80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben uzun zaman sonra dün akşam koşu bandının tozunu aldım...))) 45 dkkaydirigubbakcemile2 yaprak dökümünü izlerken iyi oldu...
yagmurgözlü nasılsın?opuyorumnanaktan
canım iyiyim demek gelenek olmuş...sen nasılsın?
yağmurgözlüm özledim seni ya kaçgündür denk gelemedik
bende seni özledim şeker..güzel haberlerini bekliyorum kulağım sende..))
adacım neoldu canım yoluna girdimi herşey :Saruboceq:

semacım özlettin kendini çok mu yogun çalışıyorsun şeker olumunekankayizsmile

yok be canım yoğun değilim...şu bildiğin konu hala canımı sıkıyor...konuşmuyorum şimdide binbir özür affet konuş diye peşimde-tatlicadiarzu-akannehir

slm güzeller nasılsınız kilolar ne alemde verebildinizmi ben malesef 79 oldum
size bişey sormak için geldim aslında marankinin kozmik beden temizliği hakkında bilgisi olan ve ya yapan varmı

nerelerdesin sen kaçak önce hesap ver bakalım kaydirigubbakcemile bizden ayrı kalırsan öyle olur işte :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:

size bişey sormak için geldim aslında marankinin kozmik beden temizliği hakkında bilgisi olan ve ya yapan varmı

kızlarrrr bir kaçak yakaladım...)) asuuu sen nerdesinnn şekerklava:klava:klava:

ahmet marankinin sitesine gir canım orda bulursun...ben yapmadım...bir bilgim yok..

nerelerdesin sen kaçak önce hesap ver bakalım kaydirigubbakcemile bizden ayrı kalırsan öyle olur işte :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:

ayyy narin çok pis depresyona filan girdim yanii bildiğin gibi değildim o yüzden biraz uzaklaşmak istedim olumunekankayizsmile
78de çakılı kaldım resmen geçen hafta ankaraya annemin yanına gittim bu 1 kiloyu ordan getirdim yoksa 78de sabittim

ahmet marankinin sitesine gir canım orda bulursun...ben yapmadım...bir bilgim yok..

eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileŞeniz
canım oraya girdim birsürü de yorum var ama tanıkdıkların yorumunu almak istediğim için size sordum

biz sana demedik mi gülüm gitme bak alırsın diye.klava:.nasılsın nasıl keyifler canım??

biz sana demedik mi gülüm gitme bak alırsın diye.klava:.nasılsın nasıl keyifler canım??

bizdeki karşılamaya bakarmısınız..) ne eli maşalıyız hee...)):roflol::roflol::roflol:

sıkma canını güzelim bak melocum da 2 aydır sabitti geçen hafta bir haftada 1.7 kg verdi..sık dişini..

selam arkadaşlar bende 86 kiloyum ve diyete başladım bugün 3. günüm KK da dolaşırken burayı buldum ve bayıldım dostluğunuzda paylaşımlarınızda çokk güzel bende katılmak isterim
hoşgeldınız a.s.
evrel bende cok sık bu duyguları yaşıyorum CADIARZU
merhaba bnde zayıflamak istiyorum. bir türlü olmuyor. umudumu artık kaybetmek üzereyim. 85 kiloyum daha 25 yaşındayım. eskisi gibi zayıf ve güzel olmak istiyorum. lütfen bana yardımcı olunnnn.
hoşgeldınız a.s.

süpersın aylın bende senın yedıklerını takıp edıyorum hadı bakalım ben büyük ıhtımal yarın sabıt yada artıyım dıye düşünüyorum bakalım artık
:sinifsinif: öle oldu galiba ama epeyyyce enerji topladım
DİYET REJİM kelimelerinden uzaklaşmak iii geldi
sen nasılsın nihalcim

Şeniz Şeniz Şeniz

ahh canım bende uzun zaman 76 da çakıldım.bıraktım rejimi doktoru.şubat ayında.geçen hafta haftanın yüz karası seçildim o bile kesmedi beni bu pazar 77 ye çıktım.tekrar bu pazartesi başladım.bu sefer niyetim yok bırakmaya bu işin yakasını.senide tebrik ederim canım ne güzel sende başlamışsın tekrardan kaydirigubbakcemile5

bizdeki karşılamaya bakarmısınız..) ne eli maşalıyız hee...)):roflol::roflol::roflol:

haikaten yaa kızcagız geldigine geleceğine pişman olacak :roflol:

ben bu hafta yine nescefeye dadandım.halbuki doktorum yasaklamıştı.sadece tek şekerli türk kahvesi vermişti.bugün son kez içtim.birdaha agzıma sürmeyeceğim inşallah :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…