amin canım Allah nasip eder inşallahmelocum, tatlım geçen gün seninde resimlerine bakıyordum ewinin mutfağında bi resmin vardı, hep öyle bir evim olsun istemişimdir biliyormusun :kedi: çok heyecanlandım görünce, mutfak tezgahının ortasında büyük bir pencere hafif çıkıntısı olucak pencerenin oraya minik minik, rengarenk, çiçek saksıları koyucam, ayyy hayali bilem çok güzel, allahım bizede nasip eder inşallah, kendi ewimizi, düşünüyoruz ama, cesaretimiz yok daha eyvahedigeldismile
İşallah Alahım sana da nasip etsin canım..Biz de kiracıyız yakın zamanda da görnmüyor ev sahibi olmak valla..Bu arada melocum ben de profil resmini çok beğendim..çıtır olmuşsun resmen ..çok güzel görünüyorsun canım...kaydirigubbakcemile2
melocum, masumm, BuTTeRfLy86, selma12.+, darkolive+, EvreL+ hihoyyyt şenlik var
ortiiiimmmm süpersin ..işte buuuu..
:hooray: olacak merak etma zamanla şişliğin de inecek bağırsakların da düzene girecek
ıyı akşamlar masum buterful melocum
valla şaka yapmıyorum Tülaycım öyleydi..Ege Üniversitesinin obezite okulu var oraya gittiler annemle..orda tat alma testi yapmışlar gıda mühendisliğinde tüm bu okula giden obezlere..bardak bardak şekerli su veriyolarmış..babam içiyormuş bunda şeker tadı almıyorum bunda almıyorum vs..aslında hepsinde var ama adamın öyle bir tat alma duyusu var ki alamıyor şekeri ondan kaşık kaşık tatlı şerbetlerini gümletirdi..o kadar obezden sadece iki kişi öyle çıktı..ama babam şalteri bir indirir tamam biter olay..hergün işe gider gibi 7 de kalkıp 1.5 saat yürüdüler annemle..diyetini de hiç bozmadı katı diyet de yapmadılar...33 kg dile kolay..bambaşka bir adam oldu yarısı gitti valla babamın..sempatiksalakcinni
Nihalim,melocum,izlem buradasiniz
tlf. caldi dedim herhalde o ariyor hic bakmayayim bile ama sonra sesini kisayim en azindan baktim Nihalmis.
soylenecek bir sey var mi bilmiyorum arkadaslar,45 gun sonra benim dugunum var ve yasadiklarima anlam veremiyorum,aciklayacak bir mantikli lafi da mi yoktu ki mesaj bile yazmadi,aslinda onun tipik huyudur sorunlari gormezden gelip konusmadan yuzeysel birakmak.Su anda da bunu yapiyor sanirim.
is cikisima gelmedi mesaiye kaldigini dusunuyorum eger kaldiysa 21:00 de cikmistir yok kalmamis ve yanima gelmeyip ya da bir aramayi bile umursamadiysa yine disarilarda bir yerdedirsanirim son gezmelerimi yapayim diye dusunuyor.Ama beni yaraladiginin ve bazi seyler icin gec kalabilecegini hic aklina getirmiyor
melocum, tatlım geçen gün seninde resimlerine bakıyordum ewinin mutfağında bi resmin vardı, hep öyle bir evim olsun istemişimdir biliyormusun :kedi: çok heyecanlandım görünce, mutfak tezgahının ortasında büyük bir pencere hafif çıkıntısı olucak pencerenin oraya minik minik, rengarenk, çiçek saksıları koyucam, ayyy hayali bilem çok güzel, allahım bizede nasip eder inşallah, kendi ewimizi, düşünüyoruz ama, cesaretimiz yok daha eyvahedigeldismile
oooo Evrel gelmiş..Ya şu Yaprak Dökümünü daha ne kadar uzatacaklar nerde bağlayacaklar çok merak ediyorum valla..
yersin canım 1 kepçe çorba 1 dilim ekmeğe eşit
ya ozman mesela ben her ögün çorba yiyorum ekmek hakkımı kullanmıyorum degilmi ozman
ben bu degişimlerden anlamıyorum sanırsam:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?