80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya ozman mesela ben her ögün çorba yiyorum ekmek hakkımı kullanmıyorum degilmi ozman

ben bu degişimlerden anlamıyorum sanırsam:uhm:
Aslında kızlar ben ne düşünüyorum biliyormusunuz..

Diyet yapıyorum diye yediğimiz herşeyden vazgeçmekte yanlış .normal yaptığımız yemeklerden dengeli yemek bence daha mantıklı kiloları verip birdenbire eski düzene dönersek vucut yağsız tuzsuz şeylerden sonra bayram havası yapıp verdiklerini geri alır.
ekmekten hamur ve türevlerinden yüzde 80 vazgeçmek ve diğer sebze meyve ve et yemeklerinide kısmak bence kafii

tabi öylemi yapıyorum hayırr :) melocum sen ne düşünüyorsun

tabi kızlar sizede soruyorum :))

canım ben kesinlikle katılıyorum sana ben böyle verdim inan o kadar fazla yememem rağmen yinede aşırı geri almamdım 4.5 kg cik (azda sayılmaz hanii) ben öncede bi bıraksam 2 katı geri aldım ama bu şekilde her şeyden yiyeyerek verince daha iyi oturuyor her şeyyy

ıyi ki paylaşmışım bu durumu da sizlerle. Benle aynı dertten müzdarip bu kadar arkadaşımın olacağını düşünmemiştim hiç.

Çok kötü hissediyorum ben yine, her adet dönemimde olduğu gibi, bu artan iştah ve yememdeki kendini bilmezlik çok ama çok canımı sıkıyor. ınşallah atlatırız bu zamanları ve sağlığımıza kavuşuruz bir şekilde.

Teşekkür ederim yazdıklarınız için...

Bu arada, Melocum dediğin ilaç hiç verilmedi bana. Aynı zamanda doğum kontrolü sağlayan ilaçlar yazılmıştı. Benim bu hastalık süregelen bir durum, yani regl olduğum ilk günden beri bu hastalığı çekiyorum, belki bu yüzden verilmemiştir. Ama diğer yazılanları da satın almayı hiç düşünmedim, kilo vereyim de bir hayırlısıyla hala beni rahatsız etmekte ısrar ederse, o zaman başka bir yol deneyeceğim...

keisnlikle öyle tülaycımm
zaten azda ols ahepsini yiyoruz bacım bizlerr

evrelim anladıgım kada:gitme:rıyla sneinde düzensiz adtleirn
ben tarçın çörek otu ve bal karışımı yiyoum sabahlarıı yumurta oluşumu ve çatlaması için ii geliyor

bu arada ben açımmmmmmmmmakannehir

ewet canım çok haklısın şu kof kilolardan bir kurtulalım da dengede tutmak için kilomuzu biraz daha esnek oluruz diye düşünüyorum yiyecekler konusunda :hulya:

bu arada duan için teşekkür ederim tatlımm amiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnn :kedi:

neyse kızlar çatlatmam gereken yumurtalar var hoşçakalın :jeyyar:

öhöömmmm öhöömmm hadi bakım kolay gelsin :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

bende aynı durumdayım 35 gün filan geçti sanırım regl olmadım daha kocaman bir göbek çıktı onun mu etkisi var bilemiyorum bilmiyorumkismile doğum yaptım halaa düzene giremedi yaa :gitme:

kaydirigubbakcemile3 ideal kiloma düşünce neyle meşgul olurum acaba diye düşünüyorum yaa bu konuyla kafam o kadar meşgul kii :hulya:

bebeğim azıcık büyük olsa arkama bilem bakmadan iş bulurum kendime ama, bide diyorum bu kadar alıştım ewe rahata bu rahatlığı ararmıyım acaba, bi yere misafirliğe gittiğimde bilem ewe zor atıyoruz kendimizi :gitme:

tülaycığım ben yatıyorum tatlım allah rahatlık versin sanırım sayfan açık kaldı yada geçmişi okuyorsun öptümm opuyorumnanaktan

Adaercim, çok üzüldüm inan durumuna.

Yazdıklarını okurken hep, kendimi senin yerine koyup acaba ben ne yapardım onun durumunda diye düşündüm. Tabii şu an konumum itibariyle senin ya da nişanlı bir insanın perspektifinden bakamıyorum olaya, tüm gücümle empati kuruyorum, düşünüyorum, taşınıyorum.

