ben yemege gidiyorum şekerler görüşürüz
ben bu hafta yine nescefeye dadandım.halbuki doktorum yasaklamıştı.sadece tek şekerli türk kahvesi vermişti.bugün son kez içtim.birdaha agzıma sürmeyeceğim inşallah :1no2:
bugünkü menümüde yazayım.
sabah uyanınca :1 bardak y.yaglı süt
kahvaltı :2 dilim k.ekmeği , peynir , 3zeytin , yeşilçay
ara : 1nescafe +3 kayısı kurusu(çok gereksiz bir araydı sırf sıkıntıdan)
öğle : 1 tabak nohut yemeği , 4 kaşık pilav ,çok az turşu
ara : yeşilçay +yarım paket d.bisküvi
ara : elma
akşam :sebze yemeği , belki az tavuk haşlaması ,salata
ara : elma
minecim benim yeni haberim oldu ya şu senin rahatsızlığından bir dr a daha git bakalım belki başka şey der bak beni de korkuttun şimdi ben de yaşıtım senle bende çocuk da yok..çok geçmiş olsun canım ya haberdar et bizi.
narincim menün güselde sanki kalsuyumu az alıyorsun gibi geldi bana
dün kadın doğuma gittim muayene etti sorular sordu ve eski tahlillerime yani kardiyoloğun bakıpta menopğoza giriyosun dediği tahlillere baktı bunlarla bişey söylemek zor dedi yeni tahliller istedi FSH LH Prolaktin falan gelecek ay onları vercem. ve benim gördüğüm kadarıyla %80 menopozla bir alakan yok herşey gayet iyi görünüyor dedi yinede tahlilleri görelim dedi. valla bende şaşırdım kime inanacağımı 2 günde ömrümün 5 yılı gitti sanki ama şuna karar verdim menopozla bir alakam yoksa da ikinci bebeği yapcam nolur nolmaz kaydirigubbakcemile3 bu zamana kadar hep kilo vereyim diye bekledim vermek yerine ha bire alıyorum 75 kiloydum biraz kilo verip bebek yapıyım dediğimde şimdi 85 oldum bu işte bir terslik var CADIARZU
dün kadın doğuma gittim muayene etti sorular sordu ve eski tahlillerime yani kardiyoloğun bakıpta menopğoza giriyosun dediği tahlillere baktı bunlarla bişey söylemek zor dedi yeni tahliller istedi FSH LH Prolaktin falan gelecek ay onları vercem. ve benim gördüğüm kadarıyla %80 menopozla bir alakan yok herşey gayet iyi görünüyor dedi yinede tahlilleri görelim dedi. valla bende şaşırdım kime inanacağımı 2 günde ömrümün 5 yılı gitti sanki ama şuna karar verdim menopozla bir alakam yoksa da ikinci bebeği yapcam nolur nolmaz kaydirigubbakcemile3 bu zamana kadar hep kilo vereyim diye bekledim vermek yerine ha bire alıyorum 75 kiloydum biraz kilo verip bebek yapıyım dediğimde şimdi 85 oldum bu işte bir terslik var CADIARZU
selamlar nasilsiniz bakalim minecim denizcim sizi goruyorumnasilsiniz
gununuz nasil geciyor
Yani sifonu çekmeden klozet kapağını kapatmazsanız milyonlarca iğrenç
bakteriler banyonun heryerine havlumuzdan diş fırçamıza kadar her yere
yerleşiyorlar...
hemen moralini bozma tatlım...kızlar bu hafta hiç kilo veremedim sadece 500gr çok moralim bozuk
aynen aynen...yarın akşam annemlerde kalacağım....yeyeyeyeyeyeyehaftasonu yaklaştıkça benim korkularımda başlıyor eyvahedigeldismile haftasonu tüm düzenim altüst oluyor.inşallah bu haftasonu aynı şeyleri yaşamam
hemen moralini bozma tatlım...
bir hafta daha bekle daha sonra diyet listeni birlikte gözden geçirelim bence...
doktora gitmişmiydin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?