimmmmmmmmnaber fıstıklar..nasıl keyifler..
yaa Adayı merak ettim arayamıyorum da şimdi konuşuyolardır diye..Yazarım demişti..bir de kocişin maçı var bugün ondan ben de tv net keyfi yapam dedim..
hoşgeldin tatlış ya...adanın numarası yok mu sende konuşabildin mi? çok merak ediyorum nasıl morali bozuldu o heğecanını düşündükçe daha da üzülüyorum..haber alırsan yaz mutlaka

ya aramadım ben var numarası da kızlar doğru olmaz aramam diye düşündüm..bekleyelim bakalım..ben de çok üzüldüm meraktayım işallah büyük bir yanlış anlaşılma vardır da tatlıya bağlanır herşey..

benim de sorma canım ..işallah alırız iyi haberlerini..ya melocum şu senin kg çizelgene baktıkça iç geçiriyorum tatlım ya..ne güzelll ...bne de birgün o günleri görecek miyim acaba bazne ümitsizliğe kapılıyorum

görürsün nihalim çok değil 6 ay önce bende 89 kiloydum..buraya az bile yazdım..
daha 1 ay önce 42 bedendim bana dediniz spor yap diye yaptım şimdi 38 bedenim..
nihalsenin çocuğun var mıydı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…