aynı halukk yaa çok güzel bir benzetme olmuş, kaydirigubbakcemile3 kuşum ben ölürsem, bebeğimize iyi bak baban çok iyi biriydi de, diyor gülermisin ağlarmısın yaa kaydirigubbakcemile3
ben de dün gittim egecikle pazara çok seviyorum bende bebek arabasının sepetine dolduruyorum maşallah, pazar arabası gibi, bizim puset sositososito kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
biz kabak yemeyiz normalde, tazecik baby kabak gördüm dayanamadım yarım kilo verirmisiniz dedim, adam şöle bir baktı yüzüme, yarım kilo mu dedi, ewet dedim allah allaa filan dedi, neden yarım kilo satmıyormusunuz dedim, olurda filan dedi bende sinirlendim bu kadar büyütüecek ne var biz yemiyoruz bebek için alıyorum dedim sempatiksalakcinni müşteriye böylemi davranılır diye, satmıyorsanız yarım kilo veremiyoruz de yanii alsanaalsanasmile
aman abla bişiy dedim bi dövmediğin kaldı diyor, kaydirigubbakcemile3 markette de hiç böle sorunlar olmuyor, istediğini seçiyorsun, pazarda da seçiyorsun ama bazıları gıcık oluyor bende sölene sölene gtiim artık kaydirigubbakcemile3
iboda çok çabuk kilo veriyor ya, bazen en sevdiği bulgur işi var, mersinin batırık diye, onu yapıyorum misilleme sinirlermi bozuyor bazen :))) bi yiyiyor bi yiyor hayatta hayır diyemez :))
IZLEM BATIRIKMI DEDIN YANLIŞMI DUYDUM akannehir cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook COK SEVERIM BENDE ASLA HAYIR DEMEM COK ÖZLEDIM GERCI EVDE FISTIK VAR YAPSAMMI ACABA
ye bakam ye bende kırmızı közlenmiş biber yiycem :lepi:
kızlar bugün iştahım çıldırdııııııı..tam tartı günü...
ben varim selmacim selam
selam canım nasılsın
HADI YAZAYIM BARI
kahvaltı bır dılım ekmek yarım domates yarım salatalık bıraz peynır
öglen bır tabak yogurtlu makarne
ara bır dılım salam bır dılım ekmek
akşam dört beş kaşık pilav bırazda tavuk bır bar kola
bu çıldırmış halin mi? aklinialirimsmileaklinialirimsmile
kızlar şimdi aradı şirketin önündeymiş...bu arada sonradan olanları yazmadım iş yoğunluğundan,
bir baktım bizim güvenlik elinden kocaman bir demetle içeri girdi adamın kafasını göremiyorum ve muhtemelen o da önünü göremiyordu kaydirigubbakcemile3 ahanda dedim bu bana gelirmi ola,yok dedim sonra kendime Ada havaya girme kız hemen.....sonra adam zınk önümde durdu Ada hanım bu size bla bla bla.....konuştu,benim o an elim kolum bir tarafa gidiyor,ya şey ben mi bana mı kim ola ki falan derken adam demesin mi bu ne ağırmış bir dakika bir şey daha var belim ağrıdı diye söylene söylene geri döndü,yaşlı bir amca bir de komiktir neyse ben hala şoktayken elinde bu sefer de hani şu yenen meyve çiçekleri oluyor ya bir sepette ondan.Ada hanım ben bundan yemedim bir tane alayım mı demez mi dedim al hadi bakalım.açtım sonra çiçekte ki kartı ve okudum
sorumsuzca davrandığım ve seni incittiğimi biliyorum,bu belki bir özür niyetine geçmeyecek belki hala affetmeyeceksin ama sadece seni sevdiğimi ve bir daha böyle sorumsuz davranmayacağımı bilmeni istedim.Seninle evlenmeyi istemek aldığım en doğru karardı,şimdi sadece artık üzgün olmadığını bilmek beni mutlu edecek diye yazmış....
ben mi ne yaptım kartı okurken meyve sepetinde gelen çilekleri yemeğe başlamıştım zaten,okudum bıraktım masaya ve meyvelerden ofisteki arkadaşlara dağıtmak için kalktım.
Bay hücreye bak sen akşam gazabımdan böylelikle kurtulacağını sandı ama çok fena yanıldı kaydirigubbakcemile3
ya benim kardes 1 ay önce evlendi demistim ya, simdi bizim gelin 2 bucuk haftalik hamile ve seker hastasi dün hemen hastaneye yatmasi gerekiyodu. morali cok bozok.
hamile ve seker hastasi olan kisi nasil yemek yiyebilir yarin ona hazirlayayim da kizin morali yerine gelsin.
hamile oldugunudami nedir morali bozuk ve alingan oldu. dokunsan aglicak gibi
HADI YAZAYIM BARI
kahvaltı bır dılım ekmek yarım domates yarım salatalık bıraz peynır
öglen bır tabak yogurtlu makarne
ara bır dılım salam bır dılım ekmek
akşam dört beş kaşık pilav bırazda tavuk bır bar kola
eh cok zayif citi piti degil ama abartilida degil
morali sifir ama
seker hastasi oldugu icin doktor dogum kontrol hapini yasaklamisti bunlarinda ilk seferde oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?