eveeettt..gelelim günün faciasına sabah yazdığım menüye uyamadım..işte rezaletim
sabah fotosunu koydum zaten onda sorun yok
ara
2kayısı+ceviz
öğle
2dilim pizza
1kase yağsız tavuk lokmaları(fırnda kızarmış) :tomato:
2yemek kaşığı un helvasıklava:
ara
ayran+elma
akşam
6 kaşık patlıcan +yoğurt
1 tane şekerpare...
ortiiiiiiiiiiiii..inan bana folik asitin suçu ya..iştahımı çok açtı hepte tatlı istedi canım
merhaba arkadaslar ben ankaradan gözde bayan iç çamaşırı ürünlerinin tanıtım ve satışını yapıyorum ürünler katalogtan alınıp uygun fiyata sipariş veriliyor gerçekten kaliteli ürünler ilgilenen arkadaslar varsa bana ulaşabilirler ister ürün alabilir isterse benim aracılığımla ücretsiz üye de olabilirler bana bildirdikleri taktirde, ve ulaşırsanız firmayla ilgili detaylı bilgi alabilirsiniz.numaram:
05456300479
çok acıktım şimdi domates ve slatalık yiyorum
ya zayıflama topiği burası araya parazit girmesin
bitanem sen ne studieren yapiosun
bendeeeeeeeeeeeee cok aciktimmm
afiyet olsun
information und elektrotechnik in dortmund
hast du was von weight watchers gehört tavsiye ederim punkte diät.
hay masallahh tü tü masallah kaydirigubbakcemile3 basarilar
almanca yazma canim
evet duydum o puan rejimini
hatta kitabi var bende yaziyor puanlari ama nerde aramam lazim
kızlar şimdi aradı şirketin önündeymiş...bu arada sonradan olanları yazmadım iş yoğunluğundan,
bir baktım bizim güvenlik elinden kocaman bir demetle içeri girdi adamın kafasını göremiyorum ve muhtemelen o da önünü göremiyordu kaydirigubbakcemile3 ahanda dedim bu bana gelirmi ola,yok dedim sonra kendime Ada havaya girme kız hemen.....sonra adam zınk önümde durdu Ada hanım bu size bla bla bla.....konuştu,benim o an elim kolum bir tarafa gidiyor,ya şey ben mi bana mı kim ola ki falan derken adam demesin mi bu ne ağırmış bir dakika bir şey daha var belim ağrıdı diye söylene söylene geri döndü,yaşlı bir amca bir de komiktir neyse ben hala şoktayken elinde bu sefer de hani şu yenen meyve çiçekleri oluyor ya bir sepette ondan.Ada hanım ben bundan yemedim bir tane alayım mı demez mi dedim al hadi bakalım.açtım sonra çiçekte ki kartı ve okudum
sorumsuzca davrandığım ve seni incittiğimi biliyorum,bu belki bir özür niyetine geçmeyecek belki hala affetmeyeceksin ama sadece seni sevdiğimi ve bir daha böyle sorumsuz davranmayacağımı bilmeni istedim.Seninle evlenmeyi istemek aldığım en doğru karardı,şimdi sadece artık üzgün olmadığını bilmek beni mutlu edecek diye yazmış....
ben mi ne yaptım kartı okurken meyve sepetinde gelen çilekleri yemeğe başlamıştım zaten,okudum bıraktım masaya ve meyvelerden ofisteki arkadaşlara dağıtmak için kalktım.
Bay hücreye bak sen akşam gazabımdan böylelikle kurtulacağını sandı ama çok fena yanıldı kaydirigubbakcemile3
ben burdayım canım lahana sarması istedi beyaz.........bu folik asiti bir daha içmeyeceğim iştah patlaması
ya benim kardes 1 ay önce evlendi demistim ya, simdi bizim gelin 2 bucuk haftalik hamile ve seker hastasi dün hemen hastaneye yatmasi gerekiyodu. morali cok bozok.
hamile ve seker hastasi olan kisi nasil yemek yiyebilir yarin ona hazirlayayim da kizin morali yerine gelsin.
hamile oldugunudami nedir morali bozuk ve alingan oldu. dokunsan aglicak gibi
:hulya: :hulya: :hulya: :hulya: bekliyoruz gelişmeleri kaydirigubbakcemile3
canım ben içmedim folik asit filan, hamile kaldıktan sonra bana elevit diye bir ilaç verdi içinde o da var zaten doktorun verir :hulya:
allah kolaylık versin canım işiniz zor:1closedeyes:
bugünkü menüm
sabah 1 elma
1 portakal
öğle kabak çorbası uydurmasyon bebeğe yaptım hoşuma gitti 1 kase ekmeksiz içtim
şekersiz çay 2 dilim havuçlu diyet kek
akşam 1 dilim kepek ekmeği, yoğurtlu közlenmiş kırmızı biber
çok az etli nohut
form çay
2buçuk litre su(çaylar hariç) spor yok
geçen bendemakarna yaktım feci birşey allah kolaylık versin
cnm hangi ilçedesin?
ben ben gelirim.zaten yarın artıyım bari keki kaçırmayımaklinialirimsmile
cnm benmkiside öyle 2_3 dilim pastayı götürüyor yemekten hemn sonra baklava falan ama banamısın demiyor.o bendende daha fazla kilo veriyorohaoldumsmile
ben burdayım canım lahana sarması istedi beyaz.........bu folik asiti bir daha içmeyeceğim iştah patlaması
Benim kayınvalidemde şeker hastası .Şeker hamur işleri ve karbonhitratlı şeylere dikkat etmesi gerekiyor .Sana tavsiye vermek isterdim ama aklıma gelmedi şimdi hiç tarif .. evde yapılan yemeklerden getirebilirsin mesela çorba falanda olabilir bilmiyorumkismileya benim kardes 1 ay önce evlendi demistim ya, simdi bizim gelin 2 bucuk haftalik hamile ve seker hastasi dün hemen hastaneye yatmasi gerekiyodu. morali cok bozok.
hamile ve seker hastasi olan kisi nasil yemek yiyebilir yarin ona hazirlayayim da kizin morali yerine gelsin.
hamile oldugunudami nedir morali bozuk ve alingan oldu. dokunsan aglicak gibi
Demek beyin gücünü iyi şartlandıramamışsın canım şuanda şu yazdıkların bile bunun kanıtıayy hanimlar ben sanki kilo falan aldim gibi
su puanli diyetime basligcam galiba 2 haftadir beyin gücümle zayiflamaya calisiyom ama pek olmuyo gibi
kızlar bugün iştahım çıldırdııııııı..tam tartı günü...
BENIMDE CILDIRDI MELOCUM O YÜZDEN YEDIKLERIMI YAZMIYACAGIM :kedi: :umursamaz:klava:
karnim acccccccc
yikanmadan önce tartildim yedikten sonra, 90.6 gösterdiii.... ay allahimmm insallah 89 u görürüm yarinn
eveeettt..gelelim günün faciasına sabah yazdığım menüye uyamadım..işte rezaletim
sabah fotosunu koydum zaten onda sorun yok
ara
2kayısı+ceviz
öğle
2dilim pizza
1kase yağsız tavuk lokmaları(fırnda kızarmış) :tomato:
2yemek kaşığı un helvasıklava:
ara
ayran+elma
akşam
6 kaşık patlıcan +yoğurt
1 tane şekerpare...
ortiiiiiiiiiiiii..inan bana folik asitin suçu ya..iştahımı çok açtı hepte tatlı istedi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?