günaydın kızlar..ben sabah inanılmaz ağrılarla uyandım..boynum sırtım heryerim tutulmuş kasılmış..berbat durumdayım ya çok canım yanıyor..ilaç verdi dr şimdi sabah da dolgit sürdüm saç kurutma makinesinde ısıttım falan ama ..birazcık açıldı gibi..
günaydın kızlar..ben sabah inanılmaz ağrılarla uyandım..boynum sırtım heryerim tutulmuş kasılmış..berbat durumdayım ya çok canım yanıyor..ilaç verdi dr şimdi sabah da dolgit sürdüm saç kurutma makinesinde ısıttım falan ama ..birazcık açıldı gibi..
tülaycım ortim dün bende seni merak ettim.meger koşuşturman varmış.güle güle kirlet evini tatlım.yarını çok merak ediyorum inşallah güzel netice alırız canım.maalesef bu hafta hiç spor yapamadım yaa :sinifsinif:
kızlar tam 1 saattir uğraşıp başardım kahvaltım yukarıdaki gibi ama önemli olan şu
yukarıda gördüğünüz ekmek diyetisyen hesabına göre 1 ekmek ona göre..
Denizcim bana maille geldi izleyemiyorum o programı...
ben hiç iyi sonuç beklemiyorum valla kızlar bu sabah tartıldığımda artıydım..p.tesiden beri hiç bozmadım ama hiç spor da yapmadım..yarına kadar nolcak bilmiyorum..bu arada ben sonucu handeryaya sms atarım çünkü ben sabah yolcuyum şehirdışında eğitimim var c.tesi akşam dönücem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?