- 5 Eylül 2008
- 5.814
- 76
- 358
tülaycım ödemin için sana bir tafsiyem var canım.lapayla falan ugraşma bence.hergün bikaç fincan rezene çayı içmeni tafsiye ederim.geçen gün tv de izledim.bende kullanıyorum.çalıştıgım için vede üşendiğim için liptonun naneli rezene çayını aldım.üzerinde günde 4-5 fincan tüketilebilir diyor ama ben enfazla 2 fincan içiyorum.bir müddet denemeni tafsiye ederim orticim.yerimseniben
:lepi: :lepi:yürüyüşten geldim atletim sucuk olmuş değiştirdim suratımdan alevler fışkırıyor,oysaki sadece 45 dakika tempolu yürüyorum cuma sabah 9 30 a randevumu aldım diyetisyenden
şöyle yapıcaz canım bavulumuzu alıp gidicez bir süre melocumda kalcaz..izlem de olabilir valla..onlar alıcak ellerine bunuklava:hadi bayanlar yer misiniz yemez misiniz..biz de yokk yemeyikkkkkkkk diyip diyip koşucaz..sonra önümüze koyacaklar diyet yemeklerimizi de ohh mis..ayağımıza bir pranga takıp bizi gönderecekler evimize o pranga durduğumuz popomuzu kaldırmadığımız anda bağırıp ortalığı ayağa kaldıracak" ben bir şişkoyummmmmmmm totomu kaldıramayacak kadar iradesizimmmmmmm "diye bağırmaya..amanın biz de napıcaz rezil olmayalım diye hareket edicez..yataklarımız çivili olcek ..öyle yayılıp kalkamama gibi bir derdimiz olmuycak erkenden kalkıcaz...sonra boğazımıza bir chip takılcak..o chip zararlı şeylere karşı uyarı mekanizması yaratacak şekilde programlanmış olacak..boğazına çikolata mı attın boğulma tehlikesi geçireceksin ee canını seviyorsan yemicen bu durumda...sonra bitmediiiiiii..sonra beynimize de bişi takılcak..dışarda ya da tv de her incecik hatun gördüğümüzde devreye girecek didiiit didiiit bak hatuna bak sen nasıl da güzel..nasıl da sağlıklı...sen neden böyle olmayasın..hadi bakalım sen de başarabilirsin diye sinyal gönderecek..kaydirigubbakcemile2nasıl fikir??
kizlar, söz kiyafetimi erkek tarafimi aliyor yoksa ben kendim de mi alabilirim?
bugünkü menüm:
uyanınca : 1 bardak y.yaglı süt
kahvaltı : 2 dilim k.ekmeği
3zeytin+peynir
salatalık+domates
ara : nescafe + 3diyet bisküvi
öğle : 3 köfte + 4 kaşık bulgur
yogurt
ara : 3 kurukayısı +yeşilçay
ara : y.paket d.bisküvi
akşam : belli değil.
