80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugünkü menümüde yazayım.

sabah uyanınca :1 bardak y.yaglı süt

kahvaltı :2 dilim k.ekmeği , peynir , 3zeytin , yeşilçay

ara : 1nescafe +3 kayısı kurusu(çok gereksiz bir araydı sırf sıkıntıdan)

öğle : 1 tabak nohut yemeği , 4 kaşık pilav ,çok az turşu

ara : yeşilçay +yarım paket d.bisküvi

ara : elma

akşam :sebze yemeği , belki az tavuk haşlaması ,salata

ara : elma

haftasonu yaklaştıkça benim korkularımda başlıyor eyvahedigeldismile haftasonu tüm düzenim altüst oluyor.inşallah bu haftasonu aynı şeyleri yaşamam

narincim menün güselde sanki kalsuyumu az alıyorsun gibi geldi bana

doktorum programında bir doktor vardı bugün
2 tane hastası geldi biri 30 digeri 33 kilo vermiş
diyorlarki biz haftada iki kez kaçamak yaptık istediigmizi yedikk
anlamadım nasıl veridler ama

birde diyorki dr herzman yapabileceginiz kadar spor yapın
spor sürekllilik ister en ideali haftada 4 gün 40 dk hergüne gerek yok diyor

dün kadın doğuma gittim muayene etti sorular sordu ve eski tahlillerime yani kardiyoloğun bakıpta menopğoza giriyosun dediği tahlillere baktı bunlarla bişey söylemek zor dedi yeni tahliller istedi FSH LH Prolaktin falan gelecek ay onları vercem. ve benim gördüğüm kadarıyla %80 menopozla bir alakan yok herşey gayet iyi görünüyor dedi yinede tahlilleri görelim dedi. valla bende şaşırdım kime inanacağımı 2 günde ömrümün 5 yılı gitti sanki ama şuna karar verdim menopozla bir alakam yoksa da ikinci bebeği yapcam nolur nolmaz kaydirigubbakcemile3 bu zamana kadar hep kilo vereyim diye bekledim vermek yerine ha bire alıyorum 75 kiloydum biraz kilo verip bebek yapıyım dediğimde şimdi 85 oldum bu işte bir terslik var CADIARZU

narincim menün güselde sanki kalsuyumu az alıyorsun gibi geldi bana

canım dr um öyle yazmış.benim listemden hariç günlük 1 paket mavi yeşil bisküvi yeme hakkım var istediğim bir zamanda bende bunu kayısı kurusu ve nescafe olarak degerlendirdim.inşallah dengelenmiştir.bu spor olayına gelince benim doktorumda öyle demişti.eger kilo vermek için spor yapıp sonrasında bırakacaksan olmaz demişti.

canım inşallah doktorun dediği gibi menopozluk bir durum yoktur.ve inşallah herşeyin temiz çıkar.bencede bebek yapmak iyi bir fikir gibi geldi ama doktora sormadan karar verme.belkide ilaç falan kullanacagın bir durum çıkabilir.çok sıkıntı yaparsın sonra.inşallah çıkmasında hamiş kalırsın tatlım

Minecim çok sevindim menepoz tehlikesi olmadığına tatlımm ya çok üzülmüş ve korkmuştum..senin işte hakketen terslik var valla..yine de biraz daha ver öle hamile kal derim sonra yine sen zorluk çekeceksin çünkü..biz de erteledik bebeği bir sene daha galiba öyle görünüyor..

Yani sifonu çekmeden klozet kapağını kapatmazsanız milyonlarca iğrenç
bakteriler banyonun heryerine havlumuzdan diş fırçamıza kadar her yere
yerleşiyorlar...

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

kızlar bu hafta hiç kilo veremedim sadece 500gr çok moralim bozuk
hemen moralini bozma tatlım...
bir hafta daha bekle daha sonra diyet listeni birlikte gözden geçirelim bence...
doktora gitmişmiydin...
?

haftasonu yaklaştıkça benim korkularımda başlıyor eyvahedigeldismile haftasonu tüm düzenim altüst oluyor.inşallah bu haftasonu aynı şeyleri yaşamam
aynen aynen...yarın akşam annemlerde kalacağım....yeyeyeyeyeyeye
cumartesi akşamıda günümüz var ordada yyeyyeyeyeye
ısrar edecekler...
ya dayanacağım yemeyeceğim yada iştahımı kesen bişeyler yapmalıyım....
şu şirkeli su biraz iştah kesiyor onu içeyim gitmeden

ben geldimm
ögle yemeyimi yiyorum su an

biraz carsida gezdim...
cok zarif elbiseler vardi sözüm icin.. hatta bitane 42 alicaktim inadina icine sigmak icin...
44 giyiyorum su an..

