80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya kızlar bende güldal gıbı ısımlerınızı aklımda tutamıyorum kafam cok dulu kafamda kırk tılkı var galıba bır türlü bılemıyorum
Önemli değil selma ablacım :) nicklerimizlede seslene bilirsin bize :) İyiyim çok şükür yaa bugün sabahtan işlerim vardı dışarıda anca geldim eve ..

kızlar geçmişi okudum ama alıntı yapmadım çok uzar diye ..
öncelikle 2 yeni arkadaşımız gelmiş UGLY ve gulcn sanırım hoşgeldiniz arkadaşlar..

Evrelcim sen böyle kedere gömdükçe beyni kaçamak sayıların artıyor .Tamam yaptın bi hata ama nasılsa oldu deyip hergün yesen 10 gün sonra başladığın yere dönersin canım topla kendini .. Afiyet olsun yemişsin bitmiş şimdi onları telafi etme zamanı.

Melocumm Resimlerini göremedim şekerim yaa

Nihal çok geçmiş olsun canım ..meloda demiş zaten sıcak tut kendini.. Şu virüs olayınada hayret ettim yaa bundan sonra çok dikkat edicem .Bide çouk var evimizde yaa aman allah korusun akannehir

OrTiİiİim yarını bende çok merak ediyorum yaa bakalım inş güzel olur herkes için..
menününde çok güzel canım bide şu sporunu düzene koyabilsen .. çok iyi olucak yaa opuyorumnanaktan

Asuhata
hoşgeldim canım ..Çok güzel karşılamış kızlar hayran kaldım kaydirigubbakcemile3 şu beden temizliği hakkında hiç bi bilgim yok tatlım ya sanırım bizim kızlardada hiç yapan yokCADIARZU

Aylincim
afiyet olsun şekerim :dance:

güldal ablam
hoşgeldin sende yerimseniben

Ada bilmiyorum iyimi kötümü yaptığımı ama ilk aklımdan geçenleri yazmak istedim sanada..

Sakın yelkenleri suya indirme bence .ben senin yerinde olsam saydığı bahaneleri kanıtlamadan barışmazdım.gerekirse tüm arkadaşlarını arardım ve o tuttuğu otobüscüyüde arardım.
Düz erkek mentığı işte yapyap sonra bi tatlım bi balım demeyle herşey hallolsun yok yaa

ADAER

ayy cok güldümm :) aynenn... ben olsam bende sinirlenirdim, ben a diyom o b :)

cnm uzatma bosver...

KIzlaaaar yaa geçmişi okuyım cevap veriyim derken ocağa koyduğum ıspanak kömür gibi yanmış ohaoldumsmile

yaa ben şimdi kalkıp bidahamı yemek yapıcam yaa off offf mafoldumben

haklisin galiba...

bir erkek suclu oldugu zaman, o suclulugu göstermemek icin canim cicimle baslar bahanelere... ama eger gercektenn birsey yapmasaydiii, ada nin bu tavirlari zoruna giderdi ve taviz vermezdi haksizmiyim? ozaman resti cekerdi sen bana güvenmiyormusunn gibisine.
madem sarji bittii, madem cok arkadaslari vardi yaninda. ozaman bir tlf acabilirdi bir tel den.

ayy cok zor isler bunlar

KIzlaaaar yaa geçmişi okuyım cevap veriyim derken ocağa koyduğum ıspanak kömür gibi yanmış ohaoldumsmile

yaa ben şimdi kalkıp bidahamı yemek yapıcam yaa off offf mafoldumben

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 gecmis olsun ay cok güldümm kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 gecmis olsun ay cok güldümm kaydirigubbakcemile3

Sen gül bakalım aklinialirimsmile ben yemeksiz kaldım şimdi bide o tencereyi temizlemesi var ..mutfak duman altı olmuş ben hiç duymamışım bile kokuyu :sinifsinif:

Sen gül bakalım aklinialirimsmile ben yemeksiz kaldım şimdi bide o tencereyi temizlemesi var ..mutfak duman altı olmuş ben hiç duymamışım bile kokuyu :sinifsinif:

ayy en sinir olduğum şeydir..ben de böyle annemle konuşurken iki tepsi tırtıl kurabiyeyi yakmıştım..incık cıncık uğraş sonra kömür olsun...

ortim benim aynı şehirde olsak seve seve yemege çagırırdım sizi.yemekten sonrada bir güzel yürüyüşe giderdik boshayallersmile

açtım canım hepsi açık biraz havalansın tencereye yumuşatıcı koyup kaynatıcam evin kokusu geçsin diye . burda bi topicten okudum işe yarıyor yazmışlar ama denicem bakalım

bu sene ıspanaktan gına geldi.dün pazara çıktık annemle. iş çıkışı annemide aldım.herneyse annem ıspanak alalım dedikçe yok hayatta almam dedim.yıka yıka yıka :bbo: bol yeşillik salata malzemesi aldım.meyve aldım ama yemeklik hiç bir şey almamışım şakkıdı

ortim benim aynı şehirde olsak seve seve yemege çagırırdım sizi.yemekten sonrada bir güzel yürüyüşe giderdik boshayallersmile

Canımortim benim sağolasın yaa olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

öyle bi imkan olsa ne güzel olur .hergün hem spor yaparız hemde birbirimizi gaza getiririz kaydirigubbakcemile2

Canımortim benim sağolasın yaa olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

öyle bi imkan olsa ne güzel olur .hergün hem spor yaparız hemde birbirimizi gaza getiririz kaydirigubbakcemile2

hakikaten ne güzel oludu tülaycım yaa.olsun ne yapalım biz uzakta olsak birbirimizi göremesekte iyi bir takımız öyle değilmi şeker :lepilumunekankayizsmile kıskananlar çatlasın :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:

Pazar sebzesi gibi yok yaa .. marketlerde 2 katı fiyata alıyoruz ondanda geçtim pazarda en kötü olan marketin en iyisi .. akannehir

bizim buranında pazarı bugün eşimi ikna ettim 4 den sonra gelip getiricek beni. Biraz uzakta kalıyor yanlız gidemem delikafadulden

canım hem ekonomik hemde taze mi taze oluyorlar.çeşitte bol.ben o marketlerdeki tabaklarda satılan üzeri streç fillmli olan sebzeleri hiç sevmiyorum yaa.

hem doyurucu hem besleyici hemde saglıklı bir makarna tarifi

haşlanmış tavuk eti

burgu makarna

dereotu

çekirdekleri alınmış zeytin

közlenmiş kırmızı yag biberi

makarnayı haşlayıp süzdükten sonra haşlanmış sotelik dogranmış tavuk parçalarıyla karıştırıyorsunuz.közlenmiş kırmızı yag biberi ve zeytini katıp üzerine dereotunu ilave ediyorsunuz ve birazda tuz.harika bir salata oluyor kızlar

hakikaten ne güzel oludu tülaycım yaa.olsun ne yapalım biz uzakta olsak birbirimizi göremesekte iyi bir takımız öyle değilmi şeker :lepilumunekankayizsmile kıskananlar çatlasın :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:

:lepi: :lepi:

evet aynen öyle süper ortim benim olumunekankayizsmile a.s. .. kıskananlar çatlasın lülülülülülüa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…