ara : 1 meyve
selma'cım,melocum...sağolun,şu an teselliye mi ihtiyacım var yoksa gerçekleri mantıklı bir şekilde birilerinin yüzüme vurmasına mı bilmiyorum,ama kötüyüm işin kötüsü sizlere karşı mahcubum.Ben buraya ne heveslerle başlamıştım,ne paylaşımlarda bulunuyordum,ben güzel bir gelin olmak amacıyla gelmemişmiydim buraya.... :sinifsinif: gerçi kilo vermemde bir sıkıntı yok sanırım,ölçülerim de 2 cm.lik incelme olmuş yine,dün söylediğim gibi pantolonumu giyebildim falan ama ben sıkıntılarımı bertaraf edip sizlerle amacım doğrultusun da paylaşım yapmak istiyorum,istiyorum ki diyet menüm hakkında fikir alayım.Sıkıntı yaşayıp,sorunlu bir mesaj yazmak istemiyorum ama herşeyin üst üste gelmesi de beni iyice bunalttıkimbilir belki de tamamen resetlemeliyim yaşamımı,sizlere de mahcubum dedim ya mecbur musunuz burada sürekli diyet,sağlıklı beslenme dışında bir şeyler dinlemeye ama boşaltmalıyım artık içimdekileri.Çevremde ki insanlarla paylaşamıyorum :sinifsinif:
içimde şu anda bir ateş var gibi tarif edemiyorum,işteyim ama gelin siz bana sorun burada nasıl duruyorum diye öyle kötüyüm ki
nişanlımla pazartesi gününden tlf.larını kapatıp dışarda olması ve gece eve 00:00 da gelmesi ile ilgili bir sorun yaşadık,dün sabahtan başlayıp en son beni 17:25 te aramış ve tlf.larım sessize aldığım için açmamıştım sonra bayağı kırgın olduğumu belirtici bir msj yazdım.mesaja cevap vermedi ve aramadı da gece ben de aramadım.Bu sabah oldu beni sabah 8:30 da aradı ama yine böyle sanki hiç sorun yokmuş gibi davranıyor dedim mantıklı bir açıklaman varsa ara beni yoksa arama.Bu tamam aşkım akşam iş çıkışı yanına geleceğim anlatacağım konuşacağız ama hala böyle rahat yani neyse kapattık ben işe geldim saat 10:00 da babası beni aradı,bana ne dedi biliyor musunuz.Kızım Nedim gece eve gelmedi,nerde olduğunu biliyor musun,iş tlf.unu bana verir misin.O an beynimden vurulmuşa döndüm,nasıl böyle elim ayağım titredi,nefes alamıyorum zannettim.Olaya bak ya ben adamdan pazartesi günü için mantıklı bir açıklama beklerken o dün gece eve bile gitmemiş.Ve babası beni aramasa benim bundan haberim bile olmayacak.Söyleyin bana ben şimdi ne düşünmeliyim ne yapmalıyım,nasıl bir yol izlemeliyim.Akşam iş çıkışıma gelecekti tabi hala gelirse çünkü ben babasıyla konuştuktan sonra okkalı bir mesaj yazdım(
işte gelirse akşam nasıl davranmalıyım,şu an beynimden neler geçiyor size anlatamam çok kötüyüm çokkkk
az önce aradı yine ama açmadım,ne söyleyecektim ki açıp,kafamı toparlayamıyorum((
bu işin suyu çıktı,yüzüğü falan çıkardım,o kadar yabancı hissediyorum ki şu an onu kendime,o yüzüğü parmağım da görmek bile istemiyorum .Aklıma neler neler geliyor................ o adam benim 45 gün sonra eşim olacak sözde ama ben dışarda neler karıştırıyor bilmiyorum
evet canım haşlanan etin yağı olduğu gibi suyuna geçtiği için kalorili oluyor . Sınırlı yemekte fayda var ..kızlar tavuk suyu ve et uyu ile yapılan yemekler yiyormusunuz çok kaloriliymiş öylemi ben hep çocuklara yaparım kendimde yerim yemeyimm artık
aaa ne güzel..bende kastamonu 37...))zonguldakta akrabalarım var...amcam halam ve bir sürü kuzenim...))
24 yasinda sen yasindasin?
kizlar az sonra günüm var ve en az 7 8 cesit yemek olur orda artik gidim gidim tadina bakarimmafoldumben
opuyorumnanaktan Şeniz opuyorumnanaktanhiçbirinizi göremiyorum belki de buradasınızdır,buradaysanız öpüldünüz :)
Geldimm geldimmm :dance:kisme yokmuuuuuuuumelocum,izlem,tülay nerelersdeisniz huuuuuuuuuuuuuuu
Sağol melocum yaa yorgunumm benneyaptımki sen nasılsın gerçi sormaya ne gerek süpersin bugün alkisalkisalkis opuyorumnanaktanizlem...tülayım..üçü bir arada olduk nasılsınız bakalım?
