80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayyyyy sonunda bitti geçmişi okumak, kızlar eşim 3 gündür hastaydı grip olmuş halsiz geliyordu eve, bugün gitmedi işe ewde dinleniyor delirtti beni ya sabahtan beri dişlerini birbirine vuruyor, hiç bişiy yemiyor sürekli termofor koyuyorum ayağının altına allahım dedim sen hasta olma lütfen ben olayım senin yerine kaydirigubbakcemile3

kek yaptım mis gibi çay demledim 1 dilim yedi yemiyor, nanelimon filan yaptım içmiyor :mymeka: ilaç verdim şimdi gene ayyyy ege bi taraftan, bugün iyileştirip yarın işe göndermem lazım, :jeyyar: normalde önüne ne koysam büyük bir iştahla yiyen adam hiçbişiy yemiyor

günaydın sabahtan beri bilgisayarımla inatlaşıyorum ama başaran yine ben oldum çok yavaş kahvaltı resmimi eklemeye çalışıyorum 8 den beri ama başardım
ayyyy delirtti beni bilgisayar

istersen gelem teknik servise naniknanik kulaklarımı kapatırım ben akşamları merak etme :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

günaydın şeker tanışalım ohalde
ben banu
27 yaşındayımmm 6 yıllık evliyim 18 aylık ikiz bebişleirm var

yarışmacı ark. başarılar dilerimmm

alkisalkisalkis
KIzlaaaar yaa geçmişi okuyım cevap veriyim derken ocağa koyduğum ıspanak kömür gibi yanmış ohaoldumsmile

yaa ben şimdi kalkıp bidahamı yemek yapıcam yaa off offf mafoldumben

ayy yemek yapmayı bırak onu yıkaması bir dert, ben çok severim ya bol soğanlı yoğurtlu ıspanak mmmm bayılırım -tatlicadiarzu-

geçen gün bende bebeğe hoşaf yapıyodumkuru üzümleri koydum tencereye, ben hep teflon kullanırım, ona nasıl olduysa çelik tencereye koymşum, geldim bebeği doyurdum altını temizledim, oyunlar oynadık, bişiy almak için bir girdim mutfağaaaa delikafadulden delikafadulden heryer duman altı olmuşşşşşş üzümler desen misket gibi simsiyah şişmiş yanmış offf tencereyi temmizleyemedim balkonda duruyor , atmayada kıyamıyorum bi tel alıp bi daha deniyeyim bari temizlemeyi

İzlemmm kız yazarsın diye bekliorum sen gitmişsin guclubacismile

yok kız burdayım bu erkeklerle uğraşıyorum bugün :1closedeyes:

süper olur canım ben yazın çok yaparım içine bir tutam haşlanmış börülce de koyarım allaaahh bu kadar basit şeyin tarifini ister herkes yada sana gelicez ama makarna salatasından yap diye aman diyorum istediğiniz o olsun kaydirigubbakcemile3 ama ben tavuk koymuyorum içine börülceli makarna salatası aklinialirimsmile

:lepi: :lepi:

evet aynen öyle süper ortim benim olumunekankayizsmile a.s. .. kıskananlar çatlasın lülülülülülüa

amiinnnnn zemuszemus

hadi gelin mis gibi çay demledim kek yaptım ibo ile ege yemiyor biz yiyek aklinialirimsmile

yemeyenin yiyicisi bulunur demi ama kaydirigubbakcemile3

haftasonu yaklaştıkça benim korkularımda başlıyor eyvahedigeldismile haftasonu tüm düzenim altüst oluyor.inşallah bu haftasonu aynı şeyleri yaşamam
aynen ya...kahvaltıydı gezmeydi dağıtıyoruz
hadi gözün aydın... yapta bana da arkadaş olursun
sonuna kadar katılıyorum tülay şimdi bu kadar duyarsız evlenince ?
KIzlaaaar yaa geçmişi okuyım cevap veriyim derken ocağa koyduğum ıspanak kömür gibi yanmış ohaoldumsmile

yaa ben şimdi kalkıp bidahamı yemek yapıcam yaa off offf mafoldumben
oyyyy kıyamam ..kokusu da bir tarafa ayıklamak iğrenç ya
harika bunu deniycem
hadi gelin mis gibi çay demledim kek yaptım ibo ile ege yemiyor biz yiyek aklinialirimsmile

yok izlem ben almayayım sende alma bence alsanaalsanasmile

kızlar 2-3 gündür folik asit başladım acayip iştih açıyor demin dayanamayıp 2 kaşık un helvası götürdüm veli getirmiştiiii ohaoldumsmile

ızlem buterful kızlar tencerenıze mr masıl sıkın bıraz bekletın yada baŞka yag sÖkÜcÜ sÜper cıkarıyor

[ı]banucum senin ikizlerin 18 aylık değilmi şekerim ne kadar daha emzirmeyi düşünüyorsun???bence yeterli ama yinede sen bilirsin.
Valla benim kızım 5 aylık ama benim sütüm yetersiz ilk doğduğundan beri ek veriyorum...ben 1 yaşını dolunca kesicem inşallah o güne kadar da sütüm yeter..
[/ı]

BUGÜNKÜ MENÜM:

SABAH:
1 haşlama yumurta,1 dilim katıklı ekmek

ARA:
1 türk kahvesi 1neskafe

ÖĞLE:
ıspanak yemeği

ARA.
1 elma,1 mandalina

AKŞAM:
barbunya yemeği.

