ben uzun zaman sonra dün akşam koşu bandının tozunu aldım...))) 45 dkkaydirigubbakcemile2 yaprak dökümünü izlerken iyi oldu...bende evde oldugum bi gün izlemiştim canım.spor olayı maalesef bendede yok senağlama.yaa bir türlü başlayamadım.dün akşamda annemdeydik eve geç gelince ses çıkar diye yine yürüyemedim bandda.zaten çokta yorgundum.inşallah nihalcim beklediğin gibi olmaz yarın baskülün sana bi süpriz yapar.:Saruboceq: bakalım ben ne çıkacagım.bugün tartılmamak için kendimi zor tuttum.kendime söz verdim zırt pırt tartılmayacagım diye vereliniortak
canım iyiyim demek gelenek olmuş...sen nasılsın?yagmurgözlü nasılsın?opuyorumnanaktan
bende seni özledim şeker..güzel haberlerini bekliyorum kulağım sende..))yağmurgözlüm özledim seni ya kaçgündür denk gelemedik
adacım neoldu canım yoluna girdimi herşey :Saruboceq:
semacım özlettin kendini çok mu yogun çalışıyorsun şeker olumunekankayizsmile
slm güzeller nasılsınız kilolar ne alemde verebildinizmi ben malesef 79 oldum
size bişey sormak için geldim aslında marankinin kozmik beden temizliği hakkında bilgisi olan ve ya yapan varmı
size bişey sormak için geldim aslında marankinin kozmik beden temizliği hakkında bilgisi olan ve ya yapan varmı
yok be canım yoğun değilim...şu bildiğin konu hala canımı sıkıyor...konuşmuyorum şimdide binbir özür affet konuş diye peşimde-tatlicadiarzu-akannehir
nerelerdesin sen kaçak önce hesap ver bakalım kaydirigubbakcemile bizden ayrı kalırsan öyle olur işte :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
kızlarrrr bir kaçak yakaladım...)) asuuu sen nerdesinnn şekerklava: klava: klava:
ahmet marankinin sitesine gir canım orda bulursun...ben yapmadım...bir bilgim yok..
biz sana demedik mi gülüm gitme bak alırsın diye.klava:.nasılsın nasıl keyifler canım??
nerelerdesin sen kaçak önce hesap ver bakalım kaydirigubbakcemile bizden ayrı kalırsan öyle olur işte :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
kızlarrrr bir kaçak yakaladım...)) asuuu sen nerdesinnn şekerklava: klava: klava:
ahmet marankinin sitesine gir canım orda bulursun...ben yapmadım...bir bilgim yok..
biz sana demedik mi gülüm gitme bak alırsın diye.klava:.nasılsın nasıl keyifler canım??
bizdeki karşılamaya bakarmısınız..) ne eli maşalıyız hee...)):roflol::roflol::roflol:
ayyy narin çok pis depresyona filan girdim yanii bildiğin gibi değildim o yüzden biraz uzaklaşmak istedim olumunekankayizsmile
78de çakılı kaldım resmen geçen hafta ankaraya annemin yanına gittim bu 1 kiloyu ordan getirdim yoksa 78de sabittim
bizdeki karşılamaya bakarmısınız..) ne eli maşalıyız hee...)):roflol::roflol::roflol:
hoşgeldınız a.s.selam arkadaşlar bende 86 kiloyum ve diyete başladım bugün 3. günüm KK da dolaşırken burayı buldum ve bayıldım dostluğunuzda paylaşımlarınızda çokk güzel bende katılmak isterim
evrel bende cok sık bu duyguları yaşıyorum CADIARZUDiyette 7.Haftayı bitirmek üzereyim ve bu süre zarfında bir kere olsun ne kilom hakkında ne de, yediklerim hakkında gerçek olmayan birşey söylemedim. Yine aynı şeyi yapmaya devam edeceğim.
Bunu yazıyorum çünkü içimden yalan söylemek geçmiyor değil... Bu haftam hatalarla dolu ve Cuma günü kuvvetle muhtemel "artıda" çıkacağım. Bunda yediklerimden ziyade regl olmamın da etkisi var büyük ölçüde hem de.
Belki de "nasılsa regl'im bu hafta koy gitsin" mantığına bürünüp yedim o kadar şeyi, belki de sıkıldım, tükendim, bıktım, yoruldum, ya da en kötüsü kilo vermekten vazgeçtim!
Yememin, böyle doymak bilmeden yememin başka ne gibi nedenleri olabilir acaba?
Özlem...? Evet, bütün o yağlı, kalorili şeyleri özlemiş olabilirim ki öyle de gerçekten. Hep aklımdalardı ama bir şekilde beynimi terbiye edebiliyordum, canımın çekmemesini sağlayabiliyordum.
Şimdi ne değişti de, ayaklarım bir pizza restaurantında geri geri gitmiyor artık?
Sabah tabii ki de aklımda diyetimi bozmak gibi bir düşünce yoktu. Sirkeli suyumu içtim. "Bugün de mi peynir-ekmek yiyeceğim" diye düşünürken Nes-fit gözüme çarptı. Bir kaseye boşaltıp üstüne de yarım-yağlı süt ilave ettim. Ve doyarak ayrıldım sofradan.
3 Saat sonra 1 Muz yedim, halsiz ve hasta olduğumdan iyi geleceğini düşündüm, uzun zamandır yemiyorum nasıl olsa diyerek de kendimi avuttum.
