kızzzz..rakibe.uğramıyon kaç gündür nerelerdesin?
Aslında kızlar ben ne düşünüyorum biliyormusunuz..ya ozman mesela ben her ögün çorba yiyorum ekmek hakkımı kullanmıyorum degilmi ozman
ben bu degişimlerden anlamıyorum sanırsam:uhm:
Aslında kızlar ben ne düşünüyorum biliyormusunuz..
Diyet yapıyorum diye yediğimiz herşeyden vazgeçmekte yanlış .normal yaptığımız yemeklerden dengeli yemek bence daha mantıklı kiloları verip birdenbire eski düzene dönersek vucut yağsız tuzsuz şeylerden sonra bayram havası yapıp verdiklerini geri alır.
ekmekten hamur ve türevlerinden yüzde 80 vazgeçmek ve diğer sebze meyve ve et yemeklerinide kısmak bence kafii
tabi öylemi yapıyorum hayırr :) melocum sen ne düşünüyorsun
tabi kızlar sizede soruyorum :))
benim hep düzensiz canım evlenmeden önce ultrason filan çektirmştim su içip şiş gittim doktor karnıma bastırdıkça ben benden gitmiştim çok kötüydü fisfisfis ama bişiy çıkmadı, evlendikten sonra hiç ağrım olmuyor ama gene düzensiz ne zaman teşrif edeceği belli olmuyor kaydirigubbakcemile3 allahtan ağrıdan kurtuldum :1closedeyes: öyle bişiy olabilirmi acaba bende de :uhm:
evrelcım merhaba nasılsın dıyecegım ıyı olursun ınsaalah canım sen sankı benı anlatıyorsun evetbende senın yasadıklarını aynen yasıyorum polıkıstık over yıllardan berıdır benımde hayatımı zındana cevırdı adet duzensızlıklerımı desen kılolarmı desen sekere meyılmı desen adet oldugumda yasadıgım acı allah yardımcımız olsun verelım bu kılolarıda artık kendımıze gelelım be guzelım allah acıl sıfalar versın
canım bir dönem ben de de oluşmuştu pko ve glukophge diye bir ilaç vermişti doktor bu hem yumurta oluşumunu düzenliyor hem şeker direncini kırıp halsiz kalmayı önlüyormuş ayrıca yan etkisi hafif mide bulantısı yaparak yemek yemeyi engelliyordu.bunu vermedi mi?
güldal ve evrelll opolikistik arkadaşlarım benimm
çok kötü bir şey ve zayıflamaya aengel aslınd abiliyorsunuz dgeilmi benimdüzneislikler evlendikten sonra artıtı dogumda düzelir dedigler ama yok hala aynı 41. günüm adet olamadım şu danalarım emmeyi bıraksa farlutal kullanıcam 6 ay boyuncaaaa her ay bıktım düzensiz adet olmaktan iişkinliktennn
umarım en kısa zamanda kurtuluruz
çocuk istediign zamnda problem oluyor
ben bal tarçın ve çörekotu kürüne başladım yenidenn yumurta oluşumuda etkiliyor
tavsiye edeirm sizlerede
Diyet yapıyorum diye yediğimiz herşeyden vazgeçmekte yanlış .normal yaptığımız yemeklerden dengeli yemek bence daha mantıklı kiloları verip birdenbire eski düzene dönersek vucut yağsız tuzsuz şeylerden sonra bayram havası yapıp verdiklerini geri alır.
ekmekten hamur ve türevlerinden yüzde 80 vazgeçmek ve diğer sebze meyve ve et yemeklerinide kısmak bence kafii
İyi ki paylaşmışım bu durumu da sizlerle. Benle aynı dertten müzdarip bu kadar arkadaşımın olacağını düşünmemiştim hiç.
Çok kötü hissediyorum ben yine, her adet dönemimde olduğu gibi, bu artan iştah ve yememdeki kendini bilmezlik çok ama çok canımı sıkıyor. İnşallah atlatırız bu zamanları ve sağlığımıza kavuşuruz bir şekilde.
Teşekkür ederim yazdıklarınız için...