Kızlar dün ızmirden bir arkadaşla telde konuşurken altın çilek diye bir meyveden bahsetti..ara öğünlerde yiyormuş çok tok tutuyor ve tadı çok hoş mutlaka denemelisin dedi..kumdenizin sayfasından da bunları buldum ..haftasonu bir arıcam aktarcılarda..sizin de haberiniz olsun..

Altın çilek

ısmi gibi çok faydalı bir çilek.Normal çilekten farklı tadı hem ekşi hem tatlı mayhoş tadı var. Güzel.
En fazla lif altın çilekteymiş.
Çok faydalı.

Altın çileği öğün aralarında 4-5 tane yiyorum.

Altın çileğin faydaları:

Kilo Vermeye Yardımcıdır

Diyabet ( Şeker) Hastalarına Faydalıdır.

Sindirim Sistemindeki Parazitleri Yok Eder.

Dünyanın En Zengin Lif Oranına Sahip Meyvesidir.

C Vitamini Oranı Yüksektir.

Antioksidan ıhtiva Eder.

Aynı Zamanda Bu Mucizevi Meyve Kanı Arındırır.

Görme Sinirlerini Yapılandırır.

Prostat Ve Boğaz Hastalıklarının Tedavisinde Olumlu Etkileri Vardır

arkadaşlar geldim,çoğunuz mesajlarıyla beni olumlu düşünmeye davet ettiniz hepinize teşekkür ederim...sonra evrel'in mesajını okudum ve kendime bile itiraf edemediğim iç sesimi yazıya dökmüş olduğunu farkettim.evrel işte benim de söylemek istediklerim,çırpınıp durduğum tam da buydu.sana da çok teşekkür ederim canım.
bundan sonra kafanızı böyle şeylerle şişirmemeye çalışacağım.ve son bir şey daha sabah dayanamayıp tartıldım ve sevinçle havalara uçtum kaydirigubbakcemile3
Gelelim gelişmelere,
Not: Hücre : Nişanlım olur kendileri

dün gece nasıl yattığımı bilmiyorum,aramadı ve çıkışıma da gelmedi biliyorsunuz zaten,ağlamadım bile ama kötü bir şekilde uyumuş kalmışım zaten saat 02:00 olmuştu.
Sabah bir uyandım saat 09:25 amannn dedim noluyoruz,iş başım 09:00 benim.Nasıl içten içe kızıp hücreye bir yandan da giyindiğimi bir ben bilirim.Sonra dedim aman Ada ne kasıyorsun arabayla git madem geç kaldın,oturdum bir güzel makyajımı falan yaptım,ay nasıl kendimi iyi hissettim anlatamam böyle çıktım evden atladım arabaya gidiyorum işe böyle müziği açmışım nasıl iyi geliyor ruhuma derken tlf.um çaldı,dedim ofisten arıyorlar bakmadan açtım.

Arayan bay hücre.......
Aşkım napıyorsun...nan dedim rüyada mıyım noluyoruz.
Hayırdır hücre dedim ne istiyorsun?
Seni yavru kuşum demesin mi....
O anda ben de sigortalar attı,3 gündür biriktirdiğim ne varsa bir anda döküldü ve ben bu arada E-5 te bayağı hızlı bir şekilde yol almaktayım,ellerim titriyor bir yandan,bir yandan direksiyonu tutmaya çalışıyorum bir yandan da tlf.la cebelleşiyorum.Nasıl bir durumdayım anlatamam yani,öyle böyle değil resmen böğürerek ağlıyorum ama ve bay hücre nin durmadan tekrarladığı canım,prensesim az bir sakinleş tamam haklısın ama lütfen ben sana yanlış bir şey yapmadım oluyor.
Şirketin önüne nasıl geldiğimi bilemedim yani,gözüm bir ara dikiz aynasına takıldı nan 40 yılda bir makyaj yaptım o da bu günü buldu suratım olmuş resmen türkiye haritası ne allık kalmış ne rimel.Kendimi o halde gördüm benim bütün enerjim bitti.
Dedim bay hücre benim sana itimatım kalmadı,sorumluluk alma gücüne inancım da tükendi ben istemiyorum.
Bay hücreden dumurluk cevap; kumru yavrusumuymuş benim Aşkım,tamam aşkım haklısın ama konuşacağız,dün gelemedim mesaiye kaldım bugün yanındayım.
Ve ben tlf.u bir şey söylemeden kapattım......
Saat olmuş 10:30 ofise yeni gelmişim kahvaltı namına bir şey yememişim,işin garibi açlık ta hissetmiyorum,dedim mutfakta ki bayana bana bir türk kahvesi en acilinden......kahve olana kadar ben de yüzümü gözümü temizledim.....
Saat 12:30 bay hücre yine arıyor....ve ben bu sefer hiç inatlaşmadan açtım tlf.u ama bu kez sabah zehrimi kusmuş olmanın verdiği rahatlıkla gayet sakinim,anlayacağınız sahne bay hücrenin...ve bu başladı replikleri sıralamaya;

