80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

oooo Evrel gelmiş..Ya şu Yaprak Dökümünü daha ne kadar uzatacaklar nerde bağlayacaklar çok merak ediyorum valla..

amin canım Allah nasip eder inşallah

teşekkür ederim nihal

kızlar ben kaçar iyi geceler..biraz ütüm var sonra da yatıcam öptüm sizleri..selmacım sen de buraya gelmişsin takımda kimse yok zati sana da iyi geceler canım..

selam ben geldim
hay allah adacım bende üzüldüm ya inşş herşey yoluna girer cnm benim

melocum naber cnm
[
izlem tülay selam şekerşler
tülay evini güle güle kirlet cnm

izlem sen kesin verdin bu hafta kiloları haid bakalım hayırlısı

menümü yazayım bende

kahvaltı
1 yumurta
1peynir
2 ekmek
bol yeşillik

ara
süt ve elma

öglen
1 öfte kadar et
1 kase çorba ve salata

ara
keten tohumlu yogurt ve portakal

akşam
karnıbahar yemegi
1 kase çorba
salata

ara
1incir
1kayısı ve süt

SABAH bır dılım ekmek bır yumurta bır domates yarım salatalık bıraz peynır labne
ARA YOK

ÖGLEN ıspanak ve mantar kavurması bır bardak ayran bıraz tavuk

ARA ıkı üç catal kabak tatlısı ve bır fıncan neskafe
AKŞAM balık dört dılım tam buday ekmegı

ortiiiimmmm süpersin ..işte buuuu..
:hooray: olacak merak etma zamanla şişliğin de inecek bağırsakların da düzene girecek

ortiiiimmmm süpersin ..işte buuuu..
:hooray: olacak merak etma zamanla şişliğin de inecek bağırsakların da düzene girecek

ewet cnm yulafla kahvaltı yaptıgımdan beri iiyim haftada bir yerim artıkın
bide adet olsma tam olcekk

ama ben anladımki diyet yapmayı seviyorum daha dogrusu düzneli beslenmyi midme rahatttt sabah ekşime yanma olmuyorrrrrkaydirigubbakcemile3

yaa şimdi ben tavugu haşlayıp suyunada çocuklar için çorba yaparım kendimde yerim ben yemeyimmi artıkın

ozman ayrı ayrı çorbamı yapıcammbilmiyorumkismile

masumcum ben öyle düşünmüyorum ben et yada tavuk suyuyla bırşey yaparsam yag kullanmıyorum bence dengelıyordur zaten yemege tat lezzet veren yag degıldır bu benımşahsı fıkrım bılmem zaten tavuklar kırk günde oluyor ne yagları varkı onların

Ne kadar güzel örnek varmış önünde sende diyorsun gerçide :))
Şimdi nasıl baban ve beslenmesi verdikten sonra aldımı hiç ..Gerçi o kadar uğraşıp almamıştır diye düşünüyorum ama :)

Nihalim,melocum,izlem buradasiniz

tlf. caldi dedim herhalde o ariyor hic bakmayayim bile ama sonra sesini kisayim en azindan baktim Nihalmis.

off ada yaa valla ben okuduğumdan beri aklımdan gitmiyor. Erkekler umursamazdır canım bizim kadar ince düşünemezler . Demek oda sana kırıldı onunla konuşmadan direk tepkili mesajlar çektiğin için. OLumlu düşün canım

İnş en kısa sürede hayaline kavuşursun canım çok içten dua ettim valla opuyorumnanaktan

oooo Evrel gelmiş..Ya şu Yaprak Dökümünü daha ne kadar uzatacaklar nerde bağlayacaklar çok merak ediyorum valla..

Al bendende o kadar -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…