80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hiç olur mu öyle şey be takılmamak gerek kg meselesine ok de beyin gücüyle 4 kg gitmez bence..başka tartı olduğu için olabilir mi acep?erkekler bizden hızlı kg veriyor o da bir gerçek benim eşim de bir hafta sadece akşamları az yiyerek 2 kg falan verebiliyor..
kızlar ben de birazdan kaçcam ben yarın yokum eğitimdeyim...c.tesi akşama gelcem..sms atarım handerya ya da aydaya kg mu ama artıdayım biliyorum çok üzgünüm...eyvahedigeldismile

Üst üste çok oluyorum ama gidip ıspanağımı yapayım pişsinde yemek vaktim geliyor yavaş yavaş ben gelirim birazdan kızlar kaçmak yok öpüldünüz

bak buna ben de inanıyorum canım..ne zaman stressle kilo verme olayına dalsam veremem..ne zmana kendimi rahat bıraksam veririm

aynı halukk yaa çok güzel bir benzetme olmuş, kaydirigubbakcemile3 kuşum ben ölürsem, bebeğimize iyi bak baban çok iyi biriydi de, diyor gülermisin ağlarmısın yaa kaydirigubbakcemile3

ben de dün gittim egecikle pazara çok seviyorum bende bebek arabasının sepetine dolduruyorum maşallah, pazar arabası gibi, bizim puset sositososito kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

biz kabak yemeyiz normalde, tazecik baby kabak gördüm dayanamadım yarım kilo verirmisiniz dedim, adam şöle bir baktı yüzüme, yarım kilo mu dedi, ewet dedim allah allaa filan dedi, neden yarım kilo satmıyormusunuz dedim, olurda filan dedi bende sinirlendim bu kadar büyütüecek ne var biz yemiyoruz bebek için alıyorum dedim sempatiksalakcinni müşteriye böylemi davranılır diye, satmıyorsanız yarım kilo veremiyoruz de yanii alsanaalsanasmile

aman abla bişiy dedim bi dövmediğin kaldı diyor, kaydirigubbakcemile3 markette de hiç böle sorunlar olmuyor, istediğini seçiyorsun, pazarda da seçiyorsun ama bazıları gıcık oluyor bende sölene sölene gtiim artık kaydirigubbakcemile3

iboda çok çabuk kilo veriyor ya, bazen en sevdiği bulgur işi var, mersinin batırık diye, onu yapıyorum misilleme sinirlermi bozuyor bazen :))) bi yiyiyor bi yiyor hayatta hayır diyemez :))

Üst üste çok oluyorum ama gidip ıspanağımı yapayım pişsinde yemek vaktim geliyor yavaş yavaş ben gelirim birazdan kızlar kaçmak yok öpüldünüz

ye bakam ye bende kırmızı közlenmiş biber yiycem :lepi:

Son düzenleme:
Kızlar slm ben geldimmm...arada bi girip okuyorum siziama sayfalar çok çabuk ilerliyor cvp vermeye zaman bulamıyorum bu oğluş bana izin vermiyorrr..bir de havalar güzel dışarı çıkınca bayılıyor 2 gündür dışarılardayız..
pek keyfimde yok 2 gündür yazasım gelmiyor..neyse gördüğüm kadarıyla aklımda kalanlar!

ortim noldu sana yaaa o nasıl bi mesaj inanıyorum ki o anlık bi msjdı ve şu anda tüm düşüncelerin diete başladığın günkü modunda..ara ara oluyor hepimiz bunları yazıyoruz,yoldan çıkıyoruz (ben çokkkk yaşıyorum ve bizzat anlyorum seni) ama verdiğin kilo az buz değil o yüzden yazık etme o aç gezdiğin,leslie yaptığın anları düşün ve pes etme lütfen..
nasılsa bi kaçamak krizidir yedin ve gözünde,midende doydu..artık kaldığın yerden devam! moral bozmak yok ok..bu hafta da birinci olmayıver hatta yüz karası ol ama yeterki bu yolda devam et..

melocummmm güzel hbrlerini bekliyorum bende,hadi bakalım teyze olcezzzzz hayırlısıyla !:lepi:

Aylincim yüzüğünü gördüm çanım çok hoş,beğendim..güle güle kullan Allah tamamına erdirsin canım..

Adacım umarım moralin iyidir,herşey yolundadır geçmişi okuyamadım ama bi kriz dönemidir gelmiş geçmiştir..
bu tarz sorumsuzlukları erkek millei çok rahat bi şekilde yapar sonra da zeytinyağı olurlar..boşverrr yiyosa 45 gün sonra yapsınnn! adam belki özgürlüğünün son günlerini yaşadığını düşünüyor,gerçekten evlenince arkadaş vs kalmıyor kii..uzatma derim,en mutlu günleriniz gönlünü alsın bırak ve tadını çıkarın!

İzlemcim geçmiş olsun hayatım ve Allah sabır versin işin zor gözüküyor :)) o batırığı bende bilirim ve çok severim ayyy canım çektiii!

Tülaycım o kitabı ben okudum arada hep paylaşıyorum bilmem hatırlarmısın,süper bi kitaptı hala arada açar bakarım dur geçmişte bulursam tekrar koyayım,aldığım notları paylaşmıştım yazın kızlarla..
ve cidden ben inanıyorum bu düşünce gücüne ama bir de uygulayabilsemmm..

