- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
:lepi: :lepi:
evet aynen öyle süper ortim benim olumunekankayizsmile a.s... kıskananlar çatlasın lülülülülülüa
günaydın şeker tanışalım ohalde
ben banu
27 yaşındayımmm 6 yıllık evliyim 18 aylık ikiz bebişleirm var
yarışmacı ark. başarılar dilerimmm
KIzlaaaar yaa geçmişi okuyım cevap veriyim derken ocağa koyduğum ıspanak kömür gibi yanmış ohaoldumsmile
yaa ben şimdi kalkıp bidahamı yemek yapıcam yaa off offf mafoldumben
İzlemmm kız yazarsın diye bekliorum sen gitmişsin guclubacismile
hem doyurucu hem besleyici hemde saglıklı bir makarna tarifi
haşlanmış tavuk eti
burgu makarna
dereotu
çekirdekleri alınmış zeytin
közlenmiş kırmızı yag biberi
makarnayı haşlayıp süzdükten sonra haşlanmış sotelik dogranmış tavuk parçalarıyla karıştırıyorsunuz.közlenmiş kırmızı yag biberi ve zeytini katıp üzerine dereotunu ilave ediyorsunuz ve birazda tuz.harika bir salata oluyor kızlar
:lepi: :lepi:
evet aynen öyle süper ortim benim olumunekankayizsmile a.s... kıskananlar çatlasın lülülülülülüa
aynen ya...kahvaltıydı gezmeydi dağıtıyoruzhaftasonu yaklaştıkça benim korkularımda başlıyor eyvahedigeldismile haftasonu tüm düzenim altüst oluyor.inşallah bu haftasonu aynı şeyleri yaşamam
hadi gözün aydın... yapta bana da arkadaş olursundün kadın doğuma gittim muayene etti sorular sordu ve eski tahlillerime yani kardiyoloğun bakıpta menopğoza giriyosun dediği tahlillere baktı bunlarla bişey söylemek zor dedi yeni tahliller istedi FSH LH Prolaktin falan gelecek ay onları vercem. ve benim gördüğüm kadarıyla %80 menopozla bir alakan yok herşey gayet iyi görünüyor dedi yinede tahlilleri görelim dedi. valla bende şaşırdım kime inanacağımı 2 günde ömrümün 5 yılı gitti sanki ama şuna karar verdim menopozla bir alakam yoksa da ikinci bebeği yapcam nolur nolmaz kaydirigubbakcemile3 bu zamana kadar hep kilo vereyim diye bekledim vermek yerine ha bire alıyorum 75 kiloydum biraz kilo verip bebek yapıyım dediğimde şimdi 85 oldum bu işte bir terslik var CADIARZU
sonuna kadar katılıyorum tülay şimdi bu kadar duyarsız evlenince ?Ada bilmiyorum iyimi kötümü yaptığımı ama ilk aklımdan geçenleri yazmak istedim sanada..
Sakın yelkenleri suya indirme bence .ben senin yerinde olsam saydığı bahaneleri kanıtlamadan barışmazdım.gerekirse tüm arkadaşlarını arardım ve o tuttuğu otobüscüyüde arardım.
Düz erkek mentığı işte yapyap sonra bi tatlım bi balım demeyle herşey hallolsun yok yaa
oyyyy kıyamam ..kokusu da bir tarafa ayıklamak iğrenç yaKIzlaaaar yaa geçmişi okuyım cevap veriyim derken ocağa koyduğum ıspanak kömür gibi yanmış ohaoldumsmile
yaa ben şimdi kalkıp bidahamı yemek yapıcam yaa off offf mafoldumben
harika bunu deniycemhem doyurucu hem besleyici hemde saglıklı bir makarna tarifi
haşlanmış tavuk eti
burgu makarna
dereotu
çekirdekleri alınmış zeytin
közlenmiş kırmızı yag biberi
makarnayı haşlayıp süzdükten sonra haşlanmış sotelik dogranmış tavuk parçalarıyla karıştırıyorsunuz.közlenmiş kırmızı yag biberi ve zeytini katıp üzerine dereotunu ilave ediyorsunuz ve birazda tuz.harika bir salata oluyor kızlar
hadi gelin mis gibi çay demledim kek yaptım ibo ile ege yemiyor biz yiyek aklinialirimsmile
yemeyenin yiyicisi bulunur demi ama kaydirigubbakcemile3
kızlar 2-3 gündür folik asit başladım acayip iştih açıyor demin dayanamayıp 2 kaşık un helvası götürdüm veli getirmiştiiii ohaoldumsmile
kızlar 2-3 gündür folik asit başladım acayip iştih açıyor demin dayanamayıp 2 kaşık un helvası götürdüm veli getirmiştiiii ohaoldumsmile
[ı]banucum senin ikizlerin 18 aylık değilmi şekerim ne kadar daha emzirmeyi düşünüyorsun???bence yeterli ama yinede sen bilirsin.