ARA:
1portakal,1 elma

kızlar 2-3 gündür folik asit başladım acayip iştih açıyor demin dayanamayıp 2 kaşık un helvası götürdüm veli getirmiştiiii ohaoldumsmile

melom kız ben diyet kek yaptım yarım su bardağı bardağı şeker var içinde, un helvasından daha masummmmm :dilcikar: :dilcikar:

canım senin bu yediklerinle süt oluyorsa helal olsun düyorum başkada bişiy demiyorum :sm_confused:

ege geçen ay bıraktı beni emmeyi, yani 8 ay emdi, 5aydan sonra ek gıdalara geçtik herşeyi yiyiyor allaha şükür :Saruboceq: :lepi:

BUGÜNKÜ MENÜM:

SABAH:
1 haşlama yumurta,1 dilim katıklı ekmek

ARA:
1 türk kahvesi 1neskafe

ÖĞLE:
ıspanak yemeği

ARA.
1 elma,1 mandalina

AKŞAM:
barbunya yemeği.

ARA:
1portakal,1 elma

[/I]yarın tartı günü yarını iple çekiyorum.....:hulya:

çek bakalım çekkk :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

5 bardak şekersiz çayla 2 küçük dilim 'izlemin havuçlu diyet kekini' götürdüm zemuszemus zemuszemus ohhhh süperdi canıma değsinn bayanssulusmile

tülay bukadar hava attık inşallah yarın artı çıkmayız bilmiyorumkismile
inş canım yaa artı olduğumu düşünmüyorum ama öyle çok ahım şahım bi kiloda verememişimdir gibi sanki eyvahedigeldismile

İzlemcim çok geçmiş olsun hastalık tabiki kötü ama erkeklerin hastalığı pek bir nazlı oluyor .Bi ara tv de dizide haluk vardı dı yaa aynı onun gibi :) Allah şifa versin biran önce canım

Kı ben ıspanağı yaktım sonra dedimdi ya eşimle pazara gittim.
pazarda kuzu ıspanaklar bir güzeldi dayanamadım aldım yine şimdi ayıklayıp suya koydum birazdan yaparım artık 6 buçukta yerim allahın izniyle kaydirigubbakcemile3 akıllanmam ben senmisin yanan bende inat ettim yicem o ıspanağı kaydirigubbakcemile3

bende almıyım canım bi harby bi neskafe yedim içtim şimdi :) sende yeme yarın tartı günü bak karışmam kaydirigubbakcemile

sonuna kadar katılıyorum tülay şimdi bu kadar duyarsız evlenince ?

oyyyy kıyamam ..kokusu da bir tarafa ayıklamak iğrenç ya

aynen tencreye yağçöz kir çö ne varsa doldurdum beklesin bakalım akşama kadar umarım 2. tencereyi yakmam sempatiksalakcinni

Hamileyken bende kullanmıştım demek ondan 30 kilo aldım akannehir ama senn kaçamak sayılmaz yaa o kadar olur arada :)

İzlem buterful kızlar tencerenıze mr masıl sıkın bıraz bekletın yada baŞka yag sÖkÜcÜ sÜper cıkarıyor

aynen yaptım ablacım bakalım inş kolay çıkar yaa ilk defa yemek yaptım 3 senedir . hep kk yüzünden kaydirigubbakcemile3 :enbuyukkk:

[/I]yarın tartı günü yarını iple çekiyorum.....:hulya:

aynen bende yaa merakla beklşyorum yarını :bbo:

kızlar kimler var göremiyorum kim varsa herkeze selam...
ben burdayımmmm..menünün miktarlarını da yazabilrsin
merhaba herkese
folik asit çok iştah açar cnm. teccrübeyle sabittir :)
offfff bırakıyorum o zaman yaaaa...yediklerimden alırım vitamin
inş canım yaa artı olduğumu düşünmüyorum ama öyle çok ahım şahım bi kiloda verememişimdir gibi sanki eyvahedigeldismile:

bende,,,, sanki 1 kilo bile vermedim bu hafta.. eyvahedigeldismile

Kızlar daha önce yazmıştım sanırım tam hatırlamıyorum ama yine yazıcam sinir oluyorum çünki..

Benim eşim 1 85 boyunda 95 kilo ağırlığında bi adamdı . sonra ben bu diyet işlerine girince onunda içinde yer etmiş olucakki sürekli tartılmaya başladı .
Ama tabi diyet miyet yok adam gözümün önünde bir ekmek götürüyor kuruyemişler çikolata halleyler havada uçuşuyor..
demin beni pazar için almaya gelince bir tartıya çıkıyım dedi bir çıktı 91 Allahım deli oldum yaa biz lokma sayıyoruz gram gram gidiyor adam silip süpürüyor yine de kilo vermiş alsanaalsanasmile mafoldumben
açıklamasıda şu Beyfendi kendini zayıfşamaya şartlandırmış beyninde sürekli zayıf olduğuna kendini inandırmış . tartılmadan öncede kesin verdim diye tartılıyormuş ondan veriyormuş kısacası beyin gücüyle .

valla ben bişey anlamadım bu işten acayip sinirimi bozdu bu durum mafoldumben

Gerçi bide saba tümere Beyin Güüyle Zayıflama diye kitap yazan bir hatun çıkmışyı.

Eğer diyordu siz her yediğiniz şeyde kilo alma korkusu yaşıyorsanız beyin bunu bir komut olarak algılayıp vucudu öyle yönetirmiş .O zamn saçma gelmişti biraz bana ama şimdi araştırıcam iyie :)
kitabıda alırım bulursam eğer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…