Bu sadece bi kısmının özeti kızlar ama çok daha güzel anlatıyorrrr,okuyunnn!

kızlar şimdi aradı şirketin önündeymiş...bu arada sonradan olanları yazmadım iş yoğunluğundan,
bir baktım bizim güvenlik elinden kocaman bir demetle içeri girdi adamın kafasını göremiyorum ve muhtemelen o da önünü göremiyordu kaydirigubbakcemile3 ahanda dedim bu bana gelirmi ola,yok dedim sonra kendime Ada havaya girme kız hemen.....sonra adam zınk önümde durdu Ada hanım bu size bla bla bla.....konuştu,benim o an elim kolum bir tarafa gidiyor,ya şey ben mi bana mı kim ola ki falan derken adam demesin mi bu ne ağırmış bir dakika bir şey daha var belim ağrıdı diye söylene söylene geri döndü,yaşlı bir amca bir de komiktir neyse ben hala şoktayken elinde bu sefer de hani şu yenen meyve çiçekleri oluyor ya bir sepette ondan.Ada hanım ben bundan yemedim bir tane alayım mı demez mi dedim al hadi bakalım.açtım sonra çiçekte ki kartı ve okudum

sorumsuzca davrandığım ve seni incittiğimi biliyorum,bu belki bir özür niyetine geçmeyecek belki hala affetmeyeceksin ama sadece seni sevdiğimi ve bir daha böyle sorumsuz davranmayacağımı bilmeni istedim.Seninle evlenmeyi istemek aldığım en doğru karardı,şimdi sadece artık üzgün olmadığını bilmek beni mutlu edecek diye yazmış....

ben mi ne yaptım kartı okurken meyve sepetinde gelen çilekleri yemeğe başlamıştım zaten,okudum bıraktım masaya ve meyvelerden ofisteki arkadaşlara dağıtmak için kalktım.
Bay hücreye bak sen akşam gazabımdan böylelikle kurtulacağını sandı ama çok fena yanıldı kaydirigubbakcemile3

canim benim yas 25 bizim gelinin yasi 24 onu yazmistim ben oraya. aylin bizim gelinin oturdugu yerde oturuyormusda onu tarif ediyodum

canim senin kilondakiler 18 puan yicek. agzina iki cukulata at cayini kahveni sekeli ic.

yumurta 2
yarim yagli süt 250ml 1.5
but derisis yagsiz 2.5
100 g kirmizi et yagsiz 3
aklima gelenler sormak istedigin sorular varsa sor cevaplarim

ama zayiflama eger gercekten uygularsan 99.9999999999999 garanti:lepi:

Valla ne biliyim işte canım anlamadım bende sinir olduğumla kalıyorum .bu arada bu kiloyu bir anda değil 2 ayda falan verdi canım

bak buna ben de inanıyorum canım..ne zaman stressle kilo verme olayına dalsam veremem..ne zmana kendimi rahat bıraksam veririm

deryada yazmış artık bende inanıyorum .. delikafadulden

Erkekler hep aynı şekerim ben dalga geçerim eşimle haluğa benziosun aynı die ondan geldi aklıma :)
Bu pazarın en kötü yönü bu işte lakait lakait konuşmaları :bbo:

hepsini okudum canım gerçektende çok mantıklıymış yaa en kısa zamanda bende almak istiyorum elimde bulunsun :)

Hatasını bilip gönlünü almasıda çok güzel canım hayırlısı olsun hakkınızda ama ben hala öğlende yazdığım gibi düşünüyorum :))

canim benim yas 25 bizim gelinin yasi 24 onu yazmistim ben oraya. aylin bizim gelinin oturdugu yerde oturuyormusda onu tarif ediyodum
Pardon canımya ben öyle görünce geçmişe bakmadan daldım :bbo:

SEn bu puanlamayı yazıyorsunya şekerim cevap yazmıyorum die ilgilenmiyorum zannetme kafamda puanlama bile yapar oldum valla . :)

vallah adacim benden yorum yok:1no2:

selam aylın alperenım
selam cnm anca gördüm öglen evde degildim.bu sıralar geziyorum
KIzlaaaar yaa geçmişi okuyım cevap veriyim derken ocağa koyduğum ıspanak kömür gibi yanmış ohaoldumsmile

yaa ben şimdi kalkıp bidahamı yemek yapıcam yaa off offf mafoldumben
geçen bendemakarna yaktım feci birşey allah kolaylık versin

cnm hangi ilçedesin?

hadi gelin mis gibi çay demledim kek yaptım ibo ile ege yemiyor biz yiyek aklinialirimsmile

yemeyenin yiyicisi bulunur demi ama kaydirigubbakcemile3
ben ben gelirim.zaten yarın artıyım bari keki kaçırmayımaklinialirimsmile

cnm benmkiside öyle 2_3 dilim pastayı götürüyor yemekten hemn sonra baklava falan ama banamısın demiyor.o bendende daha fazla kilo veriyorohaoldumsmile

tammm 1 saat sürdü gecmisi okumam o neydi be öyle nekadar yazmissiniz.lmaz:
kimler var göremiyom bi selam falan yollayin giii

ben burdayım canım lahana sarması istedi beyaz.........bu folik asiti bir daha içmeyeceğim iştah patlaması

ya benim kardes 1 ay önce evlendi demistim ya, simdi bizim gelin 2 bucuk haftalik hamile ve seker hastasi dün hemen hastaneye yatmasi gerekiyodu. morali cok bozok.
hamile ve seker hastasi olan kisi nasil yemek yiyebilir yarin ona hazirlayayim da kizin morali yerine gelsin.
hamile oldugunudami nedir morali bozuk ve alingan oldu. dokunsan aglicak gibi

ayy hanimlar ben sanki kilo falan aldim gibi

su puanli diyetime basligcam galiba 2 haftadir beyin gücümle zayiflamaya calisiyom ama pek olmuyo gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…