Kızlar geçmişe gömdünüz beni resmen :)
Bugün temizlik vardı evde .heryer silindi missler gibi oldu evim .uzun zamandır almamıştım kadın çok ferahladım valla .ama çokta yoruldum tabi ..
bugün çok düzensiz oldu menülerim .Sabah 8 de geldi kadın kahvaltısını yapmıştı bende 1 armutla geçiştirdim .
öğlende 4 kaşık pilav - 2 kaşık yavuk sote ve salata yedim
ara yok malesef
akşam yine 5 kaşık pilav ve salata yedim bugün hiç kalsiyum almadım yaa 1 bardak süt içerim birazdan
tüm günüm böyle geçti .. vakit bulup giremedim bir türlü ..Şimdide adanın yazdıklarına üzüldüm yaa ..hayırlısı olsun inş..
tülaycım kirleniyor ne yazıkki ve ben temizlik yapmayı sevmediğimden her hafta kadın alıyorum..o nedenle arada mob dolandırmak yerine evde iş yapmıyorum.
tamam canim ben göndereyim sonra okursun bende yatmaya gitcem artik
canim türkiyede yok galiba daha, ama almanyada yaygin sayilir. toplantilarina gitmeden öyle puan kitabini falanda vermiyorlar. ama bende var. sana en önemli püf noktalarini yazayim. asiri kilon yoksa yani boyuna göre demek istiyom 20 puanla baslayabilirsin.
ama günlük 20 puani da yiyeceksin. yok ben 15 puanla doydum falan. 20 yenecek. eger 2 bilemedin 5 puan fazla kacti o gün ozman diger günler fazla yedigin puanlari kisacaksin. misal misafirlige gitcen ve 25 puan yerim diyosun o zaman 2 gün önce baslarsin biriktirmeye. bir gün 17 yersin diger gün 18 misafirliktede 25 öylede oluyo. ama 10 puan yiyip ertesi gün 40 puan yemek yok. bilmem anlatabildimmi? zaten sorun olursa yardimci olurum. bunlari uygularsan sana 99.9999999999999 zayiflama garantisi (önce tabii allahin izniyle).
puanlar: sIk yedigimiz seylerin puanlarini yaziyom aklina gelen cesit olursa sor
bir dilim ekmek cesit fark etmez 2
2 have kasigi recel 0.5
1 yk peynir 1
karnin doyana kadar makarna 4
karnin doyana kadar padades 2
karnin doyana kadar pilav 3
muz 1
elma, armut portakal, mandalina, kavun, karpuz, erik, cilek, gibi meyveler 0 puan
sogan, sarimsak, biber, domates, salatalik, marul, maydanoz, taze fasülye, ispanak, pirasa, matar, gibi sebzeler 0 puan
bir kahve kasigi kati yada sivi yag 1
bir ceviz 1
5 findik 1
1 siyah zeytin 0.5
5 yesil zeytin 0,5
patlican kabak 0
vallah daha aklina birsey gelirse sor canim ben arada buraya girip bakarim
umarim yarimci olabildim
gunaydin kizlar nasilsiniz melocum nihalcim sizleri goruyorum sizede gunaydin nasilsiniz
geldigimden beri ilk defa dun disari ciktim arkadasima gittim kunefe yapmislardi illa ye bir
parca diye israr ettiler sadece iki catal aldim ve bana yetti zaten cok zayoflamissin diye cok sasirmislardi kunefeyide yemeyince yok yok sen kafana koymussun zayiflayacaksin dediler
kendimle cok guru duydum
