bir gelişma olursa haber veririm Nihalim şimdilik sessizlik hakim
soylenecek bir sey var mi bilmiyorum arkadaslar,45 gun sonra benim dugunum var ve yasadiklarima anlam veremiyorum,aciklayacak bir mantikli lafi da mi yoktu ki mesaj bile yazmadi,aslinda onun tipik huyudur sorunlari gormezden gelip konusmadan yuzeysel birakmak.Su anda da bunu yapiyor sanirim.
is cikisima gelmedi mesaiye kaldigini dusunuyorum eger kaldiysa 21:00 de cikmistir yok kalmamis ve yanima gelmeyip ya da bir aramayi bile umursamadiysa yine disarilarda bir yerdedirsanirim son gezmelerimi yapayim diye dusunuyor.Ama beni yaraladiginin ve bazi seyler icin gec kalabilecegini hic aklina getirmiyor
SABAH bır dılım ekmek bır yumurta bır domates yarım salatalık bıraz peynır labne
ARA YOK
ÖGLEN ıspanak ve mantar kavurması bır bardak ayran bıraz tavuk
ARA ıkı üç catal kabak tatlısı ve bır fıncan neskafe
AKŞAM balık dört dılım tam buday ekmegı
selam arkadaşlar bende 86 kiloyum ve diyete başladım bugün 3. günüm KK da dolaşırken burayı buldum ve bayıldım dostluğunuzda paylaşımlarınızda çokk güzel bende katılmak isterim
merhaba bnde zayıflamak istiyorum. bir türlü olmuyor. umudumu artık kaybetmek üzereyim. 85 kiloyum daha 25 yaşındayım. eskisi gibi zayıf ve güzel olmak istiyorum. lütfen bana yardımcı olunnnn.
günaydin zilan masum
nasilsiniz?
ben sizle tanisamadim henüz sanirim?
yaslar kac?
ortim kahvaltı süper günaydın bu arada bende yapıcma şu acı ezmedne biber salçasıyla ama
melocum ne sorucam
mantar çorbası var bugün medüde yiyim mi orti
süt,un ,accık irmik var içerisinde çok mu kalorili olur
bide et yeirne geçermi yedigim mantrlar
günaydın şeker tanışalım ohalde
ben banu
27 yaşındayımmm 6 yıllık evliyim 18 aylık ikiz bebişleirm var
yarışmacı ark. başarılar dilerimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?