80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yok canım benim bebeğim..geçen haziranda evlendim ben..doğru diyorsun da tatlım ne bileyim ya gözünde çok büyüyor insanın bu kilolar..
bir tek insan yemeyen babam bile 56 yaşında 33 kg verdi gözümle de gördüm aslında:))

ınsan yemeyen baba haa kaydirigubbakcemile3 çok güldüm nihal yaa alemsin valla bugünki meloya yerleşme teorinde süperdi :))

süpersin İzlemcim bu hafta bombayı patlatacaksın bak demedi deme..sengözlerimebaksanab

bilemiyorum bu haftada kilo veremessem bırakıcam len bu işleri, gidip bir sahil kasabasına yerleşicem tuttuğum balıkları yicem dermişimm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

görürsün nihalim çok değil 6 ay önce bende 89 kiloydum..buraya az bile yazdım..
daha 1 ay önce 42 bedendim bana dediniz spor yap diye yaptım şimdi 38 bedenim..
nihalsenin çocuğun var mıydı?

ben pantolonlarda 44 eteklerde 42 üst bedende de 42 giyiyorum şöle bir 38i görebilsem bende boshayallersmile

izlem sen toplamda benden önce 38 bedeni görürsün benim hem kemiklerim iri hem de spora çok geç başladım o yüzden

İnsan yemeyen baba haa kaydirigubbakcemile3 çok güldüm nihal yaa alemsin valla bugünki meloya yerleşme teorinde süperdi :))

valla şaka yapmıyorum Tülaycım öyleydi..Ege Üniversitesinin obezite okulu var oraya gittiler annemle..orda tat alma testi yapmışlar gıda mühendisliğinde tüm bu okula giden obezlere..bardak bardak şekerli su veriyolarmış..babam içiyormuş bunda şeker tadı almıyorum bunda almıyorum vs..aslında hepsinde var ama adamın öyle bir tat alma duyusu var ki alamıyor şekeri ondan kaşık kaşık tatlı şerbetlerini gümletirdi..o kadar obezden sadece iki kişi öyle çıktı..ama babam şalteri bir indirir tamam biter olay..hergün işe gider gibi 7 de kalkıp 1.5 saat yürüdüler annemle..diyetini de hiç bozmadı katı diyet de yapmadılar...33 kg dile kolay..bambaşka bir adam oldu yarısı gitti valla babamın..sempatiksalakcinni

nihalll seninde fotoğraflarını gördüm tatildeyken çok hoş görünüyordun tatlım unutmadan söyleyeyim orantılı bir kilon var hiç çirkin görünmüyor olumunekankayizsmile

sen de görceksin canım bak gör..ben inanıyorum sana..kaydirigubbakcemile3

nihalll seninde fotoğraflarını gördüm tatildeyken çok hoş görünüyordun tatlım unutmadan söyleyeyim orantılı bir kilon var hiç çirkin görünmüyor olumunekankayizsmile

sağol tatlım..Evet orantılı Allahtan o avantajım var heryerim toplu..verdim mi heryerden gidiyor..

Nihalim,melocum,izlem buradasiniz

tlf. caldi dedim herhalde o ariyor hic bakmayayim bile ama sonra sesini kisayim en azindan baktim Nihalmis.

soylenecek bir sey var mi bilmiyorum arkadaslar,45 gun sonra benim dugunum var ve yasadiklarima anlam veremiyorum,aciklayacak bir mantikli lafi da mi yoktu ki mesaj bile yazmadi,aslinda onun tipik huyudur sorunlari gormezden gelip konusmadan yuzeysel birakmak.Su anda da bunu yapiyor sanirim.
is cikisima gelmedi mesaiye kaldigini dusunuyorum eger kaldiysa 21:00 de cikmistir yok kalmamis ve yanima gelmeyip ya da bir aramayi bile umursamadiysa yine disarilarda bir yerdedir sanirim son gezmelerimi yapayim diye dusunuyor.Ama beni yaraladiginin ve bazi seyler icin gec kalabilecegini hic aklina getirmiyor

canlarim laptop ta kizkardesimin isi varmis cikmam gerekiyor benim cok ani bir gelisme olursa Nihal'e mesaj gonderirim,opuyorum,ilginiz icin ayrica tesekkur ederim

melocum, tatlım geçen gün seninde resimlerine bakıyordum ewinin mutfağında bi resmin vardı, hep öyle bir evim olsun istemişimdir biliyormusun :kedi: çok heyecanlandım görünce, mutfak tezgahının ortasında büyük bir pencere hafif çıkıntısı olucak pencerenin oraya minik minik, rengarenk, çiçek saksıları koyucam, ayyy hayali bilem çok güzel, allahım bizede nasip eder inşallah, kendi ewimizi, düşünüyoruz ama, cesaretimiz yok daha eyvahedigeldismile

İşallah Alahım sana da nasip etsin canım..Biz de kiracıyız yakın zamanda da görnmüyor ev sahibi olmak valla..Bu arada melocum ben de profil resmini çok beğendim..çıtır olmuşsun resmen ..çok güzel görünüyorsun canım...kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…