şöyle yapıcaz canım bavulumuzu alıp gidicez bir süre melocumda kalcaz..izlem de olabilir valla..onlar alıcak ellerine bunuklava:hadi bayanlar yer misiniz yemez misiniz..biz de yokk yemeyikkkkkkkk diyip diyip koşucaz..sonra önümüze koyacaklar diyet yemeklerimizi de ohh mis..ayağımıza bir pranga takıp bizi gönderecekler evimize o pranga durduğumuz popomuzu kaldırmadığımız anda bağırıp ortalığı ayağa kaldıracak" ben bir şişkoyummmmmmmm totomu kaldıramayacak kadar iradesizimmmmmmm "diye bağırmaya..amanın biz de napıcaz rezil olmayalım diye hareket edicez..yataklarımız çivili olcek ..öyle yayılıp kalkamama gibi bir derdimiz olmuycak erkenden kalkıcaz...sonra boğazımıza bir chip takılcak..o chip zararlı şeylere karşı uyarı mekanizması yaratacak şekilde programlanmış olacak..boğazına çikolata mı attın boğulma tehlikesi geçireceksin ee canını seviyorsan yemicen bu durumda...sonra bitmediiiiiii..sonra beynimize de bişi takılcak..dışarda ya da tv de her incecik hatun gördüğümüzde devreye girecek didiiit didiiit bak hatuna bak sen nasıl da güzel..nasıl da sağlıklı...sen neden böyle olmayasın..hadi bakalım sen de başarabilirsin diye sinyal gönderecek..kaydirigubbakcemile2nasıl fikir??
izlem...tülayım..üçü bir arada olduk nasılsınız bakalım?
Kızlar geçmişe gömdünüz beni resmen :)
Bugün temizlik vardı evde .heryer silindi missler gibi oldu evim .uzun zamandır almamıştım kadın çok ferahladım valla .ama çokta yoruldum tabi ..
bugün çok düzensiz oldu menülerim .Sabah 8 de geldi kadın kahvaltısını yapmıştı bende 1 armutla geçiştirdim .
öğlende 4 kaşık pilav - 2 kaşık yavuk sote ve salata yedim
ara yok malesef
akşam yine 5 kaşık pilav ve salata yedim bugün hiç kalsiyum almadım yaa 1 bardak süt içerim birazdan
tüm günüm böyle geçti .. vakit bulup giremedim bir türlü ..Şimdide adanın yazdıklarına üzüldüm yaa ..hayırlısı olsun inş..
izleeemmm vallahi yaz yaz bitiremedin şekerim gamyoncuiremsu
huhuuuuu ben geldimmmmmmmmnaber fıstıklar..nasıl keyifler..
ooo sen bu saatlerde uğrarmıydın kız kaydirigubbakcemile
bugünkü menüm
1kase sütlü yulaf ezmesi yarım kepekli grisini
1kase keten tohumlu yoğurt 1 ceviz
biraz et sote ve yoğurt
akşam
ıspanaklı yoğurt ve salata
2lt su 1 saat step aurobik 1 saat tempolu yürüyüş
yarım saatte alışveriş çok yorucuydu :)))
tebrikler izlem süper menü olmuşş cokacimcoookbugünkü menüm
1kase sütlü yulaf ezmesi yarım kepekli grisini
1kase keten tohumlu yoğurt 1 ceviz
biraz et sote ve yoğurt
akşam
ıspanaklı yoğurt ve salata
2lt su 1 saat step aurobik 1 saat tempolu yürüyüş
yarım saatte alışveriş çok yorucuydu :)))
huhuuuuu ben geldimmmmmmmmnaber fıstıklar..nasıl keyifler..
hoşgeldin tatlış ya...adanın numarası yok mu sende konuşabildin mi? çok merak ediyorum nasıl morali bozuldu o heğecanını düşündükçe daha da üzülüyorum..haber alırsan yaz mutlakayaa Adayı merak ettim arayamıyorum da şimdi konuşuyolardır diye..Yazarım demişti..bir de kocişin maçı var bugün ondan ben de tv net keyfi yapam dedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?