- 2 Mart 2009
- 2.322
- 7
- 356
Önemli değil selma ablacım :) nicklerimizlede seslene bilirsin bize :) İyiyim çok şükür yaa bugün sabahtan işlerim vardı dışarıda anca geldim eve ..ya kızlar bende güldal gıbı ısımlerınızı aklımda tutamıyorum kafam cok dulu kafamda kırk tılkı var galıba bır türlü bılemıyorum
adacım ay çok güldüm yaaa börek olayına..suratın gözümün önüne geldi..canım benim dedim ya erkekler bizim gibi ince düşünceli değiller..o aklı sıra düğün işlerini hallediyorum diye kendini avuttu sne telleri açmayınca aa bak sinirli dur bekleyim dedi..sen de kendini yıpratma bence artık..akşam gönlünü alır nasılsa..şu evrelin dediklerini de merak ettim bir bakayım..
Ada bilmiyorum iyimi kötümü yaptığımı ama ilk aklımdan geçenleri yazmak istedim sanada..
Sakın yelkenleri suya indirme bence .ben senin yerinde olsam saydığı bahaneleri kanıtlamadan barışmazdım.gerekirse tüm arkadaşlarını arardım ve o tuttuğu otobüscüyüde arardım.
Düz erkek mentığı işte yapyap sonra bi tatlım bi balım demeyle herşey hallolsun yok yaa
KIzlaaaar yaa geçmişi okuyım cevap veriyim derken ocağa koyduğum ıspanak kömür gibi yanmış ohaoldumsmile
yaa ben şimdi kalkıp bidahamı yemek yapıcam yaa off offf mafoldumben
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 gecmis olsun ay cok güldümm kaydirigubbakcemile3
Sen gül bakalım aklinialirimsmile ben yemeksiz kaldım şimdi bide o tencereyi temizlemesi var ..mutfak duman altı olmuş ben hiç duymamışım bile kokuyu :sinifsinif:
Evet nihal yaa bu koku mutfakta çok kalmaz umarım çokk kötüüüüüü :1ninca:
ortim benim aynı şehirde olsak seve seve yemege çagırırdım sizi.yemekten sonrada bir güzel yürüyüşe giderdik boshayallersmile
Canımortim benim sağolasın yaa olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
öyle bi imkan olsa ne güzel olur .hergün hem spor yaparız hemde birbirimizi gaza getiririz kaydirigubbakcemile2
bu sene ıspanaktan gına geldi.dün pazara çıktık annemle. iş çıkışı annemide aldım.herneyse annem ıspanak alalım dedikçe yok hayatta almam dedim.yıka yıka yıka :bbo: bol yeşillik salata malzemesi aldım.meyve aldım ama yemeklik hiç bir şey almamışım şakkıdı
Pazar sebzesi gibi yok yaa .. marketlerde 2 katı fiyata alıyoruz ondanda geçtim pazarda en kötü olan marketin en iyisi .. akannehir
bizim buranında pazarı bugün eşimi ikna ettim 4 den sonra gelip getiricek beni. Biraz uzakta kalıyor yanlız gidemem delikafadulden
hakikaten ne güzel oludu tülaycım yaa.olsun ne yapalım biz uzakta olsak birbirimizi göremesekte iyi bir takımız öyle değilmi şeker :lepilumunekankayizsmile kıskananlar çatlasın :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?