80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım sağol desteğin için ,yaa bende katılıyorum kesinlikle öyle olucak sen zaten benim yardımcımsın demi ama destek bekliyorummm

öyle mutluyum ki anlatamam bugün arkadaşlarım geldiler bana.hem de yıllardır görüşemedeğim arkadaşlarım.pastalar börekler yaptım.yani aslında bugün tam kaçamak yapacak bir gündü.ama ben bile inanamıyorum kendime.yiyemedim kızlar.tabi ölçülü bi şekilde tattım sadece.üstelik erken geldiler.ara olarak değil.öğle yemeği olarak yedim.işte budurrr.........artık yeme şeklimiz değişiyor galiba kızlar..hepsi sayenizde

canım tebrik ederim benim yapamıyacağım şeyi yaptın bıravo devama.s.

canım paylaşımın çok güzel.gerçekten hepimiz aynı hataya düşüyoruz malesef.herşeyi mükemmel istiyoruz ve kimseye fırsat bırakmıyoruz aslında farkında olmadan hizmetçi oluyoruz.kafamçokkarıştı

merhaba kizlar, ben gelioyrum kimse olmuyor
ben cikiorum geliyorsunuz bi tuturamadik...
temizlik yaptim epey bi ya, misafirler gidince dip köse yapim dedim:)

birazdam yemek hazirlicam:) erken yemeye baslicam yine

gögüsümden gelen yeşil sıvı Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

meraba kızlar bu konuya uygun tek yer burayı buldum..banyo yaptıktan sonra gogsumden
yeşil sıvı su geldi..cok koyu bır renkteydı.pek anlam veremedım..bundan 2 ay once falanda gogsumun yan tarafında hafıf hafıf tahrıs olunca ızler cıkar ya meydana o turden bırseyler cıktı..bunun tahrıs nedenıyle olabılecegını dusunup pek onemsememıstım..ama bu yesıl sıvı nedır..buna pek anlam veremedım..cocugum yok..8 aylık evlıyım..bılıyorum doktora gıtt dıyeceksınız randevu aldım..daha gunu var gıtmeme..ama meraktan patlıyorum..boyle bısey yasayan oldumu..aranızda

BOYLE BIR KONU ACMISTIM BILMIYORUM OKUYAN OLDUMU

saolun kıslar..

doktor memografı cekmeden anlamadı memografı ıcın randevu verdı..malesef daha ogrenemedım..bıde bu randevunun gununu beklee..

canım bilmiyorum bebek düşünüyomusun ama hamile olabilirsin belki hamilelik beirtilri böyle olabiliyo ama kişisine göre değişiyo hayırlısı olsun iyi düşün iyi olsun canım

bende serraya katılıyorum.iyi düşün iyi olsun.umarım bişeyin yoktur şimdiden karamsarlık yapma iyi haberlerini bekliyoruz :)

merhaba arkadaslar nasilsiniz... ben diyetime dikkat ediyorum ama pek buraya ugrayamiyorum. bilenler bilir basimdaki derdi...
bana kizmayin olur mu? beni takimdan cikarirsaniz da anlarim...haklisiniz..hepinizi opuyorum,ama n diyetlere dikkat,birakmayin bakin havalar isindi,dar body ler giymek bizim de hakkimiz...

kızlar sandaloz sakızı kullanan varmıydı aranızda ben 10 gündür kullanıyorum.çok bi değişiklik olmadı kilo vermemde.diyetimide bozmuyorum.acaba size faydası oldumu?

bu arada yediklerimi yazayım gün boyu

sabah
sandoloz+elma sirkesi

2 dilim ekmek
1kk peynir
4 zeytin
maydonoz
tere domates salatalık

ara
1 elma

öğlen

2 kaşık pilav
yağsız tuzsuz salata
1.5 kepçe çorba
3 kaşık emegümeci :)

ara
1 portakal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…