Çıkardığım sonuç belki çok tek-taraflı, belki çok feminist gelecek ama, ben sana kızmanda, sinirlenmende kesinlikle hak veriyorum.

ınsan böyle anlarda, karşısındakini, olayları, koşulları durmadan sorgulamaya başlıyor ve kendini görmezden geliyor. Ya da dönüp dolaşıp hatayı kendinde saptıyor.

Keşke daha farklı davransaydım, baştan ipleri sıkı tutsaydım diye...

Bu bahsettiğin olay, anladığım kadarıyla köksüz birden bire gelişmiş ve sebepsiz yere senin aleyhinde gelişmiş. Zaten bu olayların böyle gelişmesi için hiçbir mantıklı sebep olamaz. Sana düğününe 45 gün kala, parmağındaki yüzüğünü sorgulatmayı hak-ettirecek ne yaşatmış olabilirsin ki karşındakine? Bu kadar mutluyken, bu kadar hevesliyken, bu denli güzel beklentiler içerisindeyken hem de...

Canım ne olur üzme kendini, kendi açıdan da düşünmeye son ver. Sen kendini ve sorunu en iyi şekilde ifade etmişsin nişanlına, şimdi sahne onun. Ben tüm kalbimle, nişanlının güzel bir performans sergileyip bu hatasını telafi edeceğine inanıyorum. Ve biliyorum ki sonuçta eskisinden daha iyi olacaksınız. Eğer bu süreci en iyi şekilde ve "öğrenerek" atlatırsanız, bir daha aynı şeyin yaşanma olasılığının da önüne geçmiş olacaksınız.

Şayet inancım boş çıkarsa ve nişanlın bu konuda üstüne düşeni yapmayıp hayatına devam ederse, sen de aynısını yap. Böyle de olmalı zaten. Ama lütfen bugün "her ne yaşadıysan" unutma Adaercim. Unutmak senin ilişkide bugünkü konumunu oldukça geriye götürür ve sonra bir bakmışsın her türlü noksanlığı kapatan aşırı tevazu sahibi bir insan olup çıkmışsın istemeden...

Sen çok tatlı ve çok güzel düşünen birisin, bunu sen de biliyorsundur eminim. Karşındaki dün erkek arkadaşın, bugün nişanlın ve ileride kocan olabilir, hayatında senin istediğin herhangi bir rolü alabilir ama hiçbir şekilde senden ve fikirlerinden önemli olamaz bu da bir gerçek!

Gelişmelerden mutlaka haberdar et canım, herşey gönlünce olsun inşallah...

Son düzenleme:
selam kızlar geçmiş çok birikmiş ya ..oysa 1 gün katılmadım aranıza.
benimde herşey yolunda..
sabah güzelce kahvaltım ıettim

bitki çayı
1 yumurta
kibrit kutusu kadar peynir(bu tabire sinir olurdum ama gerçekten kibrit kutusu başka nasıl tarif edilebilir ki boyutu)
4 zeytin
dereotu

arada 1 elma

öğlen
yulaflı 1 kase yoğurt

akşama kadar da domates,yeşil çay ,form bisküvi ..
akşam 7 de mercimek yemeği ve pazı yoğurtlaması...

az önce bir elma daha yedim ama galiba yatmadan bir domates yiyeceğim bugün sirkeli su içmedim iştahım açık gibi..

ızlemcim allah rahatlık versin canım sayfa açık kalmış .görüşürüz yarın herkese iyi geceler öpüldünüz ..

evrelim anladıgım kada:gitme:rıyla sneinde düzensiz adtleirn
ben tarçın çörek otu ve bal karışımı yiyoum sabahlarıı yumurta oluşumu ve çatlaması için ii geliyor

Canım teşekkürler bu formül için, mutlaka deneyeceğim. Bir ara soğan suyu duymuştum... Bu yazdığın ondan çok daha iç-açıcı duruyor, sağol...:)

Hahahahahahaha... Bayıldım bu deyişe Elimphia.
Çalıyorum bu esprini, şimdiden haberin olsun :)

ya kızlar bende güldal gıbı ısımlerınızı aklımda tutamıyorum kafam cok dulu kafamda kırk tılkı var galıba bır türlü bılemıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…