80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sanki dünyanin sonu geldi kaydirigubbakcemile3 vermis kilolari gelmis 6 lara, dert yaniosun be ablaa, bize ne demeli:1closedeyes:mafoldumben

sssst arkadasss reklam YASAKKK:umursamaz::1ninca:Çok üzgünüm çoook

bitanem sen ne studieren yapiosun

ben cikiyorum kizlar
yarin görüsmek üzere

:hulya: :hulya: :hulya: :hulya: bekliyoruz gelişmeleri kaydirigubbakcemile3

ben burdayım canım lahana sarması istedi beyaz.........bu folik asiti bir daha içmeyeceğim iştah patlaması

canım ben içmedim folik asit filan, hamile kaldıktan sonra bana elevit diye bir ilaç verdi içinde o da var zaten doktorun verir :hulya:

allah kolaylık versin canım işiniz zor:1closedeyes:

sagol canim ne pisirsem ona yarin bilemedim. simdi sorsam bosver gerekmez zahmet etme der. o yüzden söylemedem götürcem

bugünkü menüm

sabah 1 elma
1 portakal

öğle kabak çorbası uydurmasyon bebeğe yaptım hoşuma gitti 1 kase ekmeksiz içtim

şekersiz çay 2 dilim havuçlu diyet kek

akşam 1 dilim kepek ekmeği, yoğurtlu közlenmiş kırmızı biber
çok az etli nohut

form çay

2buçuk litre su(çaylar hariç) spor yok

ya acayip az ya nasil duruyonuz? benim puanima göre 10 puan falan ediyo yani asagi yukari bi bukadar daha yiyebilirsin

canım ben ümraniye tepeüstündeyim . Tencereye dokunmadım bile canım hiç çekmedi yaa napıyım duruyor yarın sabah halledicem rahat edemezde geceden yaparsam ne ala memleket kaydirigubbakcemile3

bu adamların hepsi aynı demkki .onların vucudu kas olduğu için daha fazla yakıyorlar kalorileri galiba napalım ya bizde kaplumbağa gibi uğraşıyoruz işte boshayallersmile
ben burdayım canım lahana sarması istedi beyaz.........bu folik asiti bir daha içmeyeceğim iştah patlaması

sen bu folik asiti neden içiyordun canım yaa gereksizse içme bence . -tatlicadiarzu-

Benim kayınvalidemde şeker hastası .Şeker hamur işleri ve karbonhitratlı şeylere dikkat etmesi gerekiyor .Sana tavsiye vermek isterdim ama aklıma gelmedi şimdi hiç tarif .. evde yapılan yemeklerden getirebilirsin mesela çorba falanda olabilir bilmiyorumkismile

ayy hanimlar ben sanki kilo falan aldim gibi

su puanli diyetime basligcam galiba 2 haftadir beyin gücümle zayiflamaya calisiyom ama pek olmuyo gibi
Demek beyin gücünü iyi şartlandıramamışsın canım şuanda şu yazdıkların bile bunun kanıtı lmaz: neden veremeyesin gayet güzel di menüler öyle hatırlıyorum sanki

kızlar bugün iştahım çıldırdııııııı..tam tartı günü...

Zaten bir dayanamayıp yersen gerisi geliyor engel olamıyorsun canım yaa eyvahedigeldismile

BENIMDE CILDIRDI MELOCUM O YÜZDEN YEDIKLERIMI YAZMIYACAGIM :kedi: :umursamaz: klava:

olurmu abla yaa bence yaz yorumlardan etkilenirsin frenlemiş olursun kendini :1ninca:

karnim acccccccc

yikanmadan önce tartildim yedikten sonra, 90.6 gösterdiii.... ay allahimmm insallah 89 u görürüm yarinn

kız sen her dakika neden tartılıyorsun yaa şevki kaçıypr insanın haftada bir gayet yeterli bi süre bence tartılmak için..

Şu pizzalar ve şeker pare bozmuş biraz ama bundan sonrası için kendine mukayyet ol tatlım yoksa yarın en şişko sen olursun ..hem böyle devam edersen bazanın altına kaldırdığın giysileri tekrar çıkarırsın demedi deme aklinialirimsmile

İzlemcim az olmuş biraz gerçekten . yarın çok merak ediyorum senin verdiğin kiloyu sempatiksalakcinni

oku oku anca bitiridm valla

ortim ne yaptın sne yahuu ama arada olur böle bend ebu hafat çokk kötüydüm yarın keisn artıda çıkıcammm

izlem bend eyarın kek yapıcma valla cnm çekti yahuu havuçlu havuçlu

tülay allah iyiligini verisn emi güldürdün beni aşam aşamm ıspanaktan inat çıktın sen yani heeee

nalcy ah cnm birde ben bilsme ne mzna kesecegimi 2 yaşına girince keserim sanırım artık çok düşkünler memeye aa günde iki kez emz,iiiryorum bennn çok keyif alıyorlar emmekten
bende 5 ay mama veridm zaten cnm saha sonra ek gıdaya başladıkk

menümü yazayım bende

kah.
2 ekmek
peynri
2zeytin
salatalık
form çay

ara
süt ve portakal

öglen
çorba
2 köfte
1 ekmek
salata

ara
elmalı keten tohumlu yogurt

akşam
2 yk makarna
8 yk pırasa
çorba
salata

gece
süt ve 4 kaysıı

sanki çok geliyor bana bu menü ama dr böle veridi

Hemen bende menümü yazayım..bugün sabahtan dışarıda işlerim vardı biraz .geldiğimdede saat 11 buçuk 12 di.. yani uzun lafın kısası sabah ve öğlen birleşti malesef bugün

Kalkınca ılık sirkeli su

Sabah + öğlen =

3 dilim k. ekmeği

2 yumurta ,2 inceik dilim sucuk yarım kibrit kutusu kadar peynirden omlet

ara
3 kayısı

ara

1 harby şekersiz sütsüz neskafe

Akşam =

2 kaşık yoğurt
7 kaşık ıspanak =) 1 kaşık yağ ile yaptım
bi tabak salata

ara
1 potakal - 1 elma
3 diyet bisküvi (spordan gelince midem kazındı yaa napıyım=(

3 lt su , 2 saat deli gibi fitnees

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…