Bu arada, Melocum dediğin ilaç hiç verilmedi bana. Aynı zamanda doğum kontrolü sağlayan ilaçlar yazılmıştı. Benim bu hastalık süregelen bir durum, yani regl olduğum ilk günden beri bu hastalığı çekiyorum, belki bu yüzden verilmemiştir. Ama diğer yazılanları da satın almayı hiç düşünmedim, kilo vereyim de bir hayırlısıyla hala beni rahatsız etmekte ısrar ederse, o zaman başka bir yol deneyeceğim...
neyse kızlar çatlatmam gereken yumurtalar var hoşçakalın :jeyyar:
evrelim anladıgım kada:gitme:rıyla sneinde düzensiz adtleirn
ben tarçın çörek otu ve bal karışımı yiyoum sabahlarıı yumurta oluşumu ve çatlaması için ii geliyor
bu arada ben açımmmmmmmmmakannehir
selma'cım,melocum...sağolun,şu an teselliye mi ihtiyacım var yoksa gerçekleri mantıklı bir şekilde birilerinin yüzüme vurmasına mı bilmiyorum,ama kötüyüm işin kötüsü sizlere karşı mahcubum.Ben buraya ne heveslerle başlamıştım,ne paylaşımlarda bulunuyordum,ben güzel bir gelin olmak amacıyla gelmemişmiydim buraya.... :sinifsinif: gerçi kilo vermemde bir sıkıntı yok sanırım,ölçülerim de 2 cm.lik incelme olmuş yine,dün söylediğim gibi pantolonumu giyebildim falan ama ben sıkıntılarımı bertaraf edip sizlerle amacım doğrultusun da paylaşım yapmak istiyorum,istiyorum ki diyet menüm hakkında fikir alayım.Sıkıntı yaşayıp,sorunlu bir mesaj yazmak istemiyorum ama herşeyin üst üste gelmesi de beni iyice bunalttıkimbilir belki de tamamen resetlemeliyim yaşamımı,sizlere de mahcubum dedim ya mecbur musunuz burada sürekli diyet,sağlıklı beslenme dışında bir şeyler dinlemeye ama boşaltmalıyım artık içimdekileri.Çevremde ki insanlarla paylaşamıyorum :sinifsinif:
içimde şu anda bir ateş var gibi tarif edemiyorum,işteyim ama gelin siz bana sorun burada nasıl duruyorum diye öyle kötüyüm ki
nişanlımla pazartesi gününden tlf.larını kapatıp dışarda olması ve gece eve 00:00 da gelmesi ile ilgili bir sorun yaşadık,dün sabahtan başlayıp en son beni 17:25 te aramış ve tlf.larım sessize aldığım için açmamıştım sonra bayağı kırgın olduğumu belirtici bir msj yazdım.mesaja cevap vermedi ve aramadı da gece ben de aramadım.Bu sabah oldu beni sabah 8:30 da aradı ama yine böyle sanki hiç sorun yokmuş gibi davranıyor dedim mantıklı bir açıklaman varsa ara beni yoksa arama.Bu tamam aşkım akşam iş çıkışı yanına geleceğim anlatacağım konuşacağız ama hala böyle rahat yani neyse kapattık ben işe geldim saat 10:00 da babası beni aradı,bana ne dedi biliyor musunuz.Kızım Nedim gece eve gelmedi,nerde olduğunu biliyor musun,iş tlf.unu bana verir misin.O an beynimden vurulmuşa döndüm,nasıl böyle elim ayağım titredi,nefes alamıyorum zannettim.Olaya bak ya ben adamdan pazartesi günü için mantıklı bir açıklama beklerken o dün gece eve bile gitmemiş.Ve babası beni aramasa benim bundan haberim bile olmayacak.Söyleyin bana ben şimdi ne düşünmeliyim ne yapmalıyım,nasıl bir yol izlemeliyim.Akşam iş çıkışıma gelecekti tabi hala gelirse çünkü ben babasıyla konuştuktan sonra okkalı bir mesaj yazdım(
işte gelirse akşam nasıl davranmalıyım,şu an beynimden neler geçiyor size anlatamam çok kötüyüm çokkkk
az önce aradı yine ama açmadım,ne söyleyecektim ki açıp,kafamı toparlayamıyorum((
bu işin suyu çıktı,yüzüğü falan çıkardım,o kadar yabancı hissediyorum ki şu an onu kendime,o yüzüğü parmağım da görmek bile istemiyorum .Aklıma neler neler geliyor................ o adam benim 45 gün sonra eşim olacak sözde ama ben dışarda neler karıştırıyor bilmiyorum
evrelim anladıgım kada:gitme:rıyla sneinde düzensiz adtleirn
ben tarçın çörek otu ve bal karışımı yiyoum sabahlarıı yumurta oluşumu ve çatlaması için ii geliyor
yok canım benim bebeğim..geçen haziranda evlendim ben..doğru diyorsun da tatlım ne bileyim ya gözünde çok büyüyor insanın bu kilolar..
bir tek insan yemeyen babam bile 56 yaşında 33 kg verdi gözümle de gördüm aslında:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?