Canım,güzel gözlü prensesim biliyorum çok kızgınsın ama sinirinin geçmesini bekledim yoksa daha kötü olacaktı,pazartesi günü işten sonra çocukların yanına gittim,şarjım olmadığını biliyor olduğun için de çok problem olmaz diye düşündüm 1 saat takılır eve geçince nasılsa ararım diye düşündüm,
o gün çocuklarla otururken bu arada gelin konvoyu için bütün arabası olan arkadaşlarla görüşmüş oldum,konvoy işini ayarladım sonra düğün mekanına misafirleri götürecek bir otobüs ayarlayalım diyorduk ya işte bizim çocuklardan birinin abisini söylediler.Otobüs işini de ayarladım.21:40 gibi çocukların yanına gitmiştim yanlarından 23:15 gibi kalktım eve geldim seni aradım cevap vermedin

bu arada ben hala susuyorum....

salı günü de gündüzüne seni çok aradım benimle konuşmak istemedin cevap vermiyordun,akşama doğru yine çocuklar erdoğan'ın evine gideceğiz sen de gelir misin dediler eee yine mesaiden 21:00 de çıkıp 21:30 gibi erdoğan da oldum,yedik,içtik muhabbet derken seni de özellikle aramadım daha çok kızacaktın ( adamda ki mantığa bakın ) saat de epey geçince,erdoğan gitmeyin oğlum burdan gidersiniz işe deyince ben de orada yattım dedi.
Bir de demesin mi ben ne bileyim babam arayıp eve gelmedi diye sana söyleyecek,Aşkım sana ben yanlış bir şey yapmadım ne olur anla,affet ya tamam bir daha böyle eşeklik yapmayacağım.Aşkım 45 gün sonra hep seninle olacağım arkadaş falan olmayacak zaten çevremde.

Ben ise hiç bir şey söylemek istemedim hala içim çok kırgındı çünkü ona,ne olursa olsun ben senden haber alamadım ve bu sorumsuzluk örneğiydi affedemiyorum seni dedim.

O da Aşkım akşam yanına geleceğim o zaman affettiririm ben sana ama öncesin de düğün ikramı için sigara böreği de koyduralım diyorduk ya onun siparişini vereceğim kaç adet yaptırtalım demesin mi

ay sinirlerim bozuldu,ben senden mantıklı açıklama beklerken sen bana börek diyorsun,kapatıyorum tlf.u deyince dur aşkım sen börek kaç adet sipariş verelim onu söyle sonra yine kızarsın dedi.
Gülsem mi ağlasam mı halime bilemedim,soğuk ve kırgın bir şekilde ben börek falan istemiyorum hala açıklamalarını yeterli bulmuyorum ne halin varsa gör dedim.En son tlf.u kapatırken ben onun Aşkımm akşam yanına gelince konuşacağız prensesimmmm diye sesi geliyordu ....

ışte böyle kızlar....adamda ki rahatlığa bakın,düz mantık dedikleri bu olsa gerek...

hemen moralini bozma tatlım...
bir hafta daha bekle daha sonra diyet listeni birlikte gözden geçirelim bence...
doktora gitmişmiydin..

saol cnm moral verdin
doktora gitmiyorum sadece başlamadan tüm kan değerlerimi ölçtürdüm normal çıktı
öğleden sonra araöğün olsun diye 1 meyva(elma) ve 1 kase yoğurt yemeye başladım acaba o fazla gelmiş olabilir mi?

adacım ay çok güldüm yaaa börek olayına..suratın gözümün önüne geldi..canım benim dedim ya erkekler bizim gibi ince düşünceli değiller..o aklı sıra düğün işlerini hallediyorum diye kendini avuttu sne telleri açmayınca aa bak sinirli dur bekleyim dedi..sen de kendini yıpratma bence artık..akşam gönlünü alır nasılsa..şu evrelin dediklerini de merak ettim bir bakayım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…