1 Saat sonra da, dışarı çıkmadan evvel 7 kaşık tavuklu bulgur pilavıyla yoğurt kaşıkladım. Bu esnada saat öğlen 12ydi.
Öğleden sonra 4'de inanılmaz acıktım, dışarıda olduğum için ara öğün yapamadım ve yemek yeme isteğim çok daha ağır bastı. Akşamları kursa gittiğim için beynimi de beslemem lazımdı ve yemek yemeye karar verdim. Ve bilinmeyen bir sebeple pizzacıya gittim.
Nedenini gerçekten bil-mi-yor-um!
Bilen varsa lütfen söylesin. Aynı durumu önceden yaşayıp da sonradan "aaa demek ki bundanmış" diyen...
Canım hiç de pizza istemiyordu halbuki, hele fırında elma-dilim patates hiiiiiç! O anda ızgara tavuk yesem de doyacaktım, köfte ya da salata seçsem de beni tatmin edecekti ama yap-a-ma-dım... Maalesef.
Sonra "bugün bitti artık" moduna girdim.
Fondüye saldırdım. Yazık ki, ondan da tat almadım. Akabinde, yeni çıkan brownili çikolatalardan aldım. Hep denemek istiyordum zaten bundan da uygun zaman olamazdı, en azından bir daha diyet bozmak zorunda kalmazdım brownie için.
Tekli paket yokmuş, ama ben yine de aldım ve paketin içindeki 3 çikolatayı da yedim.
Bunlardan başka da birşey yemedim sanırım.
Mücadele edecek gücüm kalmadı.
Fiziksel olarak kolumu kaldıracak ta'katim yok, düşüncelerim de anafor halinde dönmekten yoruldu.
Hiçbirşey hissetmiyorum.
Diyetmiş, kiloymuş, hedefmiş, amaçmış. Cık!
Hiçbiri yok gözümde.
Eskiden olsa, "tamam yaptım bir kaçamak ama yarın telafi edeceğim hiçbirşey yemeyeceğim" der, bir nebze rahat uyurdum.
Ama şimdi uyuyayım ve bir daha kalkmayayım istiyorum. Ne yediğimi, ne yiyeceğimi düşünmek istemiyorum. Yine bir peri bekler oldum, gelsin ve değneği ile beni istediğim görünüme kavuştursun, ben kılımı bile kıpırdatmadan.
Çok özür dilerim arkadaşlarım, böyle karamsar, kötü ve güdüleyici olmayan bir yazı yazdığım için. Belki de burası hiç yeri değil. Sonuçta buraya motive edilmek için geliyoruz, böyle sıkıntılı şeyler okuyup of-puf çekmek için değil biliyorum ama dayanamıyorum.
İçimdekileri bir an önce dökmek, yazmak ve paylaşmak istiyorum. Ne bileyim belki bu şekilde, ruhumdaki kasvet de dağılmış olur. Silkelenip kendime gelirim. Hiç de inanasım gelmiyor, sahiden de düzelebilir miyim bu kadar yoldan çıkmışken?
hoşgeldınız a.s.merhaba bnde zayıflamak istiyorum. bir türlü olmuyor. umudumu artık kaybetmek üzereyim. 85 kiloyum daha 25 yaşındayım. eskisi gibi zayıf ve güzel olmak istiyorum. lütfen bana yardımcı olunnnn.
erkeklerin hepsi umursamazzz
öldürürüm valla beni aramazsa,... bukadar rahatligi nerden cesaret ediyorr... e$i olacaksin, sorumlulugunu bilsin demi... hep böle kavgalar nedense evlilik öncesi olur sinir olur insan.
üzülme canimmm. oluruna birak, tavrini koyyy. herseyin hayirlisi ablam
selma ablam merhaba, menünü takip ediyorum hep, sende benimkini et destek olalim birbirimize.
menün süper ama aksam 4 dilim cokkk... 1 tane neyine yetmedi ablacim kaydirigubbakcemile3
aylıncım ben ekmeksız balık yıyemıyorum mıdem bulanıyor o yüzden canım
hosgeldinizzz, tabiki katilabilirsinizz...
her cuma kilo bildirimi var, sabah ac karni wc cikip ve kiyafetsiz takisiz :)
yarin kilonunu su sekilde yazin:
simdiki kilom: ...kg
mart sonu hedefim:....kg
toplam hedeflenen:......kg
kilo verdiginizdede su sekilde:
gecen hafta kg: ....kg
simdiki kg: ......kg
giden kg: .....kg
mart sonu hedefim: .....kg
basarilar
ve hergün yediginiz herseyi yazicaksiniz
süpersın aylın bende senın yedıklerını takıp edıyorum hadı bakalım ben büyük ıhtımal yarın sabıt yada artıyım dıye düşünüyorum bakalım artıkdünkü menüm:
sabah:
1 dilim k. ekmegi peynirli
1 yogurt
öglen:
1 dilim k. ekmegi peynirli
1 kagse salata, yogurt sosuyla
ara:
1 yogurt
aksam:
1 kagse pirincli havuclu tavuk corbasi
5 catal patates salatasi (mayonezlisinden malesef) :)
ama menüm süper sanirim?
yarim saat kosu bandi, ama baya terledim hizli yaptim ve tepeye cikar gibi yükselttim.
ve 2 l su
:sinifsinif: öle oldu galiba ama epeyyyce enerji topladım
DİYET REJİM kelimelerinden uzaklaşmak iii geldi
sen nasılsın nihalcim
selam aylın alperenım
ayyy narin çok pis depresyona filan girdim yanii bildiğin gibi değildim o yüzden biraz uzaklaşmak istedim olumunekankayizsmile
78de çakılı kaldım resmen geçen hafta ankaraya annemin yanına gittim bu 1 kiloyu ordan getirdim yoksa 78de sabittim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?