süpersin İzlemcim bu hafta bombayı patlatacaksın bak demedi deme..sengözlerimebaksanab
Nihall hoşgeldin canımm
İzlemcim ben oğlumu ablama yollamıştım bugün camlar açılıcak hasta olmasın diye
Ablam bugece bende kalıcak diye tuttturdu . Bi gece kalsın teyzoşuyla napalım artık . Çokta özledim yaa Şimdi olsaydı odasından başayıp dağıtmıştı heryeri kaydirigubbakcemile3
menün yine az olmuş izlem cumaya kilo vermeyi garanti altına aldın gibi :))
görürsün nihalim çok değil 6 ay önce bende 89 kiloydum..buraya az bile yazdım..
daha 1 ay önce 42 bedendim bana dediniz spor yap diye yaptım şimdi 38 bedenim..
nihalsenin çocuğun var mıydı?
İnsan yemeyen baba haa kaydirigubbakcemile3 çok güldüm nihal yaa alemsin valla bugünki meloya yerleşme teorinde süperdi :))
bilemiyorum bu haftada kilo veremessem bırakıcam len bu işleri, gidip bir sahil kasabasına yerleşicem tuttuğum balıkları yicem dermişimm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ben pantolonlarda 44 eteklerde 42 üst bedende de 42 giyiyorum şöle bir 38i görebilsem bende boshayallersmile
nihalll seninde fotoğraflarını gördüm tatildeyken çok hoş görünüyordun tatlım unutmadan söyleyeyim orantılı bir kilon var hiç çirkin görünmüyor olumunekankayizsmile
melocum nerdeeee keşke, ben sanırım hiç 38 beden giyemedim yaa mafoldumben
Nihalim,melocum,izlem buradasiniz
tlf. caldi dedim herhalde o ariyor hic bakmayayim bile ama sonra sesini kisayim en azindan baktim Nihalmis.
kızlar aydayı aradım açmadı sms attım yanıt gelirse yazarım size..
melocum, tatlım geçen gün seninde resimlerine bakıyordum ewinin mutfağında bi resmin vardı, hep öyle bir evim olsun istemişimdir biliyormusun :kedi: çok heyecanlandım görünce, mutfak tezgahının ortasında büyük bir pencere hafif çıkıntısı olucak pencerenin oraya minik minik, rengarenk, çiçek saksıları koyucam, ayyy hayali bilem çok güzel, allahım bizede nasip eder inşallah, kendi ewimizi, düşünüyoruz ama, cesaretimiz yok daha eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?