zeynepcim hoş geldin cok güzel kilo vermişsin a.s.serra flatnernidam herkes burdamııı valla çok mutluyum bilgisayarıma evime kavvuştum,:))))evde olmak sizinle olmak cok güzell:)))
kızlar bakın yavrum hasta yinede burdayım ama kimsecikler yokk ya bizim takım kadar pasif ve tembel kk da bulamazsınız arkadaşlar okadar az paylaşım varki yanii lütfen biraz canlanın böyle giderse diğer gruplar hedeflerine kavuşacaklar bizse yerimizde sayıcaz yaa kızlar lütfen daha sık girin geçen gün uyarı yaptım kimse dikkate almadı lütfen birisi gönüllü şu listeleri yorum yapsın bende gelenleri kontrol edeyim işi biraz daha sıkı tutucam bu sefer yoksa halimiz yaman valla bu neyaa çok tembeliz çok takım canlama vakti geldide geçiyo bile birde baktım buradaki arkadaşlarımın çoğu buradan dahaçok diğer topiklere yorum yazıyolar herkes serbesttir ama burayı ihmall etmeyelim lütfen ben burdayımm başka bir yere gitmemmm benden özel bir kural isteğiniz yada söylemek istedğiniz birşey varsa özelde mesaj atabilir yarından itibaren işi daha sıkı tutalım ben yavrumu iyi edince daha sık burdayım ona göree herkess dikkat etsn kendine artık yaza az kaldııı
kızlar bakın yavrum hasta yinede burdayım ama kimsecikler yokk ya bizim takım kadar pasif ve tembel kk da bulamazsınız arkadaşlar okadar az paylaşım varki yanii lütfen biraz canlanın böyle giderse diğer gruplar hedeflerine kavuşacaklar bizse yerimizde sayıcaz yaa kızlar lütfen daha sık girin geçen gün uyarı yaptım kimse dikkate almadı lütfen birisi gönüllü şu listeleri yorum yapsın bende gelenleri kontrol edeyim işi biraz daha sıkı tutucam bu sefer yoksa halimiz yaman valla bu neyaa çok tembeliz çok takım canlama vakti geldide geçiyo bile birde baktım buradaki arkadaşlarımın çoğu buradan dahaçok diğer topiklere yorum yazıyolar herkes serbesttir ama burayı ihmall etmeyelim lütfen ben burdayımm başka bir yere gitmemmm benden özel bir kural isteğiniz yada söylemek istedğiniz birşey varsa özelde mesaj atabilir yarından itibaren işi daha sıkı tutalım ben yavrumu iyi edince daha sık burdayım ona göree herkess dikkat etsn kendine artık yaza az kaldııı
kıslar burdamısınız
serra cim bizde nidam la gunahini aldik kusura bakma cok gecmis olsun.. zeynepcim hos geldin sahi sen nelerelerdeydin? Handerya cim sen emzirdigin icin normalde kilo vermen lazim ama mutlaka bir yavaslama vardir. Lutfen moralini bozma olur mu? Yediklerim.
sabah: yarim dilim misir, yarim dilim koy ekmegi, 3 ad.y.zeytin, 3 ad.cerry domates
ara: 1 avuc leblebi ve k.uzum
oglen : 3 kasik lapa, 3 kasik yogurt, yarim kumru
ara: 2 kucuk peksimet, cay
aksam: 3 kasik patlican musakka, 2 kasik kiymali makarna, yarim dilim ekmek, bol salata, ufak ufak 3-4parca tavuk,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?