Valla benim kızım 5 aylık ama benim sütüm yetersiz ilk doğduğundan beri ek veriyorum...ben 1 yaşını dolunca kesicem inşallah o güne kadar da sütüm yeter..[/ı]
BUGÜNKÜ MENÜM:
SABAH:
1 haşlama yumurta,1 dilim katıklı ekmek
ARA:
1 türk kahvesi 1neskafe
ÖĞLE:
ıspanak yemeği
ARA.
1 elma,1 mandalina
AKŞAM:
barbunya yemeği.
ARA:
1portakal,1 elma
[/I]yarın tartı günü yarını iple çekiyorum.....:hulya:
inş canım yaa artı olduğumu düşünmüyorum ama öyle çok ahım şahım bi kiloda verememişimdir gibi sanki eyvahedigeldismiletülay bukadar hava attık inşallah yarın artı çıkmayız bilmiyorumkismile
ayyyyy sonunda bitti geçmişi okumak, kızlar eşim 3 gündür hastaydı grip olmuş halsiz geliyordu eve, bugün gitmedi işe ewde dinleniyor delirtti beni ya sabahtan beri dişlerini birbirine vuruyor, hiç bişiy yemiyor sürekli termofor koyuyorum ayağının altına allahım dedim sen hasta olma lütfen ben olayım senin yerine kaydirigubbakcemile3
kek yaptım mis gibi çay demledim 1 dilim yedi yemiyor, nanelimon filan yaptım içmiyor :mymeka: ilaç verdim şimdi gene ayyyy ege bi taraftan, bugün iyileştirip yarın işe göndermem lazım, :jeyyar: normalde önüne ne koysam büyük bir iştahla yiyen adam hiçbişiy yemiyor
istersen gelem teknik servise naniknanik kulaklarımı kapatırım ben akşamları merak etme :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
alkisalkisalkis
ayy yemek yapmayı bırak onu yıkaması bir dert, ben çok severim ya bol soğanlı yoğurtlu ıspanak mmmm bayılırım -tatlicadiarzu-
geçen gün bende bebeğe hoşaf yapıyodumkuru üzümleri koydum tencereye, ben hep teflon kullanırım, ona nasıl olduysa çelik tencereye koymşum, geldim bebeği doyurdum altını temizledim, oyunlar oynadık, bişiy almak için bir girdim mutfağaaaa delikafadulden delikafadulden heryer duman altı olmuşşşşşş üzümler desen misket gibi simsiyah şişmiş yanmış offf tencereyi temmizleyemedim balkonda duruyor , atmayada kıyamıyorum bi tel alıp bi daha deniyeyim bari temizlemeyi
yok kız burdayım bu erkeklerle uğraşıyorum bugün :1closedeyes:
amiinnnnn zemuszemus
hadi gelin mis gibi çay demledim kek yaptım ibo ile ege yemiyor biz yiyek aklinialirimsmile
yemeyenin yiyicisi bulunur demi ama kaydirigubbakcemile3
sonuna kadar katılıyorum tülay şimdi bu kadar duyarsız evlenince ?
oyyyy kıyamam ..kokusu da bir tarafa ayıklamak iğrenç ya
İzlem buterful kızlar tencerenıze mr masıl sıkın bıraz bekletın yada baŞka yag sÖkÜcÜ sÜper cıkarıyor
ben burdayımmmm..menünün miktarlarını da yazabilrsinkızlar kimler var göremiyorum kim varsa herkeze selam...
offfff bırakıyorum o zaman yaaaa...yediklerimden alırım vitaminmerhaba herkese
folik asit çok iştah açar cnm. teccrübeyle sabittir :)
inş canım yaa artı olduğumu düşünmüyorum ama öyle çok ahım şahım bi kiloda verememişimdir gibi sanki eyvahedigeldismile:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?